Behandler var ufattelig dyktig, og var ærlig om at min skade var såpass alvorlig at jeg måtte henvises til Ortoped da han mente skaden krevde operasjon. Følte at skaden min endelig ble tatt på alvor k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg hadde en veldig god opplevelse hos Klinikk For Alle. Kiropraktoren var dyktig, profesjonell og tok seg tid til å lytte. Jeg følte meg godt ivaretatt og kan absolutt anbefale klinikken videre.
Jeg har hatt ryggplager hele livet og Bekhterev diagnostisert for cirka 10 år siden. Jeg har aldri hatt en kiropraktor som gir så god oppfølging, råd og god stemning som jeg får fra Klinikk for Alle.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Her blir ein møtt med eit hei, eit smil og fornavnet sitt. Ein føle seg sett og velkommen, behandlarane e alle so dyktige, engasjerte og profesjonelle i jobben dei gjer, da samme e dei to herlige dame... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Noorwegen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Veldig flinke behandlere. Kan ikke skryte nok av fysioterapeut Trond Viste som har lang erfaring og er utrolig dyktig 🤗
Dyrt og fikk ikke øvelser, måtte komme på ny time for å få øvelser
God behandling og ingen bryting på rygg å det synes eg er bra for meg

Antwoord van Klinikk For Alle
Hadde en kiropraktor som het Jakob Stange, etter en økt gikk jeg fra intens smerte i rygg og nakke til å være nærmest helt fin igjen! Anbefales på det varmeste.

Antwoord van Klinikk For Alle
Godt for nøyd med min fysioterapeut Marius Smee, faglig dyktig og hyggelig

Antwoord van Klinikk For Alle
Tre behandlinger med samme øvelser uten noen tilpasning eller ny vurdering – og ingen forbedring. Ingen forklaring eller alternativ plan ble gitt. Lite tillit til behandlingen. Anbefales ikke.

Antwoord van Klinikk For Alle
Dyktige og hyggelige behandlere, alt i alt veldig god service😊

Antwoord van Klinikk For Alle
Lees meer over geverifieerde reviews.