norliving aps Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan bestemt ikke anbefales at bestille store leveringer. Vi har bestilt en Matteo sofa i grøn. Den bestilte vi d. 29.11.24 og vi har forsat ikke fået den. Vi har været i dialog med dem,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte og betalte for chaiselong sofa i uge 42 sidste år, 4 gange er levering udskudt, så nu kan vi vist godt vinke farvel til 12.000 + kr. Umådelig tarveligt og håber ejerne kan straffes på den e... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sofa bestilt i uge 4! Nu uge 28…stadigvæk ingen sofa…ingen besked fra forretning…og nu er Norliving “midlertidigt lukket”! Iflg revisor er der intet regnskab registreret for 2024…svinsk at sælge varer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte tilbage i januar måned en seng hos Norliving i Hillerød. Leveringstiden var sat til 5-6 uger, men jeg modtog desværre først sengen efter cirka 10 uger. Ved leveringen var sengen let beskadig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Beddenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos norliving.dk har vi et stort udvalg i Møbler, Senge og Interiør! Vi er en e-mærket Dansk forretning. I Hillerød er vores 1000 m2 store butik hvor du finder et smagfuldt udvalg af vores møbler, senge og interiør. I Vejle er vores ubemandede showroom hvor du har adgang hele døgnet året rundt. Se mere på vores hjemmeside.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg af super lækre møbler

Som den eneste af de butikker, jeg besøgte - og det var mange - kunne jeg her få en stofprøve med hjem, så jeg kunne vurdere farven i egne omgivelser, og det gjorde en altafgørende forskel.

Personalet har været uovertrufne, servicen fantastisk og så gør det ikke så meget, at jeg skulle køre langt for at besøge butikken, det var hver en kilometer værd.

22 oktober 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ærgerligt

Problemer med lang leveringstid som løstes men så gik det galt i post nord.
Måske egen fragt mænd ville løse problemerne

21 oktober 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, dejlige mennesker at tale med.

26 oktober 2023

Hej Dorthe.
Tak fordi du tog dig tiden til at skrive så fin en anmeldelse, det betyder utrolig meget for os.

Bestilte 3 piedestal / sideborde

Bestilte 3 piedestal / sideborde. Et kom desværre med en defekt. Fik tilsendt en ny hurtigt. Super service!

25 oktober 2023

Hej Daniel.
Jeg beklager mange gange at der var en fejl på din ene pedistal, men dejligt at vi fik det løst.
Og tak fordi du tog dig tiden til at lave en fin anmeldelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Langsom afsendelse

Jeg lavede en ordre for tre uger siden, ordren er endnu ikke blevet sendt.

23 oktober 2023

Hej Natuk.
Jeg beklager mange gange af din forsendelse har været så længe under vejs.

Meget tilfreds.

Bestillingen af min nye sovesofa gik nemt og hurtigt. Jeg modtog indenfor kort tid en bekræftelse på min bestilling. Så jeg er meget tilfreds med min bestilling.

8 oktober 2023

Hej Birgit.
Tak for din meget fine anmeldelse, som betyder utrolig meget for os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service.

Dårlig service.
Fakturerer for varen uden den sendes
Ikke til at få fat på pr tlf og mail

20 oktober 2023

Hej Birgitte.
Jeg beklager at der var forsinkelse på din levering.
Når jeg ser på din tracking skulle GLS have afhentet dine nye hylder den 16. oktober, men hentede dem først den 23. oktober.
Det er bestemt ikke sådan det skal være, og det beklager jeg mange gange.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I have ordered a Sovesofa model Torino…

I have ordered a Sovesofa model Torino LUX. I was told that it was a production item, but there was no communication regarding the delivery date. After calling them a couple of times, I was told it would be delivered during week 42 of 2023. But today, week 42 is over, and there is no communication again about the delivery of the sofa. But now that I have delivered the sofa, we are happy with the product itself.

20 oktober 2023

Dear Talat.
I am sorry about the delay of your new sofabed. I hope despite the delay, that you will enjoy it.
Best regards

Hurtig levering, god kvalitet

13 oktober 2023

Hej Marina.
Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os.
Maria// norliving

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Til en start opleves egentlig en god…

Til en start opleves egentlig en god service, men efter denne, har jeg ikke kunne komme i kontakt,
Sendte en mail for 14 dage siden, og har intet hørt?
Forsøgte derfor pr, telefon, både i sidste og denne uge, hvor der er en telefonsvarer, der beder os vente, men der kommer aldrig nogen til telefonen ? Det er virkelig ikke ret heldigt, hvis man vil sine kunder det godt !
Måske man skal ringe på et andet nummer ? Det anførte på hjemmesiden er : 4243 4407 ??? Mvh
Jeg redigere her min anmeldelse, da jeg efterfølgende, har fået god kontakt via mail. Der har de svaret samme dag også i WE, på flere henvendelser, så tag kontakt via mail. Det virker, mvh Betina Jensen

16 oktober 2023

Hej igen Betina

Mange tak for din fine anmeldelse.

