Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig levering og gode produkter. Seneste pakke blev leveret forkert, men det fik de løst med det samme. Helt fantastisk kan 100% anbefales

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode hårfarver, som føles behagelige og uden ubehagelige lugte. Jeg har selv farvet mit hår i mange år men disse farver er nok de nemmeste at anvende. Rigtig god vejledning og venlig og kompeten... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hårfarven fra dem er den eneste, jeg har prøvet heri også ved frisøren, som ikke giver mig kløende hovedbund under farvning. Derudover er levering hurtig. Mit hår bliver dejlig blødt efter farvning, s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Elsker jeres produkt. Farven er super flot, det dækker alt det grå, ingen lugt og hurtigere end nogen anden hårfarve jeg kender. Ville dog ønske der var en smule mere hårfarve i flasken. Jeg har lang... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarproductenwinkel

Geschreven door het bedrijf

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ingen skrappe dufte og dækker fantastisk

Ingen skrappe dufte og dækker fantastisk

2 maart 2026

Hej Inger, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter, og at du oplever både en mild duft og et flot dækkende resultat.

Vi arbejder netop på at udvikle mere skånsomme produkter, så det betyder meget for os at høre, at det bliver værdsat.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode produkter og det var nemt at…

Super gode produkter og det var nemt at bestille.

3 maart 2026

Hej Irina, mange tak for din anmeldelse 🌿

Dejligt at høre, at du er glad for produkterne og at du har lyst til at dele oplevelsen med os – det betyder meget.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 😍

Fik en rigtig fin farve

Fik en rigtig fin farve, som dækkede alle de grå. Jeg er tilfreds og køber helt sikker igen

27 februari 2026

Hej Ofelia, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du har fået en flot resultat, hvor alle grå hår blev dækket. Vi ser frem til at byde til velkommen på vores webshop snart igen!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🌻

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fordi jeg har lang hår havde jeg købt…

Fordi jeg har lang hår havde jeg købt to pakker, det var planen at farve hele håret igennem. Pakke 1 har jeg brugt på udgroninger, 20 min ventetid, der har det hele set ud som det skulle.
Så har jeg blandet nummer to pakke og brugt på resten, det var åbenbart en fejl, men der står ikke noget om det i vejledningen.
efter de ti minutter var mit hår orange og total brandt af. Kunne næsten ikke vaske middel ud, fordi håret var som filt.
Der skulle blive light blond men nu er jeg light kobberrød. Og mit hår er ødelagt i strukturen. Det var desværre en øv-oplevelse

6 maart 2026

Hej Katrine

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi virkelig kede af at høre. Det lyder som en frustrerende oplevelse, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Resultatet kan desværre påvirkes af flere faktorer som hårets udgangspunkt, tidligere behandlinger i håret samt hvordan produktet anvendes. Generelt ved hårfarvning behøver ens længder ikke særlig meget farve, da det tager lettere imod farve.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og se nærmere på, hvad der kan være sket i dit tilfælde. Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk, så vi kan få lidt flere oplysninger om dit hår og forløbet – og forhåbentlig finde en løsning sammen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er tilfreds 🌺 jeg har altid farvet…

Jeg er tilfreds 🌺 jeg har altid farvet hår selv 👍 sort. og nu er jeg over 50 år, og det er Virkelig godt at nogen vil forbedre hårfarver ,så vi favner det sundere. jeg kan se at der er flere der skriver,at deres farve ikke blev som forventet, men hør lige på mig her , NÅR MIN GRÅ FARVE ER Kommet frem ,
køber jeg så sort igen 😉 og det bliver bare mega flot , det dækker 💯% MIT HÅR, husk at hver menneske hår ikke er ens ,
/hårfarver /som da jeg var yngre, var meget farlig, lugten var skræmmende,og hvad kunne det føre til . jeg er meget tilfreds med dette firma ,og deres produkter, de gør en forskel ❤️👌👍😉 og tak for det ..
pas på jer selv med alle forskellige produkter.
HOLD JER TIL DET SUNDE VALG.❤️

5 maart 2026

Antwoord van Naturigin

Hej Linda, tusind tak for din skønne og ærlige anmeldelse 🌺

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både farven og oplevelsen. Du har helt ret i, at hår reagerer forskelligt fra person til person – og derfor er vi også glade for, at du deler din erfaring med at farve håret igen, når de grå hår kommer frem.

Vores mål er netop at tilbyde et sundere alternativ til de mere hårde hårfarver, og det er dejligt at høre, at du mærker forskellen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og for dine varme ord – det sætter vi virkelig pris på ❤️

Clara // NATURIGIN 🌻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter, og hurtig levering

26 februari 2026

Hej Helle, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne og leveringen. Vi håber, at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN ☀️

Forker farve…

Vil bestemt ikke kalde den farve jeg fik for gylden kobber rød.. så valget ikke at bruge den.. den er alt for mørk rød

24 februari 2026

Hej Alice

Vi er kede af, at din anmeldelse er baseret på æsken og ikke på, hvordan hårfarven virker, føles og ser ud efter påføring.

