oor 4K dus besloot ik te upgraden naar een 4K abonnement. Voordeel was dat mijn kinderen gelijk een eigen “account” hadden die ik af kon schermen voor gevoelige inhoud. Jullie hebben al een aantal kee... Toon meer
Netflix
Laatste tijd veel Britse B films, die het kijken naar mijn mening niet waard zijn. Veel Spaanstalige films en series doen de overhand nemen maar voor mij geen prettige taal is naar te luisteren. Weini... Toon meer
Na een aardig begin (beetje rommelig) werd het beter. totdat je aan serie 2 begint. De problemen worden door de schrijver gezocht. Normale leiders nemen beslissingen wanneer ze alle feiten krijgen. z... Toon meer
geachte netflix, als ik een abbo heb en vier mensen kunne tegelijk kijken, en iedere keer als ik in log vanaf een andere locatie gaan jullie zeggen dat er meerde gezinnen gebruik maken van dit account... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Netflix, Inc. is an American over-the-top media services provider, headquartered in Los Gatos, California.
Winchester Circle 100, 95032, Los Gatos, Verenigde Staten
- netflix.nl
Super de beste streamingdienst ter…
Super de beste streamingdienst ter wereld.
Goede service en fijne betaalmogelijkheden.
Overal kan je streamen op al je apparaten.
Maandelijks opzegbaar ben jaren tevreden!
Zeer matig aanbod tegenover andere landen
Zeer matig aanbod tegenover andere landen in Europa. Veel netflix producties zijn echt het geld niet waard, films zijn over het algemeen minimaal 3-4 jaar oud. Voor serie freaks zal er veel aanbod zijn maar ik ben geen serie kijker. Ook is het aanbod in andere landen nog altijd anders. In mijn vakantiehuis kan ik niet het Nederlandse aanbod krijgen, ondanks dat dit bij wet wel verplicht is. Netflix maakt het niets uit en komt altijd wel weer met een smoes ervoor.