Ik ben af en toe als vrijwilliger actief en MOET Youforce gebruiken om te declareren. Wil je een systeem dat meer tijd en energie kost dan je daadwerkelijke werkzaamheden, is dit een absolute aanrader... Toon meer

Echt een ABSOLUUT AFRADER! Ik ben met visma paar jaar terug begonnen alleen door mijn boekhouder. Nu dat ik nieuwe boekhouder heb en systeem wou ik eindelijk van Visma af...Omdat niks werkt zoals belo... Toon meer

Overgestapt van een ander pakket en verliep voorspoedig. Wilde met schone lei beginnen qua grootboeken (teveel vervuiling uit het verleden), het team van EAccounting stelde gratis een import tool besc... Toon meer

Een absolute afrader. Voor mij als werkgever en voor mijn personeel nauwelijks bereikbaar door voortdurend veranderende inlogmethoden. Eerst certificaten, dan Ping-ID, SMS, Authenticator, veranderende... Toon meer

1. Accounting software bedrijf
  2. Belastingaangifte software

Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fijn boekhoudprogramma

Wij gebruiken sinds januari 2023 Visma eAccounting.
Wij draaien hier nu meerdere boekhoudingen.
Het was logisch even wennen, maar dat heb je natuurlijk bij elke overstap.
Het is een fijn programma.
Je kunt naar wens uitbreiden.
Ook een groot plus punt is de support die ze geven.

17 januari 2024

Beste Klant,

Hartelijk dank voor je waardevolle feedback over Visma eAccounting!

We zijn verheugd te vernemen dat je sinds januari 2023 met succes meerdere boekhoudingen beheert met ons programma.

Begrijpelijk dat een overstap in het begin even wennen kan zijn, en het is fantastisch om te horen dat je de logica van het programma hebt weten te doorgronden. De mogelijkheid om het programma naar wens uit te breiden en het benoemen van onze support als een groot pluspunt, motiveren ons enorm.

Mocht je in de toekomst verdere vragen hebben of suggesties willen delen, staan we altijd voor je klaar.

Bedankt voor het blijvende vertrouwen in Visma eAccounting en tot de volgende keer!

Team Visma eAccounting Support

Sinds 2017 ben ik gebruiker van Visma…

Sinds 2017 ben ik gebruiker van Visma e-Accounting voor mijn eigen boekhouding en die van mijn clienten. Telkens valt het mij weer op hoe gebruikersvriendelijk het pakket is. Eenvoudig de ingelezen bankmutaties verwerken inclusief de periode rapportages of jaarafsluitingen. Onjuistheden in de boekhouding zijn eenvoudig te corrigeren. Met de module Samenstel-assistent is het samenstellen van de jaarrekening efficient uit te voeren en wordt bijgehouden welke werkzaamheden al zijn uitgevoerd. Afsluitend is er makkelijk rapportage te maken voor de Zzp-er.

8 januari 2024

Beste Gertjan,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en positieve feedback over Visma e-Accounting.

We zijn verheugd om te horen dat je sinds 2017 een tevreden gebruiker bent en dat je de gebruiksvriendelijkheid van ons pakket waardeert.

Het is geweldig om te vernemen dat het verwerken van bankmutaties, het genereren van periode rapportages en jaarafsluitingen zo eenvoudig is in Visma e-Accounting.

We streven ernaar om onze gebruikers een efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, en het is bemoedigend om te weten dat we hierin slagen.

Ook zijn we blij dat je tevreden bent met de Samenstel-assistent, waarmee het samenstellen van jaarrekeningen efficiënt kan worden uitgevoerd, en dat de module bijhoudt welke werkzaamheden al zijn uitgevoerd.

Het is ons doel om tools te bieden die ondernemers en ZZP'ers helpen bij hun boekhoudprocessen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Visma e-Accounting en tot de volgende keer!

Super ondersteuning

Wij als kantoor werken zelf met Visma e-Accounting en helpen onze klanten graag op weg in dit gebruiksvriendelijke boekhoudpakket. De wensen van ons en onze klanten leggen we voor aan Visma en worden meegenomen in de ontwikkeling. Bij vragen of ondersteuning hoef ik Karel Vreekamp maar te mailen en krijg vrijwel direct een antwoord of hij maakt een belafspraak met me.

2 januari 2024

Beste Jeannette,

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve review achter te laten!

We zijn echt blij om te horen dat je blij bent met Visma e-Accounting en onze ondersteuning.

Het is geruststellend om te weten dat mijn collega Karel snel beschikbaar is met antwoorden of zelfs een telefonische afspraak om je verder te assisteren. Dat is onze aanpak - altijd klaar om jou te ondersteunen!

