Wederom lifepo4 cellen besteld via preorder. Geschatte leverdatum klopt exact. Weer geleverd door ups. Degelijk verpakt. Cellen zijn allen voorzien van juiste qr code. Mi het adres om ver... Toon meer
Ik heb onlangs mijn thuisaccu bij NKON aangeschaft en ben zeer te spreken over de hele ervaring. Naast het feit dat ze kwalitatief hoogwaardige cellen leveren tegen scherpe prijzen, blinken ze echt... Toon meer
Een hele tijd geleden al eens advies gevraagd m.b.t. nog aan te schaffen nieuwe oplaadbare batterijen en bijpassende lader. Destijds snel en goed advies gekregen. Na een tijdje aan klooien met... Toon meer
Het bedrijf gaf netjes aan dat levering lang kon duren. Echter na verzending, volgende dag bezorgd. Nu alleen even opladen en dan product goed testen of gebruik van product ook goed functioneert. Maar... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
NKON is een no-nonsense webwinkel opgericht in 2008 en gespecialiseerd in batterijen, intelligente batterijladers en LED-zaklampen. Door te focussen op efficiëntie, schaalvoordelen en liefde voor het vak, blijft de prijs laag! -------------------- NKON is a no-nonsense web store founded in 2008 specialized in batteries, intelligent battery chargers and LED flashlights. By focusing on efficiency, economies of scale and love for the profession, the price remains low!
Kanaaldijk-noord 109D, 5642JA, Eindhoven, Nederland
- +31 40 369 06 00
- info@nkon.nl
- nkon.nl
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kan er kort over zijn.
Kan er kort over zijn. Prima producten, goede prijs, snelle levertijd.
NKON nr 1 go to
Als ik batterijen nodig heb ga ik altijd naar NKON.
Ze hebben alles wat je nodig hebt batterijen gerelateerd.
Ze hebben mij geholpen in mijn grote elektronica projecten, want ze hebben hele specifieke batterijen, maar ook opladers en andere accessoires die super handig er bij zijn.
Alles voor een goede prijs.
De dames aan de telefoon hebben mij…
De dames aan de telefoon hebben mij geweldig geholpen met een misverstand op te lossen.de baterijen zijn goed voor n mooie prijs gr
Snelle levering in combinatie met prima…
Snelle levering in combinatie met prima batterijen voor een goede prijs, top levering.
defecte Li-SOCl2 batterijen
De twee Lit-Thion batterijen die ik had besteld waren defect bij ontvangst (werkte niet in het beveiligingssysteem van mij).
Mailen daarover schoot niet op: eerst werd aangenomen dat ik een simpel metertje had gebruikt, toen ik aangaf dat dit niet zo was en wel degelijk een moderne digitale multimeter had gebruikt (fluke73), werd aangegeven dat men die meter niet kende en werd naar de weerstand van de DMM gevraagd (???).
Ik heb het maar opgegeven bij zoveel onnozelheid en mijn batterijen besteld bij een andere firma.

Antwoord van NKON
Goede batterijen schade is minimaal
Goede batterijen schade is echt heel minimaal je zit maar een klein beetje soldeerspul zitten. Snelle verzending alles in orde!
Snelle levering en een goede prijs.
Late bezorging
Afgelopen woensdag zou mijn batterij, welke als briefpost verstuurd word gepost zijn. Nu zaterdag , in postnl app geen bericht dat ik post ontvang vandaag. Maandag bezorgd postnl niet . Dus maar hopen dat het dinsdag dan geleverd word.
Nette levering
Nette levering, goed verpakt.
Bestel al een aantal jaren me batterijen via NKON vaak de 18650 nu had ik 2 21700 p42a molicel nodig bestel ook meestal een batterijen bakje erbij zodat het stabiel en veilig verzonden kan worden. Zonder een batterijen doosje worden ze ook goed in wikkelfolie verpakt en geleverd
Goede overzichtelijke webshop
Goede overzichtelijke webshop, goed betaalbare prijzen.
En je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling
Coulante service van NKON.NL
Een goede prijs, een prima product en dus een goede keus. Soms raakt echter bij PostNL een zending "verloren", maar gelukkig is er dan de coulante service van NKON.NL.
Snelle levering, nog niet kunnen testen...
Heb het product nog niet getest op functioneren maar als dat net zo goed als als de snelle levering dan ga ik hier vaker bestellen.
"NKON Nuenen: Ontdek de kracht van duurzame energie in de NKON webshop!"
Supersnelle levering voor een zeer aantrekkelijke prijs
Aan verwachting voldaan!
snelle levering, duidelijke site , prima prijzen, veel keus en/of alternatief, juiste verzendkosten, wat het kost kost het!
Zaterdag besteld, dinsdag geleverd, vlgs afspraak.
Geen onnodige e mail.
Prima prijs kwaliteit verhouding
Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Ik bestel al jaren naar grote tevredenheid bij NKON.
Al meerdere malen verschillende…
Al meerdere malen verschillende batterijen besteld. Altijd prima in orde.
Defecte batterij geleverd ! Levering duurde 2 weken
Levering duurde 2 weken. Vervolgens defecte batterij ontvangen.

Antwoord van NKON
Prima webshop voor reclaimed…
Prima webshop voor reclaimed batterijen. Snelle levering. Ik heb geen klachten =)