Altid hurtig levering og gode produkter. Seneste pakke blev leveret forkert, men det fik de løst med det samme. Helt fantastisk kan 100% anbefales
Bedrijf heeft geantwoord
Super gode hårfarver, som føles behagelige og uden ubehagelige lugte. Jeg har selv farvet mit hår i mange år men disse farver er nok de nemmeste at anvende. Rigtig god vejledning og venlig og kompeten... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hårfarven fra dem er den eneste, jeg har prøvet heri også ved frisøren, som ikke giver mig kløende hovedbund under farvning. Derudover er levering hurtig. Mit hår bliver dejlig blødt efter farvning, s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Elsker jeres produkt. Farven er super flot, det dækker alt det grå, ingen lugt og hurtigere end nogen anden hårfarve jeg kender. Ville dog ønske der var en smule mere hårfarve i flasken. Jeg har lang... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱
Vester Allé 7 , 8000, Aarhus C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Som altid en god oplevelse. Gode hårfarver og hurtig levering. Tak

Antwoord van Naturigin
Meget flot resultat og mit hår virker sundt efter at have brugt farven. I har fået en fast kunde 🙌

Antwoord van Naturigin
Alt er perfekt. Hårfarven er lækker og nem at fordele. Levering var hurtig.

Antwoord van Naturigin
Super tilfreds denne gang blev alle mine grå hår dækket, jeg skulle bare bruge 2 flasker, til mit hår
Hårfarven for min anbefaling ❤️❤️❤️

Antwoord van Naturigin
God produkt , bare pga. min sort hår når jeg farver bunden med grå hår skal blive længere tid. Dejlig duft og skader ikke håret :)

Antwoord van Naturigin
The product itself works well, but the travel size is extremely small. I bought it for a one-week trip, used it once a day very sparingly, and it still didn’t last the full week. Considering the price, this feels like poor value for money.

Antwoord van Naturigin
Super god produkt- dækker godt , lugter ikke af kemikalier- det er kun en uge siden jeg har farvet håret, derfor ved jeg ikke hvor langt den holder. Jeg vil bestille flere .

Antwoord van Naturigin
Virkelig god hårfarve. Nem at bruge og giver god naturlig farve uden kløe og irritation af hovedbund.

Antwoord van Naturigin
Produktet var årsag til en allergisk reaktion, med påvirkning af respirationen samt svimmelhed.
Kundeservice var dog venlig i dialogen.
Dette blot for at informere omkring en eventuel risiko.

Antwoord van Naturigin
The experience was excellent. I was in doubt of the color contact them and got a quick answer on all my doubts.
Product is easy to apply.

Antwoord van Naturigin
Kæmpe anbefaling af Naturigin’s hårfarver.
Dufter dejligt og ikke kemisk som de fleste hjemmefarver gør og så generer den heller ikke min hovedbund som ellers er forholdsvis sart.
Jeg valgte ikke den rigtige farve til at begynde med og kom selvfølgelig ikke frem til det resultat jeg havde tænkt mig, besluttede mig derfor at kontakte deres kundeservice som gav mig et langt og fyldestgørende svar, som gjorde at jeg nu er endt med en hårfarve jeg er rigtig tilfreds med.
Jeg har normalt ret meget gråt hår og hårfarven har effektivt dækket det hele.
Super glad for at have fundet så naturligt et produkt!

Antwoord van Naturigin
Hurtig og sikker levering.
Tilfreds med tilsendte varer. Tak.