Jouw input en die van je klanten zijn van onschatbare waarde voor ons. We hechten veel waarde aan jullie wensen en gebruiken ze om ons platform continu te verbeteren.

Mocht je ooit meer vragen hebben of behoefte hebben aan verdere assistentie, staan we altijd klaar.

Dank je wel voor het vertrouwen in Visma e-Accounting, en laten we samen blijven werken aan succes!

Team Visma eAccounting Support

Visma software werkt efficiënt en snel!

Visma eAccounting software werkt zo efficiënt en snel, dat je als ondernemer jouw tijd goed kan besteden aan relaties. Het scannen van bonnen, automatisch inlezen van bankafschriften en deze direct doorboeken levert veel plezier op: geweldig om mee te werken!

28 december 2023

Beste Martin,

Hartelijk dank voor je positieve review!

We zijn verheugd te horen dat je de efficiëntie en snelheid van ons systeem waardeert.

Het feit dat je het scannen van bonnen, het automatisch inlezen van bankafschriften en het direct doorboeken als plezierig ervaart, is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn.

We blijven ons inzetten om onze software nog verder te verbeteren, zodat jij als ondernemer nog meer gemak en voldoening kunt halen uit het gebruik van Visma eAccounting.

Mocht je in de toekomst suggesties hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we altijd klaar om je te assisteren.

Nogmaals bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Team Visma eAccounting Support

Netjes te woord gestaan en op een…

Netjes te woord gestaan en op een correcte manier geholpen bij het beantwoorden van mijn vraag.

15 december 2023

Beste Jeroen,

Superleuk om te lezen dat je tevreden bent met onze hulp!

We streven er altijd naar om netjes en op een correcte manier bij te dragen aan het beantwoorden van vragen.

Nogmaals hartelijk bedankt en tot de volgende keer!

Team Visma eAccounting Support

Van Visma eAccounting wordt je echt…

Van Visma eAccounting word je echt blij, een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk boekhoudpakket en daarbij wordt altijd met je meegedacht bij het Visma eAccounting team. Bedankt voor fijne samenwerking!

15 december 2023

Hi Connie,

Wat een geweldige feedback, bedankt daarvoor!

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met Visma eAccounting.

Het is fantastisch om te weten dat ons boekhoudpakket aan je verwachtingen voldoet en dat je de gebruiksvriendelijkheid en het overzicht waardeert.

Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden, en we kijken uit naar een voortzetting van onze positieve samenwerking!

Snelle en persoonlijke behandeling

Over het algemeen korte lijnen en snelle reactie wat de overgang zeker vergemakkelijkt

14 december 2023

Hi Loretta,

Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring op Trustpilot te delen!

We zijn super blij dat je onze behandeling als snel en persoonlijk hebt ervaren. Korte lijnen en snelle reacties zijn zeker ons ding!

Heel erg bedankt voor het vertrouwen in ons! We waarderen het enorm.

Fantastische ondersteuning

Fantastische ondersteuning.
Visma eAccounting denkt mee met haar klanten, wij als kantoor zijn naast onze klanten ook zelf eindgebruiker en hebben altijd nog wat te wensen, Visma stelt zich daar voor open en heeft een luisterend oor.
We hoeven Ronald Harmsen of Karel Vreekamp maar te berichten en ze reageren vrijwel direct, en altijd oplossingsgericht, erg fijn.

18 december 2023

Beste Henk,

Hartelijk bedankt voor de mooie woorden!

Het is geweldig om te horen dat je onze ondersteuning als fantastisch ervaart en dat we goed met onze klanten meedenken.

Als team zijn we altijd enthousiast om te horen hoe we je ervaring kunnen verbeteren en jouw wensen kunnen vervullen.

Nogmaals dank voor je positieve feedback, het is voor ons een motivatie om ons werk voort te zetten en onze dienstverlening verder te verbeteren.

Team Visma eAccounting Support

We stoppen met het bedrijf ivm pensioenering

We stoppen met het bedrijf ivm pensioenering, opheffen van de nodige services is soms een hijkelpunt. Maar dankzij Karel Vreekamp van Visma is het vlot en soepel verlopen. Een creditnota was vlot geregeld.
Top, bedankt.

18 december 2023

Beste Rick,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring!

We zijn verheugd te horen dat het proces van het stopzetten van onze diensten vanwege pensioenering soepel is verlopen en dat mijn collega Karel heeft bijgedragen aan een vlotte afhandeling.

Het is altijd ons streven om onze klanten te voorzien van uitstekende service, zelfs in situaties zoals deze.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en het delen van jouw ervaring.

We wensen je een fantastisch pensioen toe, vol mooie momenten en welverdiende rust!

