Ook de nekmassagepro besteld, maanden geleden, nog steeds niets ontvangen. Geen nummer of mailadres dat werkt of nog reageert. Waardeloos, zonde geld.

Nekmassage-apparaat besteld via Instagram bij Orthopediezorg.nl. Ik kreeg 'm na 4 weken geleverd. Zonder pakbon en (ja hoor) vanuit China. Apparaat voldeed totaal niet aan mijn verwachtingen en ik wi... Toon meer

Normaal ben ik nogal wantrouwig maar helaas deze keer niet geweest. Wat een schaamteloze misleiding is dit. Product betaald, nooit ontvangen en ze reageren niet op mail. Staan zogenaamd 7 dagen pe... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

De eerste keer dat ik zoiets meemaak

De eerste keer dat ik zoiets meemaak. Ook opgelicht geweest. Betaald en nog steeds niets ontvangen. Ze zijn ook helemaal niet bereikbaar. Jammer, want volgende keer denk ik twee keer na alvorens ik via internet nog iets bestel :-(

17 augustus 2021

Oplichters

Ik heb de nekmassagetoestand ontvangen maar het hielp niets dus teruggestuurd ..op tijd..maar hoevaak ik ook gevraagd heb...het geld hebben ze nooit teruggestort.
Oplichters zijn het!!

1 augustus 2021

Ongelofelijk

Ongelofelijk: er toch ingetrapt. Geen bestelbevestiging. Geen reactie op de mails. Bellen; hoe en naar wat? Als het dan toch nog zou komen, misschien maar gaan gebruiken om deze flessentrekkerij eens te masseren.

9 mei 2021

Nekkmassage apparaat vertraging

Nekkmassage apparaat nog steeds niet ontvangen, was beloofd te leveren ten laatste 1mei. Nu staat er vertraging, 2 weken later. Ondertussen is het al meer dan 1 maand geleden aangekocht. Ze reageren gewoon niet op mails. Ofwel wil ik mijn geld terug of het apparaat maar deze praktijken kunnen niet.

2 mei 2021

Hier hetzelfde verhaal ik heb het…

Hier hetzelfde verhaal ik heb het nekmassager apparaat wel ontvangen,maar terug gestuurd omdat ik het niks vond.Geen retour bewijs erbij.Heb zelf retourkosten moeten betalen 7,95euro.Waarvan ik een bewijs bon heb.Na diverse mailtjes heen en weer heb ik nog steeds mijn geld niet terug.Krijg standaard het zelfde mailtje dat vanwege corona vertraging is.OPLICHTERS ZIJN HET.KOOP HIER NIKS.Ik ga morgen aangifte doen bij politie, misschien kunnen hun iets doen, maar ben bang dat ik mijn 49,95 kwijt ben.Misschien kunnen alle die ook door Orthopedie zorg zijn opgelicht ook aangifte doen. Hopelijk worden ze dan gepakt Mvg JE van Berkel Snoeren

25 april 2021

Oplichters

Normaal ben ik nogal wantrouwig maar helaas deze keer niet geweest.
Wat een schaamteloze misleiding is dit.
Product betaald, nooit ontvangen en ze reageren niet op mail. Staan zogenaamd 7 dagen per week voor me klaar, maar daar klopt niets van.
Telefoonnummer nergens te bekennen.
Helaas wordt aan dit soort boeven geen aandacht besteed door justitie.

23 april 2021

ik had het nekmassage product wel…

ik had het nekmassage product wel ontvangen maar aangetekend terug gestuurd dus zou toch zeggen dat ze het hebben ontvangen ,eerst nog wel 2 keer een email van hun gehad dar ze het vervelend vonden dat ik mijn geld nog niet terug had en vroegen of ik wel een bevestigingsmail had gehad van de terug genomen pakket maar nooit gehad ,dus nu ik nog paar keer hun heb benaderd krijg geen reacties meer nu en staat ook geen telefoon nr bij dus nu mijn 50 euro kwijt ! weet ook niet meer wat ik kan doen verder.

14 april 2021

deze oplichter ( heeft helaas ook mij…

deze oplichter ( heeft helaas ook mij opgelicht) is dhr

E Westerbeek
Wonende te Talmastraat 8
4908DS Oosterhout
Tel 0162-456158
Met kvk 74761129
laten we onze krachten bundelen en kijken of we aangifte met elkaar kunnen doen .

