Klinikk For Alle - Drammen Reviews 271

4,9

Omstedgata 2, 3012 Drammen, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En utrolig dyktig og engasjert fysioterapeut ( Elise Riseth Sommerdal) som virkelig bryr seg om pasientene sine. Med hennes faglige kompetanse og oppmuntring har jeg opplevd stor framgang, både fysis... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig så var jeg hos Marte Pettersen- Veldig flink, imøtekommende og engasjert i å løse utfordringen man står ovenfor! Man merker virkelig at hun bryr seg, og at hun genuint ønsker å tilrettele... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastiske og faglig flinke behandlere som tar deg på alvor og virkelig vil hjelpe deg. Imøtekommende, blide og hyggelige, og ikke minst interessert i å hjelpe deg.

Bedrijfsgegevens

1. Chiropractor
  2. Acupunctuurkliniek
  3. Alternatieve genezer
  4. Fysiotherapeut
  5. Fysiotherapiepraktijk

Geschreven door het bedrijf

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hyggelig behandler

2 april 2026

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Så fint å høre. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag videre:)

En svært positiv og trygg opplevelse hos Klinikk For Alle

Jeg hadde en veldig god opplevelse hos fysioterapeuten. Behandlingen var profesjonell, trygg og tilpasset mine behov. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele timen, og fikk gode råd som jeg kan bruke videre i hverdagen. Anbefales varmt!

25 maart 2026

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Så fint å høre at du hadde en god opplevelse og at du følte deg ivaretatt. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Ønsker deg en fortsatt fin dag og en god påske.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fikk en hjelpsom fysioterapeut som…

Fikk en hjelpsom fysioterapeut som forklarte veldig godt hva jeg burde gjøre. Trykkbølge behandlingen så ut til å virke.

13 maart 2026

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Takk for at du tok deg tid til å gi en omtale. God påske.

Fantastisk fysioterapeut

Fantastisk fysioterapeut, som ser pasienten. Stiller gode spørsmål og har en varm personlighet. Betyr mye for pasienten at man føler seg sett og ivaretatt.

11 maart 2026

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Så fint å høre at du føler deg ivaretatt. Takk for hyggelig tilbakemelding og takk for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Alltid on time

Alltid on time, hyggelige og dyktige folk.

25 februari 2026

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid:)

Bestilt time over nett

Bestilt time over nett, fikk raskt tid til behandling. Kom til Terje ; en dyktig og hyggelig kiropraktor som har hjulpet meg mye!

6 januari 2026

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dyktig kiropraktor som hjalp meg med…

Dyktig kiropraktor som hjalp meg med vond skulder og nakke. Behandlingene jeg fikk var veldig effektive og jeg fikk god forklaring og oppfølging. Takk for god hjelp Kristian!

18 december 2025

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Dyktig personell

Dyktig personell. Hadde flere behandlere og alle var helt topp.
Krystallsyke behandler har ny kunnskap og er ivrig å forstå hva som skjer med pasienten.

16 december 2025

Antwoord van Klinikk For Alle - Drammen

Takk for flott tilbakemelding. Godt nyttår :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.