Wederom lifepo4 cellen besteld via preorder. Geschatte leverdatum klopt exact. Weer geleverd door ups. Degelijk verpakt. Cellen zijn allen voorzien van juiste qr code. Mi het adres om ver... Toon meer
Ik heb onlangs mijn thuisaccu bij NKON aangeschaft en ben zeer te spreken over de hele ervaring. Naast het feit dat ze kwalitatief hoogwaardige cellen leveren tegen scherpe prijzen, blinken ze echt... Toon meer
Een hele tijd geleden al eens advies gevraagd m.b.t. nog aan te schaffen nieuwe oplaadbare batterijen en bijpassende lader. Destijds snel en goed advies gekregen. Na een tijdje aan klooien met... Toon meer
Het bedrijf gaf netjes aan dat levering lang kon duren. Echter na verzending, volgende dag bezorgd. Nu alleen even opladen en dan product goed testen of gebruik van product ook goed functioneert. Maar... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
NKON is een no-nonsense webwinkel opgericht in 2008 en gespecialiseerd in batterijen, intelligente batterijladers en LED-zaklampen. Door te focussen op efficiëntie, schaalvoordelen en liefde voor het vak, blijft de prijs laag! -------------------- NKON is a no-nonsense web store founded in 2008 specialized in batteries, intelligent battery chargers and LED flashlights. By focusing on efficiency, economies of scale and love for the profession, the price remains low!
Kanaaldijk-noord 109D, 5642JA, Eindhoven, Nederland
- +31 40 369 06 00
- info@nkon.nl
- nkon.nl
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Aanrader
Goed bedrijf, verstand van zaken. Beste prijs en zeer snelle levering. Aanrader!
Vreselijk lange levertijd
Vreselijk lange levertijd .
Volgende keer zelf maar uit China bestellen.
Heb je het eerder en goedkoper 😜

Rare werkwijze
Batterijen besteld. Ze sturen de verkeerde op. Ik mocht deze terug sturen en dan sturen hun de goede op.
Zo gezegd ze gedaan. Batterijen teruggestuurd, krijg ik een mail dat het wel de goede waren, ze hadden zich vergist. Nou niet dus. Het waren wel de verkeerde.
Zonder overleg sturen ze weer de verkeerde op.
En als ik ze nu terug wil sturen moet ik de verzendkosten betalen.
Dit bedrijf heeft een rare werkwijze.
Waarom word niet eerst met mij overlegd wat ik wil. Nee ze sturen de verkeerde Batterijen eerst weer op en dan gaan ze pas mailen.
Totaal geen service en klantvriendelijkheid
Deze reactie zegt natuurlijk ook alweer genoeg over het bedrijf. Ten eerste ben ik een zij. U heeft mij zelfs aan de telefoon gehad.
Ten tweede gaat het erom dat u eerst met mij had kunnen overleggen of de batterijen dan wel nog terug zou willen. Maar nee u stuurt dezelfde batterijen weer op en dan gaat u pas mailen.
Ten derde. Hoeft u niet zo gefrustreerd te reageren. U zei in eerste instantie tegen mij dat u de verkeerde had opgestuurd.
Nogmaals, de reactie op mijn review zegt meer dan genoeg over u en/of u bedrijf

Vlugge levering
Voor 16 uur bestellen! …
Voor 16 uur bestellen en de zelfde dag verzenden is meer een uitzondering dan een regel!

gewoon goed
Ik ken nkon.nl al vanaf de goede oude tijd van het verloren gegane samenkopen.net.
De hoge kwaliteit en service houden mij een terugkerende klant
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, vakkundig, scherpe prijs, goede service
Al een aantal keren bestel ik hier mijn…
Al een aantal keren bestel ik hier mijn batterijen voor mijn alarm installatie en deze worden steeds keurig en goed verpakt ontvangen, nadat ik weer een bestelling geplaatst had en deze ook bevestigd werd door een mailtje leek het voor mijn idee wat lang te duren voordat ik wat geleverd kreeg maar na een mailtje naar NKON werd mij verteld (door Angelique) dat het iets langer kon duren doordat ik gekozen had voor envelop verzending en inderdaad was dat ook zo want de volgende dag werd het door postnl in mijn brieven bus afgeleverd. maar het wekt natuurlijk wel vertrouwen als je na een mailtje direct een antwoord krijgt en ook hierin nog eens aangegeven wordt dat als het bestelde echt niet binnenkomt dat je dan zeker weer contact moet opnemen om het op te lossen.
pakkie ging gewoon door de brievenbus
dus lage verzendkosten, en niet thuis hoeven blijven voor de delivery dude :)
Wederom lifepo4 cellen besteld via…
Wederom lifepo4 cellen besteld via preorder.
Geschatte leverdatum klopt exact.
Weer geleverd door ups.
Degelijk verpakt.
Cellen zijn allen voorzien van juiste qr code.
Mi het adres om vertrouwd lifepo4 cellen te bestellen.
Ook zeer concurrerende prijzen.
Graag tot een volgende keer
Betrouwbaar, snel en klantgericht
Snelle levering, betrouwbaar en goede service!
Duidelijke website en prettige levering
Het bestellen gaat gemakkelijk omdat de website overzichtelijk is. Na het bestellen is de e-mail communicatie duidelijk en goed te begrijpen.
Professioneel en persoonlijk
Ze hebben geen automatische tracking, maar houden je per mail uitstekend op de hoogte van het moment van verzending. Dit komt heel persoonlijk over. De levering kwam ruim binnen de gestelde maximum termijn. Ook de site komt zeer professioneel over.
Snel en netjes geleverd wat ik besteld…
Snel en netjes geleverd wat ik besteld had…. Doosje was beschadigd maar omdat de accu goed in het piepschuim zat niks mis mee.
Aanrader deze leverancier!
Nkon bedankt voor de service
Order op de zelfde dag verstuurd!
Order op de zelfde dag verstuurd!
Betaalbare batterijen
Rock solid shop
Altijd correcte informatie en betrouwbare levering
Net en fijn bedrijf goede service en…
Net en fijn bedrijf goede service en snelle levering alleen jammer dat sommige batterijen vaak uitverkocht zijn en je dan weer naar andere opzoek moet.
Goedkoop en voglende dag in huis!
Goedkoop en voglende dag in huis!
Zat inmiddels al 2 weken te wachten bij de concurrent. Daarna bij NKON besteld en direct de volgende dag thuis geleverd. Heeft me ook nog is een 10tje gescheeld :)
Snel en makkelijk
Nkon
Nkon, de levertijden van Lifepo4 cellen zijn niet kloppend. Ik koop er niet meer want de envision cellen zijn niet goed. 1 cel is na half jaar overleden. NKON wilt dat ik met allerlei bewijzen komt dat de cel slecht is voordat ze deze uitwisselen. Er zijn ook geen spare verwacht ik.