Mysalights

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Fast efficient service, well packed and secure, on opening glass was perfect and the lights feel a Qaulity product. We will buy again, Nick from London. Snelle en efficiënte service, goed verpakt... Toon meer

Twee van de drie lampen werken niet, niet de juiste kleur en geen enkele reactie op mijn pogingen contact te krijgen. Lijkt wel alsof ze alleen maar reageren op slechte reviews, dan maar zo…. Toch 120... Toon meer

Mooie plaatjes, maar zijn van een heel goedkope kwaliteit, waarschijnlijk uit China. Het lijkt een Nederlandse site, maar het bedrijf is gevestigd in Amerika en retourneren moet op eigen kosten, zoda... Toon meer

Vier weken geleden heb ik bij u drie lampen besteld ter waarde van €120. Tot op heden heb ik niets ontvangen en ik kan via uw website geen contact opnemen om dit te melden. Dit duurt nu onaccepta... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Goedkope, misleidende webshop

Product dat ik ontving leek lachwekkend weinig op het product dat was afgebeeld op de website en was gemaakt van zeer goedkope materialen. Een soort Temu-/AliExpress-achtige praktijken. Heel misleidend.

Vervolgens gingen er 19 mails overheen voordat mijn pakket geretourneerd kon worden en ik mijn geld terug kreeg. Geld inmiddels wel terug.

Als je goed kijkt naar de foto’s op de website en het taalgebruik in de mail wisselingen lijkt dit een bedrijfje dat meer wordt gerund door AI dan door mensen die jouw een goed product en service willen leveren.

Laat de enkele goede reviews je niet overhalen om toch te kopen, de kans dat je er spijt van krijgt is heel groot.

10 november 2025

Beste J.S.,

Het spijt ons zeer te horen dat de kwaliteit van het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

Bij Mysalights streven we altijd naar een goede klantervaring en we helpen u graag met het retourneren van uw bestelling. Helaas kunnen we uw bestelling niet vinden op basis van de verstrekte informatie.

Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met:

Uw bestelnummer

Een beschrijving van het probleem

Zodra we deze gegevens hebben, zullen we ons best doen om het probleem op een bevredigende manier op te lossen.

Uw feedback helpt ons om onze producten en diensten te verbeteren en we waarderen het dat u dit onder onze aandacht brengt.

good return proces

Ik heb een lamp gekocht die ik niet had opgemeten en helaas was deze veel te klein bij levering. Ik heb een return aangevraagd en ondanks dat ik eerst enkele mails door een chatbox moest verwerken heb ik uiteindelijk een retour adres gekregen en 15-20 dagen na retour het geld integraal terug op mijn rekening ontvangen. Ik was door alle reviews heel bang voor de terugbetaling maar dit is effectief gestort zoals ze hebben beloofd.

3 november 2025

Beste gewaardeerde klant,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons! We zijn erg dankbaar voor je geduld tijdens het retourproces en zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost.

Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we zetten ons in om een soepele ervaring voor al onze klanten te waarborgen. Als je nog verdere vragen hebt of assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@mysalights.com
. We staan voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons.

Het MySaLights Team

13 karaats kermisplastic

Danish Bauhaus Pendant light besteld voor 215 euro. Dan verwacht je toch wat voor dat geld. Na een lange levertijd (was bekend) lamp vandaag binnen gekregen. Een stuk plastic, slecht gelijmd, misschien 5 euro om zoiets te maken. Gezien de rompslomp die ik lees over terugsturen hou ik 'm maar, maar nooit meer Mysalights. Wat een oplichterij

29 oktober 2025

Hallo Joost,

Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de Deense Bauhaus pendant lamp niet aan je verwachtingen voldoet.

Bij Mysalights streven we altijd naar een goede klantenervaring en we helpen je graag met het retourneren van je bestelling. Helaas kunnen we je ordernummer niet vinden op basis van de verstrekte informatie.

Kun je ons een e-mail sturen met de volgende gegevens?

Je ordernummer

Een korte beschrijving van het probleem

Zodra we deze gegevens ontvangen, zorgen we ervoor dat dit probleem op een manier wordt opgelost die jou tevreden stelt.

Je feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze producten en diensten te verbeteren. Bedankt voor het delen van je gedachten.

Het Mysalights Team

Ik ben erg blij met mijn bestelling van…

Ik ben erg blij met mijn bestelling van Mysalights! De lampen kwam snel binnen en zaten goed verpakt. De klantenservice hielp mij ook goed met het uitzoeken van de geschikte lampenpit, erg vriendelijk!!

