Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en prøvepakke med Tea Zero som aldri har kommet. Jeg har snakket med kundeservice både hos Riverty (da de har sendt dette til inkasso) Riverty bare slang på røret i øret mitt😡Fikk til... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skickat tillbaka min paket ,kostade 430kr. Dom sa att inte fått tillbaka min leverans, nu måste jag betala 1490kr faktura. Har skickat min leverans tillbaka 24/8? Postord har skickat den 28/8. Kons... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dritt selskap. Styr unna dem. Ren svindel det de driver med. Kundeservicen deres er så dårlig at jeg må vente et år før jeg får svar. De har ikke engang folk på jobb som tar opp tlf i tide før pakken... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Noisma påstår jeg har bestilt betakaroten. Jeg har aldri mottatt noen pakke. Prøver å snakke med dem. Svarer delvis ikke. Jeg protesterer men de sender det til inkasso gjennom Riverty. Fakturaen va... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. ook in
  3. Cosmetica en parfums leverancier

Over Norisma AS

Geschreven door het bedrijf

🇩🇰 Siden Norisma blev grundlagt for knap 15 år siden, har vi arbejdet kontinuerligt på at udvikle og tilbyde innovative brands til det nordiske marked. Det skal være nemt og sikkert for vores kunder at købe et af vores produkter. Pakken leveres ved døren eller i postkassen, og du betaler altid efter modtagelse af varen. Ved hjælp af vores leveringstjenester sikrer vi, at du aldrig løber tør for det produkt, du abonnerer på, og via vores kundeservice kan du til enhver tid opsige eller ændre dine abonnementer. Send Mail

🇳🇴 Siden Norisma ble stiftet for snart 15 år siden har vi jobbet kontinuerlig med å utvikle og tilby nyskapende varemerker til det nordiske markedet. Å handle et av våre produkter skal være enkelt og trygt for våre kunder. Pakken blir levert på døren eller i postkassen, og du betaler alltid etter mottak av varen. Ved hjelp av våre leveringstjenester sørger vi for at du aldri går tom for produktet du abonnerer på og via minside eller vår kundeservice kan du når som helst avslutte eller endre dine abonnementer. Mail oss

🇸🇪 Sedan Norisma grundades för snart 15 år sedan har vi arbetat kontinuerligt med att utveckla och erbjuda innovativa varumärken till den nordiska marknaden. Att handla en av våra produkter ska vara enkelt och säkert för våra kunder. Paketet levereras i dörren eller i brevlådan och du betalar alltid efter att du mottagit varan. Med hjälp av våra leveranstjänster ser vi till att du aldrig får slut på produkten du prenumererar på och via min sida eller vår kundtjänst kan du när som helst säga upp eller ändra dina prenumerationer. Mail oss

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,4

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absolute worst, avoid them

Absolute worst
Vitamin was great but it’s inpossible to cancel. i still to this day dont know my costumer number so after it gotten without warning , without any previous faktura ,to inkasso i told them never to send me anything again. well that lasted 3 months Apperently and i got another inkasso without any vitamins and any subscription and any faktura . when i asked what happened , they said it wasnt canceled on time and even though the vitamins apparently was not sent , now they insisting that i should at least receive the vitamin since i need to pay the inkasso. how is this even legal? And all this response here from them saying it sound strange … well after 1000 people going trough the same it is definitely so, don’t ever buy from this people

30 september 2024

Dålig

Dålig. Företag säljer kosttillskott som prenumeration med kostnaden 199 och ångrerätt ska vara 14 dagar därefter. Det dröjer inte så lång tid att två nya paketer skickas ut och du får inte ångerrätt med kostnad på 700 kr. De anlitar fakteringsbolog heter Riverty som är också dåligar. Riverty skickar ut påminnelse om betald faktura. De är så fräckt att göra så.

30 augustus 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Dårlige produkter som ikke holder det de reklamerer for. Fått faktura på produkt som ikke er mottatt. INGEN vilje til å ordne opp. STYR UNNA!!

