Ik ben af en toe als vrijwilliger actief en MOET Youforce gebruiken om te declareren. Wil je een systeem dat meer tijd en energie kost dan je daadwerkelijke werkzaamheden, is dit een absolute aanrader... Toon meer
Echt een ABSOLUUT AFRADER! Ik ben met visma paar jaar terug begonnen alleen door mijn boekhouder. Nu dat ik nieuwe boekhouder heb en systeem wou ik eindelijk van Visma af...Omdat niks werkt zoals belo... Toon meer
Een absolute afrader. Voor mij als werkgever en voor mijn personeel nauwelijks bereikbaar door voortdurend veranderende inlogmethoden. Eerst certificaten, dan Ping-ID, SMS, Authenticator, veranderende... Toon meer
Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf.
H.J.E. Wenckebachweg 200, 1096 AS, Amsterdam, Nederland
- 020-3552999
- Info@visma.com
- nl.visma.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Topsysteem
Topsysteem.
Fijn pakket om de administratie mee te voeren. Gebruiksvriendelijk. Intuïtief. Ook de servicedesk is erg toegankelijk en meedenkend.

Onfatsoenlijk en onbehulpzaam!
Vorig jaar via accountant een contract afgesloten.
Gezien contract met accountant opgezegd was ook het pakket met Visma opgezegd.
Helaas na een jaar een factuur ontvangen terwijl ik het had opgezegd ruim drie kwart jaar geleden.
Het bleek dat mijn vorige accountant het op moet zeggen. Helaas, ondanks mailtjes en telefoontjes blijft de accountant nalatig en moet ik nu de rekening betalen. Visma doet niets!!!! ondanks uitleg dat ik het zelf niet kan doen, het is verschrikkelijk frustrerend dit. Onfatsoenlijk aan de telefoon en bieden geen enkele hulp.

Antwoord van Visma
Visma eAccounting werkt voor de toekomst!
Visma is een professioneel bedrijf die met ons meedenkt. Bij vragen kunnen we altijd bij hen terecht. Dit is heel fijn. Als er verbeter punten zijn kunnen wij dat zelf aangeven en we merken ook dat er actie wordt ondernomen door Visma zelf.

Fantastisch relatiebeheer &…
Fantastisch relatiebeheer & serviceafdeling vanuit Visma, denken altijd met me mee.
Vragen worden serieus genomen en worden ook snel opgepakt.
Daarnaast is er ook aandacht voor het belang van de klant en is het contact met ons kantoor erg goed. Indien nodig is er snel overleg. Én nog steeds goed bereikbaar en benaderbaar. Dat is heel fijn bij een snel groeiende organisatie.
Het pakket ontwikkelt zich prima en wij werken naar volle tevredenheid met Visma eAccounting Accountancy.

Niet Ideaal voor E-commerce en Groothandels
Het programma voldoet niet aan de specifieke behoeften van een e-commercebedrijf / groothandel.
- Ondersteunt de OSS-regeling alleen voor producten met een hoog btw-tarief; geen optie voor producten met een laag btw-tarief.
- Onmogelijk om op facturen duidelijk te maken of producten een hoog of laag btw-tarief hebben (per artikel niet de totale btw)
- Herkent betalingen niet correct of koppelt deze aan de verkeerde factuur, wat dubbele controle noodzaakt.
- Geen mogelijkheid om één basislijst met kortingsovereenkomsten te hanteren en daar individuele extra kortingen aan winkeliers toe te voegen.
- Facturen worden onterecht als ABC-transacties verwerkt, terwijl deze optie niet geactiveerd is en niet van toepassing is op de bedrijfsvoering.
Conclusie:
Visma eAccounting vertoont significante tekortkomingen voor groothandels en e-commercebedrijven. Genoemde klachten worden door Visma afgedaan als "wensen" en toegevoegd aan een wensenlijst, zonder directe oplossingen te bieden.

Antwoord van Visma
Nieuw met de software van Visma dus ik…
Nieuw met de software van Visma dus ik loop nog weleens ergens tegenaan. Bij vragen via de telefoon elke keer vriendelijk en geduldig geholpen. Ook de hulp via de Online support portal werd snel geboden.

