John og Keld fra Færch har brugt rigtig mange timer på at færdiggøre, vinduer, døre, lofter osv. på min arbejdsplads Hospitalsbyen i Aalborg. Selv om der er tale om en arbejdsplads der er taget i... Toon meer
Fik malet en 55 kvm lejlighed og fået skiftet en dør panel til en sum af a 13.051,88 18,5 timer er der brugt på den bette lejlighed hvoraf der ved indflytning på soveværelset var skallet af på to st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skulle have udskiftet låseboksen på min fordør. Montøren (som vist hed Jes) var der til tiden - dvs. starten af den angivne tre timers periode, hvilket jo er fedt - og fik hurtigt og effektivt ud... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Algemeen aannemer
- Sociale woningbouw
- Timmerman
Geschreven door het bedrijf
Håndværkerarbejde for erhverv og private i Jylland og på Fyn. Færch & Co. bygger på traditioner – og på kvalitet og faglig dygtighed. Vi udfører alle former for bygge-, service- og entrepriseopgaver for både privat- og erhvervskunder. Og altid med udgangspunkt i vores kerneværdier: kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed. I vores arbejde er godt håndværk og høj kvalitet ikke en målsætning, men en selvfølge – uanset opgavens karakter og omfang.
Halkjærvej 22, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- 98 18 62 20
- info@faerch-co.dk
- faerch-co.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
John og Keld fra Færch har brugt rigtig…
Selv om der er tale om en arbejdsplads der er taget i brug uden at været helt færdig, er der aldrig sure miner, men altid en hjælpende hånd hvis der lige mangler et eller andet.
Der er altid godt humør og god stemning når John, Kjeld og co er i afdelingen.
Tak for super godt samarbejde.
Fik malet en 55 kvm lejlighed og fået…
18,5 timer er der brugt på den bette lejlighed hvoraf der ved indflytning på soveværelset var skallet af på to steder som skulle trækkes fra.
Jeg savner at se en specifik arbejdsbeskrivelse istedet for kun arbejdstimer samt 1 stk. materiale? Til en pris a 2394,-?, hvis dette er en malet dørkarm er den godt nok mere end betalt.

Antwoord van Færch & Co.
Vi har lige fået nye vinduer i hele…
⁸Vi har lige fået nye vinduer i hele huset og det ser rigtig flot ud udefra. Problemet er indvendigt, finish er mega sjusket og når vi forsøger at snakke med jer bliver vi affejet med at det ikke er noget man normalt skal gøre og det er den bedste løsning I kan tilbyde. Det er simpelthen ikke tilfredsstillende. Og det skulle være færdig inden for halvanden til 2 uger, det tog næsten dobbelt så lang tid og nu ender vi med selv at skulle lave noget om.
Opdatering efter jeres svar d. 3 juni.
Det er meget fint i skriver at vi kan optage sagen igen, men som i skriver i svaret her, er jeg ikke tilfreds og I snakker bare uden om når i svare mig og kommer med dårlige undskyldninger, så at optage sagen hjælper jo ikke der store.

Hurtig hjælp
Jeg havde brug for hurtig hjælp, og jeg blev kun mødt af venlige og imødekommende medarbejdere, som hjalp mig hurtigt videre. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Færch & Co.
En af deres ansatte kørte med 140-150+…
En af deres ansatte kørte med 140-150+ kmt. på frederikshavnmotorvejen i nordgående regning, kørte helt op i bag i mig som var ved at overhæle en bilist med 135 km.t Tænker kun der var et par meter i mellem, og han kørte som en sindsyg ud og ind mellem biler. (Manden kørte i jeres firmabil, og havde fuldskæg, vil skyde på han er i tredveårs alderen) Ikke særlig behageligt..

Anders og Frederik:
Super oplevelse. Dygtige, omhyggelige, gode til at forklare og forventningsafstemme.

Useriøst "firma"
Har været til jobsamtale i deres afd. i Odense, jeg har aldrig oplevet så mærkeligt et forløb, de er svære at komme i kontakt med, efterfølgende ingen respons, jeg gad godt vide om afd. i Odense overhovedet er en rigtig virksomhed🤦

Revnet rude
Fik skiftet en revnet rude af Anders. Perfekt udført og flink montør.

