4,1

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,1

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Tilbygning til sommerhus

Nordvest-Byg har opført en tilbygning/udvidelse på 20 m² til vores sommerhus, og vi er meget tilfredse med deres arbejde.
Prisen var god og reel og tilbuddet var overholdt. Selve arbejdet blev udført til kryds og slange, og der blev ryddet op efter hver arbejdsdag.
Vi har kun rosende ord til Nordvest-Byg og kan varmt anbefale dem.

12 september 2025

Høj kvalitet

Meget flot udført arbejde helt ned i detaljen. Høj kvalitet. Nyt tagpaptag med tagvinduer blev lavet til aftalt tid og pris. Kom altid til tiden og ryddede op undervejs. Behageligt selskab.

26 september 2024

Super oplevelse med Nordvest-Byg

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Nordvest-byg i forbindelse med et projekt, der omfattede både opførelse af et nyt anneks og renovering af vores eksisterende hus. Fra start til slut har oplevelsen været en sand fornøjelse.

Kommunikationen med teamet var fantastisk. De holdt os opdateret gennem hele processen, og tidsplanen blev overholdt uden problemer. Det var en lettelse at se, hvordan de formåede at levere arbejdet inden for budgettet, samtidig med at kvaliteten var i top.

Koordineringen mellem de forskellige faggrupper var imponerende. Hver håndværker vidste præcist, hvad de skulle gøre, og det skabte en glidende arbejdsproces. Jeg blev især imponeret over de kreative løsninger, de kom med. Deres æstetiske sans og respekt for husets eksisterende udtryk gjorde en stor forskel.

En ekstra bonus var, at byggepladsen blev efterladt helt opryddet. Selv havemøblerne blev sat pænt på plads, hvilket virkelig viser deres professionalisme og omtanke.

Jeg kan varmt anbefale Nordvest-byg til alle, der står over for et byggeprojekt. De leverer virkelig kvalitet og service i særklasse.

15 juli 2024

Meget professionel tømmer

Meget professionel tømmer . kommer til aftalt tid meget gode til at overholde aftaler . De har simpelhed udført et meget perfekt arbejde . Er meget detalje orienteret alt udført til punkt og prikke . Simpelhed for stået helt ned til mindste detalje hvad vi ønsket udført arbejde . Et arbejde vi med glæde kan vise frem og glæde Os over . Kan kun give dem vores bedste anbefalinger .

27 mei 2024

Førsteklasses arbejde & gennemført kvalitet

Nordvest Byg er pålidelige og dygtige tømrere som har stået for og udført flere af vores store sommerhusprojekter til ug med kryds og slange.
De første opgaver var at få bygget en stor terrasse og derefter ombygget køkken. Der var derfor ingen tvivl om at det var Michael & Dennis der skulle stå for entreprisen på et nyt anneks på 40m2 samt stå for tilbygning af vores stue.
Udover flot præcist og veludført arbejde - komme de begge med ideer til gode og velfungerende løsninger. De holder tidsplanen og følger løbende op i byggeprojektet. De går gerne “den ekstra mil” for at opfylde krævende ønsker - selv i en presset tidsplan.
Efter endt arbejde er der altid ryddet op og rengjort så man kan nyde det smukke resultat af deres arbejde. Hvis du ønsker ordentligt solidt arbejde og ikke mindst kvalitet i det udførte arbejde - er der ingen tvivl om at du bør vælge Nordvest Byg til dit næste byggeprojekt.

26 maart 2024

Den største ros

Vi har kun rose Nordvest Byg i høje toner.
Michael Christiansen og Dennis Gade har netop færdiggjort en total renovering af vores sommerhus, og de har tidligere bygget et anneks med bad hos os.

I begge store projekter udførte de arbejde af højeste professionel kvalitet. De engagerede sig i det, som om det var deres eget. De kælede for detaljerne og kom med virkelig gode selvstændige ideer i processen. De havde stor forståelse for vores ønsker.
De er ordholdende og pålidelige, og så er de tilmed hyggelige at være sammen med. Vi kunne ikke være mere tilfredse.
Deres faste samarbejdspartnere (el, og vvs og maler) har vi også kun ros til overs for.
Vi anbefaler Nordvest Byg på det varmeste.

31 januari 2024

Ombygning af sommerhus

Vi har fået bygget vores Sommerhus om og udvidet. Nordvest-Byg har stået for entreprisen.
Kvaliteten af arbejdet var enestående højt. Da vi lavede overleveringen var vores arkitekt fuld af lovord og roser til arbejdet. Vi havde høje krav da ombygningen i stil skulle matche det oprindelige fra 50'erne. Kommunikationen med Michael og Dennis har været nem og ligetil - og det faktum at det er dem selv der har stået for tømmerarbejdet har givet en god tryghed og gennemsigtighed. Deres underleverandører (VVS, EL m fl. ) har også leveret på højt niveau. Tidsplan og budget blev holdt. Vi kan kun anbefale Nordvest-Byg

9 december 2022

Is dit jouw bedrijf?