Vi passade på att fylla upp med vitt- och rosévin så vi kan förlänga sommaren på den inglasade balkongen. Vi har redan tidigare köpt dessa två viner och gillar dem. Snabb leverans in i lägenheter... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Goda kvalitetsviner till ett fantastiskt pris. Man kostar gärna på sig lite bättre och finare viner när priserna är så attraktiva, och snabba leveranser till ett överkomligt kostnad. Återkommer så f... Toon meer
Jag är nöjd med leverans men Airmee ändrar lev dag var och varannan gång som jag beställer vin . Fick mail om lev dag och samma dag vid 17:00 fick jag Mail att dom inte kunde leverera . Dett... Toon meer
Jag har tidigare alltid spanat på det tillfälliga sortimentet på Systembolaget, och ni som vet – vet. Det kan vara ett lotteri. Med den här uppstickaren känns det betydligt smidigare. Leveransen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Att handla vin ska vara enkelt och ärligt, inga fejkade reor, inga påhittade etiketter. Vi startade Nordiska Vin för dig som vill ha riktigt vin, till ett bra pris, levererat hem till dörren. Vi står för: Bra vin Sluta chansa i hyllan, alla våra viner är provade och utvalda för att vara bland de bästa i sin klass. Med våra smarta filter och färdiga blandlådor blir det enkelt att hitta rätt stil, druva eller producent. När du hittat något du gillar hjälper vi dig att upptäcka fler viner i samma smak och stil. Bra pris Vi tror inte på fejkade reor, utan på ärligt låga priser året runt. Genom att köpa direkt från vinmakarna och skippa mellanhänder kan vi hålla samma nivå som Systembolaget, ibland till och med lägre. Och väljer du flerpack eller blandlådor får du ännu bättre pris. Snabb hemleverans Vi levererar direkt hem till dörren, snabbt och smidigt. Slipp köer och tunga kassar, vi packar och skickar från vårt lager varje vardag. Fri frakt när du handlar för över 999 kr.
Contactgegevens
Zweden
- nordiskavin.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Samtliga viner i senaste leveransen var…
Samtliga viner i senaste leveransen var helt i min smak
Fick varorna fort
Snabb och korrekt leverans(trots att…
Snabb och korrekt leverans(trots att jag bor på en skärgårdsö, endast med färjeförbindelse). Bra italienska viner (från lite annorlunda regioner), fint utbud av Cremanter från Frankrike.
Snabb leverans och punktlig.
Hej jag ger upp . Jag har ju gett ett omdöme har ni svårt för att läsa👎🏽
Hej? Har inte hunnit avsmaka vinet än. Tyvärr är vinerna lite för unga 2025. Glömde kolla när jag köpte vinet.
Snabb och smidig hemleverans
Perfekt!!!
Ganska bra viner m
Ganska bra viner m
ed tanke på att dom är utan alkohol. Inte så mycket saftsmak
Leveransen exakt som utlovat.
Leveransen exakt som utlovat.
Smidigt och snabb process😁
Trevliga viner!
Vinet var bra
Vinet var bra, smakade som förväntat. Leveransen smidig och bra service ! Nöjd kund !!
Mycket goda viner
Snabba leveranser samt punktliga.
Har beställt både rött och mousserande.
Har beställt både rött och mousserande.
Blir lika nöjd varje gång av kvaliten.
Finns inget o klaga på
Snabb leverans. Största problemet var att nå speditören då man uppmanades att logga in på deras hemsida.
Trots att jag fyllt i alla uppgifter inkl.lösenord så gick det inte att komma fram. Detta gjorde ju att det blev osäkerhet om lev.datum och ung. tidpunkt.
Väldigt snyggt att ni reglerade 10% rabatten i slutskedet.
MVH Conny
Dit is Trustpilot