Antwoord van Færch & Co.
God service samt proff arbejde.
God service samt proff arbejde.
Kan kun anbefales.

Antwoord van Færch & Co.
Har haft besøg af Anders og Frederik i…
Har haft besøg af Anders og Frederik i dag til skift af en rude. Super service.

Vi er meget tilfredse med der arbejde
Vi er meget tilfredse med der arbejde
Tusinde tak til Michael og Christian

Utrolig kompetent servicetømrer.
Utrolig kompetent servicetømrer.
Meget grundig og optjekkende på at alt er ok.
Der er længe imellem så dygtig og kompetente håndværkere.
Kan varmt anbefale firmaet,

Anbefaling
Jeg er meget tilfreds med den service og opgave som er blevet udført. Behagelige folk med fokus på at kvaliteten skal være iorden. Klar anbefaling herfra.

Dygtige drenge
Har haft besøg af Troels og Kristian, de sødeste unge mænd. Der har lavet et fantastisk stykke arbejde hos mig. ,, Troels taler og lærer fra sig i en rigtig god tone. ☺️😁. Det er var en fornøjelse at hører og se på. Kristian er en dygtig elev 😁. Dem vil jeg gerne have besøg af en anden gang.

5 stjerner til Færch & Co
Efter store godkendte vandskader i min kælder, blev det Færch & Co valgt af mit forsikringsselskab til at give et rigtig fint tilbud og dernæst efter mit valg, at virksomheden også skulle udbedre skaderne. Et valg jeg slet ikke kom til at fortryde. Der har været et total godt samarbejde fra start til slut med et topprofessionelt team med Emil som byggeleder undervejs med bl.a at koordinere de primære tømre-opgaver, som blev veludført i løbet af 2 dage ( trods strømsvigt undervejs ) af 2 af deres professionelle og meget behagelige tømrer og derefter Emils sidste koordinering med maler-opgaverne, også til UG og kun udført på 2 dage. Umiddelbart før alle opgaverne og aftalerne skulle igangsættes, valgte jeg at skrotte et tidligere skab og et skydedørs-system, som tømrerne bl.a også skulle genetablere og få industri-reoler i stedet for. Der kom hurtigt et nyt og meget billigere tilbud fra Færch og Co med Emil indover, hvis tømrer tog de skabe med tilbage uden beregning, og maleren malede de vægge, hvor der skulle have stået en af de skabe; også uden beregning. Emil var selv forbi og afsluttede projekterne med at hænge gardinstænger op, hvor skydedørsskabet skulle have været, også uden beregning. Kan klart anbefale Færch &Co for de veludførte, meget tilfredsstillende og fleksible opgaver.

Antwoord van Færch & Co.
Montør kom til tiden som aftalt fint…
Montør kom til tiden som aftalt fint arbejde og så kunne de to lige juster min fordør og terrassedør som hang lidt super service og glade og flinke montører 5 stjerner herfra

På vegne af Velfac/Rationell
Vi har haft besøg af to håndværkere på vegne af Velfac/Rationell, (Henrik og Lars-Henrik)
Meget profesionelle, imødekommende kompetente folk. Det var en yderst god oplevelse at have besøg af dem. Ingen tvivl om, at de ved hvad de har med at gøre.

09-10- 2025
09-10- 2025
Jeg har haft besøg af Færch & Co
da der var fejl i 2 af mine nye vinduer fra rationel. Det var en god oplevelse, de havde fuldstændig styr på hvad de lavede, så med både deres behagelige og professionelle tilgang, blev ruderne skiftet til top karakter 👌

Godt udført arbejde
Jeg har i forbindelse med en forsikrinngssag haft fornøjelsen af hjælp til udbedring af skade fra Færch &Co. Byggeleder Emil har på en god og proffesionel måde givet os tryghed gennem processen og Søren og Lucas har udført tømrerarbejdet flot og gennemført. TAK

Antwoord van Færch & Co.
Vi havde en større vandskade
Vi havde en større vandskade, hvor arbejdet blev udført af Fæch og Co.
Det var en fornøjelse og kompetente håndværkere udførte arbejdet med stor tilfredshed fra vores side- kan kun anbefales. Tak til Michael, Klaus og Peter