Ik ben af en toe als vrijwilliger actief en MOET Youforce gebruiken om te declareren. Wil je een systeem dat meer tijd en energie kost dan je daadwerkelijke werkzaamheden, is dit een absolute aanrader... Toon meer
Echt een ABSOLUUT AFRADER! Ik ben met visma paar jaar terug begonnen alleen door mijn boekhouder. Nu dat ik nieuwe boekhouder heb en systeem wou ik eindelijk van Visma af...Omdat niks werkt zoals belo... Toon meer
Overgestapt van een ander pakket en verliep voorspoedig. Wilde met schone lei beginnen qua grootboeken (teveel vervuiling uit het verleden), het team van EAccounting stelde gratis een import tool besc... Toon meer
Een absolute afrader. Voor mij als werkgever en voor mijn personeel nauwelijks bereikbaar door voortdurend veranderende inlogmethoden. Eerst certificaten, dan Ping-ID, SMS, Authenticator, veranderende... Toon meer
Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf.
H.J.E. Wenckebachweg 200, 1096 AS, Amsterdam, Nederland
- 020-3552999
- Info@visma.com
- nl.visma.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een bruikbaar basisprogramma echter weinig personalisatie mogelijk.
Visma E accounting is een bruikbaar programma om mijn boekhouding op orde te krijgen. Echter is hij vooral afgestemd op midden en kleinbedrijven en niet op zzp’ers in bijv, de sociale sector. Ik vind het jammer dat ik de opmaak van mijn facturen en offerten niet helemaal zelf kan doen, daardoor kan ik sommige informatie die voor mij van belang is niet kwijt. Daarnaast is het jammer dat ik geen bankkoppeling kan maken waardoor ik elke maand handmatig mijn bankgegevens in moet voeren.

Antwoord van Visma
Visma eAccounting is een gemakkelijk en…
Visma eAccounting is een gemakkelijk en overzichtelijk systeem, heb lang getwijfeld over wel/geen boekhoudsysteem. Nu ben ik blij dat ik de stap heb genomen. Het kost eerst even wat tijd om het programma in te richten, maar daarna scheelt het boekhouden je tijd.

Antwoord van Visma
Ik loop tegen veel verbeterpunten aan…
Ik loop tegen veel verbeterpunten aan die dan op jullie lijstje "te doen" worden gezet waarvan lang niet alles uiteindelijk ook verbeterd wordt.

Antwoord van Visma
Waardeloos bedrijf komt geen afspraken…
Waardeloos bedrijf komt geen afspraken naar, zegen ze overstapservice dat bieden jullie aan, maar het kopt er op neer dat de klant het zelf moet regelen, ik raad ook niemand Visma aan, Ik vind het schandalig hoe jullie werken, ik zou vaak terug gebeld worden maar dat doen jullie nooit, ik wil me geld terug, IK krijg niks voor mijn geld wat ik betaald had, jullie laten eerst de klant betalen en als het betaald is krijg ik er niks voor terug.
Opzeg service Visma waardeloos
Opzeg service Visma waardeloos. Wachten om je een factuur te sturen voor het nieuwe jaar tot de 'opzegtermijn' voorbij is. Welk bedrijf werkt voor software nog met opzegtermijn van 3 maanden en met stilzwijgende jaarabonnementen? Bij modern odern bedrijf: Betalen = activeren en bij niet betaling stopt het. Vervolgens blokkeert visma de software op de vervaldatum (wat normaal is als je niet betaalt), maar eist nog wel de betaling voor het komende jaar, terwijl de software al geblokkeerd is. Er wordt geen enkele poging gedaan om minnelijk iets te regelen. Zelf voorstel om van 2 naar 1 users te gaan in het komende jaar werd niet geaccepteerd terwijl er effectief maar 1 gebruiker meer is.

