Super service. God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering. Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Synes fragten var lidt træls. Fragten kostede 60 kr, og der gik mere end en uge før min pakke kom, og i den uge hørte jeg ingenting, men kunne se at de havde reserveret pengene. Jeg synes det var... Toon meer
Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.
Contactgegevens
Denemarken
- no78.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Superfint arbejde med ompolstring af…
Superfint arbejde med ompolstring af vores Giorgetti lænestole. Meget behagelig betjening i butikken og fin vejledning omkring valg af stof. Alt i alt vores bedste anbefalinger.

Fin oplevelse hos No78
Fin oplevelse hos No78. Jeg købte en læderpuf og fik rigtig fin behandling hos No78.
Vil anbefale butikken til mine venner.

Rigtig fine varer
Butikken har rigtig mange fine varer, har et par gange oplevet en lidt flad service. De er flinke nok, men alligevel kan man som kunde føle sig lidt til besvær.

Antwoord van No78
Jeg har kun rosende ord omkring No 78.
Jeg har kun rosende ord omkring No 78.
Fantastisk service og vejledning
Kan kun anbefale dem
En butik jeg altid søger hen til når jeg har brug for ny inspiration og ting til mit hjem.
Kunne jeg give mere end 5 stjerner giver jeg gerne det
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😉
Bettina Tøfting

Det smukkeste tæppe
Det smukkeste tæppe, med den mest fantastiske glød. Jeg smiler hver gang jeg kigger på det. Og i meget bedre (tungere) kvalitet end forventet.
Kommer til at handle hos No78 mange gange fremover.

Fuldstændig fantastisk service 👏🏻
Fuldstændig fantastisk service 👏🏻
Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den rigtige farve.
Da jeg besøgte butikken, tilbød de mig, at jeg kunne få farveprøver med hjem, så jeg kunne se dem i rette lys. De tilbød sågar at sende mig et eventuelt nyt tæppe i anden farve og tage det oprindeligt bestilte tæppe med retur + farveprøver.
Virkelig god service! Tak for jeres store hjælp 🫶🏼

Antwoord van No78
Virkelig sød og personlig betjening
Virkelig sød og personlig betjening, der tog sig god tid og var super hjælpsom.
Købte en lang løber og elsker den.

Dit is Trustpilot