Naprapatlandslaget - Haninge Reviews 562

4,7

Poseidons torg 1b 13646 Handen, 13646 Handen, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har träffat en mycket kompetent och trevlig naprapat några gånger per år då min son har mycket problem med sina fötter samtidigt som han tränar ofta. Även om han får lite obehaglig behandling får n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos naprapat Line. Hon är både professionell och trevlig, och behandlingen kändes effektiv med starka och trygga händer. Dessutom var bokningssystemet enkelt och smi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett riktigt bra och professionell bemötande. Ständig kommunikation även mellan besöken. Man känner sig trygg och omhändertagen. Jag träffade Jenny och hon visste vad hon gör! Det hjälpte verkligen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt trevlig personal som verkligen tar hand om en. Alltid smidigt och få in en antingen akut tid eller för ett återbesök. Har haft samma naprapat sen dag ett, men känner mig trygg nog för att bok... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kliniek voor botverbetering
  2. Chiropractor

Geschreven door het bedrijf

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Snabb hjälp

Snabb hjälp, trevligt bemötande, proffesionellt 👍

23 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du uppskattade vår snabba och professionella hjälp. Tack för din återkoppling!

Hade ont i ryggen

Hade ont i ryggen. Efter två behandlingar känns det mycket bättre. Kan nu ta mina efterlängtade promenader.

23 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att höra att du mår bättre efter behandlingarna och nu kan njuta av dina promenader. Tack för din återkoppling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett riktigt bra och professionell…

18 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du upplevde ett professionellt bemötande och kände dig trygg. Vi är tacksamma för att du uppskattade kommunikationen och hjälpen du fick. Tack för din återkoppling!

De är tillgängliga

De är tillgängliga, lätt att boka tid. Bra kontinuitet och bra behandling.

20 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att det är lätt att boka tid och att du upplever bra kontinuitet och behandling. Tack för din återkoppling!

Bra och noggranna

Bra och noggranna, går till grunden med problemet och bra rehabövningar

17 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du uppskattar våra behandlingar. Tack för din återkoppling!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra massage men inget speciellt

Bra massage men inget speciellt

10 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att behandlingen inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar detta till oss i förbättringssyfte.

Snabbt att få tid

Snabbt att få tid, bra bemött

7 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du snabbt fick tid och upplevde ett bra bemötande. Tack för din återkoppling!

Mycket vänligt bemötande

Mycket vänligt bemötande, väldigt kunnig och lyhörd. Jenny är toppen.

2 april 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är väldigt glada att du upplevde ett vänligt bemötande och att du uppmärksammade vår kunniga och lyhörda personal. Tack för din återkoppling!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har gått några tillfällen nu och…

Har gått några tillfällen nu och kroppen är väl som den är och läker olika men det tar på plånboken att gå dit.
Dock bra service, trevligt bemötande och kunnig personal.

25 maart 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du uppskattar vår service och personal. Vi förstår att kostnaden kan vara en faktor och vi tar detta i beaktning.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det har hjälp mig ordentligt

Det har hjälp mig ordentligt. Hon som gjorde mig trycket var så mycket duktig.
Tack Jenny.

21 maart 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att höra att du har fått bra hjälp och att du kände dig trygg. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du känner så! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss att du uppskattar expertisen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffsig, yekesmässig Naprapati !

Efter en skada fick jag god och proffsig hjälp av Daniel Sjödin i Haninge, som behandlade mig vid två tillfällen och tog bort min värk och besvär på ett yrkes- mässlgt och kunnigt sätt !

9 maart 2026

Antwoord van Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att höra att du fick så bra hjälp efter din skada. Det är viktigt för oss att våra patienter får professionell och kunnig vård. Tack för din återkoppling!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.