Færch & Co. Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

John og Keld fra Færch har brugt rigtig mange timer på at færdiggøre, vinduer, døre, lofter osv. på min arbejdsplads Hospitalsbyen i Aalborg. Selv om der er tale om en arbejdsplads der er taget i... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fik malet en 55 kvm lejlighed og fået skiftet en dør panel til en sum af a 13.051,88 18,5 timer er der brugt på den bette lejlighed hvoraf der ved indflytning på soveværelset var skallet af på to st... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i forbindelse med en forsikrinngssag haft fornøjelsen af hjælp til udbedring af skade fra Færch &Co. Byggeleder Emil har på en god og proffesionel måde givet os tryghed gennem processen og Sør... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Algemeen aannemer
  6. Sociale woningbouw
  7. Timmerman

Geschreven door het bedrijf

Håndværkerarbejde for erhverv og private i Jylland og på Fyn. Færch & Co. bygger på traditioner – og på kvalitet og faglig dygtighed. Vi udfører alle former for bygge-, service- og entrepriseopgaver for både privat- og erhvervskunder. Og altid med udgangspunkt i vores kerneværdier: kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed. I vores arbejde er godt håndværk og høj kvalitet ikke en målsætning, men en selvfølge – uanset opgavens karakter og omfang.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg har haft besøg af Færch & Co

Jeg har haft besøg af Færch & Co, Anders og Frederik da der var fejl i 2 glas i mine nye vinduer fra rationel. Det var en super god oplevelse, da de havde fuldstændig styr på hvad de lavede, så med både deres behagelige og professionelle tilgang, blev ruderne skiftet til top karakter 👌

4 september 2025

Hej Lars

Mange tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at alt gik som det skulle, og at Anders og Frederik fik løst opgaven på en god og professionel måde.

Friendly and professional

Had some painting done at my sommerhouse. Very friendly and professional people. Everything was done on time and in a good quality.

5 augustus 2025

Hi Zoltan
Thank you so much for your kind review – we’re truly happy to hear that you had a great experience with us. We’ve of course shared your words with our skilled painter, who would be more than happy to visit you again another time.

Best regards

Hold jer langt væk...

Jeg har haft Færch & Co i gang hos mig siden den 13/5. Tidsestimatet fra jer var oprindeligt at I skulle være færdige på en uge. Status er nu at der er gået næsten to måneder og de er stadigvæk ikke færdige. De giver ingen opdateringer undervejs på hvad status er på arbejdet, og tømrerne ser man heller intet til.

Jeg skal aldrig have Færch & Co til at udføre arbejde hos mig igen.

4 juli 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse – og for at du deler din oplevelse, selvom den desværre har været langt fra tilfredsstillende. Det er vi oprigtigt kede af.
Det er helt forståeligt, at du er frustreret over, at arbejdet har trukket ud væsentligt længere end forventet, og at kommunikationen undervejs ikke har været tilfredsstillende. Det beklager vi meget.
Vores serviceleder har været i kontakt med dig telefonisk, hvor vi har undskyldt for forløbet og aftalt, at en af vores tømrere kommer og færdiggør arbejdet på mandag. Vi håber, at det bliver første skridt på vejen til at rette op på en dårlig oplevelse.
Vi værdsætter din kritik, da vi kan bruge den til at forbedre os, så vi sikrer bedre procedurer og kommunikation med vores kunder fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige, kompetente og utrolig behagelige medarbejdere

Vi skulle have skiftet 5 ruder og de medarbejdere fra service afdelingen i Aalborg, som var ude til opgaven, var super dygtige, rigtig rare og spottede også nogle andre fejl, som er blevet rapporteret ind.

Det har været en rigtig god oplevelse og vil give dem mine varmeste anbefalinger!

11 juni 2025

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse - det glæder os, at du har haft en god oplevelse med os. Vi har naturligvis givet dine ord videre til vores dygtige håndværkere, som også meget gerne vil besøge dig igen en anden gang.

