In april een bestelling gedaan maar helaas nooit het pakket ontvangen. Diverse mailtjes en uitzoeken van Naturesfinest bleek idd dat pakket spoorloos was. In overleg toch opnieuw gestuurd en binnen e... Toon meer

Nu 6 weken bezig met een gezonde leefstijl in combinatie met de belly detox en hormoon balance. Voel me heel fit en meer energie. En het mooie is ook nog - 5,5 kilo. Dus super tevreden met deze produc... Toon meer

Mijn bestelling van 30/04/26 liep helemaal fout !!! Ik had 2x1+1 Ok!Fatburn koffie pakket , totaal 4dozen besteld en heb maar 2 dozen thuis geleverd gekregen. Direct een mail gestuurd en een mail ge... Toon meer

Gebruik : detox belly , testopro ,prostate support, night fatburn extreem. De smaken vallen over te discussiëren van de producten maar de werking is er zeker ben 3 a 4 weken bezig 7kg kwijt.Een klein... Toon meer

1. Reizen en vakantie

We are all about healthy and nutritious products! "The best functional superfoods, improves your health and well-being." A plant-based, organic food production company. We believe in the RAW and ORGANIC quality with highest nutrition integrity. Our commitment to sustainability means we strive to provide the most economic and eco-friendly products possible. We work with the largest environmental network in Europe called Friends of the Earth and support them with donations to fight the environmental and social issues. Nature's finest product portfolio covers over 300 products targeting key product lines: - Vegan proteins - Rice Drink powders - Functional Breakfast Cereals - Superfoods - Functional foods - Herbal Drinks - Peanut Butters - Essential Vitamins & Minerals

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fat Burn Koffie Een aanrader

Fat Burn Koffie
Zeer goed produkt
1 koffielepel s'morgens in je koffie.
Zeer goeie darmwerking.
Wij deden al vele bestellingen.
Een aanrader.
Ook snelle service niet opdringerig
Aanrader

5 februari 2025

Geachte heer Wils,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de Fat Burn Koffie en de positieve effecten, zoals de verbetering van de darmwerking. Het doet ons plezier om te weten dat u al meerdere bestellingen bij ons heeft gedaan en dat u tevreden bent met onze service.

We streven er altijd naar om snelle en betrouwbare service te bieden, dus het is fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft. Uw feedback betekent veel voor ons en helpt ons om onze producten en diensten continu te verbeteren.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of als we u verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd voor u klaar!

Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden, en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe bestelling.

Het team van Nature’s Finest Foods

Ik dank je uit de grond van mijn hart…

Ik dank je uit de grond van mijn hart voor dit product. Ik koop het elke maand. Ik ben erg tevreden met het haar- en vitamineproduct en mijn haar is erg lang en sterk. Bedankt.

30 januari 2025

Beste Habib Hosna,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met ons haar- en vitamineproduct. Het is fantastisch dat je haar langer en sterker is geworden!

We waarderen het enorm dat je onze producten elke maand aanschaft en dat je ons hebt laten weten hoeveel je ervan profiteert. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets anders willen proberen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be.

Nogmaals bedankt en we hopen dat je nog lang zult genieten van de voordelen van ons product!

Het Nature’s Finest Foods Team

Niets ontvangen

Niet mee in zee gaan!

22 december een bestelling geplaatst en hierop een track en trace code gekregen. Nu ruim twee weken later nog steeds niets ontvangen. Klantenservice neemt de telefoon niet op en via mail krijg ik alleen het bericht dat het onderweg is. Volgens de track en trace code ligt mijn bestelling nog steeds in Slovenië.....

6 januari 2025

Beste Han,

Onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn om je bestelling nog niet te hebben ontvangen, vooral na zo'n lange wachttijd.

We hebben uw situatie gecontroleerd en kunnen bevestigen dat uw pakket onderweg is. Helaas heeft de drukte door de feestdagen geleid tot vertragingen, wat helaas buiten onze controle ligt. We monitoren de voortgang van uw bestelling nauwkeurig en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het pakket zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Onze klantenservice werkt hard om iedereen te helpen, en we verontschuldigen ons dat we niet snel genoeg hebben kunnen reageren. We waarderen uw geduld en doen ons best om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u verder te helpen.

