Pakket zou doos zijn met verschillende zaken. Ontvangen, plastieken goedkope oortjes in kapot klein doosje. Niets waard. Puur oplichterij.
na levering van een mistery box van €49.95 een klacht neergelegd bij Heira.nl mocht het terugsturen naar china. doch adres op leverbon was ander adres dan wat aheira mij opgaf.navraag bij Post.nl "... Toon meer
Zonde van je geld, wat een aanfluiting. Betaal 49,- euro en 10,- verzendkosten en dan krijg je een shirt van msv Duisburg, een 3e of 2e divisie club, heb even gekeken shirt kost 23,- euro hahah... Toon meer
Levering was matig (wel binnen termijn geleverd, geen traceercode doorgegeven om te achterhalen wanneer ik het pakket kon ontvangen). Inhoud van box was ronduit beschamend. Box van 50 euro met b... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ligt geen mensen op MYSTERIEBOX.NL
Jonge echt een k*tsite je krijgt alleen maar action troep. Jongens en meisjes KIJK NIET NAAR DE 5 STERREN BEOORDELINGEN WANT HET IS F*KING ONZIN EN KIJK DE F*KING VIDEO VAN DYLANHAEGENS!
Heel slecht
Heel slecht, kreeg alleen heel goedkoop nep gameboy van een paar euro .
ok 79 euro door gierigheid kwijt blijkt…
ok 79 euro door gierigheid kwijt blijkt helaas ja!
ben normaal best voorzichtig en er is best wat moeite gedaan om overtuigend over te komen door metzeger
daarom wens ik al die mensen die hierbij betrokken zijn het misleiden beliegen bedriegen en bestelen van andere mensen ik wens jullie allemaal het slechtste toe wat jullie allemaal individueel zou kunnen overkomen en ik bedoel echte het aller slechtste! dat jullie allemaal snel mogen sterven van ellende.
graag vandaag aub!
Dit is grote oplichting heb besteld…
Dit is grote oplichting heb besteld maar nooit geleverd gekregen krijg ook geen geld terug het is grote zwendel om geld te verdienen over andermans rug koop nooit bij deze mensen wees gewaarschuwt is te mooi om waar te zijn mensen
Pure oplichting
Pure oplichting, je betaald 80 euro voor een box en je krijgt er een paar action producten voor terug. En alle reviews zijn gekocht!
Oplichters
Oplichters: er zit alleen onzin in zo’n doos. Zeker niet de prijs waard
Oplichters
Ja ik weet.
Ik ben de zoveelste die reageert!
Maar dit bedrijf (wat ik geeneens een bedrijf wil noemen is dikke oplichterij!
Echt shit zooi
Echt shit zooi een elite apple box gekocht en heb nog geen €20 aan producten gekregen allemaal bij de action Tekoop
Dikke zooi
Wat een troep ik kreeg ter waarde van 20 euro aan producten waar ik 80 euro voor heb betaald! Ik ging alles opzoeken en ik kon alles dat ik kreeg gewoon bij de action kopen!! Nooit hier kopen!!!!
Zeer slechte producten
Zeer slechte producten. Ik had een elite tech gekocht. Van 100 euro. Enja de waarde zal maximaal nog niet aan 40 euro liggen. Jammer ik had wel kwaliteit producten verwacht al was het 1 of 2 dingen. Dit is Alieexpress spullen!! Puur alles staat made in china. Nooit meer
Trekt op niks!! int zak gezet
Trekt op niks!!! Dikke rommel. Samsung elite box 79€ en random mysterie box 29€ besteld, dikke miskoop. Trek u niet op aan goede reviews... echt niet. Je zal ni de gelukkige worden met de hoop dat het waardevol zal zijn .. eens gedaan voor de fun, but it's a no Go ;)
Weg ermee
Had hier eerder nog een review geplaatst en verwijdert, maar ik wil het toch gewoon delen dat dit weggegooid geld is, je krijgt hoogstens 1/5de van de waard terug die je betaald hebt en bovendien is het nog allemaal Chinese en action troep. Doe wat je wilt met het kopen, maar ik raad aan je geld te sparen of gewoon hetgene waar je op hoopt te kopen. Hier op iets groot hopen is totaal nutteloos. Succes.
Onbesteld een Mysterybox ontvangen
Onlangs hebben wij een onbestelde Mysterybox ontvangen met daarin o.a
allerlei low-budget tech. artikelen. Daarnaast ook een email met een
Afterpay betaalverzoek. Mysterybox.nl claimt dat er wel besteld is op basis van IP adres.
Op basis van imgewonnen juridisch advies eisen wij dat het onbestelde pakket opgehaald wordt door MysteryBox en het betaalverzoek via Afterpay wordt gestorneerd.
Inmiddels hebben wij op fora en andere consumenten sites gelezen dat Mysterybox helaas vaker op deze wijze handelt.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, alleen maar action spullen! Niet kopen!
box van 79 euro gehaald
box van 79 euro gehaald. zat niks in van wat ze beloofde maximale waarde misschien 25 euro
Mijn ervaring
Ruim mijn geld terug met de Apple Elite box! Draadloze oordopjes en meer, ik ben wel tevreden over het concept
bestel NIET bij Mysterybox.nl
Ik had een Apple Elite box besteld, zaten 4 apple producten in, een oplaadkabel, een adapter, oordopjes (bedraad) en een dongle. Verder zat er een autohouder, andere oordopjes, een bluetooth speaker, en een grip houder van je telefoon bij. Die laatste 4 producten kwamen bij de Action vandaan.
Bestel NIET bij Mysterybox.nl want dit is echt oplichterij!
Vervolgens binnen 14 dagen aangegeven de box terug te willen sturen, krijg ik via mail terug dat dit niet mogelijk is, omdat de ‘verrassing’ geopend is en dan niet retour kan?!
Pure oplichting.
Pure oplichting.
Ik kocht voor de grap een box, krijg ik een fidget spinner en een verlichtingsslinger met emoji's, verder nog een leuk hoesje en een goedkope screenprotector.
Dit is echt een gestoorde oplichting, de kans bestaat ook niet dat je een iPhone wint. Het maakt me weinig uit dat mijn geld nu weg is, maar gewoon dat dit pure oplichting is is een slechte review waard.
Doe jezelf een gunst en doe dit niet, heb achteraf spijt dat ik dit bedrijf heb gesteund.
Pure oplichterij stelletje dieven!
Nog nooit eerder meegemaakt heb 2 boxen besteld voor mijn kinderen. Totale waarde 2/3 tientjes...
Er zat niks in zoals op de foto's en de reviews hier zijn vast door hun zelf geschreven!
Waardeloos ze zijn niet te bereiken en reageren niet op mijn mail.