Ik ben af en toe als vrijwilliger actief en MOET Youforce gebruiken om te declareren. Wil je een systeem dat meer tijd en energie kost dan je daadwerkelijke werkzaamheden, is dit een absolute aanrader... Toon meer

Echt een ABSOLUUT AFRADER! Ik ben met visma paar jaar terug begonnen alleen door mijn boekhouder. Nu dat ik nieuwe boekhouder heb en systeem wou ik eindelijk van Visma af...Omdat niks werkt zoals belo... Toon meer

Overgestapt van een ander pakket en verliep voorspoedig. Wilde met schone lei beginnen qua grootboeken (teveel vervuiling uit het verleden), het team van EAccounting stelde gratis een import tool besc... Toon meer

Een absolute afrader. Voor mij als werkgever en voor mijn personeel nauwelijks bereikbaar door voortdurend veranderende inlogmethoden. Eerst certificaten, dan Ping-ID, SMS, Authenticator, veranderende... Toon meer

1. Accounting software bedrijf
  2. Belastingaangifte software

Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Gebruiksvriendelijk, goede helpdesk

Er wordt goed met je meegedacht en duidelijke uitleg en helpdesk. Omdat ik nog een aantal wensen heb neergelegd bij ze, net geen 5 sterren. Dit zijn wensen die voor mij een positieve toevoeging zouden zijn.

Ik heb gekozen voor VIsma eAccounting, omdat ik er makkelijk met het toetsenbord doorheen kan navigeren. Bij andere sites moest ik overal de muis voor gebruiken...

4 maart 2021

Snel, user-friendly en prima helpdesk

Snel, user-friendly en prima helpdesk dat is mijn conclusie na 2 maanden gebruik. De meeste handelingen gaan relatief eenvoudig. Het programma geeft aan waar je nog iets mist. Enige verbeterpunt tot nu toe, graag eenvoudiger de banktransactie van een inkoop factuur afhandelen.

4 maart 2021

Antwoord van Visma

Bedankt voor je review René, het eenvoudiger afstemmen van banktransacties nemen we mee voor verdere ontwikkeling van Visma eAccounting.

Zeer goede service

Vandaag hulp gekregen op al mijn vragen om mijn zaken in Visma e-Accounting goed te regelen. Duidelijke uitleg op al mijn vragen! Hele goed service!

6 januari 2021

Beste Sanne,

Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de onboarding. Mocht er wat zijn, weet je ons te vinden.

Fijne dag!

Groeten,
Jacob

Onnodig moeilijk met prehistorische contracten

Het resultaat van ouderwetse complexe boekhoudsoftware online beschikbaar maken. Groot contrast met de huidige markt waarin software meer gebouwd wordt met kennis van de eindgebruiker. Met dit soort pakketjes is er vaak minder boekhoud kennis, en dan is een factuur aanmaken en een betaling eraan matchen een stuk makkelijker dan de 20 kliks die Visma van je vraagt voor exact het zelfde resultaat. Daarnaast zeer beperkte manieren om de facturen te wijzingen naar je huisstijl (kunt achtergrond aanpassen). Geen CSS (kleur) opties bijvoorbeeld. Kortom als je altijd al Visma gebruikt is het wellicht prima. Als je een eenvoudige manier zoekt om je boekhouding te doen, kijk dan echt verder. Het kan zoveel makkelijker en beter dan dit.

Toen ik ervanaf wilde werd ik nog verrast door het feit dat ze net als ieder prehistorisch bedrijf werken met jaarcontracten die stilzwijgend worden verlengd en opgezegd moeten worden via een formuliertje waar je alleen via Google bij komt. Niet echt in lijn met het jaar waarin we leven waarin het maandelijks zou zijn met een simpel knopje in instellingen.

[Edit na reactie Visma] Het is een formulier op de Visma website, dat alleen vindbaar is via Google. Heb destijds al op voorgestelde mailadres contact gehad met negatief resultaat. Nieuwe poging zojuist gedaan.

4 januari 2021

Beste Rogier,

Bedankt voor uw reactie en uw feedback op onze online boekhoudsoftware. Er zijn een aantal mogelijkheden om uw factuur lay-out naar wens aan te passen. Jammer dat dit voor u nu niet voldoende is gebleken.

eAccounting kent op dit moment een abonnementsperiode van 3 of 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand. Graag kijk ik met u naar uw abonnement om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

waardeloos

waardeloos, hebben het contract opgezegd maar volgens de voorwaarden waren we een maand te laat.
en wel een heel jaar onderhoud in rekening brengen.
geen compromie mogelijk en dan ben je zo lang klant geweest en omdat hun pakket niet voldoet uit noodzaak een ander pakket aan moeten schaffen.