Klantenservice Natures Finest Foods

Ik heb dit product online gekocht

Ik heb dit product online gekocht: EcoKatalys | Reiniger Auto | 1 + 1 Gratis. Maar nooit ontvangen, inmiddels wel moeten betalen. Ik vraag mij dus echt af of dit geen nep website is van jullie.ik heb jullie meerdere keren een mail gestuurd en Klarna heeft een melding gemaakt. Geen enkele reactie van jullie.

Beste Jan,

Bedankt voor je bericht. We willen graag verduidelijken dat we bij Nature's Finest alleen voedingssupplementen verkopen en geen producten zoals "EcoKatalys | Reiniger Auto". We kunnen dan ook geen bestelling vinden onder de naam die je hebt opgegeven. Het lijkt erop dat je wellicht per ongeluk een review hebt geplaatst voor een andere website of verkoper.

Als je echt producten bij ons hebt besteld en hulp nodig hebt, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl, zodat we je verder kunnen helpen. Mocht de review niet betrekking hebben op onze producten, dan zouden we het zeer op prijs stellen als je deze kunt aanpassen, zodat het duidelijk is voor andere klanten.

We hopen dat we je hiermee verder hebben geholpen en kijken uit naar je bericht.

Het team van Nature’s Finest

Een maand geleden besteld

Een maand geleden besteld, vlotte levering. Mijn kapper merkte verschil naar hAARgroei en nieuwe haartjes 👌 ik ben een tevreden klanten 👌

17 december 2024

Beste Ine,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de levering en dat je kapper al verschil heeft opgemerkt in je haargroei en nieuwe haartjes. Dat is geweldig! Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en het is fantastisch om te weten dat onze producten een verschil maken.

Als je nog vragen hebt of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature’s Finest. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

Het Nature’s Finest Team

Bestelling nog steeds in Duitsland,geen…

Goede start om een eventuele nieuwe klant vertrouwen te geven,prioriteit betaald,wat een service,vriendelijke groet en alvast fijne feestdagen,Erik. Vanmorgen een mail van de bezorgservice en bestelling binnen 5 uur bezorgd,dus nu 4 sterren,Slovenië is ook niet naast de deur,prachtig daar dat wel!

12 december 2024

Beste Erik,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog steeds in Duitsland is en dat u een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn, vooral wanneer je prioriteit hebt betaald. Helaas hebben we geen specifieke orderinformatie ontvangen, waardoor we niet kunnen nagaan wat er precies is gebeurd.

We willen u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl en de bestelgegevens door te geven. Dan kunnen we uw situatie verder onderzoeken en u meer informatie geven over de status van uw bestelling. Wij doen ons best om al onze bestellingen binnen 3-4 werkdagen te leveren, maar soms kunnen er vertragingen optreden buiten onze controle.

We waarderen uw geduld en hopen dat we een oplossing kunnen bieden. We wensen u alvast fijne feestdagen en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Team Nature's Finest

Gewicht en slaap onder controle, perfect !

We zijn een 2 tal weken terug begonnen met de Night fat burner , slaap en gewicht onder controle . Zalig toch !! Slaap is een stuk beter geworden , oke het is geen wondermiddel, maar het helpt je wel in je dagelijks dieet . Gewicht blijft mooi Dalen ..ook niet te snel! Een goede ondersteuning, sporten en voldoende bewegen hoort er allemaal bij natuurlijk , klantenservice is ook altijd vriendelijk! Een tevreden klant

8 november 2024

Beste Olivier,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat Night Fat Burner je heeft geholpen om je slaap en gewicht onder controle te krijgen. Zoals je zegt, het is geen wondermiddel, maar het kan zeker een waardevolle ondersteuning zijn in je dagelijkse routine, vooral wanneer het gecombineerd wordt met een gezond dieet en voldoende beweging. Het is fantastisch dat je al positieve resultaten hebt behaald, zoals een betere slaap en een mooie, geleidelijke gewichtsafname!

Daarnaast willen we je bedanken voor je positieve woorden over onze klantenservice. Het is ons doel om altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn, zodat je een prettige ervaring hebt met zowel onze producten als onze service.

We waarderen je vertrouwen in Nature’s Finest en hopen je ook in de toekomst verder te ondersteunen met onze producten. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be.

