Pepper.com - The World's Largest Deal Community Reviews 78

TrustScore 3 uit 5

3,1

Zeer slechte ervaring wat betreft de kabouters achter deze website. Waar de ene ermee wegkomt met een scheldwoord wordt de andere heilig verklaard met t exacte scheldwoord. Daarbij kan ik zelf... Toon meer

Top community om leuke deals te scoren. De mensen van het management en support team erachter zijn ronduit walgelijk. Lijkt wel een incest family, zolang je hun kont likt kom je met van alles weg. Lat... Toon meer

Deze app is echt fantastisch! Dankzij de kortingen en aanbiedingen heb ik al veel geld bespaard. Aan de andere kant heeft de app me ook meer geld gekost dan ik aanvankelijk had verwacht, omdat ik so... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Pepper.com is de grootste shopping community van Nederland! Pepper.com is opgericht in 2014 en onderdeel van de grootste onafhankelijke aanbiedingen-community ter wereld. Hier vind je geen spam of marketing-blabla, alleen echte deals van echte mensen zoals jij. Al meer dan 285.000 mensen zijn lid geworden van onze Nederlandse community en hebben samen meer dan 200.000 aanbiedingen gedeeld.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Leuk forum voor goeie deals

Ik ben al heel lang lid van pepper, ik moet van mijn man wel minderen hahah. Maar echt goeie koopjes kan ik toch niet laten liggen.

Het is een leuk forum om deals met elkaar te delen, sommige leden nemen het wel iets (en zichzelf) te serieus. Maar daar kijk ik gewoon doorheen.

Eens per kwartaal is er een vlamdierenjacht en kun je prijzen winnen, ik heb al 2 keer een prijs gewonnen. Zo wordt je weer iets actiever op het forum.

28 oktober 2023

Top site!!

Top site! Zeer behulpzame community en altijd up to date met de prijzen

Kleine waarschuwing. Je koopt meer dan je lief is haha

27 oktober 2023

Hele leuke app/site koopjes😍

Hele leuke app/site ik kijk er dagelijks,
En ze doen ook vaak leuke activiteiten, waaronder vlamdieren zoeken, echt heel leuk. En ik heb al heel veel dingen gekocht. En ik plaats zelf ook soms een leuke deal👍. Er zitten ook wel een paar azijn zeikers tussen... Maar dat heb je overal wel. Van mij een dikke 10🥳

26 oktober 2023

Let alsjeblieft goed op wat je koopt…

Let alsjeblieft goed op wat je koopt via pepper. Het verdien model is om soms een beeld te geven dat dit gaat om een geweldige mooie aanbieding maar in de realiteit betaal je soms veel meer dan de actuele prijs (bijvoorbeeld de zelfreinigend kattenbak) actuele Nederlandse prijs 349 bol.com uit China nog veel goedkoper! En op pepper voor 499. Dit heet oplichting. Als je hier wat van zegt of je hebt commentaar op een post van een redacteur (zelf verrijkers) zoals missbudget dan krijgt je een directe ban. Het was ooit een leuk platform

Reactie: Fijn dat jullie erkennen dat de post misleinde was maar de rest van uw argumenten zijn onzin: je krijgt een ban als je al iets zegt over een product wat voor veelste hoge prijs staat geadverteerd. Net al wat ik zei het was een open platform met geweldige aanbiedingen nu is de helft betaalde reclame waar het merendeel meestal veelste duur is. Doe hier wat aan en zorg dat er geen schrikbewind wordt gevoerd. Iedereen mag een mening delen dat heeft natuurlijk niks te maken met gedrag want dat is niet aan de orde.