En god oplevelse

Jeg skulle have udskiftet låseboksen på min fordør. Montøren (som vist hed Jes) var der til tiden - dvs. starten af den angivne tre timers periode, hvilket jo er fedt - og fik hurtigt og effektivt udført arbejdet. Samtidigt var han utroligt behagelig at snakke med.
Kan kun anbefale Færch & Co.

2 juni 2025

Hej Torben.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for din anbefaling og positive oplevelse, som vi naturligvis også har givet videre til Jess.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Håndværkeren lavede det han var bestilt…

Håndværkeren lavede det han var bestilt til og udbedrede også noget andet på huset som ikke var lavet korrekt. En god oplevelse.

16 mei 2025

Hej Claus

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores håndværker både løste opgaven og udbedrede det ekstra.

Godt veludført arbejde

Jeg vil meget gerne dele de gode oplevelser om Færch og Co, som jeg har haft fra sidste efterår til den nu seneste opgave jeg har fået udført mandag d. 24. marts 2025.
Min første kontakt til Færch og Co er i efteråret 2024, hvor jeg sammen med Ove fik planlagt en stor opgave med udskiftning af et stort ovenlysvindue. Ove giver mig en stor tryghed med sin forklaring i detaljer om planlægningen af denne store opgave.
Opgaven bliver flot udført af flere medarbejdere fra Færch og Co, hvor jeg gerne vil nævne Martin der er meget omhyggelig med sit arbejde, trodsede regn og blev i lidt flere timer efter normal fyraften for at få dækket godt af for det ubehagelige vejr.
Derudover var Michael også på denne store opgave, som også udførte et meget tilfredsstillende arbejde med sin grundighed, samt ikke at forglemme det afsluttende veludførte malerarbejde, som Færch og Co også stod for.
Opgaven stod på over nogle uger og jeg blev meget glad for det flotte resultat.
Senere har jeg haft Martin til at hjælpe med opsætning af skabe m.m. hvor jeg igen blev glad for det udførte arbejde.
Her mandag d. 24. marts 2025 havde jeg så Michael på besøg for at udføre nogle opgaver ude og inde på en flot solrig forårsdag. Forinden havde jeg lavet aftalen sammen med Ove, som jeg altid har haft et godt samarbejde med om de opgaverne der skulle udføres.
Jeg fik en kort snak med Michael om opgaverne, og efter opgaverne nu er afsluttet, giver jeg stor ros til Michael for det flotte stykke arbejde han altid har udført.

Det har været glædelige oplevelse med Færch og Co, derfor vil jeg give mine anbefalinger – da det er godt og veludført arbejde jeg hver gang har fået udført af de dygtige medarbejdere, der altid har fået god forplejning med kaffe, sodavand og godt mad efter aftale.

24 maart 2025

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for din varme anbefaling og din positive oplevelse, som vi har videregivet til Ove, tømrerne og malerne - til deres store glæde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetente, pragmatiske og behagelige.

Jeg har ad flere omgange haft besøg af to-tre håndværkere fra (hvad jeg formoder er) Aalborg-afdelingen. Der skulle skiftes en havedør på vegne af en leverandør.

Jeg var oplevet en uovertruffen service med et smil på læben; folkene er kompetente, pragmatiske og behagelige.

I fremtiden vil Færch & co. være mit førstevalg.

19 maart 2025

Hej Benjamin
Tusind tak fordi du deler din oplevelse - det glæder os, at du har haft en god oplevelse med os. Vi har naturligvis givet dine ord videre til vores dygtige håndværkere, som også meget gerne vil besøge dig igen en anden gang.

Super service fra Aalborg afd

Super service af skadesafdeling i Aalborg.
God kommunikation - venlige og ordentlige håndværkere, som fortalte os alt om den kommende proces - før og undervejs
Vi skulle have udskiftet en dør efter storskade.
Varme anbefalinger herfra!

20 januari 2025

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre om din positive oplevelse og har naturligvis givet dine ord videre til de dygtige håndværkere.