Het team van Nature’s Finest

Erg jammer als je 1 dag voor black…

Erg jammer als je 1 dag voor black Friday in de avond hebt besteld voor 123 euro. En de volgende dag hebben ze een aanbieding. En als je ze wilt aanspreken. Reageren ze niet of ze prater er om heen of ze zeggen je met andere woorden pecht prima als jullie zo met vaste klanten omgaan dan bestel ik nooit meer !!!! Beetje vriendelijkheid en coulance is wel netjes.

21 november 2024

Beste Kimberley,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring met onze service. We begrijpen je frustratie, zeker wanneer je net een bestelling hebt geplaatst en er de volgende dag een aanbieding is. Helaas was het niet mogelijk om je bestelling te annuleren, omdat het pakket al was verzonden op het moment dat je contact met ons opnam. We willen je echter graag laten weten dat je het pakket kunt weigeren bij de levering. Zodra het pakket bij ons terug is in het magazijn, zullen wij een volledige terugbetaling doen.

Daarnaast kun je een nieuwe bestelling plaatsen met de Black Friday aanbieding. We willen je graag helpen om van de actie te profiteren en hopen dat we je op deze manier tegemoet kunnen komen.

We begrijpen dat dit niet ideaal is en we willen graag vriendelijker en coulanter zijn. Als je verder nog vragen hebt of je zorgen wilt delen, aarzel dan niet om ons te contacteren via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen.

We hopen dat je ons de kans geeft om je in de toekomst beter van dienst te zijn en we stellen je feedback op prijs.

Het team van Nature's Finest Foods

Rotzooi

Ik heb 4 producten ontvangen; bij detox, liver cleanse, OK fatburn, OK water out.
Voorschrift was om in morgen detox te gebruiken en in avond liver cleanse. Als t op is de andere 2 producten.
Nu ben ik bezig dus met detox en liver cleanse en heb al vanaf begin een opgezwollen buik en obstipatie (oftewel ik kan niet meer poepen). Het is rotzooi!

23 november 2024

Beste Arian,

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze producten. Het spijt ons te horen dat je negatieve bijwerkingen hebt ervaren, zoals een opgezwollen buik en obstipatie, terwijl je onze Detox en Liver Cleanse gebruikt.

Onze producten worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en worden over het algemeen goed verdragen, zonder bijwerkingen. Het is echter belangrijk op te merken dat zelfs natuurlijke ingrediënten soms allergische reacties of gevoeligheden kunnen veroorzaken bij sommige mensen. We raden aan om altijd de ingrediëntenlijst zorgvuldig te controleren voor de aankoop van onze producten. Als je bekend bent met bepaalde allergieën of gevoeligheden, adviseren we je om eerst een zorgprofessional te raadplegen om te bepalen of onze producten geschikt voor je zijn.

We willen je eraan herinneren dat we een 60 dagen geld-terug-garantie bieden als je niet tevreden bent met de producten. Je kunt meer informatie hierover vinden op onze website.

Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we hopen dat je, indien we je zorgen hebben opgelost, je beoordeling kunt heroverwegen. Jouw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar ook om onze service verder te verbeteren.

Als je nog vragen hebt of verder advies nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen.

Het Nature's Finest Team

nicht fatburn extreme

Goedenmiddag. Ik gebruik nu nicht fatburn extreme een paar weken en ik slaap weer goed gelukkig. Goed product. Zal het zeker blijven gebruiken.

Dear Cindy,

Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that Night Fatburn Extreme has helped you sleep well again. It’s always great to know that our products deliver positive results for our customers.

We greatly appreciate that you’ve chosen to continue using the product, and we are always here to support you on your health and wellness journey.

If you have any questions or need more information in the future, please don’t hesitate to contact us via support@naturesfinestfoods.nl. We’re happy to assist you!

Thank you for your trust, and we wish you much success with your health and wellness!

Best regards,
The Nature's Finest Foods team

Detox Belly Burn

Hey ik gebruik nu de Belly Burn detox 18 dagen en ik merk duidelijk een verschil meer energie beter zicht meer levenslust ik vind het een top product en top bedrijf.

Beste Bernard,

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij te horen dat je na 18 dagen gebruik van de Belly Burn Detox al duidelijke verschillen merkt, zoals meer energie, beter zicht en meer levenslust. Dit is precies wat we hopen te bereiken met onze producten, en we zijn heel trots dat je zulke positieve resultaten hebt ervaren.

