N.E.H Biler Aps Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fik lavet bærearme i begge sider plus aircon service ,på min nissan note, fik en førsteklasses betjening af medarbejderen Furkan ,arbejdet var i top klasse, har kun ros tilovers for N.E.H Biler , jeg... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse hos NH Biler ApS i København. Jeg kørte hele vejen fra Aarhus til København for at se på en bil, som jeg på forhånd havde fået beskrevet som væren... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlede en ældre bil hos N.E.H biler. Alt spillede til punkt og prikke. Bilen blev leveret til aftalt tid. Nysynet, serviceret og aftalte fejl og mangler udbedret. Jeg vil helt sikkert handle bil h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse hos N.E.H Biler. Jeg har købt en bil hos N.E.H Biler og er tilfreds. Sælgerne Furkan var maget ærlig, gennemskuelig og profesionel under hele forløbet. Det gav en stor tryghed i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gør en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kørende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prøvekørsel. Vi glæder os til at se dig i forretningen i Brøndby

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top service og professionelt personale

Vi købte vores nye Mercedes af Halil ved NEH biler i dec 2018, og vi har kun positivt at tilføje. Halil er en yderst behagelig og ærlig person.
Vi kom hele vejen fra Århus for at handle med ham og selvom vi havde aftalt at handle engros brugte han god tid på os og lod os køre bilen til Mercedes CPH for at få den tjekket grundigt igennem inden vi indgik en handel.

Ønsker du top service og ærlighed når du køber bil, så sørg for at handle ved NEH biler og spørg efter Halil.

Vi snakker nu om at sælge vores A200 til Halil og afventer hans endelige bud - selv her er han serviceminded. Vi ser frem til at handle med ham igen i fremtiden!

17 maart 2019

Drøm der blev opfyldt :)

Helt bestemt et sted jeg kan varm anbefale til alle..Super søde mennesker og meget imødekommende så snart man træder ind af døren. Jeg fik min drøm opfyldt via NEHbiler i dag ved at købe en Mercedes A180.

Sødeste mennesker.. Man kan ringe til dem flere gange på dagen hvor de stå til rådighed med smil og behaglig snak i telefonen. De har informeret mig hver gang ved hver procces angående bilen. 3 dage efter har jeg fået min drømme bil leveret i TIP TOP form. Nu har jeg en fast forhandler og mekanikker jeg kan forholde mig til 👌 Super Service.

Tak for al hjælpen NEH Biler 🙏
Mvh S.K

1 november 2018

Rigtig god service.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med NEH-biler. Servicen er helt i top, og forløbet fra jeg besluttede mig for min nye bil, til jeg fik den gik hurtigt, nemt og smertefrit.
De kan varmt anbefales.

19 juli 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 sterner for anden gang!

Har lige handlet med N.E.H. biler for anden gang og det var en absolut lige så god oplevelse som sidst. De tog den gamle bil i bytte til fornuftig pris og da bilen jeg købte havde kørt meget få kilometer i forhold til dens alder, fik jeg en god garanti.
Jeg var uheldig at lave en skade på bilen kort tid efter købet. Det var en forsikringssag. Jeg fik lånebil i reparationstiden. Super fint arbejde og endnu engang en fantastisk service.
Kan kun varmt anbefale N.E.H. biler

21 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Købt en Skoda Fabia. Der var nogle ting jeg mente skulle gøres inden køb, som uden tøven blev rettet med et smil inden levering. Efter køb oplevede jeg nogle andre småting, som ved henvendelse blev rettet på stedet. Jamen altså. En bedre service skal man lede længe efter.
Hvis der var en pris for Danmarks bedste brugtvogns forhandler ville N E H Biler klart være en kandidat.
Punktum.

9 maart 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God, hurtigt og velkvalificeret service

Følte mig god taget imod fra start, fik god vejledning om blandt andet forsikringer og stod med min nye nysynede bil på rekordtid.

En helt igennem positiv oplevelse; jeg vil klart anbefale N.E.H Biler!

23 januari 2018

En tilfreds jyde

Handlede bil for 6 mdr siden her og har været super tilfreds, både med bilhandlen og bilen jeg fik! Kan varmt anbefale firmaet til andre

9 januari 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

GOD SERVICE

Købte bil hos NEH biler for ca en måned siden.
Super god, sikker, troværdig og hurtig handel. Bestemt et sted jeg kan anbefale.