30 november 2020

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw reactie. Op basis van de opgegeven informatie kan ik u helaas niet adviseren. Neemt u alstublieft contact op met onze verkoop afdeling, zodat wij uw situatie kunnen beoordelen.

Wij kennen op dit moment een abonnementsperiode per 3 of per 12 maanden, beide met een opzegtermijn van 1 maand.

Jacob

Niet mee te werken, zelfs als ervaren ondernemer..

Inmiddels 10 jaar ondernemer en bekend met verschillende online boekhoud programma's. Door de jaren heen verschillende systemen gebruikt en elk systeem heeft zijn voor en nadelen, vandaar dat ik nu de keuze maakte om een nieuw systeem te proberen voor een nieuw bedrijf..

Om met de deur in huis te vallen, vanaf dag 1 is het zoeken. De logica van het systeem en de bewoording van de verschillende knoppen is erg onduidelijk en van een duidelijke user flow is weinig te bekennen. Als UX designer kijk ik wellicht wat kritisch, maar als gebruiker was het een aan een schakeling aan frustratie en onduidelijkheid..

De regen aan e-mail met help artikelen en aanbiedingen voor webinairs en digitale hulp begrijp ik wel, want dit systeem is niet intuïtief ingericht en zonder gebruiksaanwijzing niet mee te werken.

Als klap op de digitale vuurpeil bleken gemaakte facturen niet standaard opgeslagen te worden, maar een wirwar aan knoppen en functies maakte dat deze facturen wel als PDF waren geëxporteerd (met vermelding 'conceptfactuur'), maar bleken deze niet opgeslagen te worden, zonder handmatige actie.. Als iemand die dagelijks interfaces ontwerpt de logica niet kan ontdekken, dan is het voor mij klaar. Overigens werd ik prima geholpen aan de telefoon, maar de uitleg met de verschillende functies en redenen van de opties onder het maken van een factuur duizelde mij dusdanig dat mijn beslissing helder was.. Switchen nu het nog kan!

De reviews dat mensen dit een intuïtief systeem vinden, begrijp ik oprecht niet en ik raad mensen dan ook absoluut aan om eens verder te kijken, want als je dit begrijpelijk en logisch vind, dan wacht er oprecht een paradijs aan gebruiksgemak elders.

16 november 2020

Geachte heer Jasper,

dank voor uw feedback. Ik begrijp dat u als UX designer wellicht nog kritischer kijkt naar software. Uiteraard bent u altijd welkom om uw inhoudelijke feedback met ons te delen.

Indien u in Visma eAccounting een factuur opmaakt, kunt u deze direct verzenden naar uw klant, per e-mail. maar kunt deze ook opslaan als PDF indien gewenst en via uw eigen e-mail applicatie verzenden. U kunt deze zelfs als e-invoice verzenden, zodat deze direct in het boekhoudprogramma van uw debiteur kan worden ontvangen.

Mocht u naar aanleiding van uw review contact op willen nemen, gaan wij uiteraard graag nog eens met u in gesprek.

Top bedrijf

Top bedrijf! Software werkt goed maar vooral de service is duidelijk en zeer professioneel!

Aanrader!

21 oktober 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Medewerkers vertellen iets anders dan wat er in de algemene voorwaarden staat. Uiteindelijk zijn wij de dupe en ontvangen we een factuur van €245 voor een pakket waar wij geen gebruik van hebben gemaakt.

Volgens de medewerker werd het proefabonnement van 1 jaar, automatisch na 1 jaar stopgezet. Niet dus! Contact opgenomen met de klantenservice maar deze weigeren ook maar een klein beetje mee te denken.

Ga dus niet uit van het woord van een medewerker want hier heb je dus helemaal niets aan. Die verkopen het gewoon op een manier dat het mooi lijkt, maar vervolgens word je genaaid. Triest!

13 oktober 2020

Waardeloze opzeg service

Met Visma gestart, omdat mijn huidige boekhouder hiermee wilde werken.
Heb het 2 jaar geprobeerd, vind het een lastig programma. Als je geen enkele boekhoud kennis hebt.
En wil er nu vanaf. Omdat ik inmiddels ben overgestapt. Heb je gewoon 1 jaar opzeg termijn!!! Maar ze geven geen herinnering als het nieuwe jaar ingaat!

24 september 2020

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen

Telefoon werd snel opgenomen. Ondanks mijn complexe vraagstukken, werd ik rustig en vakkundig geholpen. Daar waar het mij iets te technisch werd, ontving ik richtlijnen per mail om mijn probleem in alle rust zelf op te kunnen lossen. Mevrouw ging verder in haar service dan gevraagd. Ik heb nu meer inzicht en vertrouwen in werken met Visma.
Hartelijk dank

Pieter

21 september 2020

Prachtig boekhoudpakket!

