Pakket zou doos zijn met verschillende zaken. Ontvangen, plastieken goedkope oortjes in kapot klein doosje. Niets waard. Puur oplichterij.
Zonde van je geld, wat een aanfluiting. Betaal 49,- euro en 10,- verzendkosten en dan krijg je een shirt van msv Duisburg, een 3e of 2e divisie club, heb even gekeken shirt kost 23,- euro hahah... Toon meer
Levering was matig (wel binnen termijn geleverd, geen traceercode doorgegeven om te achterhalen wanneer ik het pakket kon ontvangen). Inhoud van box was ronduit beschamend. Box van 50 euro met b... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Pakket zou doos zijn met verschillende…
Pakket zou doos zijn met verschillende zaken.
Ontvangen, plastieken goedkope oortjes in kapot klein doosje.
Niets waard.
Puur oplichterij.
na levering van een mistery box van…
na levering van een mistery box van €49.95 een klacht neergelegd bij Heira.nl mocht het terugsturen naar china. doch adres op leverbon was ander adres dan wat aheira mij opgaf.navraag bij Post.nl " dat pakketje"
nopjesbrief koste € 22.++. heb Heira gemaild, geen reactie, Toen aangifte gedaan bij de politie, kost ff wat moeite GigiD etc, doch gedaan en kreeg de volgende dag gelijk mail van Heira waarom ik aangifte had gedaan. ikaangegeven dat een webshop zelf de kosten moet betalen voor terugsturen naar China. ik wel voor hetbsturen naar de webshop( adress??). geen andwoord meer doch de volgende dag stond de €49.95 weerop mijn rekening. m.a.w. Aangifte doen loont.
groet Wim
Mysterie box apple
Eigenlijk verdiend het zelfs geen ster. Ik heb 50€ betaald. De kans was groot dat ik een iPhone 13 pro in mijn pakket had. En wat krijg ik. Het is nog geen 5 €waard. Hoe dan ook. Ik zou graag willen weten hoe ik mijn geld terug kan krijgen. Ik vind dit echt een schande.
Waardeloos… als iets te mooi is om waar…
Waardeloos… als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook zo. Niet jij maar deze organisatie is de winnaar.
Koop geen Mysterienbox… want je koopt een kat in de zak. Een waardeloze prulding.
Zonde van je geld
Zonde van je geld, wat een aanfluiting.
Heb het via vakantie veilingen gekocht.
Dan zit er een uitleg bij over de club met een geplastificeerd a4 papiertje met dat de club het slecht deed vorig seizoen nou jippie.
NOOIT KOPEN HIER!
NOOIT KOPEN HIER!
2 boxen besteld, meer dan 80 euro betaald en in iedere box 5 dingen van action, blokker, ali. Ik heb de merken op gezocht van de spullen die erin zaten, en alle merken die er waren liggen gewoon in de schappen van de action! ECHT NIKS KOPEN MENSEN AUB!
Oplichting NOOIT IETS KOPEN !
Ga nooit wat kopen bij deze oplichters ze kopen gewoon onzin spullen bij de action, aliexpress en al die andere Chinese webshops
Deze zielige mensen hebben niks te doen en alles wat er op hun website staat als reviews zijn gekochte en neppe reviews uit india
BESTEL NOOIT IETS BIJ DEZE SMERIGE OPLICHTERS NOOIT VAN JE LEVEN ZE WILLEN ALLEEN GELD EN HET TELEFOON NUMMER BIJ CONTACTEN ZIJN 100% FAKE
Wat is er met dit bedrijf gebeurd?
Wat is er met dit bedrijf gebeurd?? Ik zit nog steeds op mijn geld te wachten!
Het was zeer spannend!
Wat een oplichters 10 euro betaald voor…
Wat een oplichters 10 euro betaald voor een mystery box en wat zat erin 5 plastic lampjes een kinder horloge... Ter waarde van 1 euro...bij ALI EXPRESS, NOOIT BESTELLEN!!!!!!
Wat een zware oplichting ..
Wat een zware oplichting ... 75 euro betaald . Doos zou 15 Dec binnen komen . Krijg netjes melding doos bezorgd . Tot op heden niks ontvangen .
Wat een oplichters .... had ik hier maar eerder gelezen .
Oplichters !!! Kijk uit
Oplichters €48 betaald om te proberen krijg je een facking horloge van €1. Zou liever niet 1 ster geven dat een bedrijf als amazon zicht voor zulk soort praktijken leent!!!
Wat belachelijk dit!
Wat belachelijk dit!
€130,- betaald VIP.
VIP: binnen 7 dagen moest het binnen wezen.
25 dagen moeten wachte.
Is nu binnen, 2 zielige kleine kak doosjes met oordopjes en een goedkope selfie stick.waarde € 30,-!!
Vieze vuile oplichters, geen goed woord voor!
En op internet laten ze natuurlijk een grote doos zien met veel leuke goodies 😡🤬.
afblijven afblijven !!!
afblijven afblijven !!!! oplichterij ,naaierij voor 84 euro een spelletje gekregen van 27 euro ,ze doen het voor komen of je van alles krijgt ,niets van waar,AMAZON OPLICHTERIJ BLIJFAF!!!!!!!!
Liever geen ster gegeven
Liever geen ster gegeven. Wat een oplichters zooitje. Je krijgt een klein doosje met een goedkope game box. Dat is zeker geen doos vol. Oplichters. Niet doen. Als je ze mailt kan je het op eigen kosten terug sturen. En op de volgende bestelling korting krijgen.😱
Niets ontvangen!
Niets ontvangen!! Wat een slechte web shop !! Oplichters!!
Koop niets en blijf slecht over ze schrijven
Ook ik ben er ingetuind
Ook ik ben er ingetuind. Ik dacht te bestellen via een bestaand bedrijf, Bachman, maar zie nu de andere slachtoffers (of koekwauzen net als ik). Echt bizar dat we hier niets tegen kunnen doen.
Ook ik helaas erin getuind en Niet…
Ook ik helaas erin getuind en Niet geclaimde Amazon Walmart Target groothandelartikelen ter waarde van 90, De Super Luxe combinatiie (3 pakket) beste keuze stond erbij € 69,99. Na lang wachten kreeg ik een envelop pakketje met chinees prul drie dingen die je bij de action koopt voor een tientje. Metzger store was de naam als je nu zoekt gaat die naar abramson store. Wees gewaarschud mensen.
Wel betaald maar nooit iets ontvangen…
Wel betaald maar nooit iets ontvangen zij hebben een verzendlijst waarop staat dat het is afgeleverd NIET dus 😠