Ekstremt uorganiserede og uprofesionelle

Ekstremt uorganiserede, uprofessionelle og meget lange ventetider på opfølgninger.
Jeg blev henvist til Færch & Co. (Aarhus) fra Rationel da jeg havde en skinne der skulle udskiftes på min terrassedør. Efter at have haft tre forskellige håndværkere på besøg (henover 2 måneder) der alle sagde "du hører fra os", utallige telefonsamtaler hvor de prøvede at samle enderne på hvorfor skinnen ikke var skiftet endnu og meget lange ventetider (der kun blev stoppet fordi jeg selv ringede efter 5-7 uger), har jeg en dør der kan lukke/låse igen.
Jeg blev efterfølgende overfaktureret for svendetimer og lovet en sidste del monteret gratis af en af håndværkerne, men det blev trukket i land igen og endnu engang en undskyldning der lød på "Det ved jeg ikke lige noget om".
Unødvendigt udmattende proces der kunne have taget en fjerdel af tiden hvis der var styr på hvem der har gjort og sagt hvad hvornår.
Skræmmende at et firma som Rationel vil affilieres med så uprofessionelt et firma.

8 juli 2024

Hej Cecilie

Tak fordi du gør os opmærksomme på forløbet, selvom vi er utroligt kede af din dårlige oplevelse med os.

Den første tømrer, der kom ud til dig, lavede en nødløsning ved at montere en paskvil, som ikke passede, men fik døren til at fungere – dog kun som en midlertidig løsning. Desværre lavede montøren en fejl i opmålingen, så vi skulle ud til dig igen og lave en ny. Det er selvfølgelig beklageligt.

Ved det seneste besøg fik vi lavet din terrassedør, så den igen kan lukke og låse ordentligt.

Hele forløbet har været uhensigtsmæssig, og det beklager vi dybt. At du tilmed er blevet faktureret for den ekstra gang, en tømrer har været ude ved dig, er slet ikke i orden. Vi har derfor også efterfølgende lavet en kreditnota på genbesøget, for det skal du selvfølgelig ikke betale for.

Vi forsøger at bruge din anmeldelse konstruktivt og tage ved lære af forløbet, så vi kan gøre det bedre og mere effektivt med mindre spildtid for alle parter ved andre sager fremadrettet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt håndværk og sublim service

Jeg vil gerne dele den meget positive oplevelse, som jeg har haft med medarbejdere fra Færchs Aalborg afdeling, der netop har lavet min husgavl.

Jeg har haft en rådskade, hvilket er ganske nyt for mig, og jeg var usikker på hele processen. Bange for mit gamle lyspladetag og nervøs for at modtage store regninger osv. Jeg har selvfølgelig ikke fået min egenbetaling endnu, da de først er færdige i dag, men det går nok.

Jeg mener selv, at jeg forsøgte at tale med mit forsikringsselskab for at få indhentet så mange oplysninger som muligt. De har meget travlt og desværre fik jeg ikke en optimal vejledning fra dem, trods de er yderst flinke.

Til gengæld blev jeg betrygget, da jeg talte med Serviceleder Klaus Werner, der var sagsbehandler/kontaktperson på sagen. Han forstod alle mine spørgsmål og tog sig den nødvendige tid til at forklare, hvad løsning de ville bruge, hvordan de ville sikre taget ikke gik i stykker, hvad der skete med min betaling, hvis det alligevel gik itu. Han spurgte ind til maling og farver, så de endte med det rigtige resultat osv. Jeg tror såmænd ikke samtalen tog så lang tid, for han var så faglig kompetent og vant til spørgsmål fra ikkefaglige som jeg. Da de skulle i gang, blev jeg kontaktet et par dage forinden om passende tid.

De er færdige og sikke et pænt arbejde. Det er et gammelt hus, men jeg føler, det er blevet optimeret, selvom det er en reparation.