2 oktober 2025

Beste Sebastian,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en de klantenservice die u heeft ontvangen. Het is geweldig om te weten dat alles snel en in perfecte staat is aangekomen, en dat ons team u heeft kunnen helpen bij het kiezen van de juiste lont.

Als u dat nog niet heeft gedaan, zouden we het zeer op prijs stellen als u uw feedback op Trustpilot kunt achterlaten. Uw beoordeling helpt andere klanten en zorgt ervoor dat we onze service blijven verbeteren.

Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@mysalights.com
. We helpen u altijd graag!

Nogmaals bedankt voor uw steun. We kijken ernaar uit om van u te horen.

Niks ontvangen

Bestelling geplaatst op 24 september, het zou 3 tot maximaal 12 werkdagen duren voordat we onze bestelling mochten verwachten. Nu reeds 20 oktober, en de t&t zegt al ruime tijd dat de bestelling zal worden geleverd. Klantenservice contactformulier werkt niet. Wij willen ons geld terug.

20 oktober 2025

Hallo Dominique,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je bestelling langer duurt dan verwacht en dat je zorgen hebt over de levering.

We hebben zojuist via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd, omdat we op basis van alleen je voornaam je bestelling niet kunnen achterhalen. Zodra we je gegevens hebben, kunnen we direct voor je nagaan waar je pakket zich bevindt en je verder helpen.

Het spijt ons ook te horen dat het contactformulier niet werkte voor je, dit zou normaal gesproken wel moeten functioneren, want veel klanten nemen zo dagelijks contact met ons op. Je kunt ons ook altijd rechtstreeks mailen op support@mysalights.com, dan kunnen we je direct verder helpen.

We staan klaar om dit voor je op te lossen. Zodra we je ordergegevens ontvangen, nemen we meteen contact met je op.

Hartelijke groet,

Mysalights Customer Service Team

Lage prijzen, China kwaliteit

Prijzen zijn laag, China kwaliteit.

Lampen zien er leuk uit op de plaatjes, website veel teksten over dat het samen met Europese experts is gemaakt of ontwikkeld. De lage prijzen in vergelijking tot andere winkels doen het al vermoeden maar de lampen worden gewoon in China geproduceerd en vanuit China verzonden. Lange levertijd.

Kwaliteit van de lampen zelf is matig. Het is bruikbaar maar in glazen delen zitten op plekken rare bobbels, er zitten al wat kleine krasjes op metalen onderdelen en het in mekaar zetten en ophangen gaat met enige moeite. Uiteindelijk hangt het redelijk netjes, maar recht en strak zal het nooit hangen door de slecht passende onderdelen.

Het helpt niet dat de handleiding niet klopt met wat er in de doos zit. Onderdelen die afgebeeld zijn ontbreken of zien er heel anders uit.

6 september 2025

Beste Alexander,

Dank je wel voor je eerlijke review. We willen graag een oplossing voor je vinden.

Op basis van de naam van je review hebben we na enige moeite waarschijnlijk je bestelling kunnen achterhalen. We zullen proactief contact met je opnemen omdat je ons helaas nog niet rechtstreeks hebt gecontacteerd over deze problemen.

We willen benadrukken dat we gewoon een Europees retouradres hebben en altijd ons uiterste best doen om issues op te lossen. Helaas hebben we tot nu toe niet de mogelijkheid gekregen om deze kwestie met je aan te pakken omdat er geen contact werd opgenomen. We nemen daarom nu zelf contact met je op in de hoop dat we samen een passende oplossing kunnen vinden die voor jou acceptabel is.

Mocht je in de toekomst vragen of problemen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via: info@mysalights.com, support@mysalights.com of via ons contactformulier.

We kijken ernaar uit om dit voor je op te lossen.

Het Mysalights team

Echt een toevoeging aan mijn huis!

De producten van Mysalights zijn fantastisch! Alles netjes en snel ontvangen, precies zoals beloofd. De kwaliteit is uitstekend en de verpakking was verzorgd. Ik ben super tevreden en zal zeker opnieuw bestellen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare service en topkwaliteit!

9 september 2025

Beste Justen,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de efficiëntie van de service. We zijn er trots op om ervoor te zorgen dat elk detail, van verpakking tot levering, perfect is voor onze klanten. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons, en we kunnen niet wachten om je snel weer van dienst te zijn!

Het Mysalights-team

mooie dimbare verlichting en vriendelijke service

Ik ben een supertevreden Mysalights klant. Na een fijne eerste ervaring heb ik afgelopen week voor de tweede keer mijn lampen ontvangen, dit keer dimbare verlichting voor mijn slaapkamer en ik ben echt blij met het resultaat. Ziet er heel knus en sfeervol uit. De klantenservice is ook echt vriendelijk en behulpzaam.