Je complimenten over zowel het product als ons bedrijf betekenen veel voor ons, en het motiveert ons om door te gaan met het leveren van de hoogste kwaliteit.

Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest, en we hopen dat je blijft genieten van de voordelen van onze producten!

Nature’s Finest

Smerig

Ik heb mijn bestelling, enzymen voor een goede adem, ontvangen. Daar is niets mis mee... Maar die smaak! Niet te doen... Echt zo vieze poeder wat je moet mengen met 150 water... Echt te smerig om dit iedere dag in te nemen! Zonde van mijn geld...

31 oktober 2024

Beste Miranda,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons product. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de smaak van onze enzymen voor een goede adem. We begrijpen dat de smaak een belangrijke factor is bij het gebruik van voedingssupplementen.

Voor een betere smaak raden we aan om het product te mengen met citroensap of een andere drank naar keuze. Dit kan helpen om de smaak te verbeteren en het gemakkelijker te maken om het product dagelijks in te nemen.

We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en service te verbeteren. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bereiken op support@naturesfinestfoods.nl.

We hopen dat u in de toekomst een positievere ervaring zult hebben met onze producten.

Het team van Nature's Finest

Ik vind de producten geweldig.

Ik vind de producten geweldig.
Ben de night fatburner aan het gebruiken en zie al goed het verschil

24 oktober 2024

Beste Nathalie,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en dat je al een goed verschil merkt met de Night Fatburner. Jouw enthousiasme motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige producten.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd voor je klaar en kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je weg naar een gezondere levensstijl!

Nogmaals bedankt en veel succes verder!

Het team van Nature's Finest

Ik gebruik de curcumalatte nu al dik…

Ik gebruik de curcumalatte nu al dik half jaar en heb daardoor minder migraine, en de hairpro nu 4mnd en heb dikke haar gekregen

27 oktober 2024

Beste Dark Angel,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat u onze curcumalatte al meer dan een half jaar gebruikt en dat dit heeft geholpen om uw migraine te verminderen. Ook fijn om te horen dat u na het gebruik van onze HairPro gedurende vier maanden dikkere haren heeft gekregen.

Uw tevredenheid is voor ons ontzettend belangrijk, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in onze producten, en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Het team van Nature's Finest

Bezorging. Ik kan het niet op mijn adres laten bezorgen. Zijn er vervoerders en laten die het in een pakket automaat of winkel bezorgen. Ik zie op de bestelling geen adres en bezorger

Ik zie op de bestelling geen vervoerder en een postadres of pakketautomaat. Ik kan niet thuisontvangen.

22 oktober 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat je problemen ondervindt met de bezorging van je bestelling. Het is heel belangrijk voor ons dat onze klanten hun producten op een manier ontvangen die hen uitkomt.

Omdat we niet voldoende informatie hebben over je bestelling, kunnen we niet nagaan wat er precies aan de hand is met het pakket. We raden je aan om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Geef ons alsjeblieft zoveel mogelijk details over je bestelling, zodat we je beter kunnen helpen en de bezorgopties kunnen verduidelijken.

We staan klaar om je te ondersteunen en hopen snel van je te horen, zodat we dit probleem kunnen oplossen.

Het Nature's Finest Foods team

Product doet totaal niet wat er beloofd wordt

Het product werkt niet ik had de 3 maanden challenge aangeschaft. Behalve gewichtsverlies beloofd het ook betere nachtrust, betere spijsvertering/ stoelgang meer energie helaas merk ik op geen enkel gebied verschil er werd me een 10 dagen dieet toegestuurd waarmee iedereen kilo’s kan afvallen maar het product zelf zou zonder dieet resultaat bieden en dit is absoluut niet het geval.

Ik sport en beweeg veel en eet merendeel gezond drink meer dan genoeg water rook niet gebruik geen alcohol en heb een normaal postuur dus ik zeg niet aanschaffen zonde geld zelfs met alle acties. Tevens heb ik meerdere mensen gesproken die in eerste instantie top reviews gaven en uiteindelijk het ook niet voor gewerkt heeft.

Niet goed geld terug binnen 60 dagen gaat ook niet op als je het product uitgeprobeerd hebt het mag alleen in ongewijzigde hoeveelheid en inhoud terug gestuurd worden op eigen kosten.

Contact met het bedrijf krijg je non stop dezelfde standaard antwoorden.
Dat ze extra bewegen, 10 dagen dieet en minimaal 2 maanden gebruik voor adviseren.