Team Visma eAccounting support

Zeer slecht bedrijf alles behalve…

Zeer slecht bedrijf alles behalve klantgericht. Wanneer je weg wilt als jarenlange trouwe gebruiker, word je genegeerd. Je hebt alleen de mogelijkheid om aan het einde van je abonnement te verlengen, wat betekent dat je geen maandelijkse verlengingsoptie hebt om bestanden te kunnen exporteren. Bovendien word je gedwongen om opnieuw 3 maanden gebruik te maken van het platform. Ondanks dat ik abonnementskosten betaalde, beweerde de klantenservice dat ik geen contract met hen had en dat alleen de boekhouder mijn abonnement kon wijzigen, vanwege een contract dat zij beweren te hebben met mijn boekhouder. Het is een zeer vreemde gang van zaken die frustrerend is.

28 november 2023

Beste SY GS,

Allereerst willen we u bedanken voor het delen van uw feedback, aangezien we altijd streven naar verbetering.

Het spijt ons dat u problemen heeft ondervonden bij het beëindigen van uw abonnement en dat u het gevoel heeft genegeerd te worden.

We willen graag de gelegenheid aangrijpen om dit recht te zetten en u verzekeren dat we zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen om uw specifieke zorgen te bespreken en samen een passende oplossing te vinden.

Onze klantenservice zou nooit de intentie hebben om klanten te negeren, en we begrijpen dat de door u beschreven situatie frustrerend is. We willen benadrukken dat we uw zorgen serieus nemen en er alles aan willen doen om een passende oplossing te vinden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw feedback en hopen de kans te krijgen om uw vertrouwen te herstellen.

Team Visma eAccounting Support

Ik kan Visma eAccounting ten zeerste…

Ik kan Visma eAccounting ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke boekhoudoplossing.

Klantenservice is goed bereikbaar en deskundig.
Verder is Visma continue in ontwikkeling en wensen ten aanzien van software verbeteringen worden serieus genomen.

20 november 2023

Beste Paul,

Heel erg bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling!

We zijn verheugd te horen dat Visma eAccounting aan je verwachtingen voldoet als een betrouwbare en gebruiksvriendelijke boekhoudoplossing.

Ons team streeft ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden, en het is geweldig om te weten dat je ons als goed bereikbaar en deskundig ervaart.

We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van Visma eAccounting en het is fijn te horen dat jouw suggesties voor softwareverbeteringen serieus worden genomen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en Visma eAccounting aan te bevelen.

Als er iets is waarbij we je in de toekomst kunnen assisteren, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Snelle oplossing

Geduldig en probleemoplossend gesprek

20 november 2023

Beste J.W.,

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

We zijn blij te horen dat je onze service als probleemoplossend en geduldig hebt ervaren. Het is ons doel om snel en efficiënt te reageren op eventuele problemen die je ondervindt.

Als er in de toekomst nog meer vragen zijn of als we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!

Kwalitatief hoogwaardige helpdesk

Een aangemelde case wordt altijd heel snel opgepakt en adequaat opgelost.

19 oktober 2023

Beste L.N.,

Bedankt voor je vriendelijke woorden!

We zijn verheugd te horen dat je onze helpdeskervaring als kwalitatief hoogwaardig ervaart.

Het is ons streven om elke aangemelde case snel en adequaat aan te pakken, en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen.

Als je in de toekomst verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Oplossingsgericht

Grote inzet om vragen/problemen op te lossen en de deskundigheid waarmee dit wordt gedaan.

10 november 2023

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor je positieve feedback!

We zijn verheugd te horen dat je onze inzet waardeert en tevreden bent met de manier waarop we vragen en problemen hebben opgelost.

Bij Visma eAccounting streven we ernaar om een hoog niveau van deskundigheid te handhaven, en het is bemoedigend om te weten dat dit bij jou is opgemerkt.

We blijven ons inzetten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en we staan altijd klaar om te helpen bij eventuele verdere vragen of behoeften die je hebt.

Bedankt dat je voor eAccounting hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

Fijne gebruikersvriendelijke software voor MKB

Fijne gebruikersvriendelijke software en vriendelijke en deskundige helpdesk en medewerkers

19 november 2023

Hi Esther,

Dank je wel voor je positieve feedback!

We zijn verheugd te horen dat je onze software als fijn en gebruikersvriendelijk ervaart, en dat je tevreden bent over onze helpdesk en medewerkers.

Bij Visma eAccounting streven we er voortdurend naar om een hoogwaardige gebruikerservaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat onze inspanningen bijdragen aan jouw tevredenheid.

Het feit dat je onze helpdesk als vriendelijk en deskundig beschrijft, motiveert ons om deze servicekwaliteit te handhaven en te verbeteren.

