Ook de nekmassagepro besteld, maanden geleden, nog steeds niets ontvangen. Geen nummer of mailadres dat werkt of nog reageert. Waardeloos, zonde geld.

Nekkmassage apparaat nog steeds niet ontvangen, was beloofd te leveren ten laatste 1mei. Nu staat er vertraging, 2 weken later. Ondertussen is het al meer dan 1 maand geleden aangekocht. Ze reageren g... Toon meer

Normaal ben ik nogal wantrouwig maar helaas deze keer niet geweest. Wat een schaamteloze misleiding is dit. Product betaald, nooit ontvangen en ze reageren niet op mail. Staan zogenaamd 7 dagen pe... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Oplichters

December iets besteld nog niets ontvangen gemeld dat ze oplichters zijn durven ze me ook nog een mail te sturen dat het onderweg is in januari het geld steken ze maar in hun gaat ik hoop dat ze niets meer verkopen en dat de mensen dit lezen grote oplichters zijn het

3 maart 2021

OPLICHTING !!!

Nekmassage-apparaat besteld via Instagram bij Orthopediezorg.nl. Ik kreeg 'm na 4 weken geleverd. Zonder pakbon en (ja hoor) vanuit China. Apparaat voldeed totaal niet aan mijn verwachtingen en ik wilde me beroepen op mijn herroepingsrecht. Krijg echter geen contact met de 'webwinkel.' Ze reageren niet op de mail of op het online contactformulier. Geen tel.nr of andere contactgegevens op de site. Het retouradres op de adressticker is postbus 7096 in Schiedam. Ga daar maar eens op googelen.
Dit was mijn eerste en laatste bestelling via Instagram.

3 maart 2021

Nekmassagepro

Inderdaad heel slechte service. 12 januari besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen. Op mails krijg je een standaard antwoord dat de levering op zich laat wachten omwille van de Covid-pandemie. Daar kan iedereen zich nu achter verschuilen. Ik geef dit ook aan bij het plaatselijk politiekantoor.

18 februari 2021

zeer slechte ervaring

zeer slechte ervaring. 2 december 2020 besteld. Nu 30 januari 2021 en nog niets ontvangen. Oplichting. geld kwijt. Kan niet bellen en mails worden automatisch "beantwoord".

30 januari 2021

Begin november besteld

Begin november besteld , niets ontvangen. Oplichters van de laagste graad.
Triestig dat zulke mensen bestaan.
Geen antwoord op mails! niets kopen hier, lieve mensen !

20 januari 2021

Ook ik ben helaas beetgenomen

Ook ik ben helaas beetgenomen. Besteld, betaald, maar zoals velen (nog) niets ontvangen. Ik zal de mogelijkheden bekijken om aangifte te doen. Of een groep met meerdere gedupeerden aangifte te doen. Of eventueel t.v. progamma " opgelicht" inschakelen. Dit moet niet langer doorgaan

27 december 2020

Onderweg.....

Betaald, mails gestuurd, Nog steeds onderweg na 1/5 maand...... oplichters. Nu met kerst2x bericht gehad ,
Update status .....onderweg

26 december 2020

Zeer slecht

Zeer slecht, beetgenomen! Op 23-10-2020 een nekmassage pro besteld. Tot op heden niks ontvangen. In laatste mail stond dat het onderweg is, zit al 2 maanden te wachten, nu zelf gemaild, krijg ik een automatisch antwoord met track & trace dat mijn pakket is afgeleverd. Weer een mail gestuurd dat ik het nooit ontvangen heb, hier wordt niet op gereageerd!

24 december 2020

Niet aan beginnen

Niet aan beginnen! Ik zit nu al meer dan een maand op mijn bestelling te wachten. Informatie wordt niet gegeven. Mail wordt niet beantwoord. Ik heb sterke twijfels of ik ooit mijn order zie of mijn geld terug krijg. Orderstatus is nu al wekenlang: "onderweg"

11 december 2020

Apparaat binnen gekregen defect

Apparaat binnen gekregen, defect. Mail gestuurd diverse keren geen reactie. Op eigen kosten retour gestuurd, geen reactie, geen geld teruggestort gekregen. Ik ben nu aan het kijken waar ik dit aan kan geven bij de politie.

4 december 2020

26 september nekmassagepro besteld

26 september nek pro besteld, dat ding doet het helemaal niet dus teruggestuurd. Via track en trace zie ik dat het pakket in ontvangst is genomen, maar 1 maand later nog steeds geen geld terug. Ze meerdere keren gemaild maar geen reactie!! Ik zet mijn rechtsbijstand hier wel op.

26 november 2020

Klantenservice niet bereikbaar

3 weken geleden product geretourneerd. Via track en trace heb ik kunnen zien dat pakket ontvangen is, geld niet teruggekregen, niets meer van bedrijf gehoord. Op mails wordt niet gereageerd. Klantenservice zou volgens website 24/7 beschikbaar moeten zijn maar is op geen enkele manier bereikbaar. Op website is geen telefoonnummer te vinden. Ben bang dat ik mijn geld niet meer terug krijg.

26 november 2020

nekmassage pro besteld voor…

27 september nekmassage pro besteld voor €49,95, geen verzendkosten.Ruim een maand later kreeg ik een brief van post.nl er moest inklaringskosten betaald worden,nl €23,49. Ik heb 5-11 contact op genomen met nekmassage pro maar tot op heden geen reaktie terug gekregen. Op Facebook een berichtje neer gezet over de lange levertijd en inklaringskosten, ik werd gelijk geblokkeerd. Wat een waardeloos bedrijf. Ik heb de inklaringskosten niet betaald, het pakket gaat weer retour. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.

12 november 2020

Is dit jouw bedrijf?