Det er meget dygtige og behagelige håndværkere, der kom tidlig morgen og først gik ved lukketid. Ingen spildtid og unødige pauser. Det var kun, når jeg var nysgerrig og havde spørgsmål, de holdt en kort pause for at svare, hvilket de gjorde ordentligt og høfligt.

Jeg giver altid kaffe, kage og kolde vand, når jeg har håndværkere, men nej tak - de arbejdede så intenst, så jeg overlod trygt matriklen og huset til dem og tog på køb. Selv dronningen i huset, min firebener af en værdig gravbasse gav dem ikke megen opmærksomhed.

Det er virkelig en fornøjelse at have sådan et firma på besøg. Alt er ryddet op. Jeg behøvede slet ikke spekulere på at fikse trailer og få det gamle kørt væk, det var pist borte, da de tog afsted.
Så jeg er helt tryg og vil anbefale jer til enhver tid, hvilket jeg har meddelt mit forsikringsselskab som evaluering.

13 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har nu ventet en måned på at få…

Jeg har nu ventet en måned på at få svar på en reklamation på et tag.
Ingen reaktion fra virksomheden. Semberit har givet en 15 garanti med Færch som håndværker.
Færch kan absolutte ikke anbefales.

10 april 2024

Hej Johansen

Vi har flere gange før og efter denne anmeldelse haft kontakt med dig ifm. reklamation af dit tag.

Som forklaret er det ikke os – Færch & Co. – der i sin tid har udskiftet tagplader og rygninger på dit tag, men DHK-BYG, som rigtigt nok er et søsterselskab, men altså en anden virksomhed.

Når det så er sagt, vil vi alligevel gerne komme med en kort forklaring af sagen.

DHK-BYG stiller kun 5 års garanti på deres arbejde, ej at forveksle med Cembrit (nu Swisspearl Danmark), som har 15 års garanti på deres produkter. Du lavede en reklamation mere end 5 år efter arbejdet blev udført af DHK-BYG. DHK-BYG har derfor tilbudt dig at lave et tilbud på tagarbejde. DHK-BYG er dog af den klare holdning, at hvis fejlen skyldes deres arbejde, så ville det være at se lige efter opsætningen – og ikke først over 5 år senere.

Da DHK-BYG udskiftede tagplader og rygninger, blev skorstensinddækningerne ved dit tag ikke udskiftet. Det kan være inddækningerne, der er skyld i, at der er trængt vand ind. Som tidligere nævnt har det dog ikke noget med DHK-BYGs arbejde at gøre, da der ved sådanne garantisager hos Swisspearl ikke bliver skiftet inddækninger. Det er derfor måske nærmere en sag for din forsikring.

Vi er kede af din oplevelse med DHK-BYG men vil igen understrege, at din anmeldelse ikke er baseret på nogen reel oplevelse med Færch & Co., hvorfor den er lavet til en forkert virksomhed.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har nu ventet i 14 dage på at de…

Jeg har nu ventet i 14 dage på at de skulle udbedre de vinduer de har sat i og intet er sket endnu. Varmen fiser ud af lejligheden og har lavet målinger hvor gulvet inde i min stue er 8,6 grader!! Har klaget nærmest hver dag uden at der er sket noget i dag havde vi så aftalt de skulle fikses inden kl.12 har intet set eller hørt fra dem..har dyner til at ligge ned langs gulvet i håb om bare at kunne holde lidt på varmen i lejligheden samt håndklæder i vinduerne..

Svar tilbage d.14/12-23:
Vinduer og døre er udskiftet det er korrekt, men med fejl og mangler, som ikke er udbedret endnu. Har sendt billeder som beviser for, at der er 8,6 grader inde i min stue, samt alle de sprækker, hvor der kommer luft ind.
Og billederne er blevet vist til byggemødet her ude på Aggersundvej, sebbersundvej og feggesundvej! Så tror måske lige du skal tilbage og høre dig af.
Samt i kommer hen til mig og en anden d.20 med arkitekt, så noget er der jo galt ellers ville han jo ikke komme forbi uden lige.

