In april een bestelling gedaan maar helaas nooit het pakket ontvangen. Diverse mailtjes en uitzoeken van Naturesfinest bleek idd dat pakket spoorloos was. In overleg toch opnieuw gestuurd en binnen e... Toon meer
Nu 6 weken bezig met een gezonde leefstijl in combinatie met de belly detox en hormoon balance. Voel me heel fit en meer energie. En het mooie is ook nog - 5,5 kilo. Dus super tevreden met deze produc... Toon meer
Mijn bestelling van 30/04/26 liep helemaal fout !!! Ik had 2x1+1 Ok!Fatburn koffie pakket , totaal 4dozen besteld en heb maar 2 dozen thuis geleverd gekregen. Direct een mail gestuurd en een mail ge... Toon meer
Gebruik : detox belly , testopro ,prostate support, night fatburn extreem. De smaken vallen over te discussiëren van de producten maar de werking is er zeker ben 3 a 4 weken bezig 7kg kwijt.Een klein... Toon meer
We are all about healthy and nutritious products! "The best functional superfoods, improves your health and well-being." A plant-based, organic food production company. We believe in the RAW and ORGANIC quality with highest nutrition integrity. Our commitment to sustainability means we strive to provide the most economic and eco-friendly products possible. We work with the largest environmental network in Europe called Friends of the Earth and support them with donations to fight the environmental and social issues. Nature's finest product portfolio covers over 300 products targeting key product lines: - Vegan proteins - Rice Drink powders - Functional Breakfast Cereals - Superfoods - Functional foods - Herbal Drinks - Peanut Butters - Essential Vitamins & Minerals
Obrtniska ulica 4, 1292, Ig, Slovenië
- +38615653040
- info@nutrisslim.com
- naturesfinest.eu
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fat Burn Koffie Een aanrader
Fat Burn Koffie
Zeer goed produkt
1 koffielepel s'morgens in je koffie.
Zeer goeie darmwerking.
Wij deden al vele bestellingen.
Een aanrader.
Ook snelle service niet opdringerig
Aanrader

Antwoord van Nature's finest
Ik dank je uit de grond van mijn hart…
Ik dank je uit de grond van mijn hart voor dit product. Ik koop het elke maand. Ik ben erg tevreden met het haar- en vitamineproduct en mijn haar is erg lang en sterk. Bedankt.

Niets ontvangen
Niet mee in zee gaan!
22 december een bestelling geplaatst en hierop een track en trace code gekregen. Nu ruim twee weken later nog steeds niets ontvangen. Klantenservice neemt de telefoon niet op en via mail krijg ik alleen het bericht dat het onderweg is. Volgens de track en trace code ligt mijn bestelling nog steeds in Slovenië.....

Antwoord van Nature's finest
Ik heb dit product online gekocht
Ik heb dit product online gekocht: EcoKatalys | Reiniger Auto | 1 + 1 Gratis. Maar nooit ontvangen, inmiddels wel moeten betalen. Ik vraag mij dus echt af of dit geen nep website is van jullie.ik heb jullie meerdere keren een mail gestuurd en Klarna heeft een melding gemaakt. Geen enkele reactie van jullie.

Een maand geleden besteld
Een maand geleden besteld, vlotte levering. Mijn kapper merkte verschil naar hAARgroei en nieuwe haartjes 👌 ik ben een tevreden klanten 👌

Antwoord van Nature's finest
Bestelling nog steeds in Duitsland,geen…
Goede start om een eventuele nieuwe klant vertrouwen te geven,prioriteit betaald,wat een service,vriendelijke groet en alvast fijne feestdagen,Erik. Vanmorgen een mail van de bezorgservice en bestelling binnen 5 uur bezorgd,dus nu 4 sterren,Slovenië is ook niet naast de deur,prachtig daar dat wel!

Antwoord van Nature's finest
Gewicht en slaap onder controle, perfect !
We zijn een 2 tal weken terug begonnen met de Night fat burner , slaap en gewicht onder controle . Zalig toch !! Slaap is een stuk beter geworden , oke het is geen wondermiddel, maar het helpt je wel in je dagelijks dieet . Gewicht blijft mooi Dalen ..ook niet te snel! Een goede ondersteuning, sporten en voldoende bewegen hoort er allemaal bij natuurlijk , klantenservice is ook altijd vriendelijk! Een tevreden klant

Antwoord van Nature's finest
Erg jammer als je 1 dag voor black…
Erg jammer als je 1 dag voor black Friday in de avond hebt besteld voor 123 euro. En de volgende dag hebben ze een aanbieding. En als je ze wilt aanspreken. Reageren ze niet of ze prater er om heen of ze zeggen je met andere woorden pecht prima als jullie zo met vaste klanten omgaan dan bestel ik nooit meer !!!! Beetje vriendelijkheid en coulance is wel netjes.

