Altid hurtig levering og gode produkter. Seneste pakke blev leveret forkert, men det fik de løst med det samme. Helt fantastisk kan 100% anbefales
Bedrijf heeft geantwoord
Super gode hårfarver, som føles behagelige og uden ubehagelige lugte. Jeg har selv farvet mit hår i mange år men disse farver er nok de nemmeste at anvende. Rigtig god vejledning og venlig og kompeten... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hårfarven fra dem er den eneste, jeg har prøvet heri også ved frisøren, som ikke giver mig kløende hovedbund under farvning. Derudover er levering hurtig. Mit hår bliver dejlig blødt efter farvning, s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Elsker jeres produkt. Farven er super flot, det dækker alt det grå, ingen lugt og hurtigere end nogen anden hårfarve jeg kender. Ville dog ønske der var en smule mere hårfarve i flasken. Jeg har lang... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱
Vester Allé 7 , 8000, Aarhus C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Den bedste hårfarve til dato. Har brugt den 1-2 år nu og ask blond er den eneste der bliver flot i mit hår, da jeg har mange røde hårpigmenter.
Dertil skånsom og dufter dejligt uden kemi♥️🤗🤩

Antwoord van Naturigin
Hurtig livering samt god kvalitet jeg er vild med jeres produkter .
Stærk anbefaling til ale .
Hajra T .

Antwoord van Naturigin
Jeg kunne godt lide den oprindelige farve - som var mere flydende, og der var shampoo med. Den dækkede mit grå hår 100%. Den nye - mere cremet - dækker slet ikke mit grå hår. Jeg er meget skuffet.

Antwoord van Naturigin
Nu har jeg farvet mit hår 3 gange og det bliver rigtigt godt , men det er vigtig at have en god balsam ellers bliver det frygtelig tør
Vh Pia

Antwoord van Naturigin
Jeg er helt vildt begejstret for hårfarverne fra Naturigin. De dækker og holder.

Antwoord van Naturigin
Det er utrolig nemt at bestille hos Naturigin.dk og ekspeditionen er lynhurtig. Alt forløb fuldstændig problemfrit fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre!

Antwoord van Naturigin
Jeg er glad for at det er et naturprodukt uden ammoniak, og at farven er naturlig at se på er et kæmpe plus. Stor tilfredshed herfra😊

Antwoord van Naturigin
Rigtig flot resultat . Et velduftende og glansfuldt hår efter farvning.
Dejligt med en hårfarve uden en masse uønsket kemi.

Antwoord van Naturigin
Jeg er bare meget tilfreds, både med hårfarven, prisen og leveringen

Antwoord van Naturigin
Super tilfreds med min hårfarve. Farven dufter super godt og den dækkede fint grå hår. Det plejede ellers at være et problem med andre farver

Meget kedelig oplevelse med jeres hårfarve, Light Ash Brown 5.2
Jeg har brugt jeres produkter nu to gange og med samme dårligt resultat
Det dækker ikke ordentligt udvokset grå hår.
Håret bliver lyst kobber , og sad denne gang længe tid i håb om at det ville blive dækket og ensfarvet i hele håret, men nej .
Må gå til frisør og få det farvet nu.
Øv en oplevelse og resultat

Antwoord van Naturigin
Rigtig god produkt jeg bliv glad for resultatet 👍🏻❤️

Men super god vare fra jer ,køber gerne igen.hilsen Lisa

Antwoord van Naturigin
Super fint produkt, nemt at anvende.
Fedt det er uden skadelige stoffer.
Fik dog et rødeligt skær (jeg valgte blonde) men fik hurtigt hjælp og vejledning til næste valg af farve, af naturigen kundeservice

Antwoord van Naturigin
Det var rart der ikke var giftige dampe men den farvet mig helt grå i hårgrænsen farven gjorde ikke noget godt for mig ..
Vh Lena Sørensen

Antwoord van Naturigin
Jeg kan ikke så tåle de andre hår farve mærker. Dette mærke både dækkede godt de grå hår og var mild mod hovedbunden.

Antwoord van Naturigin
En af de bedste hårfarver at jeg har prøvet. Det er i hvertfald ikke sidste gang at jeg bruger den