12 december 2023

Hej Tanja

Vi har været i kontakt med din udlejer – det er din udlejer og en arkitekt, der kommer hos dig d. 20/12; her er vi ikke med. Når de kommer, vil din udlejer vurdere, om der er fejl eller mangler, der kan påberåbes.

Vi beklager selvfølgelig din oplevelse, men kan ikke kommentere yderligere på sagen, da det er din udlejer, vi retter os efter. Som tidligere nævnt vil vi gerne, at du henvender dig til din udlejer vedrørende denne sag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uhensigtsløs opførelse mht deres måde…

Uhensigtsløs opførelse mht deres måde at opbevare deres materiale. Tag dog lidt hensyn til dem der rent faktisk betaler Jeres løn... I er tydeligvis ligeglade med hvordan I behandler folks ejendom, om I er til gene ved at spærre for folk og gør dog Jeres arbejde færdig

24 juli 2023

Hej Mette,

Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse. Særligt med vores værdisæt om godt håndværk og god service, så har vi selvfølgelig den største respekt for vores kunder og deres ejendom.

Vi har forsøgt at finde dig som kunde i vores system uden held. Derfor må du meget gerne kontakte os, så vi kan spore os ind på, hvilken sag der har udløst din anmeldelse på Trustpilot. Så kan vi sammen få redt trådene ud og afsluttet sagen på en tilfredsstillende måde.

Du kan kontakte os på tlf. 98 18 62 20 eller på info@faerch-co.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner,

Never-ever-again....

Godt nok ikke et firma jeg kan anbefale - en lille opgave som skulle være lige til .... for så stort et firma ... bliver til noget "JUSK"...umulig, at få kontakt til ... allerede fejl på opgaven de skulle udfører og har modtaget betaling for .... :-(
Og Tryg bruger dem ved forsikringsskader - I dont get it...?
Svar til F & Co - jeg giver ikke ret meget for svaret retur....ikke en gang en kontakt sættes der på jeres svar .... og ret lige stavefejl inden I svarer.
Og jeg har en lang mail korrespondance - fra min side - men der kommer ikke noget svar retur.
Håber at andre kunder bliver mere tilfreds end jeg ... :-(

25 augustus 2022

Antwoord van Færch & Co.

(Opdateret svar efter nyt svar til anmeldelse):
Hej Brian

Vi er nok kun enige om at være uenige om denne sag. Da vi ikke ellers har uafklarede anliggender i sagen, og da du har været i dialog med os og med Tryg, er det bedste, at vi lukker den her.

God dag til dig.

(Oprindeligt svar på anmeldelse):
Hej Brian

Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse. Siden din anmeldelse har vi og Tryg været i kontakt med dig for at forsøge at opklare sagen. Vi er stadig uforstående over for, at du taler om fejl på opgaven, da vi intet har hørt – hverken fra dig eller fra Tryg – om at vi skulle have lavet fejl eller sjusk, da vi satte dit vaskeskab op.

Hvis din utilfredshed skyldes, at du ikke har fået penge retur for dit udlæg til vaskeskabet, som du tidligere har nævnt, er det et anliggende mellem dig, Tryg og din boligforening, som Tryg også har sagt. Tryg har vist også forklaret, at det er din boligforening, du skal kræve pengene tilbage fra. Din boligforening har betalt selvrisikoen til Tryg, og du har selv lagt ud for vaskeskabet. Beløbet for vaskeskabet er fratrukket selvrisikoen fra boligforeningen. Efter sagen er afsluttet, har Tryg refunderet selvrisikoen fratrukket omkostningerne for udbedring af skaden til din boligforening. Det er altså din boligforening, der skal overføre dit udlæg.

Du er stadig mere end velkommen til at kontakte os angående den opgave, vi har udført for dig; har vi lavet fejl, skal der selvfølgelig rettes op på det.

Ingen kontakt....

