Kan bestemt ikke anbefales at bestille store leveringer. Vi har bestilt en Matteo sofa i grøn. Den bestilte vi d. 29.11.24 og vi har forsat ikke fået den. Vi har været i dialog med dem,... Toon meer
Bestilte og betalte for chaiselong sofa i uge 42 sidste år, 4 gange er levering udskudt, så nu kan vi vist godt vinke farvel til 12.000 + kr. Umådelig tarveligt og håber ejerne kan straffes på den e... Toon meer
Sofa bestilt i uge 4! Nu uge 28…stadigvæk ingen sofa…ingen besked fra forretning…og nu er Norliving “midlertidigt lukket”! Iflg revisor er der intet regnskab registreret for 2024…svinsk at sælge varer... Toon meer
Jeg købte tilbage i januar måned en seng hos Norliving i Hillerød. Leveringstiden var sat til 5-6 uger, men jeg modtog desværre først sengen efter cirka 10 uger. Ved leveringen var sengen let beskadig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos norliving.dk har vi et stort udvalg i Møbler, Senge og Interiør! Vi er en e-mærket Dansk forretning. I Hillerød er vores 1000 m2 store butik hvor du finder et smagfuldt udvalg af vores møbler, senge og interiør. I Vejle er vores ubemandede showroom hvor du har adgang hele døgnet året rundt. Se mere på vores hjemmeside.
Frejasvej 40A, 3400, Hillerød, Denemarken
- hej@norliving.dk
- norliving.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg har bestilt et bord hos norliving
Jeg har bestilt et bord hos norliving, og bliver ringet op af dem fordi de vil dobbelttjekke farven på bordets ben, da den farve jeg havde klikket af sjældent bliver valgt. Så for at være sikker på det ikke var en fejl kontakter de mig.
Det var en fejl fra min side (jeg havde kommet til at klikke hvide istedet for sorte ben), og deres opkald og omtanke har reddet mig fra en masse besvær.
Så kæmpe stor ros til deres service, men også deres produkter

Super venlig betjening
Super venlig betjening. Lidt lang leveringstid.

Antwoord van norliving aps
manglende levering og ingen kundeservice
har købte en lounge sofa. da varer aldrig kom blev jeg nødt til at kontakte dem, hvor de fandt ud af den var forsinket (pænt af dem ikke at kontakte mig) der er nu forventet levering denne uge, men har intet hørt og det er åbenbart komplet umuligt at komme igennem til kundeservice. har ingen ide om hvad status er?

Antwoord van norliving aps
God service og venligt personale
Første gang jeg besøgte den fysiske butik, som er virkelig flot. Virkelig god og imødekommende betjening, og god kaffe😀.
Vi endte med at bestille en sofa til vores nye hus og da sofaen ikke kunne nå at komme inden jul blev vi ovenikøbet tilbudt at låne en anden sofa julen over. Det kalder jeg god service og julen er reddet.
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler der.

Antwoord van norliving aps
Er utrolig glad vi har fundet jeres…
Er utrolig glad vi har fundet jeres side - udvælg af flotte møbler til ok pris, super god service indtil videre. Har søgt et blot sofabord og alle steder var de samme borde, men hos Jer fandt vi amazona glasbord som er absolut perfekt til vores nye havestue. Lamper bliver det næste vi får brug for! Tak👍🏻👍🏻👍🏻

Mega fed butik
Mega fed butik . Mega god betjening , god rådgivning og tid til en 👌super butik 👌

Antwoord van norliving aps
Rigtig god oplevelse at handle med…
Rigtig god oplevelse at handle med Norliving. God service og alle aftaler er overholdt. Min bedste anbefaling herfra.