Marjolein
Geholpen door Marjolein, een topper en erg kundig.
voor haar werkgever een tip ! geef haar volgend jaar salaris verhoging.
Goed personeel is goud waar.
Marjolein wens je nog een fijne dag .
gr
Darrel
Uitstekende hulp en zeer betrokken
Erg fijne service en aardige werknemers. Ze zijn zeer betrokken en bereid te helpen met alles. Ik ben daarom ook zeer tevreden met de hulp die ik gekregen heb.
Goede software van deze tijd
Een fijn pakket met voldoende koppelingen met o.a. Zettle en mijn bank waardoor veel geautomatiseerd kan. Wel is het even zoeken naar hoe alles werkt. Ben zelf niet goed onderlegd in boekhouden dus daar wel hulp bij nodig gehad.
Gebruiksvriendelijk en behulpzaam
Super handig, fijn en gebruiksvriendelijk programma. Daarnaast is de online en telefonische ondersteuning altijd snel en up to date. top!
Werkt top!
Steeds weer merken we dat er over eAccounting goed is nagedacht. Veel werkt vanzelf en precies zoals je zou verwachten. De implementatie werkte goed en de app voor het scannen van bonnen en facturen is perfect.
een goed boekhoudprogramma dat heel…
een goed boekhoudprogramma dat heel makkelijk is. de basis moet goed ingevuld zijn.
Duidelijke structuur
Duidelijke structuur, goede ondersteuning. Ook voor een niet boekhouder prettig om mee te werken.
Bedankt!
Ik ben heel tevreden over de hulp die ik kreeg van Michaëla Koper om wat meer te leren over het pakket. Alles zit er heel handig uit en gemakkelijk in het gebruik. Gewoon een kwestie van leren en ermee oefenen.
Groet
Proefperiode als slinks verdienmodel
Proefperiode als slinks verdienmodel
We kregen de kans om een jaar gratis gebruik te maken van Visma eAccounting via het ondernemers programma van onze studie. Na twee dagen was het ons duidelijk dat de software onoverzichtelijk was en de koppeling met onze webshop niet goed werkte. We zijn toen overgestapt naar Moneybird, een bedrijf dat wel aandacht besteed aan haar gebruikers en correct weet om te gaan met klanten. We hebben uitgelogd bij Visma en waren niet op de hoogte dat met het aanmaken van een account dat wij meteen een proefperiode waren gestart.
Een jaar na datum (mei 2021) kregen wij, totaal als nare verassing, een factuur voor een nieuw jaar boekhoudsoftware (2021-2022) Visma. Dit terwijl wij dit niet willen gebruiken en tussentijds geen mailing hebben kunnen ontvangen dat we uberhaupt een account nog hadden. We konden geen mailing ontvangen omdat ons bedrijf al sinds augustus 2020 niet meer actief is (en daarmee ook de email adressen niet).
Op het moment dat wij via een docent over de factuur hoorden hebben wij zsm contact opgenomen met Visma om het account volledig stop te zetten.
Als studenten kunnen wij uiteraard geen 400 euro per jaar aan boekhoudsoftware uitgeven, zeker niet als wij die software niet gebruiken.
Ons verhaal hebben wij toen uitgelegd, zowel via de e-mail als telefonisch, bij Visma dat helaas zonder enig medeleven of empathie naar de regels en voorwaarden doorverwijst zonder zich in te leven in onze situatie. Vreselijk om zo afgezet te worden.
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf dat totaal niet meedenkt in een passende oplossing en studenten een groot bedrag laat betalen zonder dat zij gebruik maken van het product. Jammer. Wat een vreselijke klantenservice.
Mooi programma
Mooi programma, maar ook zeker zijn beperkingen. (bv factuurlayout e.d.)
De helpdesk is prima bereikbaar maar er zit veel verschil in ervaring en kennis waardoor je niet altijd even snel geholpen wordt.

Antwoord van Visma
de hulp van de helpdesk is niet perfect …
de hulp van de helpdesk is niet optima forma. Wij hebben iemand van ons accountantskantoor gehad die ons wegwijs heeft gemaakt in het programma. er zijn leuke tools en help buttons maar je moet je echt zelf redden wat niet mee valt met nul ervaring in ( digitaal ) boekhouden.
Het is ons wel gelukt maar niet via visma. toen ik voor het eerst belde kreeg ik een vrouw aan de telefoon die het programma zelf ook niet snapte.
nu wij het programma gebruiken en er een beetje wegwijs in zijn is het echt wel fijn werken. het is duidelijk en overzichtelijk. Hebben wij een vraag, bellen wij wel even met ons accountantskantoor dan krijgen we een direct antwoord waar we wat aan hebben.
De verkoper van het programma ( Bas ) was overigens wel heel erg behulpzaam gelijk als de man van de seminar die deed ook echt zijn best.
de laatste was al een opening om het programma te begrijpen.
Nu, na een poosje zijn wij wel tevreden maar ik hoop echt dat Visma een iets andere aanpak krijgt voor mensen met 0 accountant ervaringen. ( denk dan aan video bellen helpdesk o.i.d.)
wel willen wij jullie echt niet onthouden om het te proberen.
het scheelt echt veel in accountants kosten en geeft veel overzicht.
maar, ik blijf er bij, de begeleiding kan mijn inziens wel wat beter .....

Antwoord van Visma
Goed modern online pakket met nogal wat…
Goed modern online pakket met nogal wat mogelijkheden, het is wel even wennen na Davilex maar het maakt in beginsel een papierloze administratie goed mogelijk. De automatische bankkoppeling en de mogelijkheden voor het scannen van stukken zijn prettig. Jammer is alleen dat er tot nog toe geen koppelingen zijn gemaakt met de software pakketten voor de advocatuur zoals Kleos van Kluwer, Basenet en AdvocaatCentraal. Die koppelen alleen met Twinfield en Exact Online. Een mogeljkheid is evt nog wel Lex247 dat zou moeten kunnen samenwerken met Visma. Dat is (ook) een scandinavisch pakket dat voor zover ik weet weet nog niet in Nederland is getest. Het zou goed zijn als er wat meer mogelijkheden komen.

Makkelijk in gebruik
Pakket met veel mogelijkheden. Ik ben zelf ZZP'er en kan er mijn complete boekhouding in kwijt. Standaard artikelen zijn zo omgezet naar een offerte en uiteindelijk factuur. De App op je telefoon zou nog wat meer parameters kunnen krijgen zoals het aflezen van je huidige bankstand en BTW. Verder aanrader!