5 september 2023
Logo Pepper.com - The World's Largest Deal Community

Antwoord van Pepper.com - The World's Largest Deal Community

Hey! Bedankt voor het delen van je ervaring en jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt met het platform. Ons moderatie team doet er alles aan om er voor te zorgen dat het platform leuk, toegankelijk en betrouwbaar blijft. De deal die je noemt is dan ook verwijderd. Reacties die de gebruikersvoorwaarden overtreden omdat ze bijvoorbeeld beledigend zijn naar een andere gebruiker kunnen worden verwijderd. Na meerdere waarschuwingen bij overtredingen volgt een ban. Je kan bij klachten of vragen altijd contact opnemen met ons team via een PM of door het contactformulier in te vullen. We geven dan graag aanvullende uitleg over waarom beslissingen worden genomen.

Goede deals site

Goede website voor deals. Deals die worden geplaatst door de redacteurs zijn vaak om geld te genereren (d.m.v. affiliate marketing). De community plaatst wel oprecht goede Deals zonder enige financiële belangen, waar Pepper eigenlijk op drijft.
Als je het objectief bekijkt heeft de site een verouderd design, maar werkt het gebruik ervan wel erg goed.

4 maart 2023

Perfect voor koopjes

Gebruik de app dagelijks en was verbaasd wat voor slechte reviews mensen geschreven hebben. Uiteraard zijn er enkele vervelende personen, maar er zijn ook tal van behulpzame en vriendelijke pepperaars. De zageventen kan je ook "negeren" met een knop en dan kom je ze niet meer tegen.

De feedback van de community helpt om te herkennen of het een echte promo is of een valse. Vragen staat vrij en vaak krijg je dan een alternatief als de huidige promo niet echt een oplossing is voor jou.

22 januari 2023
Logo Pepper.com - The World's Largest Deal Community

Antwoord van Pepper.com - The World's Largest Deal Community

Hey Alexander, bedankt voor het achterlaten van een review! We vinden het fijn om te lezen dat je blij bent met onze app, tot snel op Pepper.com!

Als een voetveeg behandeld door de moderators

Ik ben al jaren lid van Pepper. Op zich een leuke site maar ik zie veel verkeerd vermelde informatie (door de leden). Omdat de moderators niet overal tegelijk kunnen zijn meld ik het als de informatie niet juist is. Toen ben ik geblokkeerd.

Daarom zet ik het onder de aanbieding erbij. Maar die reacties worden verwijderd.

Wanneer ik vraag waarom ik (degene die het goed wil doen) tegengewerkt wordt en de rest (die foute info vermeld) de hand boven de kop wordt gehouden krijg ik als reactie: wat doe je hier nog dan?

Die reactie kan echt niet!!

Ik heb ook ideeën aangebracht hoe je kunt voorkomen dat die informatie fout vermeld wordt, maar er wordt niet eens op gereageerd.

En als ze dit lezen zal ik wel verwijderd worden, want daar gebruiken ze hun macht wel voor. Maar dat zegt genoeg over hun toch….

14 januari 2022

Prima platform

Prima platform! Ik gebruik de app al enkele jaren. Ik houd het dagelijks in de gaten. Er komen veel aan biedingen voorbij waarvan enkele mooie pareltjes! Wel altijd goed blijven opletten en goed lezen! Sommige geplaatste deals met shabby webshops bestel ik dus ook liever niet. Maar de meeste zijn prima 👍🏻. Verder prima community ook.

16 december 2021

Deals naar onbetrouwbare sites

Deals naar onbetrouwbare sites. Miss budget is een soort van moderator die haar werk slecht doet. Controleert niks. Keer wat besteld.. geld weg niks ontvangen. Reactie van pepper blijft uit. Afbrsnden

22 juli 2021

Leuk voor koopjes te scoren en …

heb zelf niet geen ervaring met het team wat erachter zit. Vind de aanbiedingen die geplaatst worden erg handig. Vind alleen de zoekfunctie op woorden niet helemaal 100% daarom 4 vd 5. Voor mij is het zoeken op woorden de manier. Daarom hecht ik hier veel waarde aan.

20 augustus 2020