Newhairdesign Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

New Hair Design Glostrup Jeg havde bestilt tid til hårfarvning og klipning som selvforkælelse, men gik derfra dybt ulykkelig. Under de tre timer gjorde jeg gentagne gange frisøren opmærksom på... Toon meer

Jeg tog til New hair design i Glostrup, og gav frisøren Rema, temmelig frie hænder til hvilken frisure jeg skulle klippes i. Jeg er meget meget glad for og tilfreds, med det færdige resultat, så tus... Toon meer

Fantastisk service - Vil klart anbefale afdelingen i Skovlunde! Tak til Rema for en fantastisk fade! Service i verdensklasse! I Skovlunde afdelingen føler man sig altid velkommen, og alle frisører k... Toon meer

Marie i Skovlunde leverer den skarpeste fade til dato. Ikke nok med det, så havde jeg vanskelige krav omkring min frisure, og hun forstod mig, og vidste lige præcis hvad jeg mente. Hun var virkeli... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ballerup afdelingen under al kritisk.

Ballerup afdelingen under al kritisk.

de ødelagde mit hår, og jeg fik ikke så meget som en undskyldning .. der er efterhånden lidt tid siden, men jeg er stadig i chok.
magen til arrogance skal man lede længe efter.

4 april 2018

Dårligste oplevelse nogensinde!

Dårligste oplevelse nogensinde!

Jeg kom ind med meget slidt hår, som jeg selv havde plejet 6 måneder, hvilket jeg gjorde meget opmærksom på, det skulle rettet til i farven bla. med udvoksning og klippes spidser.
Frisøren var kæmphøj og det kunne hun sagtens, hvilket jeg stolede blindt på, da hun lød så sikker... og hun total-ødelagde mit hår!
Det blev grønt, som så blev farvet igen og igen og det endte i en acceptabel farve.
Den farve falmede så gange mange og den grønne farve trængte igennem, det endte i endnu mere farve og mit hår blev så orange-neon-gult !!! og så slidt!

Jeg endte efter MANGE forsøg fra deres side på at rette op på (uden nogen form for anger) hos en anden frisør i Herlev, der så reddede min farve, men måtte klippe virkelig meget af mit hår, så jeg endte i en meget kort page, og jeg prøvede at få langt hår.
Jeg har nu ENDELIG efter mere end 1 år fået sundt og pænt hår igen!!!

Jeg var tudefærdig, jeg kontaktede så New hairdesign per mail og skrev min historie i detajler, hvor ked af det jeg var, men samtidig, at de var mennesker og alle kunne fejle, men jeg var ked af ikke engang at få så meget som en undskyld, så jeg bad om mine penge retur.
Jeg fik et meget kort og koldt svar retur, at jeg kunne hente mine penge i salonen, men KUN for farvningen, og ikke andet end det, og det var altså deres hovedmail, så ikke en fra den salon!
Jeg fik ikke så meget som en undskyld, det jeg ked af at høre, INTET!!!

Jeg havde meget bedre kunne acceptere det, hvis de i det mindste kunne indrømme de havde fejlet og var kede af det! Det er menneskeligt at fejle.

Jeg har intet til over for denne salon i Ballerup, snobber uden lige, fagligt dårlig frisør jeg fik!

24 april 2017

Is dit jouw bedrijf?