Jeg har forsøgt at få et tilbud fra Færch & Co, nu i over et halvt år. Hver gang får jeg fat i en ny medarbejder, som nok lige skal få styr på det. De svare ikke på mails, sms eller tlf. Er man heldig at komme igennem på tlf., henvises man til en anden afdeling eller bliver smidt af tråden. Deres arbejde kan jeg ikke ud tale mig om, men deres service er elendig

25 april 2022

Hej Jeppe

Vi beklager dybt, at du forgæves har forsøgt at få et tilbud fra os, og at vi ikke har svaret på dine henvendelser. Byggebranchen har været præget af travlhed i den seneste periode, hvilket desværre også kan være årsagen til de manglende svar. Det skal selvfølgelig ikke være nogen undskyldning fra vores side. Vi værdsætter alle vores kunder, store som små, og vi ønsker at yde høj service gennem hele forløbet. Derfor er vi utroligt kede af din oplevelse af den manglende service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kvalitet håndværk.

Virkelig dårlig kvalitet håndværk.
Vi havde dem ude og demonterer og efterfølgende genmonterer nogle næsten nye klædeskabe ifm. med en forsikringssag.
Sjældent har jeg set så dårligt håndværk, og de efterfølgende mange mange gange vi har klaget, send mail og billeder, har vi modtaget en meget ligeglad og nonchalant holdning til tingene...
Til sidst opgav vi, og efterfølgende betalt en anden tømrer for at udbedre deres klamhuggeri..
Vi har ligeså indgivet en officiel klage til forsikringsselskab, som har taget vores klage til efterretning..

6 maart 2022

Hej Henrik.

Vi er meget kede af din oplevelse, særligt fordi netop godt håndværk og god service hos vores kunder er noget, vi normalvist går højt op i. At det alligevel er endt med at du har fået udført dårligt håndværk i forbindelse med demontering og genmontering af dine klædeskabe må vi beklage.

Færch & Co. håndterer rigtig mange sager gennem forsikringsselskaber. Vi har ingen registreringer af manglende opfølgning eller af dårligt udført arbejde på denne sag fra forsikringsselskabet. Det skal dog selvfølgelig ikke være nogen undskyldning.

Det glæder os dog at høre, at du har fået problemet løst, også selvom du har måttet ty til en anden tømrer.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville aldrig anbefale denne virksomhed.

12 november 2021

Hej Per

Vi er kede af at høre, at du ikke vil anbefale os. Vi har forsøgt at finde dig som kunde i vores system uden held. I din forbindelse har vi også efterspurgt mere info om dig for at spore os ind på, hvilken sag der har udløst din anbefaling.

Vi vil rigtig gerne vil tage en snak med dig om din oplevelse, og du må derfor gerne kontakte os på tlf. 98 18 62 20 eller på info@faerch-co.dk.

Eftersom du ikke har angivet mere info, kan vi blot opfordre dig til at tage kontakt til os. Da navnet på vores virksomhed kan minde om andre virksomheder, kan du eventuelt have forvekslet os med en anden. Skulle det være tilfældet, beder vi dig slette anmeldelsen og sende den til det rette firma.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betal for mere end du får

Flinke og rare. Men selve arbejdet er ikke okay. Har fået en regning på 7,5 timer (2 korte arbejdsdage.) De første 3,5 timer gik med at kigge på huset, køre ud efter fuglespær for, at komme tilbage, rykke lidt tagstenene for at konstatere at det kunne han ikke. Og har lagt en tagrende op på en bjælke. Den næste arbejdsdag på 4 timer er mit tag og skotrende gennemgået og kittet for huller (2 huller overset) og så er der skåret et hak op i 5 bjælker (for at få mere hældning på et udestue tag) ud af de 4 timer, er der i hvertfald gået en time med at ryge, strække ryg og holde formiddagspause, som jeg åbenbart også skal betale for. Selve personerne er søde og rare, men har svært ved at se regningen stemmer overens med det udførte arbejde. Kan desværre ikke anbefale det til nogen

8 september 2021