1,4

Zeer slecht

Onoverzichtelijke website waar je geen…

Onoverzichtelijke website waar je geen rekening kan houden met de opgegeven info.
Bestelling geplaatst, waarvan de betaling werd gedebeteert en vijf dagen later , zonder enige communicatie, terug op de rekening werd gestort.
Op mijn acount, op hun website, staan de artikelen voorradig en klaar om terug aan te kopen.
Ook na meerdere mails zelfst geen enkele respons op de vraag naar meer uitleg over het waarom.
Verklaart waarom geen adres of telefoonnr op hun website staat.

17 december 2020

Slechte kwaliteit

Jas naar de stomerij gebracht omdat deze niet gewassen kan worden. Na afloop zijn op één na alle knopen eraf, die er nog op zit is verkleurd. Geen aanrader dus.

14 mei 2019

net mijn winterjas van de stomerij…

net mijn winterjas van de stomerij gehaald. Eerste keer prima gegaan. NU blijken alle knopen kapot te zijn gegaan. Dit terwijl ik braaf het advies opvolg om deze jas naar de stomerij te brengen. Balen!!! het hele aanzicht van de jas is nu waardeloos. Losse knopen blijkbaar niet verkrijgbaar.

12 april 2019

Slechte servive

Bestelling gedaan, nooit aangekomen.Op mijn mail wordt niet geantwoordt.Kijk ik net op de website, is alles uitverkocht..
Gelukkig geen geld kwijt, er was een reservering via de creditcard maar die was 1.5 week na de bestelling ook opeens weg.Achteraf gezien ben ik daar blij om..

15 november 2018

Ondanks fijne en eindelijk warme…

Ondanks fijne en eindelijk warme winterjas van dit merk toch maar 1 ster!! Reden ligt bij de de service! al mijn knopen zijn verdwenen na een rondje wasserette. Hier valt zeker wat te zeggen over de wasserette. Deze probeert buiten schot te blijven. Rechtsbijstand ingeschskeld. Tevens bij naketano gevraagd of ze ons knopen willen toesturen. Wil er zelfs wel voor betalen. Nee daar doet Naketano niet aan. Ze hoeven dit ook niet te doen, maar op klantgerichtheid scoor je dan wel erg laag. Je hebt het product aangeschaft en dan laten we je geheel los en denken niet met je mee. Erg jammer. En nu krijgen we meer te horen dat het merk Naketano leuke kleding ontwerpt, maar zeker niet klantvriendelijk is. Alleen al hierdoor is dit mijn laatste Naketano product geworden.

8 oktober 2018

Goed

Ik heb 3 keer een fleece gekocht op hun eigen website.
Ervaring: Goed.
+ Producten van goede kwaliteit.
+ Zitten heerlijk zacht en zijn echt warm, dit blijft ook na het wassen.
+ Veel keus qua originele designproducten.
+ Leveringen op tijd.
+ Juiste producten ontvangen.
+ Retourzending gedaan omdat de kleur me toch niet zo stond, en de koopprijs was snel teruggestort op m'n rekening.
1 minpuntje. Als er iets misgaat wat niet binnen de automatisch geregelde machine valt, dan kost het veel mailtjes en tijd voor het echt word opgelost, maar achteraf bood de servicedesk daarvoor wel hun verontschuldigingen aan, compenseerde het gedoe met een kortingsvoucher en loste alsnog het probleem op.
Hierdoor heb ik vertrouwen in Naketano en blijf ik een enthousiaste klant.

30 januari 2018

Te late levering met slechte reden.

In plaats van de genoemde levertijd van 3-5 dagen op hun site, heeft mijn levering 1,5 week geduurd! Als je vervolgens contact opneemt met de firma hoe de levering ervoor staat, krijg je alleen te horen "sorry, zie onderstaande link voor actuele leverstatus" Als je hun vervolgens met de neus op de feiten drukt en graag een uitleg + reële tegemoetkoming vraagt is hun antwoord dat ze vakantie hebben gehad waardoor de levering is vertraagd en ze hier verder niets mee kunnen doen. Naar mijn idee is dit toch een aardig groot en internationaal bedrijf???

8 november 2017

Een week geleden besteld en nog niks binnen!

Een week geleden besteld en nog geen mail gehad over shipment/verzending. Ingelogd zie ik in mijn account dat het zojuist verzonden is. Bizar dat dit een week moet duren! Vorige bestelling kwam redelijk op tijd, maar bleek niet volledig. 1 van de 3 producten bleek niet meer leverbaar, vooraf daar geen bericht over gehad. (Ben heel benieuwd of ik nu wel alle bestelde producten krijg!) Na contact met de klantenservice is het bedrag toen snel gecrediteerd op de creditcard, ook na het terugzenden van 1 van de 2 artikelen die we wel hadden ontvangen.
Klantenservice is moeilijk bereikbaar, alleen per e-mail. Per telefoon is eigenlijk alleen voor ondernemers, plus dat je naar Duitsland moet bellen, wat extra kosten met zich meebrengt. Het is dat ik een flinke kortingscode had, maar ws. in het vervolg gewoon weer bij een Nederlandse webshop bestellen. Betalen kan niet per iDeal, maar moet per CC of Paypal. De producten zelf zijn overigens top, heerlijke sweaters, hoodies, truien en vesten!
Naschrift: Na anderhalve week eindelijk de bestelling ontvangen. Blijkt er weer 1 artikel niet geleverd, want het zou niet meer op voorraad zijn. Op de site staat echter dat het nog steeds bestelbaar is! Dit is dus de laatste keer dat ik hier besteld heb.

3 november 2017

Naketano laat klanten toch betalen voor de retourzending ook al staat er anders aangegeven op hun site!

Items via Zalando besteld van Naketano. Dit gaat via een partnersamenwerking.

Zalando geeft aan dat je de items van Naketano gratis kunt retourneren met het retourlabel dat Naketano bij de levering ingesloten heeft. Echter heeft Naketano helemaal geen retourlabel ingesloten waardoor kosteloos terugsturen niet mogelijk is.

Contact met de klantenservice van Naketano gaat erg moeizaam, kan alleen in het Duits of Engels en zij verwijzen doodleuk steeds weer terug naar Zalando, terwijl Zalando weer terug verwijst naar Naketano en ook duidelijk aangeeft dat de spullen weer terug moeten naar Naketano die ze ook opgestuurd heeft.

Overal op de site van Naketano staat dat retourneren kosteloos is door middel van het retourlabel maar deze sluiten ze dus niet in bij de bestelling waardoor je veel geld kwijt bent voor het terugsturen naar Duitsland.

Ik heb de spullen uiteindelijk maar ten einde raad bij de retourbestelling van Zalando ingedaan zodat zij het dan maar moeten opsturen naar Naketano.

Deze partnersamenwerking die Zalando is aangegaan met Naketano gaat hen klanten kosten want ik zal nooit meer items bij Zalando bestellen die bij een partner vandaan moeten komen!

Aanvulling: Zalando heeft op de valreep uiteindelijk via de mail een retourlabel naar mij gestuurd waardoor ik de spullen toch nog rechtstreeks naar Naketano kon sturen. Ze geven aan dat Naketano wel een retourlabel er bij had horen te doen maar Zalando heeft het dus voor mij opgelost. Geen goede reclame voor Naketano!

17 september 2017
Reviews in alle talen tonen. (62 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken