Super tevreden met Noah Sneakers
Super tevreden met Noah Sneakers! De schoenen waren snel verzonden en precies zoals verwacht!
Bij Noah Sneakers scoor je exclusieve en zeldzame sneakers die je nergens anders meer kunt vinden. Tegen de beste prijzen, snel verzonden en met de allerbeste service! Onze slogan is niet voor niets: ‘FOR THE COMMUNITY’. Groot geworden met de verkoop van zeldzame Nike Air Max 1 via Instagram vanaf 2020, en vanuit daar doorgegroeid naar het favoriete adres voor veel sneakerliefhebbers in Nederland en Belgie. Bij Noah Sneakers scoor je unieke sneakers zoals Premium Nike Air Max 1’s, Travis Scott Jordan 1’s, Asics Gel Kayano 14’s en New Balance 9060’s. Zijn ze ergens anders uitverkocht? Dan kun je ze bij Noah Sneakers nog krijgen!
Prinsendaalderhof 16, 3541GW, Utrecht, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en levertijd van de schoenen.
Ook wordt er snel gereageerd op vragen
Ik vind noah sneakers een erg duidelijke website, met veel verschillende items
Ik geef het een 10.

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Bestel hier altijd. Schoenen worden snel verzonden en zijn snel binnen. Ook bij vragen gemakkelijk te bereiken. Direct contact. Al met al een hele goede, snelle service met mooie paartjes.

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Uitstekende ervaring met Noah Sneakers!
Groot assortiment aan sneakers voor dames en heren. De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. De klantenservice reageert snel, denkt mee en biedt uitstekende service. De kwaliteit van de sneakers is precies zoals omschreven en de prijzen zijn eerlijk.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar originele sneakers en een betrouwbare webshop. Ik bestel hier graag opnieuw! 👟🔥

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Paar Nike Air Max 1 x Patta 'Chlorophyll' gekocht.
Super tevreden. Scherpe prijs en product was super snel in huis en helemaal naar verwachting.

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
2 weken terug paartje Sean Witherspoons gehaald, super blij mee hele aardige gozer zou er zo weer wat halen 💪🏼
Nogmaals bedankt voor de service

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Geweldige schoenen van Noah ontvangen. Uitstekende kwaliteit en snelle service! Aanrader voor iedereen die van exclusieve schoenen houdt. Thanks Noah!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Snelle service en schoenen waren naar wens en ook nog is in mijn maat! Wat wil je nog meer?!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Snelle en fijne communicatie. Mooie schoenen voor een schappelijke prijs. Ik ben tevreden!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Inmiddels mijn derde paar ontvangen en nog steeds even tevreden. Goede kwaliteit, snelle levering. Aanrader!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Een tijdje geleden heb ik een paartje Nike Structures opgehaald bij Noah. Mega blij mee en wat een fijne service!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Goeie ervaring met Noah Sneakers. Was wat mis gegaan met mijn bestelling (mijn fout), maar Noah heeft het op kunnen lossen door de bestelling aan te passen. Daarna snel geleverd. Heel blij met de schoenen en service!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Topervaring bij Noah Sneakers! De service was uitstekend, de sneakers kwamen in perfecte staat aan en de levering was razendsnel. Alles verliep precies zoals je hoopt. Ik ben superblij met mijn nieuwe sneakers en bestel hier zeker nog eens. Absoluut een aanrader!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Tot nu toe 2 X een bestelling gedaan.
Levering duurde even, maar dat was ook duidelijk aangegeven in de bestelling! En goede prijs in vergelijking met andere webshops.
Kortom dik tevreden 👊

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Geen schoenen ontvangen heb contact me hun opgenomen en zeggen dat ze wel geleverd zijn maar dat zijn ze dus niet

Goede en snelle service!
Kwaliteit van de sneaker was top en kreeg zelfs een persoonlijk advies na een vraag te hebben gesteld. Ik koop voortaan altijd mijn sneakers via Noah. Hij kan veel sneakers voor je inkopen. Inmiddels al 2 aankopen gedaan!

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Goeie service, schoenen in perfecte staat, super snel bezorgd. Helemaal tevreden dus. Aanrader om hier te bestellen. En super blij met m'n nieuwe sneakers 😍

Antwoord van Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Noah heeft mij positief verrast met het regelen van een fantastisch paartje air Max 1. Het contact met hem was erg prettig en ook heel erg duidelijk wat ik enorm waardeer. Nogmaals bedankt voor de goede service.