Man er altid velkommen til at bytte sin æske, hvis man synes, at farven på æsken ikke helt ligner det, man ønsker. Kontakt endelig på kundeservice@naturigin.dk, så du kan få byttet din hårfarveboks til en anden. Det vil vi meget gerne, så du kan prøve vores hårfarve.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke som forventet

Ikke som forventet

Influeret på Facebook af de gode anmeldelser.
Fik dog ikke selv ønsket/forventet resultat, desværre.

Kundeservice kontaktede mig på baggrund af FB kommentar med råd til hvordan resultatet kunne forbedres, men turde ikke kaste mig ud i 1-2 yderligere behandlinger..

Er tilbage ved mit "gamle" kendte brand.

23 februari 2026

Hej Kira

Vi beklager, at vi ikke kunne ramme det resultat, du håbede på med vores hårfarve. Vi er glade for, at du satte pris på, at vi kontaktede dig på baggrund af din kommentar på Facebook.

Skulle du en dag få lyst til at prøve vores hårfarve igen, hjælper vi selvfølgelig meget gerne.

Clara // NATURIGIN 😊

Naturlig hårfarve

Naturlig hårfarve, der ikke lugter af kemikalier. God dækkeevne.

16 februari 2026

Hej Birgitte, tusind tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du har fået et flot farveresultat uden ubehagelig lugt og unødig kemi.

Venlige hilsner Clara // NATURIGIN 🌻

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kundeservice og hurtig fragt

God kundeservice og hurtig fragt. Naturlige farver.

23 februari 2026

Hej Ulla, tak for din anmeldelse 🌿

Det er dejligt at høre, at du er glad for både levering og service – og at du sætter pris på det naturlige. Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🌻

Klart og hurtigt feedback

Klart og hurtigt feedback - dernæst lynhurtig levering.

20 februari 2026

Hej Marianne, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og at du ville dele den med os. Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart!

Udmærket hårfarve

Udmærket hårfarve, bruger kun dette , for at undgå kemikalier mm. Kan anbefale denne onlineshop til enhver tid.

Hej Anita, tak for din fine anmeldelse 🌿

Det glæder os meget, at du er tilfreds med hårfarven og værdsætter et mere skånsomt valg. Vi er glade for din anbefaling af vores webshop - det betyder rigtig meget for os 💛

Hilsen Clara // NATURIGIN

Hurtig afsendelse og levering

Jeg har ikke prøvet produktet endnu, men bestilling, afsendelse og modtagelse gik fint og ubeklageligt :-)

Hej Jane, tak for din anmeldelse 🌿

Vi håber, at du bliver glad for produktet og håber på at kunne byde dig velkommen på vores webshop snart igen!

Hilsen Clara // NATURIGIN 💛

Super god effektiv hårfarve

Super god effektiv hårfarve! Dufter ikke af kemi, og er nem at bruge. Kunne godt ønske der var en pensel med så det er lettere at fordele i bunden af håret, men ellers super.

9 februari 2026

Hej Helene, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med hårfarven. Vores farver er netop udviklet med et minimum af kemi 😊 Vi værdsætter din feedback og håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop snart igen.

Super produkt

Hurtig levering. Super lækkert produkt.

12 februari 2026

Hej Else, tak for din fine anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og synes om vores produkter. Vi værdsætter din feedback.

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid

4 februari 2026

Hej Bettina

Tak for din feedback. Vi har tjekket din ordre og kan se, at den blev leveret dagen efter til den pakkeshop, du havde valgt. Vi gør altid vores bedste for hurtig levering, og vi håber, at dette lever op til forventningerne.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på vores webshop igen.

Super tilfreds tak

Super tilfreds tak

6 februari 2026

Hej Bettina, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds og har lyst til at dele din oplevelse med os. Vi håber at byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Farven er flot men mængden af…

Farven er flot men mængden af farvemiddel er lige i underkanten. Jeg har selv forholdsvis kort hår og en pakke var ikke nok.

13 februari 2026

Hej Birgitte, tak for din anmeldelse 🌿

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med farven.
Mængdebehov kan variere afhængigt af både hårets længde og tykkelse, og vi tager naturligvis din feedback med videre.
Vi håber at byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lugtfri og virker ikke ødelæggende på…

Lugtfri og virker ikke ødelæggende på hovedbunden.

Hej Anny, tak for din anmeldelse 🌿

Skånsomhed og naturlighed er kernen i det, vi laver – så det betyder meget at høre, at du oplever netop det.
Vi håber at byde dig velkommen på vores webshop igen snart.