In april een bestelling gedaan maar helaas nooit het pakket ontvangen. Diverse mailtjes en uitzoeken van Naturesfinest bleek idd dat pakket spoorloos was. In overleg toch opnieuw gestuurd en binnen e... Toon meer

Nu 6 weken bezig met een gezonde leefstijl in combinatie met de belly detox en hormoon balance. Voel me heel fit en meer energie. En het mooie is ook nog - 5,5 kilo. Dus super tevreden met deze produc... Toon meer

Mijn bestelling van 30/04/26 liep helemaal fout !!! Ik had 2x1+1 Ok!Fatburn koffie pakket , totaal 4dozen besteld en heb maar 2 dozen thuis geleverd gekregen. Direct een mail gestuurd en een mail ge... Toon meer

Gebruik : detox belly , testopro ,prostate support, night fatburn extreem. De smaken vallen over te discussiëren van de producten maar de werking is er zeker ben 3 a 4 weken bezig 7kg kwijt.Een klein... Toon meer

1. Reizen en vakantie

We are all about healthy and nutritious products! "The best functional superfoods, improves your health and well-being." A plant-based, organic food production company. We believe in the RAW and ORGANIC quality with highest nutrition integrity. Our commitment to sustainability means we strive to provide the most economic and eco-friendly products possible. We work with the largest environmental network in Europe called Friends of the Earth and support them with donations to fight the environmental and social issues. Nature's finest product portfolio covers over 300 products targeting key product lines: - Vegan proteins - Rice Drink powders - Functional Breakfast Cereals - Superfoods - Functional foods - Herbal Drinks - Peanut Butters - Essential Vitamins & Minerals

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik ben heel positief over de producten

Ik ben heel positief over de producten, maar sinds ik deze producten gebruik heb ik een soort exceem op m’n handen. Is hier iets over bekend als bijwerkingen?

6 oktober 2024

Hallo Astrid,

Bedankt voor je positieve feedback over onze producten! We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. We zijn blij dat je over het algemeen tevreden bent met de producten.

Wat betreft het eczeem op je handen, we hebben hierover nog geen terugkoppeling ontvangen. Onze producten zijn gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en worden over het algemeen goed verdragen, zonder bijwerkingen te veroorzaken. Echter, het is belangrijk om te beseffen dat zelfs natuurlijke ingrediënten in sommige gevallen allergische reacties kunnen veroorzaken bij bepaalde mensen.

Om je veiligheid te waarborgen, raden we aan om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te bekijken voordat je een aankoop doet. Als je bekend bent met allergieën of gevoeligheden, is het verstandig om met je arts te overleggen of onze producten geschikt voor je zijn.

Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We zijn hier om je te helpen!

Nogmaals bedankt voor je feedback en we wensen je het beste!

Liver cleance

De smaak is verschrikkelijk slecht. Na een half glas letterlijk uitgekotst.

6 oktober 2024

Hallo Saskia,

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de smaak van ons Liver Cleanse-product als verschrikkelijk slecht hebt ervaren. We begrijpen hoe belangrijk de smaak van een product is, vooral als het regelmatig gebruikt wordt. We willen je graag een tip geven om de smaak te verbeteren: je kunt het product mengen met citroensap, een smoothie of een ander drankje naar keuze. Veel van onze klanten hebben goede ervaringen met deze combinatie, en we hopen dat het jou ook helpt.

Daarnaast willen we benadrukken dat we altijd bezig zijn met het verbeteren van onze producten en je mening daarin erg waardevol is. Mocht je nog andere opmerkingen of suggesties hebben, aarzel dan niet om deze met ons te delen. We staan altijd open voor feedback om onze producten en diensten te optimaliseren.

Als je verdere vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@natures-finest.be. We zijn er om je te ondersteunen en willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten.

We hopen dat je in de toekomst een betere ervaring zult hebben met onze producten en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn.

Detox

Ik vind de detox heel erg goed want ik had altijd moeite met mijn stoelgang. Het duurde soms een week en nu sedert dat ik de detox gebruik kan ik dagelijks naar toilet. De detox smaakt ook heel lekker naar appelsien. Ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden.