9 september 2025

Beste Naomi,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn ontzettend blij te horen dat je tweede ervaring met Mysalights net zo positief was en dat de dimbare lampen een gezellige, sfeervolle sfeer in je slaapkamer hebben gebracht. Het is geweldig om te weten dat onze producten je ruimte nog aangenamer maken!

We waarderen je feedback over onze klantenservice enorm. We staan altijd voor je klaar en het betekent veel voor ons dat je je ondersteund voelde tijdens je ervaring.

Nogmaals bedankt voor het kiezen van Mysalights! We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Dropshipping pur sang

Dropshipping pur sang. Van weg blijven. Helaas zelf al besteld dus maar hopen dat ik iets van mijn geld terug zie.

Update; geld is inderdaad netjes terug gestort, ik pas de sterren wat hoger aan. Mijn waarschuwing voor dropshipping blijft wel staan.

11 september 2025

Beste Harm,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je ons niet eerst hebt gecontacteerd voordat je deze review plaatste.

Aangezien je bestelling vandaag pas is geplaatst en nog niet is verwerkt, was annuleren gewoon mogelijk geweest. We zijn altijd bereikbaar via ons contactformulier op de website, info@mysalights.com of support@mysalights.com voor vragen of wijzigingen.

Mocht er in de toekomst iets niet naar wens zijn met een bestelling, dan kan retourneren gerust eenvoudig via ons retourportaal met Europees retouradres, wij bedienen immers klanten in heel Europa.

We gaan nu je bestelling annuleren en de volledige refund regelen. Je ontvangt hierover bericht via e-mail.

Voor toekomstige vragen staan we altijd voor je klaar.

Het Mysalights-team

Dropshipping bedrijf die AlieXpress produkten verkoopt

Om met het positieve te beginnen: het bestelde produkt is ontvangen. Dat duurde weliswaar 16 dagen, maar ja, kwam blijkbaar rechtstreeks uit... China.

Bij het retourneren begint de ellende.
1. retour melden via website
2. vervolgens word je gevraagd een foto van het artikel te sturen. Je stuurt een foto van het produkt, dat je vanwege de lage kwaliteit niet eens uit de plastic verpakking hebt gehaald
3. dan komt er een mail met een zgn aanbod ipv je retour direct in behandeling te nemen, zoals je hebt verzocht
4. op je reactie komt er wéér een zgn aanbod en dan eindelijk een retourformulier, die niet rechtstreeks online is in te vullen, maar geprint moet worden.
5. je stuurt het produkt bewust 'aangetekend' (door bovenstaande duistere zaken) en 3 dubbel met extra tape en beschermhoeken verpakt retour en dan
6. kunnen ze zgn de track & trace code die gewoon op post-punt-nl staat niet vinden, of je het bewijs wil mailen
7. je reageert, waarna ze komen met de opmerking: heb je het retourformulier er wel bij gedaan? Uiteraard heb je hiervan een video gemaakt, dus stuur je dat weer op
8. Wederom verzocht om de terugbetaling uiterlijk deze week in orde te maken.

Kortom: onbetrouwbare praktijken met iedere keer een smoes om de retourafhandeling uit te stellen.
Je geduld wordt al op de proef gesteld vanaf het eerste zgn aanbod.

10 september 2025

Beste G,

We kunnen uw bestelling niet vinden met de informatie uit deze beoordeling, maar we willen de situatie graag onmiddellijk ophelderen.
Alle retourzendingen in ons magazijn van de recente periode zijn verwerkt, en terugbetalingen worden doorgaans binnen 3-7 dagen na ontvangst in ons magazijn uitgevoerd. *Uw terugbetaling is waarschijnlijk al binnen deze termijn verwerkt.

Neem alstublieft direct contact met ons op via support@mysalights.com
met uw bestelnummer, zodat we:

De status van uw terugbetaling kunnen bevestigen en de transactiegegevens kunnen verstrekken.

Dank u wel voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie, en we hopen de situatie snel op te helderen.

Het Myslights-team

Ik heb bij Mysalights de caprani Floor…

Ik heb bij Mysalights de caprani Floor lamp besteld, heel erg tevreden snelle levering, goede kwaliteit en past heel mooi in mijn interieur echt een aanrader!

17 juli 2025

Beste ViBa Bakhuis,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met de Caprani vloerlamp van Mysalights. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit en hoe goed hij in uw ruimte past. Uw aanbeveling betekent veel voor ons!

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op via info@mysalights.com. We staan altijd voor u klaar.

Het Mysalights-team

Reviews in alle talen tonen. (256 reviews)