Bh. Mikkel

Hej Betina

Den seneste mail vi har fra dig er at du spørger på et prismatch, ved ikke om det er den henvendelse du syntes du mangler svar på?
Den er svaret :)
Du må meget gerne sende din mail igen til hej@norliving.dk så skal vi tage os af det.

Vh. Mikkel / norliving

Sødeste personale <3

Den bedste service jeg nogensinde har oplevet <3

Jeg har købt den smukkeste lampe, som desværre ikke kan sendes med posten.
Da butikken ligger i Hillerød og jeg selv bor på Østerbro og ikke har mulighed for at afhente den, så tilbød medarbejderen selv at køre til Østerbro og aflevere den hos mig. Jeg havde på ingen måde forventet at de ville tilbyde dette.

Så 1000 stjerner herfra <3

5 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og hurtig levering

Skulle bruge borde i helt bestemt udgave. Kontaktede dem for at få hjælp og fandt hurtigt frem til en helt rigtig alternativ løsning som hurtigt kunne leveres til skarp pris. Kan varmt anbefales.

3 oktober 2023

Fantastisk service

Lækre varer! Jeg fik min levering før tid. Der var en mindre komplikation med en bordplade, hvor jeg fik super venlig service til hvordan den kunne udbedres, samt en kompensation på prisen. Dem der leverede varen var også enormt serviceminded, forsigtige ved opbæring af varerne.
Hele vejen igennem en fabelagtig service.
Kan varmt anbefales til alle andre.

19 september 2023

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Jeg købte på nettet en sovesofa, som viste sig at være for hård for pensionister. Mikkel var utrolig venlig og åben for en ombytning til en Box madras, også uden den helt vilde merpris. Mange tak og jeg kommer helt sikkert igen, når jeg står med et møbelbehov.

14 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle købe både spisebord og sofa

Skulle købe både spisebord og sofa. Får bekræftelse men bliver ringet op dagen efter og får at vide bordet ikke kan leveres da det er marmor og ingen vil levere (udstillingsmodel). Spurgte ind til at få chaiselongen på sofaen vendt hvortil de siger at ham der normalt gør det er på ferie de næste 3 uger men at de skal nok skal prøve at se om de kan nå det. Det når de selvfølgelig ikke og står tilbage med et tømrerprojekt uden lige der tager mig hele weekenden, da de fleste skruer er nærmest utilgængelige, stoffet under sofaen skal forsigtigt fjernes før man kan arbejde, og hængslerne på ingen måde passer sammen mellem sofa og chaiselong. Intet svar på kald eller beskeder. Ingen vejledning. En opgave der skulle være "lige til" tog mig 3 dage og man står tilbage med følelsen af at man er efterladt til sig selv lige så snart man har betalt. Det endte med skruer fra bauhaus. Alt i alt en ret ubehagelig oplevelse der let kunne have været undgået med lidt kommunikation.

18 augustus 2023

Hej Newsha
Tak for din tilbagemelding.
Jeg må sige at jeg er forarget over din fremlæggelse af sagen.
Mht. marmorbordet, så aftalte vi at jeg skulle undersøge om vores logistik partner ville køre med bordet, det ville de desværre ikke, da det er for tungt. Et flyttefirma kunne sagtens klare opgaven, da de har udstyret til tunge løft, men til nogle helt andre leveringspriser og det ville du ikke betale. Du var selvfølgelig meget velkommen til at købe marmorbordet, dog skulle du så selv sørge for transporten.
Mht. sofaen, ja jeg var alene i butikken i de uger så jeg havde ikke mulighed for at hjælpe med at vende chaiselongen for dig, hvilket jeg også sagde til dig, og du accepterede selv at vende den. Du kunne jo også have bestilt en sofa til normalpris med chaiselongen i den rigtige side, men du VILLE jo have en billig sofa nu og her.
Normalt tager det en time til halvanden at vende en chaiselong.

Jeg håber trods alt at du er glad for din sofa.

Mikkel Elgstrøm
Ejer / norliving aps