fik lavet bærearme i begge sider plus aircon service ,på min nissan note, fik en førsteklasses betjening af medarbejderen Furkan ,arbejdet var i top klasse, har kun ros tilovers for N.E.H Biler , jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse hos NH Biler ApS i København. Jeg kørte hele vejen fra Aarhus til København for at se på en bil, som jeg på forhånd havde fået beskrevet som væren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Handlede en ældre bil hos N.E.H biler. Alt spillede til punkt og prikke. Bilen blev leveret til aftalt tid. Nysynet, serviceret og aftalte fejl og mangler udbedret. Jeg vil helt sikkert handle bil h... Toon meer
Fantastisk oplevelse hos N.E.H Biler. Jeg har købt en bil hos N.E.H Biler og er tilfreds. Sælgerne Furkan var maget ærlig, gennemskuelig og profesionel under hele forløbet. Det gav en stor tryghed i... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gør en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kørende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prøvekørsel. Vi glæder os til at se dig i forretningen i Brøndby
Contactgegevens
Hesselager 14, 2605, Brøndby, Denemarken
- INFO@NEHBILER.DK
- nehbiler.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
super god service igen
min citigo jeg købte i oktober havde nogle små fejl der skulle ordnes og må sige at jeres serviceniveau er helt i top når man henvender sig med et par fejl i reklamations peerioden, og i var utrolige hjelpsomme og fleksible, tusinde tak
Vi købte en lille Skoda fabia af Halil
Vi købte en lille Skoda fabia af Halil. Lille billig bil, der nok ikke er den store avance på. Alligevel tog Halil og hans kollegaer sig god tid til min kone, datter og jeg.
Ingen stress, men bare en hyggelig snak.
Meget empatisk mand, og ville absolut ikke tøve med at handle hos ham igen.
Super god service👍🏼
Super god service👍🏼
Halil er en rar sælger, giver sig virkelig tid til en, om man køber en bil til 10.000 eller 300.000 bliver man behandlet ens.
Det er ikke sidste gang vi køber bil hos NEH biler, tiltrods for vi bor lidt langt der fra.
Fik lavet bil i dec
Fik lavet bil i dec. 2019.
Meget tilfreds.
Godt arbejde.
Meget fin pris.
Kommer igen.
Leif bylow
Super service
Jeg har været glad kunde hos Halil/NEH biler igennem de sidste 2 år. Altid super service og rimelige priser.
Kunden i fokus - Tak Halil
Jeg har lige købt en dejlig octavia hos NEH-biler. Super smidigt, hurtigt og behageligt forløb med Halil. Jeg fik og har indtrykket af en forhandler, med fokus på at skabe tilfredse kunder og imødekomme de behov den enkelte har. Alle mine henvendelser på telefon og mail både før og efter købet er blevet besvaret hurtigt og jeg har alt i alt følt mig meget trygt behandlet. Tusinde tak for den gode service
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Folkene i NEH-biler er altid super flinke, vi er aldrig blevet negativt overrasket over prisen og det de har lavet på vores bil har altid været i orden. Mine bedste anbefalinger.
En Rigtigt god service og en meget…
En Rigtigt god service og en meget imødekommende forhandler.
Fantastisk service
Fantastisk service
Jeg fik købt min første Bil hos Halil, som havde lagt en hel dag af til at hjælpe mig med alt. Utrolig venlig og rar menneske med hjertet det rette sted. Jeg vil helt sikkert købe bil hos NEH biler igen.
En helt igennem fantastisk oplevelse at…
En helt igennem fantastisk oplevelse at købe bil hos N.E.H Biler (Halil). Jeg har sjældent fået en så god, behagelig og troværdig behandling. Handlen blev gennemført gennem flere telefonsamtaler og mailkorrespondance, og jeg endte med at købe en brugt Nissan Qashqai uden at have set bilen, men jeg blev ikke skuffet! Bilen lever fuldt op til beskrivelsen og jeg er nu blevet ejet af en super lækker bil:-) Tusind tak til Halil for at få handlen til at lykkedes - jeg vender hel sikkert tilbage, når bilen engang skal udskiftes. Og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre!