Prachtig boekhoudpakket!

Visma eAccounting kan ik iedere ondernemer aanbevelen. Het is een erg gebruiksvriendelijk pakket. Vooral ook dat heel de boekhouding op de digitale manier kan is geweldig. Een heel compleet pakket voor een redelijke prijs.

17 september 2020

Waardeloos programma en organisatie

Waardeloos programma en organisatie. Lastig om de software onder de knie te krijgen en de klantenservice werkt voor geen meter. De enige afdeling die goed functioneert is sales.... die zijn er als de kippen bij om je weer een heel jaar te laten betalen als je niet op tijd hebt opgezegd

17 september 2020

Benaderd door Visma

Vandaag 17-8-2021 belde Visma mij op om te vragen of ik nog inlogproblemen had, men vertelde mij dat men bezorgt was over de bereikbaarheid van hun programma voor mij, en dat ze wisten dat een boekhoud programma altijd bereikbaar moet zijn, dat noem ik nog eens service, mijn inlog problemen ware ooit eens in 2020, en ben daar ook goed mee geholpen, Aanrader,

13 september 2020

Geachte heer van der Meer,

U geeft aan dat u niet kunt inloggen in eAccounting en u geeft aan dat er geen foutmelding verschijnt.
Ik heb in ons systeem gekeken en ik kan zien dat er geen verstoring is in eAccounting. Het lijkt er dan ook op dat in de internetbrowser iets is wat het inloggen tegenhoudt.
U kunt het beste het cache geheugen en de browse-geschiedenis verwijderen en daarna opnieuw inloggen.
Mocht dat niet lukken dan kunt u ook proberen om eAccounting te starten in een andere internetbrowser.
Hieronder vindt u een link naar een Help artikel hoe u bovenstaande kunt uitvoeren.

We hebben in het weekend inderdaad geen supportafdeling maar eventueel kunt u wel van de Chatbot gebruik maken of onze Community. Daar kunt u namelijk ook uw vraag of probleem voorleggen en kunnen andere gebruikers van eAccounting u wellicht helpen. Ik zag uw rectie via Trustpilot binnenkomen en daarop wilde ik graag reageren om u alsnog van dienst te zijn.

Voor nu ga ik ervan uit dat de stappen voldoende zijn en u weer kunt inloggen.
Mocht het alsnog niet lukken dan verzoek ik u om maandag contact op te nemen met de supportafdeling van eAccounting. Dan kunnen zij met u kijken waarom het niet lukt om in te loggen. De afdeling is bereikbaar onder telefoonnummer 020-2626926 of via support.eaccounting @visma.com.

Ronald Harmsen
Productspecialist eAccounting/Mamut
Telefoon eAccounting support: 020 26 26 926 (maandag t/m vrijdag van 9 - 17 uur)

Visma Software BV - de slimste business software
www.vismasoftware.nl

This communication is intended for the person(s) named above only. It contains information that is confidential and legally privileged. If received in error, please delete this e-mail and notify the sender.
Disclaimer - KvK: Gooi-, Eem- en Flevoland 3104599

Tijdsbesparing overzichtelijk

De facturering gaat met artikelen maar je kan ook de bedragen met een beschrijving invoeren inclusief of exclusief btw-tarief. Vervolgens ineen factuur het bedrag gebruiken en de beschrijving aanpassen. Zo kan een artikel ook een dienstverlening zijn. De afspraken kan je in een kolom erbij plaatsen. Zodat die elke keer na te lezen zijn. Je kan aangeven of het een particulier of zakelijke klant is. Probleem bij zakelijke is de afronding van de btw-tarief als je afgeronde bedragen in de offerte gebruikt de 2 decimalen die visma hanteert geven bij oa 38€ een afronding van centen naarboven bijvoorbeeld 38,01€. Dus zet ik alle klanten op particulier. De btw staat toch bij het totaal. Na meer dan 8 contacten met visma in 2 jaar tijd of men er 3 decimalen van kan maken is dat nog niet gebeurd. Ik gebruik het op Apple pc’s. Tijdens invoeren en verzenden slaat de boeking Vaak vast. Dat is ook lastig. Maar de tijdswinst en het gemak van het programma maken dat ik minder tijd kwijt ben aan bonnen schrijven ook omdat de afspraken op elke factuur staan Ik gebruik de vorige factuur kopiëren eventueel aanpassen

28 augustus 2020