3 september 2024

Beste Anja,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met onze detox en dat het je heeft geholpen bij je stoelgang. Het is fantastisch dat je nu dagelijks naar het toilet kunt en dat je de smaak van de detox, met een lekkere sinaasappelsmaak, ook waardeert.

Bij Nature's Finest streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit te bieden die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en we hopen dat nog veel meer mensen de voordelen van onze detox zullen ervaren.

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We zijn er om je te helpen!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Detox Belly Burn is een aanrader

Detox Belly Burn besteld en ben nu ongeveer drie weken bezig. Ben zowel in buikomtrek als in gewicht afgenomen ! Eindelijk eens een product dat doet wat het belooft en dan nog zeer eenvoudig is te gebruiken !

18 september 2024

Beste Eddy,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat Detox Belly Burn zo goed voor je werkt en dat je zowel in buikomtrek als gewicht bent afgenomen na drie weken gebruik. Het is fantastisch dat je een product hebt gevonden dat zijn beloftes waarmaakt en ook nog eens eenvoudig te gebruiken is.

Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van producten die echt resultaat opleveren. Als je in de toekomst vragen hebt, extra advies nodig hebt, of andere producten wilt proberen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

y dont have reciete the product

y dont have reciete the product

1 september 2024

Dear Nadia,

Thank you for reaching out. We’re sorry to hear that you haven’t received your product yet. We have checked and can confirm that the package has been delivered to a parcel shop. You should have received an email and text message from the GLS delivery service with this information.

Additionally, we have sent you an email with the address of the parcel shop where your package is being held. Please check your email for the details.

If you have any further questions or need additional assistance, please don’t hesitate to contact us at support@natures-finest.be. We’re here to help and ensure you receive your order as soon as possible.

Thank you for your patience and understanding.

Kind regards,
The Nature’s Finest team

het leveringsprobleem is opgelost

Het leveringsprobleem dat ik had met een pakket, zie review van 10 september, is nu netjes opgelost.
De belofte dat het pakket vandaag bezorgd zou worden is nagekomen. Ik was blij verrast. Het is jammer dat ik eerst 2 keer in het engels en 2x in het nederlands moest reageren/informeren en daarmee geen resultaat had, ook niet via de telefoon. Maar ik ga er vanuit dat dit eenmalig was.

11 september 2024

Beste Gre,

Hartelijk dank voor je bericht en voor je geduld terwijl we het leveringsprobleem hebben opgelost. We zijn blij te horen dat het pakket vandaag is bezorgd en dat de situatie naar tevredenheid is afgehandeld. Het is goed om te weten dat we de belofte hebben kunnen nakomen en je blij verrast bent.

Het spijt ons dat je eerst meerdere keren in het Engels en Nederlands moest reageren en dat je geen resultaat kreeg via de telefoon. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat je hebt ervaren. We zullen je feedback gebruiken om onze communicatie en service te verbeteren, zodat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

Je tevredenheid is zeer belangrijk voor ons. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je geduld en begrip. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst een nog betere ervaring te kunnen bieden.

Het Nature’s Finest Foods Team

Detox en liver cleanse besteld

Detox en liver cleanse besteld. Alles goed verlopen. De liver cleanse lost echter niet goed op in water. Er blijft serieus wat restant product over.

9 september 2024

Beste Vanessa,

Bedankt voor uw feedback over de Detox en Liver Cleanse. We zijn blij te horen dat alles goed is verlopen met uw bestelling.

We begrijpen uw opmerking over het oplosprobleem van de Liver Cleanse. Het klopt dat het product melkdistel bevat, wat soms moeilijk oplosbaar is in water. Desondanks blijven de effecten van het product gelijk. Wij adviseren om het poeder goed te mengen en het mengsel vervolgens snel op te drinken. Het kan ook helpen om het te mengen in lauw water; dit zorgt er vaak voor dat het beter oplost.

Als u verdere vragen heeft of meer hulp nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via support@natures-finest.be. We staan graag voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in onze producten!

Het team van Nature's Finest Foods

Heel tevreden over de producten

5 september 2024

Beste Emly Vermeersch,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze producten. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we zijn verheugd dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen.

Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om u te helpen.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring met ons!

Het Nature's Finest Team

Goede producten doch slechte…

Goede producten doch slechte vervoersmaatschappij

16 augustus 2024

Beste Fony,

Bedankt voor je beoordeling en je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten, maar het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de vervoersmaatschappij.

We streven er altijd naar om onze leveringen te verbeteren en waarderen je input zeer. We zouden graag meer details ontvangen over je ervaringen, zodat we deze kunnen doorgeven aan de vervoersmaatschappij en onze processen kunnen aanpassen.

Neem alstublieft contact met ons op via support@natures-finest.be met je zorgen en eventuele suggesties. We staan klaar om je te helpen en zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je volgende ervaringen positiever zijn.

Dank je wel voor je begrip en medewerking.

Super producten mooie resultaten

Detox line super producten goede resultaten.

1 augustus 2024

Beste André de Bruin,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze Detox-producten en dat je goede resultaten hebt ervaren. Het doet ons ook plezier dat je de snelle levering waardeert.

Als je nog verdere vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring met ons.

Het team van Nature’s Finest

waistline pro: overdreven smaak,veel te zoet

Ik bestelde waistline pro. Vind de smaak echt niet goed. Het is erg zoet en.smaakt naar overrijpe bananen. Ik heb alle manieren geprobeerd om het toch te kunnen gebruiken. In water, in melk, in mijn ontbijt havervlokken met fruit...het smaakt veel te erg door, een chemische, overdreven smaak. Om te retourneren, moet dit pakje terug naar Slovenië?!? Da´s 34 eur verzendkosten. Dus voor mij..nee..dit lukt niet..beter zonder smaak..hopelijk houdt de firma eens rekening met minder goeie opinies.

1 augustus 2024

Beste Karine,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de smaak van de Waistline Pro niet aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat smaak subjectief is en dat dit voor iedereen anders kan zijn.

Om de smaak te verbeteren, raden we aan om het product te mengen met citroensap. Dit kan de zoetheid wat compenseren en de smaak wat frisser maken. We hopen dat dit voor jou een verschil kan maken.

Wat betreft het retourneren: we begrijpen dat de verzendkosten hoog kunnen zijn. Helaas is dit momenteel de enige optie, maar we nemen je feedback zeker mee. We willen je bedanken voor het delen van je ervaring, zodat we onze producten en diensten kunnen blijven verbeteren.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om je te helpen.

Het Nature’s Finest Team

Super spul 1schepje in een glas water…

Super spul 1schepje in een glas. water er bij even roeren en natuurlijk drinken simpeler kan het niet .mijn vrouw is hiermee 15 kg afgevallen echt top

28 augustus 2024

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je fantastische feedback! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met ons product en dat je vrouw er zoveel baat bij heeft gehad. Het is geweldig om te weten dat het gebruik van de producten zo eenvoudig en effectief is geweest.

Het is altijd inspirerend om te horen over de positieve resultaten die onze klanten ervaren, en we zijn verheugd dat jullie zo’n goed resultaat hebben behaald. We hopen dat het product blijft bijdragen aan jullie gezondheid en welzijn.

Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature’s Finest. We wensen jullie veel succes en hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Heel tevreden!!😊

Heel tevreden!!😊
Zeer aan te raden!

25 augustus 2024

Beste Denisa,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met onze producten. 😊

Je aanbeveling betekent veel voor ons en we zijn verheugd dat je onze producten aanbeveelt. Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature’s Finest. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

Nature’s Finest

Haar vitamines werkt echt goed,ik ben…

Haar vitamines werkt echt goed,ik ben erg tevreden,met mijn producten.🙂

19 augustus 2024

Beste Skaiste,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw waardevolle feedback! We zijn erg blij te horen dat onze vitamines goed voor u werken en dat u tevreden bent met de producten.

Het is geweldig om te weten dat onze producten bijdragen aan uw welzijn en dat u positieve resultaten ervaart. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en uw enthousiaste feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige producten.

Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.nl. We staan altijd klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met Nature’s Finest optimaal blijft.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in onze producten. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn!