Vi købte vores bil hos Halil
Vi købte vores bil hos Halil, og det var en handel vi havde fuld tillid til. Vi fik service og nysynet bilen også. Vi kommer igen og køber vores næste bil hos Halil, ligesom vi vil komme og få repeteret bilen hos N. e. h biler fremadrettet.
Jeg kan kun anbefale at købe bil hos…
Jeg kan kun anbefale at købe bil hos Halil. Jeg oplevede en tillidsfuld sælger, fik en nysynet bil og min gamle skrot bil med i handlen.
Alle mails bliver besvaret med det samme.
Tak nehbiler!
Jeg kan kun anbefale at købe bil hos neh biler, de er super troværdige og imødekommende. De er professionelle og leverer en god og tilfreds service. Den bil jeg købte hos dem var over forventning, jeg er så tilfreds med mit køb hos dem. Lavet nyt service på den og nysynet, hvad mere kan man forlange! Tusind tak for det.
Tom petersen Nykøbing .f
Tom petersen Nykøbing .f
Kan kun anbefale neh biler
Har lige købt en dejlig brugt nissan qashqai.
Servicen var helt i top,da jeg er gangbesværet ville jeg have en bil med automatgear.
Denne fandt jeg på nehbilers hjemmeside og efter et par tlf. Samtaler
Blev vi enige om de ville komme og fremvise bilen hos mig privat,trods afstanden.
De kom til aftalt tid og havde medbragt nr.plader og alt ,så efter en time var handlen overstået og bilen monteret med nye plader.
En rigtig god oplevelse og en meget venlig og professionel sælger.
Vil helt sikkert benytte neh biler en anden gang
Godt købsforløb hos NEH biler.
Købte bil hos NEH biler i august 2019, og har gennem hele forløbet kunne få konstruktive svar på mine spørgsmål samt haft en positiv faglig og saglig dialog omkring byttebil og hele købsprocessen.
Kan sagtens anbefale NEH biler, og hvis muligheden byder sig, vil jeg bestemt være åben for at handle bil igen hos NEH biler.
Yderst god service hos N.E.H biler
Yderst god service hos N.E.H biler. Vi har købt vores første bil hos Halil og vi kommer med sikkerhed tilbage igen når vi på et tidspunkt skal have vores næste. Med et team bestående af kompetente folk inden for faget og en serviceminded og kundeorienteret leder, fandt vi frem til bilen som vi stod og manglede. Halil var meget hjælpsom og vejledene da vi fortalte ham hvilken type bil og prisklasse vi var på udkig efter. Det hele gik hurtigt og smertefrit, efter få dage fik vi en helt igennem rengjort og lækker nysynet bil. Dette sted vil til hver en tid få en 5-stjernet anbefaling af os.
Meget glad og tilfreds
Meget glad og tilfreds. Rigtig god service af flinke folk, der strakte sig for at nå at lave bilen straks i stedet for, som oprindelig aftalt, at beholde den til næste dag.
Tandremsskift
Det var en god oplevelse at få skiftet Tandrem hos Halil.
Der bliver taget godt imod, og man føler, at der er tid til en; det kunne de store værksteder lære noget af.
Jeg er meget tilfreds, og kan kun anbefale N.E.H. Biler og Halil.
Jeg har købt mine seneste 2 biler hos…
Jeg har købt mine seneste 2 biler hos N.E.H. Biler.
Her får man den bedste service og venlighed og man føler sig virkelig velkommen.
Jeg har og vil altid anbefale venner og bekendte at kigge en tur forbi deres hjemmeside eller forretning
Alt service og eftersyn samt opbevaring af sommer/vinterdæk sørges der selvfølgelig også for.
Alt i alt en positiv oplevelse 😊
Tusind tak til Halil og hans medarbejdere.
Som alle andre
Som alle andre. Første gang jeg er hos dem, og jeg må give alle ret i den utrolige service og forklarende venlighed, jeg fik. Halil holder hvad han lover og lidt mere. Det er sjældent en bilforhandler er så ærlig med alt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.