16 oktober 2024

Beste Fabienne,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw openhartigheid en zijn teleurgesteld om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Het is begrijpelijk dat u zich teleurgesteld voelt, vooral omdat u de 3 maanden challenge heeft aangeschaft met de hoop op significante resultaten. We willen benadrukken dat de ervaring met voedingssupplementen van persoon tot persoon kan verschillen. Terwijl sommige klanten sneller resultaat zien, kan het voor anderen langer duren, afhankelijk van verschillende factoren zoals metabolisme, levensstijl en algehele gezondheid.

Om optimale resultaten te behalen, raden we aan om de voedingssupplementen minimaal drie maanden te gebruiken. Dit geeft uw lichaam de tijd om zich aan te passen aan de ingrediënten en om hun effectiviteit te maximaliseren. Daarnaast is het cruciaal om actief te blijven, het dieet dat u per e-mail heeft ontvangen te volgen, voldoende water te drinken gedurende de dag en ervoor te zorgen dat u genoeg slaapt. Deze elementen zijn essentieel voor het behalen van de beoogde gezondheidsdoelen en kunnen bijdragen aan een betere spijsvertering, energieniveau en slaapkwaliteit.

Wat betreft het dieet dat aan u is toegestuurd, dit is bedoeld als een extra hulpmiddel om uw resultaten te ondersteunen. Het kan nuttig zijn om het dieet te combineren met de supplementen voor een completer effect. We begrijpen echter dat u mogelijk niet het gewenste resultaat heeft ervaren, zelfs met deze aanbevelingen, en dat is zeker frustrerend.

Over de 60-dagen geld-terug-garantie willen we u graag geruststellen dat het mogelijk is om geopende producten te retourneren als u niet tevreden bent. Het is belangrijk om de producten in ongewijzigde hoeveelheid en inhoud terug te sturen. Mocht u vragen hebben over het retourproces of verdere assistentie nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via claims@nutrisslim.com. We staan altijd klaar om u te helpen en willen ervoor zorgen dat uw vragen of zorgen zo snel mogelijk worden behandeld.

We begrijpen dat het ontmoedigend kan zijn als u dezelfde standaardantwoorden ontvangt. Uw feedback is van groot belang voor ons, en we nemen het serieus om onze service te verbeteren. Daarom waarderen we uw opmerkingen en zullen we ons best doen om onze communicatie te verbeteren, zodat deze persoonlijker en relevanter is voor uw specifieke situatie.

Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn uiterst belangrijk voor ons. Mocht u het gevoel hebben dat we uw zorgen hebben aangepakt, zouden we het op prijs stellen als u uw beoordeling zou kunnen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze producten en diensten te optimaliseren.

Nogmaals, bedankt voor het delen van uw ervaringen. We hopen dat u ons de kans geeft om de situatie recht te zetten en dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Super blije klant

Ben al een tijdje bezig met de belly burn en heb al resultaat. Het helpt mij ook bij mijn prikkelbare darm, sinds ik het product gebruik heb ik minder last. Daarna ben ik met de night dat burner gestart om een extra boost te krijgen tijdens de nacht. Wat een heerlijke smaak. Moet het nu ook al met mijn partner delen zo goed is het.

Omdat ik hier zo'n goede ervaringen mee heb, ga ik na deze kuur starten met het nieuwe triple blocker pro. Ook leuk van de kortingen die jullie geven.

Tot hier toe heb ik dus nergens klachten over ☺️

14 oktober 2024

Beste Belle,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je al resultaat hebt gezien met de Belly Burn en dat het je helpt bij je prikkelbare darm. Het is geweldig dat je minder last hebt en dat je ook de Night Burner hebt geprobeerd voor een extra boost tijdens de nacht. We zijn blij dat je de smaak zo heerlijk vindt!

Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent dat je het product al met je partner deelt. Jouw positieve ervaringen zijn een geweldige motivatie voor ons team om door te gaan met het leveren van kwaliteitsproducten.

We zijn ook blij dat je geïnteresseerd bent in het nieuwe Triple Blocker Pro! Het is altijd fijn om te profiteren van kortingen, en we hopen dat je ook daar positieve resultaten mee zult behalen.

Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via support@natures-finest.be. We staan altijd voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je steun en feedback. We wensen je veel succes met je volgende kuur!