Antwoord van norliving aps
Maria fra Norliving er skøn!
Jeg bestilte et tæppe, som hos mange andre har været meget udsolgt, og jeg har haft meget besvær med at få det. Jeg bestilte det hos Norliving, hvilket jeg ikke fortryder. De kunne dog ikke levere det tæppe i den størrelse, jeg havde bestilt, men Maria tilbød at levere det tæppe de havde på lager - dog større - men til samme pris. Mega god kundeservice Maria fra Norliving leverer. Super dejlig samtale, hvor man føler sig imødekommet, og forstået, og Maria formåede at imødekomme mine ønsker for leveringen. Top klasse🙏🏼

God oplevelse
Hurtig levering, 14 dage. Der var forkerte ben på sofaen, men fik hurtig respons fra kundeservice, og leverandør sender de rigtige ben. Alt i alt en god oplevelse.

Antwoord van norliving aps
Rutsjebanetur med god en god slutning
Bestilte en sofa online fra Norliving og den ankom efter planen efter 4 dage. Vi fik dog leveret en forkert sofa grundet en lagerfejl, hvilket jo er beklageligt. Jeg kontaktede derfor kundeservice, som var nem at få fat i, og der var god og hurtig dialog. Grundet blandede anmeldelser herinde, frygtede jeg et besværligt forløb - men jeg mødte kun hjælpsomme medarbejdere, der var opsatte på at finde en løsning. Vi fandt i samarbejde en løsning på leveringsproblemet, og vi fik også en fair kompensation for besværet. Så overordnet en fin oplevelse.

Antwoord van norliving aps
God dejlig butik både på nettet og i…
God dejlig butik både på nettet og i virkeligheden, de har rimelige priser og hurtig levering

Antwoord van norliving aps
Modulsofa model Lazy (Poor Quality)
I bought a Lazy sofa, and unfortunately, it didn't meet my expectations, leaving me pretty disappointed overall. The main problem was the low quality of the sofa's materials, which, in my view, doesn't justify the price I paid.
The material quality raises concerns about the sofa's durability and long-term comfort, showing signs of wear and tear sooner than expected. This is disheartening, considering the investment I made in the purchase.
I noticed that the company seems more focused on protecting its own financial interests than ensuring customer satisfaction, which is concerning. The lack of consideration for the customer's perspective raises questions about the business's commitment to customer-centric practices and overall service quality.
Unfortunately, my dissatisfaction extended to the customer service provided by the company. While they were responsive and polite, they couldn't offer a satisfactory solution regarding a refund or return. This lack of flexibility added to my disappointment.
Considering the substandard product quality and limited assistance from customer service, I strongly advise against making a purchase from this place. The overall experience left me with a negative impression, and potential buyers should be aware of these shortcomings before deciding to invest their money in products from this establishment. Based on my personal experience, I would caution others against buying from this place due to the insufficient product quality and the unsatisfactory customer service experience.

To sofaer
Service i butikken i Hillerød var rigtig fin. Ventede (som aftalt) ca 5 uger på levering af sofaerne. MEN sofaerne ligner mildest talt noget der er løgn. Stoffet sidder skævt, hynderne er ikke ens og samlingerne ved ryg og armlæn sidder ikke ordentligt sammen. Har taget billeder og sendt til Norliving og afventer pt hvad der skal ske. Det er en ommer!

Jeg bestiller et bord
Jeg bestiller et bord, dummer mig med endelsen på min email, og bliver mødt med solid kundeservice og et smil over telefonen. Det er service!
Mit bord ankommer med postnord, 2 dage senere uden skader, upåklageligt.

Antwoord van norliving aps
På trods af lang levering så endte historien tilfredstillende
Dejlig butik og også en god netbutik…
Dejlig butik og også en god netbutik med rimelige priser og hjemmelevering ved støre køb.
Rigtig god service på telefonopkald og…
Rigtig god service på telefonopkald og de to folk som leverede stolen, Virkede upåklageligt.
Skøn butik at komme i
Butikken er altid lækker at komme ind, og der er mange flotte ting fra SPECTRUM. Medarbejderne er hjælpsomme og sjove. Man kan altid få inspiration i deres flotte udstillinger.
Tina