Er zit nooit een retoursticker bij ie bestelling.Die moet zogezegd telefonisch aangevraagd worden maar die telefoonnummers zijn buiten werking Aanvraag doen via e-shop.be@tom-tailor .com (heb ruimte... Toon meer

Na al de slechte reviews gelezen te hebben over het versturen en retouren heb ik nergens problemen mee gehad. Alles is gewoon binnen gekomen (BINNEN 4 DAGEN) zoals aangegeven op de site. Zelf heb ik... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Kinderkleding
  3. Herenmode
  4. Streetwearwinkel
  5. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mode von TOM TAILOR - von trendigen T-Shirts über lässige Jeans, Casual oder Denim für Männer, Frauen und Kinder versandkostenfrei im E-Shop bestellen! Täglich neue Produkte!

3,7

Gemiddeld

Bloedblaren op m,n hielen door Tom Tailor schoenen.

Schoenen via van Haren gekocht, helaas enorme miskoop.Artikelnummer
Zien er heel leuk uit, grijze herenschoen met veters en ritssluiting.
Maar zijn keihard op de hiel en daardoor heb ik mijn hielen helemaal kapot gelopen.

Sorry Tom Tailor, ik kan uw merk niet aanbevelen.

Liefs, het ga u allen goed,
xxx
PS Trustpilot, alstublieft deze review laten staan, het is een echte ervaring van mij.

8 april 2026

Ik trof het pakket helemaal open asn…

Ik trof het pakket helemaal open asn bij postnl depot. Eigenaar van dat depot zei nog; ik heb er niks uitgehaald. Je zag de kleding zo liggen zonder t open te hebben gemaakt. Doos helemaal ingedeukt en ik mis ook een item. Wat ik me kan voorstellen, dat er wat verloren is gegaan. Bij t optillen vd doos klapte de doos in en vloog er bij mij ook wat uit. De doos leek wel papier. De klantenservice is niet te bereiken telefonisch. En dat met een order van dik 400 euro. Ik wil deze koop ontbinden en je krijgt geen respons op je vragen omtrent dit.

22 oktober 2025

Broek na 4x dragen totaal verschoten

Tijdens de vakantie in Oostenrijk een korte broek gekocht, na 4x gedragen te hebben is de voorkant helemaal verschoten. Die broek ziet er nu niet meer uit, rijp voor de prullenbak. Dure aankoop geweest op zo een manier

17 juni 2025

Geen sok om je geld in te bewaren.

Ik heb een multipack Tom Tailor sokken aangekocht. Ze zitten comfortabel, maar na +-10 wasbeurten was er een duidelijke slijtage vast te stellen op de hielen en de voetkussen van de sokken.
Ze zijn op die plaatsen flinterdun geworden en bijgevolg niet meer draagbaar.

25 juni 2025

Duurde iets langer, maar prima service

Bestelling van 30 december is vandaag 7 januari in goede staat en met bijgevoegd retouretiket aangekomen. Ik kreeg al wel op 2 januari een verzendbevestiging met een PostNL track & trace code, waardoor ik me na enkele dagen wachten toch even zorgen ging maken, want de track & trace bleef "leeg". Vanwege weekends en Oud & Nieuw duurde het wat langer (zo kreeg ik via email te horen). Had 4 spijkerbroeken besteld en ze zijn alle 4 goed!

7 januari 2025

Slechte service

Tom Tailor beweert te leveren binnen 2 tot 4 werkdagen, maar komt dit niet na. De dag van bestelling krijg je van hen een melding dat de bestelling werd aangemeld bij GLS. De status van het pakket blijft dagen ongewijzigd en ik ontvang mijn (reeds betaalde) pakket niet. GLS beweert dat het pakketnummer bij hen onbestaande is. De klantenservice reageert niet op mails of telefoons. Ik heb dus een bedrag gespendeerd aan een artikel van Tom Tailor dat ik niet heb ontvangen. Mensen worden dus opgelicht… .

20 november 2024

Slechtste service ooit!

Op 7/03/2024 mijn bestelling geplaatst. Tot op heden nog niks ontvangen terwijl zij zeggen dat de bestelling is verzonden op 8/03/2024. GLS heeft niks ontvangen, zowel volgens het contact met hen als volgens de track en trace link. Wat een slechte service. En dan nog afficheren dat ze zorgen voor een snelle levering! Ik bestel hier nooit meer opnieuw en ik raad het ook iedereen af!
Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice maar nog steeds geen antwoord op gekregen. Hoe kan een bedrijf zo zijn klanten behandelen?!