We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zijn blij dat we je kunnen ondersteunen in de behoeften van jouw MKB. Als er in de toekomst iets is waarbij we je kunnen helpen of als je suggesties hebt voor verdere verbeteringen, laat het ons dan gerust weten.

Nogmaals bedankt voor je positieve woorden en voor het kiezen van Visma eAccounting. We kijken ernaar uit om je nog lang van dienst te zijn.

Team Visma eAccounting Support

Visma eAccounting is een perfect…

Visma eAccounting is een perfect boekhoudpakket voor zowel de beginnende als gevorderde boekhouder dan wel beginnende als gevorderde ondernemer. Het boekhoudpakket is makkelijk aan te leren en te gebruiken. Via de Visma Scanner App kunnen de bonnen makkelijk ingescand worden naar de boekhouding. Zo ben je altijd up to date en raak je nooit meer iets kwijt.

19 november 2023

Hi Nancy,

Hartelijk dank voor je lovende woorden over Visma eAccounting!

We zijn verheugd te horen dat ons boekhoudpakket zowel voor beginnende als gevorderde boekhouders en ondernemers geschikt is.

Het feit dat je de gebruiksvriendelijkheid van ons boekhoudpakket benadrukt, doet ons veel plezier. We streven er voortdurend naar om een intuïtieve en toegankelijke ervaring te bieden, zodat gebruikers gemakkelijk aan de slag kunnen, ongeacht hun boekhoudervaring.

Ook bedanken we je voor het benoemen van de handige functies, zoals de Visma Scanner App, waarmee bonnen eenvoudig kunnen worden ingescand en direct in de boekhouding worden verwerkt. Het is geweldig om te weten dat deze functies bijdragen aan het gemak en de efficiëntie van je boekhoudprocessen.

We waarderen het vertrouwen dat je in Visma eAccounting hebt gesteld en we blijven ons inzetten om waardevolle oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften. Als je in de toekomst nog suggesties hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en het kiezen van Visma eAccounting.

Gemiddeld 5 sterren

De software geef ik 3.5 ster, maar de productspecialist / ons contactpersoon 6.5
Dus gemiddeld 5 sterren

17 november 2023

Beste I.

Hartelijk dank voor je feedback en het delen van je ervaring met onze software en productspecialist. We waarderen de tijd die je hebt genomen om dit te delen.

Het verheugt ons te horen dat je een positieve interactie hebt gehad met onze productspecialist en hem/haar een score van 6.5 hebt gegeven.

We streven ernaar om een uitstekende ondersteuning te bieden, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen voldoen op dat gebied.

Wat betreft de softwarewaardering van 3.5 sterren, begrijpen we dat er ruimte is voor verbetering. We zouden graag meer inzicht krijgen in je specifieke feedback over de software, zodat we gericht kunnen werken aan het verbeteren van jouw ervaring. Als je specifieke functies, aspecten of suggesties hebt waarvan je denkt dat ze de software kunnen verbeteren, laat het ons dan alsjeblieft weten via onze Visma Software Support Panel.

We nemen alle feedback ter harte en streven ernaar om onze software voortdurend te verbeteren. Bedankt dat je ons de kans geeft om te groeien en je betere oplossingen te bieden.

Super tevreden over Visma E-accounting

We werken nu reeds bijna 3 jaren als administratiekantoor met de software van E-accounting. We zijn hierover nog steeds prima tevreden. De software wordt voortdurend verder ontwikkeld en Visma gaat pro-actief om met de klanten.

16 november 2023

Beste Ron,

Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Visma E-accounting!

We zijn verheugd te horen dat je als administratiekantoor al bijna 3 jaar tevreden bent met onze software. Het is geweldig om te weten dat je de voortdurende ontwikkelingen in de software waardeert en dat je onze proactieve benadering ten aanzien van klanten opmerkt.

Bij Visma streven we er voortdurend naar om hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software te bieden, en het is bemoedigend om te horen dat dit bijdraagt aan een positieve ervaring voor jou en je bedrijf.

Mocht je in de toekomst nog suggesties hebben of specifieke functies willen zien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in Visma E-accounting.

Veel succes en tot de volgende keer!

Team eAccounting support

Er is heel veel mogelijk in Visma…

Er is heel veel mogelijk in Visma eAccounting en Advisor, meer dan ik tot nu toe weet. Als ik een vraag heb word ik altijd heel goed, vriendelijk en snel geholpen. Dat was ook dit keer weer het geval.

14 november 2023

Antwoord van Visma

Bedankt voor je leuke review op eAccounting Accountancy en blijk van waardering voor onze supporters. We werken er hard aan om alle vragen snel en goed te beantwoorden en het persoonlijk contact met onze klanten te behouden.Fijn te lezen dat dit gewaardeerd wordt!