16 juli 2017

Glad Kunde

Købte for et år siden en Bil hos NEH Biler & det har jeg bestemt ikke fortrudt..!! Har i dag haft den til service & det var "service" i verdensklasse jeg fik.! Kan kun give mine varmeste anbefaling & jeg kommer bestemt igen som kunde.. De super søde & imødekommen og man føler sig tryg ved at efterlade bilen hos deres dygtige mekaniker
Så de varmeste anbefalinger fra en glad kunde :)

8 juni 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis det var muligt at give flere …

Hvis det var muligt at give flere stjerner vil jeg ha gjort det.
Tog forbi med min gamle skrotbunke for at bytte den ud med en ny og fik nok den bedste bytte pris man kan få.
Super tilfreds med min bil og så snart der er det mindste er de der til at servicere en.
Fantastisk sted at handle bil.. bliver ikke sidste gang.
Kan på det stærkeste anbefale NEHBiler. 👍

25 mei 2017

God bil, god service ... GOD oplevel

Jeg købte en ret gammel bil. Jeg har nu kørt i den i en måneds tid, og den kører perfekt. Der var nogle småting, som NEH Biler rettede uden beregning.
Så en god bil (som lovet) samt behagelig & fantastisk service.
Kan varmt anbefales!

1 mei 2017

God og imødekommende betjening

God og imødekommende betjening
Kan klart give min anbefaling til NEH Biler. Super betjening, meget professionelt og ikke noget med at prakke på. Fair pris også for den gamle brugte.

19 april 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og sikker service og søde medarbejdere

N.e.h. biler er en meget ærlig og er god til at anbefale biler til dine behov. Jeg skulle hen og kikke på en opel men fik en citroën i stedet og er glad for at jeg fik den anbefaling for jeg er super glad for den som dækker mine behov. Jeg så bilen og købte den med det samme med alt papirarbejde blev gjort samme tid og fik nye plader med lynets hast. ( jeg kom fra Slagelse med tog jeg tog bilen hjem igen 😉)
Kan med sikker anbefales

16 april 2017

God service.

Jeg købte en Peugeot for et år siden, og jeg er meget tilfreds. Ingen problemer med bilen indtil videre. Super service, venlige mennesker og meget professionelle. Kan helt klart anbefales!

15 maart 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og super bil

Det er nu et år siden at vi købte vores Skoda Fabia 1.4 combi 2007 og den har indtil nu været et fantastisk bekendtskab.

Da vi for et år siden gerne ville ud og se på den en søndag, sørgede de for at det kunne ske.

Vi var nu haft bilen til service og det er bare en fornøjelse at komme forbi. Søde medarbejde og hurtig eksekvering. Vi kunne vælge at få udbedret de små rutinemæssige vedligeholdsindgreb med det samme, eller komme en anden dag hvor det passede os bedre.

Skodaen kører stadig som en drøm, selvom de grinte lidt af, hvordan vi som første gangs købere havde kunne undvære en bil, med alle de kilometer vi havde fået kørt.

Vi kan kun anbefale NEH Biler.

19 februari 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fornylig købt en bil hos NEH biler. Super fin service vi fik af dette firma. Hurtig handel uden problemer og bilen blev leveret som aftalt i fin klargjort stand, 2 dage før bilen skulle være klar , fik vi at vide at hvis vi ville have bilen før tid , så stod den klar til afhentning og at han nok skulle blive længere på job , hvis vi havde svært ved at nå det i åbningstiden. Kan kun anbefale firmaet til andre.

29 januari 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse uden alt det store sælger fis.

jeg fandt NEH biler ved et tilfælde. endte med at kigge på two af hans biler. intet med at prøve på at op sælge mig. og intet stress. super hyggeligt og personligt. følte mig meget velkommen og fik svar på alle mine spørgsmål hurtigt og tydeligt.

nu står jeg med en flot, nysynet og serviceret Honda Civic som jeg er meget glad for.

uden at tvivle kan jeg anbefale N.E.H biler.

11 december 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg vil anbefale ham til andre!

Vi købte vores bil hos neh-biler, vi fik god rådgivning, høj service og behagelige mennesker. Dertil fik vi en fantastisk bil!
Jeg vil varmt anbefale at købe bil hos neh-biler, da de ved hvad de taler om.
Vi har efter det brugt neh-biler som mekaniker. Når man ringer bliver opkaldet altid besvaret og man fik hurtigt en tid til at få skiftet støddæmpere og dæk. Så fedt!

14 november 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.