Rotzooi
Ik heb 4 producten ontvangen; bij detox, liver cleanse, OK fatburn, OK water out.
Voorschrift was om in morgen detox te gebruiken en in avond liver cleanse. Als t op is de andere 2 producten.
Nu ben ik bezig dus met detox en liver cleanse en heb al vanaf begin een opgezwollen buik en obstipatie (oftewel ik kan niet meer poepen). Het is rotzooi!

nicht fatburn extreme
Goedenmiddag. Ik gebruik nu nicht fatburn extreme een paar weken en ik slaap weer goed gelukkig. Goed product. Zal het zeker blijven gebruiken.

Detox Belly Burn
Hey ik gebruik nu de Belly Burn detox 18 dagen en ik merk duidelijk een verschil meer energie beter zicht meer levenslust ik vind het een top product en top bedrijf.

Smerig
Ik heb mijn bestelling, enzymen voor een goede adem, ontvangen. Daar is niets mis mee... Maar die smaak! Niet te doen... Echt zo vieze poeder wat je moet mengen met 150 water... Echt te smerig om dit iedere dag in te nemen! Zonde van mijn geld...

Antwoord van Nature's finest
Ik vind de producten geweldig.
Ik vind de producten geweldig.
Ben de night fatburner aan het gebruiken en zie al goed het verschil

Antwoord van Nature's finest
Ik gebruik de curcumalatte nu al dik…
Ik gebruik de curcumalatte nu al dik half jaar en heb daardoor minder migraine, en de hairpro nu 4mnd en heb dikke haar gekregen

Antwoord van Nature's finest
Bezorging. Ik kan het niet op mijn adres laten bezorgen. Zijn er vervoerders en laten die het in een pakket automaat of winkel bezorgen. Ik zie op de bestelling geen adres en bezorger
Ik zie op de bestelling geen vervoerder en een postadres of pakketautomaat. Ik kan niet thuisontvangen.

Antwoord van Nature's finest
Product doet totaal niet wat er beloofd wordt
Het product werkt niet ik had de 3 maanden challenge aangeschaft. Behalve gewichtsverlies beloofd het ook betere nachtrust, betere spijsvertering/ stoelgang meer energie helaas merk ik op geen enkel gebied verschil er werd me een 10 dagen dieet toegestuurd waarmee iedereen kilo’s kan afvallen maar het product zelf zou zonder dieet resultaat bieden en dit is absoluut niet het geval.
Ik sport en beweeg veel en eet merendeel gezond drink meer dan genoeg water rook niet gebruik geen alcohol en heb een normaal postuur dus ik zeg niet aanschaffen zonde geld zelfs met alle acties. Tevens heb ik meerdere mensen gesproken die in eerste instantie top reviews gaven en uiteindelijk het ook niet voor gewerkt heeft.
Niet goed geld terug binnen 60 dagen gaat ook niet op als je het product uitgeprobeerd hebt het mag alleen in ongewijzigde hoeveelheid en inhoud terug gestuurd worden op eigen kosten.
Contact met het bedrijf krijg je non stop dezelfde standaard antwoorden.
Dat ze extra bewegen, 10 dagen dieet en minimaal 2 maanden gebruik voor adviseren.

Super blije klant
Ben al een tijdje bezig met de belly burn en heb al resultaat. Het helpt mij ook bij mijn prikkelbare darm, sinds ik het product gebruik heb ik minder last. Daarna ben ik met de night dat burner gestart om een extra boost te krijgen tijdens de nacht. Wat een heerlijke smaak. Moet het nu ook al met mijn partner delen zo goed is het.
Omdat ik hier zo'n goede ervaringen mee heb, ga ik na deze kuur starten met het nieuwe triple blocker pro. Ook leuk van de kortingen die jullie geven.
Tot hier toe heb ik dus nergens klachten over ☺️

Antwoord van Nature's finest
Teleurstellend, wat een geldverspilling weer.
Bij mij helaas compleet geen effect. Ben nu 3 maanden bezig met de night fatburn in combinatie met de detoxkuur (aqua attack + bellyburn + digest) en ben zelfs nog geen grammetje afgevallen.
Ik had reeds een gezonde levensstijl. Ik ga 4x per week sporten, drink minimum 3 liter water per dag, eet gezond, drink nooit alcohol, rookt niet, … dus aan deze factoren zal het niet liggen.
Weet niet wat ik nog meer kan doen.
60 dagen geld terug garantie? Enkel als producten ongewijzigde zijn in hoeveelheid en inhoud. Dus met andere woorden mag je het enkel terug sturen wanneer je het niet gebruikt hebt.

Resultaat!!!!!!!!!
Ik deed gisteren mijn derde bestelling Detox BELLY BURN omdat ik met het product te gebruiken resultaat heb in 3 maanden = 13 kgr kwijt en mijn buik is ook aan het verminderen ik voel mijn veel beter met het gebruik van jullie product

Antwoord van Nature's finest
Ik gebruik de detox belly burner nu al…
Ik gebruik de detox belly burner nu al een maand ongeveer en ik merk geen resultaat. Ook heb ik last van diarree. Is daar wat meer over bekend? Hoe lang moet ik het gebruiken om resultaat te boeken?