Jeg er godt tilfreds med både vandhanefilter og service. Det viste sig at de adaptorer der blev sendt med i pakken ikke passede min hane. Nordic Shower ydede venlig og ivrig service og endte med at få... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde bestilt vandhanefilter med 1 års forbrug af filter, og glæde os til at få det sat på. Pakken kom, og der var kun 4 filtre 😲 ind og tjekke ordren. Havde bestilt det forkerte varenummer. Skrev... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte NordicShowers brusehoved, fordi min hud ofte bliver tør efter bad. Allerede efter kort tid kunne jeg mærke en forbedring – huden føles mere rolig, og jeg bruger mindre creme end før. Det var n... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig ekspedition - og Rasmus i kundeservice er super sød og hjælpsom! Selve brusehovedet er dejligt - giver en dejlig blød stråle og giver mere tryk på vandet. Jeg skal dog lige vænne mig til at der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos NordicShower ønsker vi alle får det reneste badevand og en fed badeoplevelse hver gang de står under bruseren. Med vores AquaPurifier 1.0 bruser får du stærkere og tydeligere vandstråler som filtrerer dit badevand for kalk og andre urenheder som skader dit hår og hud.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Virkelig god oplevelse med Nordic Shower. Hurtig levering, lækker kvalitet og nem installation og bruseren fungerer præcis som beskrevet og giver virkelig en bedre badeoplevelse. Kan klart anbefales!

Sødeste medarbejder!
Jeg havde bestilt brusehovedet som julegave d. 23 og skrev til kundeservice hvor jeg fik hjælp af den sødeste og skarpeste medarbejder Rasmus som sørgede for jeg allerede kunne afhente den i Århus morgenen efter. Bedste service til dato!

Antwoord van NordicShower
Overraskende godt! Jeg må ærligt indrømme jeg var meget skeptisk i starten fordi jeg havde set kommentar med at det var et “Temu produkt” men den er bare så god kvalitet og lækker 😍
Det er blevet en fast del af min beauty rutine og jeg kan allerede mærke forskel efter bare 1 uge

Antwoord van NordicShower
Bestilte det sorte og røde brusehoved i går og har allerede fået det leveret i dag. Kvaliteten på brusehovedet er virkelig god.

Antwoord van NordicShower
Top lækkert! Mit hår og især mine krøller ser meget bedre ud. Det er de billigste penge jeg har betalt for så godt et produkt.

Fantastisk oplevelse!
Mit bedste køb længe.
Vandet føles så blødt og rent og kunne mærke en forskel allerede efter første bad, både på hud og hår

Antwoord van NordicShower
Jeg har netop modtaget brusehoveder fra NordicShower, og er overrasket over hvor godt det virker. Vi kan mærke det på vores hud, at der er stor forskel på den og vores gamle. Alt i alt, er vi super tilfredse og kan kun anbefale produktet!

Antwoord van NordicShower
10/10 jeg kan kun anbefale det her produkt. vandtrykket er stadig kraftigt, og min hud og mit hår føles blødere efter bad.

Antwoord van NordicShower
Fantastisk service virkelig glad for den behandling jeg fik!
Derudover er dette produkt virkelig nice det har ændret vores både vores hår og kroppe. Føles som et helt nyt menneske hvergang man går ud af badet 👌🏽

Antwoord van NordicShower
Havde problemer i rigtig langtid med tør hovedbund og tørt hår, men efter jeg har brugt jeres produkt kan jeg virkelig mærke forskel på mit hår. Efter 1 måneds brug har jeg ikke tør hovedbund længere og mit hår er sundt og friskt.

Antwoord van NordicShower
Jeg er virkelig tilfreds med mit nye filtrerende brusehoved. Vandet føles markant blødere, og allerede efter få ganges brug kan jeg mærke en tydelig forbedring i både hud og hår.
Installationen var utrolig enkel og tog bogstaveligt talt kun få sekunder.
Alt i alt er det et lækkert og veludført brusehoved, der gør hele badeoplevelsen mere behagelig og giver en fornemmelse af spa-kvalitet derhjemme. Kan varmt anbefales🤩

Antwoord van NordicShower
Verdens bedste brushoved filtrer rigtig godt

Antwoord van NordicShower
Jeg mega tilfreds og glad for mit nye brusehoved.
Nul kalk i badeværelset overhovedet. 😍 vandet føles blødere og behøver ikke så meget kraft på bruseren for at op nå det samme tryk som på det gamle brusehoved. Minusset er, at jeg jeg nu står der i længere tid, fordi det er så meget bedre. Heldigvis er vandet gratis. 😂
Så dette brusehoved er helt klart pengene værd. 👍🏻😍

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Jeg bestilte mit nye brusesystem fra Nordic Shower via deres webshop, og hele processen har været utrolig nem og professionel. Hjemmesiden er overskuelig, og det var let at finde præcis det produkt, jeg ledte efter.
Leveringen kom hurtigt og som lovet, og produktet var pakket forsvarligt og i perfekt stand. Installationen var lige til, og kvaliteten af brusesystemet overstiger mine forventninger – både i design og funktion.
Jeg havde et enkelt spørgsmål til kundeservice, og de svarede hurtigt og venligt. Det er tydeligt, at Nordic Shower går op i både produktkvalitet og kundetilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale dem og handler helt sikkert der igen, når badeværelset skal opgraderes yderligere!

Hej NordicShower.
Jeg har i flere omgange været træt af at konstant skulle skifte brusehoved men må bare sige at efter at jeg fik prøvet jeres brusehoved så slipper jeg aldrig penge andre steder for det.
Tusind tak for jer!

Antwoord van NordicShower
Nem og hurtigt levering. Selve produktet har virkelig gjort en forskel i min lejlighed. Jeg havde desværre bøvl med mit tideligere bruse hoved, men efter jeg har prøvet Nordicshower er problemet heldigvis løst.
Så kan klart anbefales til alle andre

Antwoord van NordicShower
Virkelig et godt produkt!
God styrke på brusehovedet og gør håret silkeblødt.

⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
Rigtig god oplevelse med NordicShower! Hurtig levering, super kundeservice og rigtig flot kvalitet på bruseløsningen. Nem installation og lækkert design. Kan varmt anbefales!