7 maart 2024

Tom Tailor komt levertermijnen NIET na

Tom Tailor belooft levering binnen 2 tot 4 werkdagen maar slaagt hier al de tweede keer niet in. Vrij kort na bestelling krijg je van hen een melding dat de bestelling verzonden is en een GLS bericht dat het aangemeld werd bij hen. Echter erna blijft de status enkele dagen ongewijzigd en ontvang je niets. Opeens zou het product in transit zitten, maar enkele dagen later weer terug naar af en terug in eerste statusstap (pakket in voorbereiding). Voor zo een slechte service 4€ vragen is absoluut niet OK!!

11 maart 2024

Leveren niet.

Via Zalando bij deze onbetrouwbare webshop besteld. 15-02-2024 een riem besteld bij Tom Tailor. De 16e zou het verstuurd zijn, het is nu de 22-02-2024, het pakket staat nog steeds op niet aangemeld of verwerkt. Zalando doet niets want protocol pas volgende week gaan ze pas actie ondernemen, Tom Tailor zelf zegt er niet mee te maken hebben, euh nou toch wel want de riem word door jullie zelf verzonden en jullie krijgen vast het geld van Zalando! Ik heb post nl gebeld en hun zeggen ook dat de riem helemaal niet bij post nl is binnengebracht, vandaar de track and trace op niet aangemeld of verwerkt blijft staan. Conclusie Tom Tailor is een onbetrouwbare webshop die niet levert. Fijn!! Dinsdag word er een onderzoek ingesteld. Zalando gaat ook niet vrij uit, want hun hadden allang Tom Tailor aan z'n jas moeten trekken van stuur die riem op waar voor betaald is.

22 februari 2024

Niet duidelijke return policy

Aanvraag doen via e-shop.be@tom-tailor .com (heb ruimte achter tailor moeten laten want emailadres mag niet) En dan lukt het blijkbaar wel.

8 januari 2024

Geen retour mogelijk

Ik had 4 zaken besteld, 3 waren goed en ééntje niet. Dat wou ik dan terugsturen natuurlijk. Maar helaas, geen retourlabel bijgeleverd (enkel een retourinvulpapier). Ik probeer te bellen en te mailen ... maar niets werkt ; niemand geeft thuis ...
Ik bestel daar dus niets meer.

20 december 2023

Bestelling 24 november nooit ontvangen

Bestelling 24 november nooit ontvangen, via track trace duidelijk niet aangemeld bij pakketdienst. 3 maal gevraagd om opnieuw te verzenden. Antwoord telkens : “we moeten een onderzoek instellen”. Op 15 december terugbetaling ontvangen ipv zoals gevraagd nieuwe levering, zonder enige verdere communicatie. Ik ga nooit meer online bestellen op de eshop van Tom Tailor.

24 november 2023

Frauduleuze business.

Een jas besteld, maar niet ontvangen. De transportfirma beweert dat ze geen pakket heeft gekregen om uit te leveren.

Op mijn vraag om mijn geld te retourneren geen reactie.

14 december 2023

Retourneren

Korte broek geretourneerd wegens te groot. Je moet je eerst telefonisch aanmelden om een gratis retour te laten bevestigen. Telefonisch echter niet bereikbaar (telefoon werd meteen afgebroken). Mail naar klantenservice werd snel en correct behandeld. Voordeel is dat deze gratis retour ook met B-Post mogelijk is.

5 juni 2023

Bestel hier niks!

In februari een jas terug moeten sturen, omdat deze stuk is gegaan. Zodra de jas binnen was gekomen, zou ik het geld terugkrijgen. Het is inmiddels mei en ik heb nog steeds geen geld terug. Iedere keer een standaard bericht dat ze er wat mee gaan doen, maar er gebeurd NIKS! Bestel hier alsjeblieft niks..

8 mei 2023

5 truien

onlangs 5 truien besteld waarvan één met een verkeerde maat. Dit ene artikel geretourneerd, maar tot op heden geen email of geld retour (na 2,5 maand). Telefonisch zeer slecht bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. Als je al iemand aan de telefoon krijgt dan wordt er van alles beloofd. Maar dit alles wordt niet nagekomen. één keer nooit weer.

15 december 2021

Service 0/10

Vandaag mijn bestelling ontvangen, artikelen correct geleverd maar één trui met een beschadiging.
Op het retourformulier in de doos ontbreekt het retourlabel. Ik probeer het bedrijf telefonisch te bereiken in België en Nederland maar de telefoon staat telkens af, onmogelijk om iemand te spreken. Hier zit ik nu met mijn beschadigde trui, gelukkig niet al te duur. Ik bestel nooit meer rechtstreeks bij Tom Taylor.

24 november 2021

Is dit jouw bedrijf?