No78 Reviews

4,7

Super service. God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering. Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på... Toon meer

Synes fragten var lidt træls. Fragten kostede 60 kr, og der gik mere end en uge før min pakke kom, og i den uge hørte jeg ingenting, men kunne se at de havde reserveret pengene. Jeg synes det var... Toon meer

Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Toon meer

Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Vlechtwerkwinkel

No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget venligt personale

Jeg har fået en virkelig god behandling af det meget venlige personale🤩

9 januari 2025

Hej Lone :-)
Dejligt at du har haft en god oplevelse! Sofaen passer også så fint i dit hjem. Ligeledes med de andre fine ting, som du har købt hos os ;-)
Rigtig god dag ønskes du af os alle sammen <3
Mvh. No78 teamet

God betjening i butikken. Fin levering. Desværre små hak i spisebord

God betjening i butikken. Gin levering

9 januari 2025

Hej Martin
Tusind tak for den søde anmeldelse.
Jeg mener ikke, at du har købt et spisebord hos os? Hvis du mener sofabordet, så var det jo en udstillingsmodel, men ærgerligt med de små hakker. Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kigge forbi butikken. Vi har netop modtaget en ny i egetræ :-)
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mvh. No78 Teamet

Lovely furniture and nice employees

Lovely furniture and nice employees, but one of the ordered goods arrived scratched. Vendor kindly offered to wait 3 months for new part. I asked wether it would be possible to just get a discount and did not receive a reply back.

7 december 2024

Fin vare, god kundeservice

Fin vare, god kundeservice

10 december 2024

Hej Jette :-)
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du har været tilfreds med vores varer og kunderservice.
God dag!
Mvh. No78 teamet <3

God service hele vejen igennem.

God service hele vejen igennem.
Samt et godt og flot produkt 👍

2 december 2024

Hejsa :)
Dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse og er glad for dit møbel!
Rigtig god dag :)
De bedste hilsner fra os hos No78

Frisk og velinformeret

Frisk, imødekommende og velinformeret service

5 november 2024

Hej Anette :-)
Tusind tak for den søde anmeldelse! Dejligt at du er tilfreds med vores service.
God weekend!

Superflotte vasketøjskurve!

Meget flot produkt (vasketøjskurve 3 stk) til en absolut sympatisk pris, super service. God kommunikation undervejs :)

12 november 2024

Hej Kari,
Tak for den søde anmeldelse. Dejligt at du er vilde med vores kurve - det er vi også selv ;-)
God onsdag!

Lækre produkter

Lækre produkter - fin betjening

25 oktober 2024

Hejsa,
Tusind tak for din fine anmeldelse! God tirsdag :-)

Daybed

Så modtog vi den daybed som vi har bestilt og den lever 100% op til vores forventninger. Kvaliteten er i top og den blev leveret af to meget hjælpsomme fyre. Den bliver vi glade for.

8 oktober 2024

Hej Susanne :-)
Dejligt at det hele flaskede sig! Og dejligt at alt lever op til dine forventninger.
God weekend!
Mvh. No78 teamet

Super god service og meget venligt og…

Super god service og meget venligt og imødekommende personale. Den bedste anbefaling herfra!

25 oktober 2024

Hej Birgitte :-)
Tusind tak for din fine anmeldelser - vi får altid smil på læben ved gode anmeldelser. God tirsdag <3
Mvh. No78

Smukke produkter

Smukke produkter, meget venlig betjening.

18 oktober 2024

Hej Vivian :-)
Tusind tak for din søde anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse.
God tirsdag!

Fin service.

Fin service.
Kørte fra Aarhus til Ebeltoft for at betjene os.
Venlig og imødekommende.

22 oktober 2024

Hej Emma :-)
Dejligt at du havde en god oplevelse.
Rigtig god weekend!
Mvh. No78 teamet <3

Elsker bare no78 og alle dem der…

Elsker bare no78 og alle dem der arbejder derinde er bare så søde og hjælpsomme .
Kæmpe fan 💕

11 oktober 2024

Hej søde Karen,
Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi giver den videre til københavn afdelingen. Rigtig god tirsdag til dig <3
Kram og mvh. No78 teamet

Super god oplevelse at handle i…

Super god oplevelse at handle i butikken i Ebeltoft 🤩

14 oktober 2024

Antwoord van No78

Hej Janell :-) Dejligt at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for din søde anmeldelse!
Rigtig god tirsdag til dig <3

Godt produkt

Godt produkt, venligt personale😊

20 september 2024

Antwoord van No78

Hej Karin. Tak for den søde anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse :-)