Norrsken Jackets Reviews 281

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Köpt fin och prisvärd jacka. Men har haft svårt att få kontakt med företaget. Svar på mail som verkar vara skrivna av robot!! Dessutom bara på engelska. Jag ville få hjlp att hitta tillbaka till en p... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag uppfattar att jackan är liten i storleken - i övrigt mycket bra. Köpte en storlek större än jag brukar på jackor, men den känns ändå lite trång. Känns som "gamla" storlekar där dagens 34/36 är som... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Köpte vinterjacka Berga i svart. Verkar vara bra kvalité, tur att jag kontrollmätte mig för jackan då den är liten i storleken. Tog stl 42 och jag är 164 cm och väger 67 kg. Jag kan inte gå upp i vik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min Norrskensjacka kom idag, en knapp vecka efter beställningen. Storleksguiden fungerade bra och jackan sitter perfekt. Bilden stämde väl med verkligheten och jag är mycket nöjd. Att vinterjackorna s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Inspirerade av ett Norrskens sprakande energi och svårbeskrivligt vackra ljus skapade vi vårt varumärke Norrsken Jackets. Med ett stort knowhow om hur man designar och producerar jackor av bästa kvalité har vi lagt ner vår själ i en helt ny kollektion av jackor anpassade för den medvetna kvinnan som vill vara snygg och varm varje dag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Bra köp

Plagget motsvarade mina förväntningar och storleken var enligt standard (dvs jag beställde min vanliga storlek och den passade). Snabb och korrekt hantering av order och leverans. Jag är mycket nöjd med min nya fina jacka!

23 februari 2025

Trevligt jacks

Trevligt jacks. Väger lite. Något stor i storleken. Har en Mora bättre i storleken.

20 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Retur av vara

Jag returnerade ett par byxor som var för stora och skickade mail om att jag valde den större storleken pga att det rekommenderades på hemsidan. Efter att inte ha fått någon återbetalning på nästan en månad så skickade jag en fråga till kundtjänst. De sa att det blivit något fel men att de betalade tillbaka direkt.
Det gjorde de också så det är bra men jag hade förväntat mig att det blev utan avdrag för returfrakt pga dels felaktig information och så sen återbetalning.

2 december 2024

Superfin kundservice

Superfin kundservice! Fick väldigt bra hjälp i mitt ärende när det strulade, fick dessutom kompensation för besväret.

16 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Urusel kvalitet

Urusel kvalitet. Första jackan jag köpte släppte tyget vid tryckknapparna. Jag ville reklamera men kundtjänst menade på att de inte kunde vara säkra på att det var ett produktionsfel på jackan eller om det var jag som hade åstadkommit det. De kunde erbjuda mig 50% rabatt på en ny jacka. Så jag beställde en ny jacka. Första tvätten så slits tagen på armen loss och tyget spricker vid dragkedjan, trots att jag tvättar enligt deras rekommendationer. Så jag mailar till deras kundtjänst igen, som nu endast skriver på engelska. Jag skickar bilder och hon skriver att det är en solklar reklamation. Men när hon får mitt ordernummer och ser att jag beställde min jacka för ett par år sedan så accepterar hon inte reklamationen. Och så passar kvinnan i kundtjänst på att håna mig för att jag inte hade tvättat jackan tidigare. Jag har andra vinterjackor jag byter mellan, detta är liksom inte den enda vinterjackan jag äger. Jag kan ju tycka att en vinterjacka som INTE används dagligen ska hålla och inte gå sönder. Och tur är väl det att jag har fler jackor eftersom kvaliteten hos norrsken verkligen är under all kritik. Kommer absolut inte beställa härifrån igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller. Det finns snyggare jackor som dessutom erbjuder bättre kvalitet på andra ställen och med trevligare kundtjänst.

7 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.