Nalatig, slordig, incompetent en duur.
Ze hoefden maar een paar klussen aan onze boot te doen. Wekenlang deden ze helemaal niets tot ver voorbij de datum dat de boot het water in had gemoeten. Pas toen ik klussen wilde annuleren werd er actie ondernomen (ze dreigden geld mis te lopen). Toen de boot aan ons werd overgedragen was ze één grote slordige puinhoop. Bovendien zou ze zijn gezonken in de botenkraan; alle afsluiters stonden open en alle slangen lagen eraf. Bovendien was de motorinspectie waar ik specifiek om had gevraagd niet gedaan. Hans Bouwens heeft mij voorgespiegeld dat zij dit zouden uitbesteden aan een gespecialiseerde monteur. Dat is duidelijk niet gebeurd. Ze hebben de motor zelfs nooit laten draaien. Prachtige inspectie! Ze hadden alleen de simpele klusjes (olie verwisselen e.d.) gedaan. Dat zou ik zelf hebben gedaan als zij niet zoveel van onze tijd hadden verknoeid. Maar de druiloor die aan de motor heeft gezeten heeft compleet gemist dat de warmtewisselaar op springen stond (duidelijk zichtbaar aan opengebarsten verroeste toestand). De nieuwe V-snaar moest ik later zelf op de juiste spanning zetten (was alweer aardig aan het slijten).Toen de motor startte kwam er onmiddellijk rook en water de kajuit binnen. Wij zouden hier al een maand eerder achter zijn gekomen, zonder de bemoeienis van Moverbo. Er zou geruime tijd zijn geweest voor reparatieopties of wijzigen van vakantieplannen. Moverbo deelde ons met droge ogen mede dat ze ons niet vóór 2 december aan een reparatie konden helpen. Wijzelf konden het onderdeel binnen een paar uur vinden (ondanks het feit dat Moverbo ons eerst op het spoor van het verkeerde onderdeel had gezet). Wij hadden nu alleen nog maar de keuze óf varen met een noodreparatie óf de hele vakantie afblazen. Ik had gevraagd of ze de 6 jaar oude diesel uit de tank konden halen en vervangen omdat ik me zorgen maakte. De werf die deze klus afgelopen week wél juist uitvoerde (niet Moverbo dus!) haalde uit de tank een bak vol sludge. Moverbo heeft gewoon een slangetje losgemaakt, oude diesel laten weglopen, nieuwe diesel bovenop de sludge getankt, rekening geschreven. Overigens is het ook nog zo dat Moverbo jaren geleden, foutief, de oude afsluiters, die toen vervangen moesten worden, weer terug heeft gezet op de boot. Nu zorgen die afsluiters voor grote problemen. Problemen waarvoor Moverbo zich ruim laat belonen. Leuk; eerst zelf problemen veroorzaken en er daarna weer geld aan verdienen.
Je moet ze de hele tijd achter de kont aanlopen (ze hebben niet één keer uit zichzelf contact opgenomen) dan kom je erachter dat er van alles mis is (lees: je rekening moet omhoog) waar al een week niets meer aan gedaan is, terwijl de tijd maar doortikt en onze vakantie wegtikt.
Uiteindelijk trekken ze hun handen er helemaal van af; je zoekt het zelf maar uit. Ze doen dingen compleet anders dan ze van tevoren beloven en geven je tenslotte een rekening van € 5.500,- voor iets wat realistisch gezien nooit meer dan € 1.000,- had mogen kosten. Uiteindelijk ben je gedwongen om af te varen met een tikkende tijdbom. Zelfs toen ik op dat moment overwoog om de boot dan maar te verkopen probeerde Hans Bouwens ook dáár nog geld aan te verdienen.
Schoften zijn het!
p.s.1 O ja, afspraak was dat we de oude lieren zouden terugkrijgen om te houden als souvenir. Van de oude lieren hebben we nooit meer wat teruggezien.
p.s.2. O ja, afspraak was dat de nieuwe marifoonantenne in het gat van de oude zou worden gemonteerd en demontabel zou zijn voor de winterstalling. Nieuwe antenne zit op een nieuw stuk metaal dat er maar weer aan is geklonken en is onzichtbaar, onder krimpsok vastgezet.
p.s.3. O ja, afspraak was dat we op de hoogte zouden worden gehouden van de voortgang van de werkzaamheden, zodat we zouden weten of onze boot buiten stond (waar wij zelf toegang hebben) of binnen, voor werk. Wij hebben, vreemd genoeg, zelf ook tijd nodig om de boot vaarklaar te maken. Niet één keer hebben wij zo’n bericht gehad, behalve toen de boot - weken te laat - naar buiten was gereden en er een rekening van €5.500,- betaald moest worden.
p.s.4. Op 9 juni heb ik mondeling laten weten (en op 10 juni via mail) dat de boot ergens in de twee weken daaropvolgend het water in moest. Dat zou ook zijn gebeurd als ik nooit bij Moverbo was binnengelopen (... if I could turn back time!). Werkzaamheden zouden op korte termijn plaatsvinden, was de consensus. Uiteindelijk kon de boot er, door het gedraal van Moverbo, pas op 18 juli in.