26 augustus 2024

Hei Marte,

Her må det ha skjedd ett eller annet, og det ønsker jeg å hjelpe deg med å finne ut av. Jeg har ikke mer informasjon her enn ditt fornavn, så jeg klarer ikke identifisere hvilken saken/kundeforhold dette gjelder. Ta veldig gjerne kontakt med vår kundeservice slik at vi sammen kan finne en løsning. Du når vår kundeservice ved å sende e-post til kundeservice@norisma.no eller ring på telefon 21 56 09 80. Vi holder åpent man-fre 10.00-15.00.

Sinnsykt dyrt

Som alle andre anmeldelser nedover stusser jeg på tilbudet på 99kr, før neste pakke automatisk sendes ut med en faktura på 716kr for 60 tabletter. Ingen forvarsel på Mail eller lignende. Dere må gjerne skylde på at oss forbrukere ikke leser godt nok mellom linjene, men ser ut til at det er en gjenganger at folk føler seg svindlet av produktet deres, og måten dere selger på. ENORMT mye dyrere enn alle konkurrenter.

Alltid et rødt flagg når alle anmeldelser besvares med «du har bekreftet å ha lest avtalevilkår».

15 augustus 2024

Det var gott

Det gav mättnad,lite stopp på sötsuget och gick att dricka på kvällen utan att man blev överpigg... (men tyvärr lite för dyrt för mig)

31 augustus 2023

Hej Marita,

Tack för din återkoppling!☕😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke la deg lure av en testpakke til…

Ikke la deg lure av en testpakke til 99kr. Kommer fort en regning på 700kr+ om du ikke har ringt dem å sakt at du ikke vil ha flere

30 juli 2024

Hei Simon,

Som informert, selges produktet som abonnement uten bindingstid. Første forsendelse (prøvepakke) kommer til en rabattert pris. Ordinære abonnementsforsendelser kommer til ordinær pris. Dersom du ikke ønsker å motta neste planlagte forsendelse må du varsle dette innen frist for endring av abonnement som spesifisert i din ordrebekreftelse og på faktura som følger vare.

Du har før bestilling bekreftet å ha lest og godkjent vilkår for abonnement.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De skickar ut paketet även om man vill…

De skickar ut paketet även om man vill inte ha den, och man har ingen ångerrätt, man har ju alltid ångerrätt efter man har fått ett produkt hem!! Bara bedrägeri och te är inte heller bra!

10 juli 2024

Hej,

Det framgår inte tillräckligt med information i detta meddelande för att kunna identifiera ditt kundförhållande.

Våra produkter säljs som abonnemang utan bindningstid. Om du inte önskar nästa planerade leverans måste du säga upp abonnemanget inom den angivna tidsfristen på din faktura. Om abonnemanget inte sägs upp kommer nästa leverans att ske enligt den beställda abonnemangsplanen.

Kontakta gärna oss direkt via e-post för ytterligare hjälp. Du når oss på kundservice@norisma.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skal du ha betakaroten ville jeg heller…

Skal du ha betakaroten ville jeg heller gått på apoteket og kjøpt der.
Styr unna dette. Om du ikke er kjapp nok til å avbestille etter den 1. billige pakken får du en ny, greit nok det - men den er dobbelt så dyr til over 700kr og du får ikke lov å returnere selv om pakken er uåpnet.

1 juli 2024

Hei Daniel,

Det framgår ikke tilstrekkelig informasjon i denne tilbakemeldingen til å identifisere ditt kundeforhold.

Våre produkter selges som abonnement uten bindingstid. Hvis du ikke ønsker neste planlagte forsendelse, må du avslutte abonnementet innen fristen som angitt på din faktura. Dersom du ikke avslutter abonnement vil neste forsendelse sendes ut i henhold til intervall for bestilt abonnement.

Du har før bestilling bekreftet å ha lest og godkjent informasjon avtalevilkår. Informasjon om pris for prøvepakke og pris for ordinære forsendelser samt informasjon om returrett er det informert om før kjøp og sendt til deg på mail etter kjøp.

Om du har behov for hjelp eller har spørsmål er du hjertelig velkomment til å kontakte vår kundeservice, du når oss på e-post kundeservice@norisma.no

Styr unna

Styr unna! Om du ikke er kjapp nok til å avbestille etter den 1. billige pakken får du en ny med dobbelt opp til over 700kr og du får ikke lov å returnere selv om pakken er uåpnet…Du MÅ beholde den mao….