10 april 2021

Pure oplichterij!!

Pure oplichterij!!! Ingestonken zoals zovele anderen. Ik begrijp niet dat dit soort advertenties toegestaan worden en dat dit nag. Het bedrijf zou een claim aan zijn kont moeten krijgen en alle gedupeerden terug moeten betalen .

5 april 2021

Website van orthopediezorg.nl is een scam!

Website van orthopediezorg.nl is misleidend en het te leveren product is inmiddels drie weken geleden besteld, niks meer vernomen. Krijg geen reacties terug en berichten op facebook worden verwijderd. Mijn lieve moedertje die erg begaan is met m’n nekpijn heeft m voor me gekocht en is gewoon keihard beetgenomen door deze huichelarij. Trap er niet in! Review hier onder geloof ik geen hout van, dat is iemand van de website zelf. Ik ga in ieder geval ook aangifte doen, hopelijk dat daar wat meer uit komt.

5 april 2021

Een update over mijn eerdere review

Een update over mijn eerdere review:
Bericht gekregen dat de nekmassager verzonden was, na enkele dagen gevraagd wanneer ik het kon verwachten, geen reactie. Toch snel ontvangen, nog geen 2 weken nadat het was besteld en kwam uit China, afzender AliExpress! Product was netjes verpakt en helemaal in order, geen pakbon erbij. Voor mij is het duidelijk, ze adverteren producten die AliExpress verkopen en wanneer op hun site wordt besteld bestellen ze op hun beurt van AlieExpress. In principe niets mis mee als ze de bestellingen doorvoeren maar de advertenties zijn misleidend. De grote webshops kopen ook hun producten uit China, alleen hebben zij ze al op voorraad. Plus als er iets mis is met de bestelling kan je contact met ze krijgen. Ik vrees dat met deze webshop dat niet het geval is. Had 2 contact formulieren en een email gestuurd waarop ik geen reactie kreeg. Daarom krijgen ze maar 2 sterren.
Nekmassager is wel een fijn ding, direct bestellen bij AlieExpress kost het minder dan de helft van wat ik betaalde (had op de site gekeken).
N.B. ik zie dat de reviews verzonden worden naar Neckmassagepro.nl, ik had bij Orthopediezorg.nl besteld maar zo te zien zijn ze een en hetzelfde.

25 maart 2021

Oplichters of niet?

Jammer dat ik deze reviews niet had gelezen alvorens de nekmassage pro te bestellen. Een week geleden dit product besteld, ik wacht het maar af, maar nu heb ik lage verwachtingen. In ieder geval slecht bedrijf wat service betreft, via contactformulier gevraagd wanneer ik het kan verwachten, geen antwoord. Ze pakken meteen het geld maar verder willen ze geen contact alhoewel op de website staat dat de klantenservice 24 uur bereikbaar is. Misleidende info op de site, er staat “gratis verzending binnen heel Nederlaag & België voor 23.59!”, wat de indruk geeft dat het snel verzonden wordt. Ze adverteren dat ze #1 in Nederland & België zijn met een 4.91/5 waarde en heel veel tevrede klanten heeft. Waar zijn die? Heb de hele web doorgezocht en maar één gevonden, kan alleen maar hopen dat ik de tweede ben, ik kom hierop terug! Ook ik had via Instagram besteld, de eerste en laatste keer dat ik dit doe, voortaan blijf ik bij de webshops die ik weet betrouwbaar zijn. (Heb een waarschuwing op Instagram gezet trouwens.) Als het bewezen is dat ze oplichters zijn moeten ze van de internet afgehaald worden, maar hoe gaat dat? waar kunnen we terecht?

18 maart 2021

niks gelever

Begin februari 2021 Nek massage Pro besteld en betaald. Zie op de site dat hij is geleverd maar ik heb niks ontvangen. Geen reaktie op mijn mail hierover!
Lijkt dus niet zo betrouwbaar als ze schrijven, denk dat ik 49,95 armer ben! Altijd voorzichtig met dit soort dingen maar toch ingetrapt. Niet bestellen dus!!

17 maart 2021

Heb dezelfde ervaring

Heb dezelfde ervaring. Besteld en niets ontvangen en nul reactie als je mailt! Voelt niet goed. Niets bestellen lijkt me de beste optie!

6 maart 2021

Is dit jouw bedrijf?