Zeer slechte ervaring wat betreft de kabouters achter deze website. Waar de ene ermee wegkomt met een scheldwoord wordt de andere heilig verklaard met t exacte scheldwoord. Daarbij kan ik zelf... Toon meer
Goede website voor deals. Deals die worden geplaatst door de redacteurs zijn vaak om geld te genereren (d.m.v. affiliate marketing). De community plaatst wel oprecht goede Deals zonder enige financië... Toon meer
Top community om leuke deals te scoren. De mensen van het management en support team erachter zijn ronduit walgelijk. Lijkt wel een incest family, zolang je hun kont likt kom je met van alles weg. Lat... Toon meer
Deze app is echt fantastisch! Dankzij de kortingen en aanbiedingen heb ik al veel geld bespaard. Aan de andere kant heeft de app me ook meer geld gekost dan ik aanvankelijk had verwacht, omdat ik so... Toon meer
Pepper.com is de grootste shopping community van Nederland! Pepper.com is opgericht in 2014 en onderdeel van de grootste onafhankelijke aanbiedingen-community ter wereld. Hier vind je geen spam of marketing-blabla, alleen echte deals van echte mensen zoals jij. Al meer dan 285.000 mensen zijn lid geworden van onze Nederlandse community en hebben samen meer dan 200.000 aanbiedingen gedeeld.
Torstraße 164, 10115, Berlin, Nederland
- nl.pepper.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Pepper is een super fijn platform waar…
Pepper is een super fijn platform waar deals worden gedeeld en waar een grote community beoordeeld of een deal goed is of niet. Mooie functionaliteiten zoals deal alerts, veel experts en snel feedback als je een vraag stelt!
Op deze manier al veel mooie deals gescoord en geld bespaard!
Fijne site
Fijne site! Altijd handig wanneer de meeste goede aanbiedingen op 1 site bij elkaar terug te vinden zijn. Je kan zelf ook aanbiedingen uploaden.
Ook fijn dat je je eigen voorkeuren/ interesses kan aangeven.
Bovendien ben ik ook fan van de vlamdierenjacht! Die komt eens in de zoveel tijd langs en maakt de app op een speelse manier ook wat leuker.
Stop met die stomme app pushen
Helaas wordt de hele pepper community langzaam in de wurggreep van een slecht werkende alles trackende privacy schendende app geduwd. Zolang de app verplicht is om pepper te gebruiken en gedeelde links te openen op een mobiel device blijft dit op 1 ster.
Dit issue is zeer eenvoudig door pepper op te lossen door de persoon die op de link klikt op de mobiele site de keuze te geven de gelinkte pagina in de app te openen zoals alle andere sites dit doen.
Aanbiedingen
Heb een aantal mooie aanbiedingen hier gevonden. Ik wordt er wel hebberig van.
Aangezien gebruikers ook standaard folder aanbiedingen doorgeven is soms het overzicht een beetje zoek in wat nu echt een goede deal is.
kappen met die deeplinks
kappen met die deeplinks. waardeloos idee.
je kan nu alleen maar via de app werken. Als je via de mobiele website werkt dan is bijna onbruikbaar.
na een oproep van de community wordt er nog steeds niets aan gedaan
Top community
Dagelijks vaste prik om de koopjes te filteren
Dagelijks vaste prik om de koopjes, deals and musthaves op 1 plek te vinden en zo de beste prijs van dat moment te hebben.
Daarnaast geregeld de Vlamdieren jacht die we extra plezier aan geven. Kortom geld besparen en plezier.
Beste plek om de huidige aanbiedingen te vinden
Als ik iets nodig heb, kijk ik eerst even op Pepper of er ergens een koopje is voor dit item.
Veel geld bespaard de afgelopen jaren, door de mooie tips.
Gebruiksvriendelijke site om koopjes te…
Gebruiksvriendelijke site om koopjes te scoren
Elke keer leuk om een koopje te scoren
Een heerlijke site waar je snel de…
Een heerlijke site waar je snel de goedkoopste producten kunt vinden of kortingscodes.
Maak er persoonlijk 10 x per dag gebruik van.
Een echte aanrader!
Al honderden euro's bespaard met…
Al honderden euro's bespaard met Pepper! Fantastische site. Elk jaar weer...
Fijne site voor eerlijke reviews en…
Fijne site voor eerlijke reviews en koopjes 😁
Handige site voor kortingen en…
Handige site voor kortingen en discussies over kortingen.
Pepper is the best!!!!
The best of the best deals vind je alleen bij pepper!!!! Superblij met ze, heel veel bespaard, haha, beter dan volledige prijs betalen!!! Superblij met pepper!!!!
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Heb al veel koopjes weten te scoren via deze app. En gebruikers zijn ook behulpzaam. Echt een online community
Beste site voor Deals!
veel goeie deals gescoord!