1 juli 2024

Hei Suzanne,

For å ikke motta neste planlagte levering må man varsle endring før frist for endring som oppført på faktura utløper. Dersom det ikke gjøres vil neste forsendelse sendes ut i henhold til abonnementets intervall. Det er som informert ingen returrett på ordinære forsendelser, blandt annet grunnet varens art og fordi den ikke kan videreselges da vare har vært utenfor vår kontroll.

Styr unna…!

Styr unna…!! Sender faktura selv om du har sagt opp!!
Hadde et abonnement hos Norisma…
Var inne på Mine sider på nettsiden deres og avsluttet kundeforholdet..
En mnd senere fikk jeg ny forsendelse..
Skrev øyeblikkelig mail om at dette var feil, og ringte. Og fikk beskjed å sende tilbake og det er gratis men det er ikke gratis å sende pakke tilbake. Jeg bil ikke havner på inkasso! Jeg vil ikke ha den pakke her. Dere må gi meg en retur etikken ig slutt å sende pakke. Vennmigt slett meg fra deres systemet også. Dere er ikke hjelpsome. Svarer ikke på mail. Jeg ønsker ikke å betale pakke som jeg ikke bestilt.

3 juni 2024

Hei Rose Marie,

Jeg har saumfart alle mulige innbokser din henvendelse skulle ha vært sendt til, og her ligger det ingen ubesvarte som matcher ditt navn. Jeg har ikke nok informasjon her til å se din e-post eller nokk informasjon til å identifisere hvilket kundeforhold dette faktisk gjelder for. Har du sendt din henvendelse til riktige adresse som er kundeservice@norisma.no?

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr unna…!! Sender faktura selv om du har sagt opp!!

Hadde et abonnement hos Norisma…
Var inne på Mine sider på nettsiden deres og avsluttet kundeforholdet..
Et par mnd senere fikk jeg ny forsendelse..
Skrev øyeblikkelig mail om at dette var feil, og at jeg hadde sagt opp kundeforholdet mitt..
Gikk mange uker før jeg fikk et svar, og da var svaret at de kunne ikke se at jeg hadde sagt opp..
Jeg svarer på ny, i samme mail om at jeg mener dette er feil da jeg har avsluttet..
Fikk ingen svar.. regningen min gikk til innkasso.. sendte så en ny mail.. forsatt ingen svar… også enda an mail og ingen svar… Fikk så ringt de og de fra skriver seg alt ansvar og at jeg må betale denne fakturaen for de har ikke sett at jeg har avsluttet kundeforholdet… og mener jeg må legge frem bevis for at de kan slette fakturaen.. Jeg mener det har skjedd en feil i deres systemer.. men det ansvaret vil de ikke ta på seg… Ser her nå at flere har samme opplevelser… dermed vil jeg på mitt sterkeste anbefale og styre unna da de sender ut nye foresendelser etter du har sagt opp og tar ikke ansvar for dette…

6 maart 2024

Hei Tirill,

Her ser jeg det er flere ting som ikke er riktig. Du har mottatt en mail med informasjon og løsning.

Ønsker deg en fin dag :)

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, fikk pakke selv om jeg hadde sagt opp mitt abbonement, ringte kundeservice som kunne fortelle meg at jeg hadde sagt opp feil! Ikke mulig å returnere pakke, truet med inkassobyrå om jeg gjorde det.
Styr unna

16 november 2023

Hei,

Dette høres rart ut, og jeg ønsker å finne ut hva som eventuelt kan ha skjedd her. Dersom for eksempel oppsigelse ikke har blitt varslet på riktig måte og vi dermed ikke har mottatt oppsigelsen kan det være en årsak til at vare har blitt sendt ut i henhold til registrert abonnement.

Send oss gjerne en e-post på kundeservice@norisma.no så skal vi få sett på saken fortløpende.

830kr for ingenting!!!

830kr for ingenting!!!

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med firmaet gentagende gange, men igen svar.
De sender inkasso og de fastholder at jeg skal betale, så 830kr for ingen ting!

Det er et SNYDE firma, brug dem aldrig!!!