Nature’s Finest

Super producten,snelle levering en echt…

Super producten,snelle levering en echt geweldige resultaten

19 augustus 2024

Beste Jo,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Het is fantastisch om te weten dat u echt zichtbare resultaten heeft ervaren.

Bij Nature’s Finest doen we ons uiterste best om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Uw positieve feedback bevestigt dat onze inspanningen vruchten afwerpen, en we waarderen uw lof heel erg.

Als u ooit vragen heeft over onze producten of als u verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. Wij staan altijd klaar om u te helpen en om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Nature’s Finest optimaal blijft.

Nogmaals, hartelijk dank voor uw vertrouwen in onze producten. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn!

Nature’s Finest

Bestelling laat op zich wachten

Ik heb mijn bestelling op 15 augustus 2024 geplaatst en nóg niet ontvangen.

15 augustus 2024

Beste Carry,

Bedankt voor je bericht en voor je geduld. Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en we willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

Levering kan doorgaans 3-7 werkdagen duren, afhankelijk van de verzendopties en de bestemming. Aangezien je je bestelling op 15 augustus hebt geplaatst, zou deze binnen de verwachte levertijd moeten vallen.

We vragen je vriendelijk om ons een e-mail te sturen op support@naturesfinestfoods.nl met je bestelnummer en eventuele andere relevante informatie. Ons team zal dan onmiddellijk je bestelling volgen en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk een update ontvangt over de status ervan.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip.

Fraude!!

Fraude!!! Fraude!!!!!!!!!!!

14 augustus 2024

Beste Lesley,

Het spijt ons zeer om te horen dat u ontevreden bent en dat u zich opgelicht voelt. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren. We willen graag de gelegenheid krijgen om dit probleem met u op te lossen.

Om een oplossing te vinden, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. Geef ons alstublieft meer details over uw situatie, zodat wij het probleem grondig kunnen onderzoeken en de nodige stappen kunnen ondernemen om het op te lossen.

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we willen ervoor zorgen dat al uw zorgen worden aangepakt. We kijken uit naar uw reactie en zullen ons best doen om dit snel op te lossen.

Zeer goede resultaten!

Zeer goede resultaten...heb de hair poeder en Q10 gebruikt en na 6 maanden zie ik verbetering in alles...Dank je!

12 augustus 2024

Beste Chelsea,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je na zes maanden gebruik van ons haarpoeder en Q10 verbetering hebt gezien in alles. Het is fantastisch om te weten dat je zulke goede resultaten hebt behaald.

Je feedback betekent veel voor ons en we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Het is altijd ons doel om producten te bieden die echt een verschil maken, en het is geweldig om te horen dat dat het geval is voor jou.

Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen.

Bedankt nogmaals voor je vertrouwen in Nature’s Finest. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

Het team van Nature’s Finest

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, ook geen trackingscode ontvangen, dus ik ga er vanuit dat ik mijn geld kwijt ben!!!

12 augustus 2024

Beste Fred,

Bedankt voor uw bericht en excuses voor het ongemak.

We begrijpen dat het frustrerend is om nog geen bestelling of trackingscode te ontvangen. We willen u echter geruststellen dat we er alles aan zullen doen om dit recht te zetten.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl? Dan kunnen we direct voor u nagaan waar uw bestelling zich bevindt en zorgen voor een passende oplossing.

Nogmaals onze oprechte excuses en we hopen snel van u te horen zodat we dit kunnen oplossen.

Nature's Finest

Goede producten al 20kg verloren op…

Goede producten al 20kg verloren op anderhalf jaar, weer een nieuwe bestelling onderweg naar een tevreden klant 😉

10 augustus 2024

Beste Jos,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je al 20 kg bent afgevallen in anderhalf jaar tijd en dat je tevreden bent met onze producten. Dat is een fantastische prestatie!

Het is ook geweldig om te weten dat je weer een nieuwe bestelling hebt geplaatst. We waarderen je vertrouwen in onze producten en zijn er trots op dat we je kunnen ondersteunen op je reis naar een gezonder leven.

Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je voortdurende steun en vertrouwen in Nature’s Finest. We wensen je veel succes met je nieuwe bestelling en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!