Antwoord van Visma
Ik werd meteen goed geholpen
Ik werd meteen goed geholpen. De dame was geduldig (ik ben een ramp met boekhouden) en heeft mij stap voor stap begeleid waardoor ik zorgeloos er mee aan de slag kan

Fijn pakket, prima samenwerking
Twee jaar geleden heb ik kennisgemaakt met eAccounting. Door de niet aflatende inzet en het enthousiasme van Ronald Harmsen hebben we eAccounting voor onze klanten goed en snel kunnen implementeren. eAccounting is een fijn pakket, o.a. werkt intuïtief prima, schakelt makkelijk tussen boekjaren en het doorklikken in boekstukken naar de onderliggende gekoppelde documenten werkt erg fijn. De afhandeling van vragen en andere zaken werden m.n. door Karel Vreekamp snel en adequaat opgepakt.
Dank voor jullie inzet naar ons toe. Het persoonlijk contact heb ik altijd zeer gewaardeerd en heeft echt geholpen.

Geheel niet functioneel
Geheel niet functioneel. Geen enige vorm van een goede autoherkenning. Geen functionaliteit wat betreftvaste activa en geen koppelingen met loonadministratie. Correcties zijn te omslachtig in kas en bank en vertroebelen het grootboek. Periodes zijn niet aan te passen. Export voor rapportgeneratoren moeten volledig omgebouwd worden. Geen kolommenbalans beschikbaar. Etc, etc. Waardeloos!!!!

Antwoord van Visma
Altijd fijn klant contact met Michaela
Altijd fijn klant contact met Michaela!
Het pakket werkt heel fijn voor ons op de werkvloer als voor onze klanten

Antwoord van Visma
Zeer vriendelijk en professioneel…
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Fijn dat er nog bedrijven zijn die de tijd voor hun klanten nemen.

Antwoord van Visma
Overgestapt van een ander pakket…
Overgestapt van een ander pakket en verliep voorspoedig. Wilde met schone lei beginnen qua grootboeken (teveel vervuiling uit het verleden), het team van EAccounting stelde gratis een import tool beschikbaar en gaf online goede hulp hoe ik hiermee eenvoudig de stamgegevens kon importeren. Werk er nu ruim een maand mee en ben zeer tevreden, eenvoudig en vooral het snelle facturen via de telefoon bevalt mij zeer. Ik rij bij een klant weg en de factuur ligt er al.

Prima systeem
Prima systeem, eenvoudig in gebruik. Klanten kunnen hier prima mee werken. Jammer dat wijzigingen altijd via een correctieboeking verwerkt moeten worden.
Supportafdeling is erg goed.

Antwoord van Visma
online support krijgt van mij een tien
Ben ontzettend goed geholpen door de medewerker.
Zij heeft tips en tricks duidelijk en overzichtelijk en voornamelijk geduldig via inbellen gedoceerd.
ze krijgt van mij een tien.

Antwoord van Visma
Er werd ontzettend goed geluisterd en…
Er werd ontzettend goed geluisterd en meegedacht in het oplossen van het -door ons eigen toedoen- ontstane probleem! De oplossing werd vlot aangedragen.
Grote chapeau voor Kenneth van Visma!

Korte lijnen bij Visma eAccounting
Altijd fijn contact met afdeling accountancy; vragen worden snel en kundig behandeld door vaste contactpersonen.

eAccounting icm Brincr
We hebben een wijngroothandel en sinds kort zijn we overgestapt op de combinatie met eAccounting en Brincr. eAccounting werkt super simpel (heb lichte boekhoudkundige achtergrond) en Brincr doet alles wat we er van verwachten. Wat nog wel beter kan is de verdere integratie van Brincr en eAccounting maar hoorde dat hier aan gewerkt wordt (dus ook voorraadmutaties in grootboek naar eAccounting)
Heel tevreden over klantenservice hoe die ons hebben geholpen bij de overstap! Chapeau!

Antwoord van Visma
Visma eAccounting heeft ons ontzettend…
Visma eAccounting heeft ons ontzettend goed geholpen met de migratie van bijna 150 klanten naar ons kantoor. Wij hadden bijna dagelijks contact met Karel Vreekamp en Ronald Harmsen: goede bereikbaarheid, snelle service en fijne samenwerking.

Wijziging ondernemingsstructuur
Afgelopen ochtend heeft Karel mee uitstekend geholpen. Karel neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en is vriendelijk en persoonlijk. Afgelopen jaar is er ea veranderd in mijn ondernemingsstructuur. Karel wist precies hoe hij mij moest helpen. Bedankt voor de hulp.

Antwoord van Visma
Goed bereikbaar, deskundig en flexibel
De support afdeling is goed bereikbaar en deskundig.
Voor een zelfstandig professional is maatwerk en persoonlijk contact de norm. Daarom ben ik ook erg tevreden over mijn vaste contactpersoon bij Visma, die wanneer nodig, wat meer out-of-the-box met mij meedenkt.