14 november 2023

Hej Solveig,

Jeg ser, at du har fået svar via e-mail på hver henvendelse, vi har modtaget fra dig. Tjek gerne din spam-mappe i tilfælde af, at svarene er blevet forlagt i din inbox.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes bare at den kaffe er rigtig…

Jeg synes bare at den kaffe er rigtig god. Jeg drikker 2 krus af den hver dag.
Og jeg vil helst ikke løbe tør for den gode kaffe. Derfor vil jeg gerne have den kaffe til tre måneders forbrug. Mvh Alice Nielsen.

12 november 2023

Hej Alice,

Det glæder os meget at høre!

Jeg har sørget for, at du modtager 3 pakker ved hver levering. Derudover har jeg arrangeret, at din næste forsendelse vil blive sendt fra os i morgen tidlig, og at du får denne til en lidt billigere pris per pakke.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte. Du kan nå os ved at sende en e-mail til kundeservice@norisma.dk eller ring på 89881495. Vi holder åbent man-fre 10.00- 15.00.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei mitt navn er mladena

Hei mitt navn er Mladena og jeg har bestilt en pakke fra dere og jeg vil avbestille denne pakke Som jeg har bestilt kan jeg få også tilbake svar når dere har avbestilt

10 oktober 2023

Aldri mottatt pakke!!

Bestilte pakke til 179,- Fikk aldri denne pakken. Tenkte dermed at bestillingen ikke ble gjennomført. Men var ikke noe big deal, så gikk å kjøpte betakaroten på sunkost. 2 måneder senere får jeg brev fra namsmannen om at jeg skal i forliksrådet, og at jeg må betale et krav på over 3000kr. Aldri hatt et slikt problem noensinne! Ikke bestill herfra! Svindel på høyeste nivå!!!

15 juni 2023

Hei Thea,

Jeg ser du har fått hjelp av kundebehandler i denne saken, og alt ser ut til å ha kommet i orden.

I korte trekk så er det som har skjedd her at vi har mottatt bestilling på abonnement, varer har så blitt sendt ut i henhold til mottatt bestilling. Vi har ikke mottatt noen varsel om at varer ikke skal ha ankommet deg før du varslet om kravet du nå har mottatt grunnet utestående betaling. Vi har ikke hatt noe varsel om at det skal ha forekommet noe feil her før du nå tok kontakt, selv om det har blitt sendt flere varsel til deg tidligere om manglende betaling for faktura som hadde forfalt.

Som du fikk til svar av kundebehandler så er det bare å ta kontakt om du har videre spørsmål eller behøver hjelp. Du når vår kundeservice ved å sende e-post til kundeservice@norisma.no eller ring på telefon 21 56 09 80. Vi holder åpent man-fre 10.00-15.00.

De svarer ikke

Sa opp abonnementet men har ikke fått noe svar på mailene jeg har sendt. Abonnementet står som i inaktivt men alikevel sendte de ny forsendelse og står når neste skal sendes. Jeg har bedt om å få sende i retur men det svarer de heller ikke på. Dette er ikke greit. Dårlig kundeservice..

12 september 2023

Hej Jeanette,

Dit abonnement blev opsagt via e-mail den 12/09-2023. Samtidig modtog du som svar på din opsigelse, at dette var efter fristen for ændring af abonnementet, som var 04/09-2023, blev der derfor udsendt en endelig forsendelse - i henhold til aftalevilkårene.
Denne forsendelse er den, der er blevet informeret om, at der ikke er returret.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan nå os ved at sende en e-mail til kundeservice@norisma.no eller ringe på 21 56 09 80. Vi har åbent man-fre 10.00-15.00.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er så forfærdeligt et firma

Det er så forfærdeligt et firma. Ingen vare men en INKASSO SAG på over 800 kr.

8 september 2023

Hej Pia,

Her kan det se ud til, at der er opstået en fejl. Jeg har ikke nok information her til at identificere, hvilken sag eller kundeforhold dette gælder for.
Kontakt gerne vores kundeservice direkte, så vi kan finde en løsning på dette.

Du kan kontakte vores kundeservice ved at sende en e-mail til kundeservice@norisma.dk eller ring på 89881495.
Vi holder åbent man-fre 10.00- 15.00.

Dit is Trustpilot