Het team van Nature's Finest

Teleurstellend, wat een geldverspilling weer.

Bij mij helaas compleet geen effect. Ben nu 3 maanden bezig met de night fatburn in combinatie met de detoxkuur (aqua attack + bellyburn + digest) en ben zelfs nog geen grammetje afgevallen.

Ik had reeds een gezonde levensstijl. Ik ga 4x per week sporten, drink minimum 3 liter water per dag, eet gezond, drink nooit alcohol, rookt niet, … dus aan deze factoren zal het niet liggen.
Weet niet wat ik nog meer kan doen.

60 dagen geld terug garantie? Enkel als producten ongewijzigde zijn in hoeveelheid en inhoud. Dus met andere woorden mag je het enkel terug sturen wanneer je het niet gebruikt hebt.

14 oktober 2024

Beste Jazz,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent en geen effect heeft ervaren na drie maanden gebruik van onze producten, zoals de Night Fatburn in combinatie met de detoxkuur (Aqua Attack, Belly Burn en Digest).

Voor optimale resultaten raden we aan om de voedingssupplementen minstens drie maanden te gebruiken, maar het is ook belangrijk om lichamelijk actief te zijn, het dieet te volgen dat u per e-mail heeft ontvangen, voldoende water te drinken en genoeg slaap te krijgen. Deze factoren kunnen bijdragen aan het succes van uw doelstellingen.

We willen u eraan herinneren dat we een 60-dagen geld-terug-garantie aanbieden als u niet tevreden bent met de producten. U kunt meer informatie hierover vinden op onze website.

Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. Als u denkt dat we uw zorgen of vragen hebben aangepakt, verzoeken we u vriendelijk om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.

Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@natures-finest.be.

Resultaat!!!!!!!!!

Ik deed gisteren mijn derde bestelling Detox BELLY BURN omdat ik met het product te gebruiken resultaat heb in 3 maanden = 13 kgr kwijt en mijn buik is ook aan het verminderen ik voel mijn veel beter met het gebruik van jullie product

9 oktober 2024

Beste Roland,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat van de Detox BELLY BURN. 13 kilo kwijt en een vermindering van je buikomvang zijn geweldige prestaties, en het is fantastisch dat je je ook beter voelt met ons product.

We waarderen het dat je opnieuw een bestelling hebt geplaatst en zijn er trots op dat we je kunnen ondersteunen op je reis naar een gezondere levensstijl. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren via support@natures-finest.be. We helpen je graag verder!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest. We wensen je veel succes met je verdere doelen!

Het team van Nature's Finest

Ik gebruik de detox belly burner nu al…

Ik gebruik de detox belly burner nu al een maand ongeveer en ik merk geen resultaat. Ook heb ik last van diarree. Is daar wat meer over bekend? Hoe lang moet ik het gebruiken om resultaat te boeken?

8 oktober 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht en voor het delen van uw ervaringen met de Detox Belly Burner. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je na een maand gebruik geen resultaten ziet, en we willen u graag helpen.

Voor optimale resultaten wordt aangeraden om de voedingssupplementen gedurende minimaal 3 maanden te gebruiken. Dit geeft uw lichaam de tijd om zich aan te passen en de voordelen van het product volledig te ervaren. Daarnaast is het belangrijk om actief te blijven, het dieet te volgen dat u per e-mail heeft ontvangen, voldoende water te drinken gedurende de dag en genoeg slaap te krijgen.

We willen ook graag benadrukken dat het gebruik van sommige supplementen, waaronder de Detox Belly Burner, in het begin kan leiden tot bijwerkingen zoals diarree, vooral als uw lichaam zich aanpast aan de nieuwe ingrediënten. Als u last heeft van diarree, kan het nuttig zijn om de ingrediënten van het product te controleren. Het kan zijn dat u allergisch of gevoelig bent voor een van de ingrediënten. We raden u aan om dit na te kijken en indien nodig een alternatief product te overwegen.

Als u na 60 dagen gebruik nog steeds niet tevreden bent met de producten, bieden wij een geld-terug-garantie aan. U kunt hiervoor meer informatie vinden op onze website.

Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn zeer belangrijk voor ons. Als u het gevoel heeft dat we uw zorgen of vragen hebben aangepakt, vragen we u vriendelijk om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.

Als u nog meer vragen heeft of aanvullende hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.