Ett företag som inte kan ta ett nej. Ej reklam: Får ett nytt reklamblad varje dag, även på dagar det inte är utlämning. Kan ringa flera gånger för att "dubbelkolla" om jag verkligen inte vill sälja m... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Adrian otrevlig mäklaren han vill bråkar med kunden, efter jag skriv avtalet han svarade inte på meddelandet och han glömde skicka avtalet för att betala handpenning jag påminna honom för att han sk... Toon meer
Bokade visning med Tobias Berger. Han bestämde då att delge information inte var hans uppgift och sålde bostaden utan att informera eller ställa in visningen. Det här resulterade i att min partner sam... Toon meer
Jag har köpt och sålt 4 lgh i mitt liv och den värsta mäklarfirman nånsin har varit Notar. Tack vare dem köpte jag (och med mig flera andra) en nybyggd lgh i ett hus som hade så mycket fuskbygge att... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Notar är en fastighetsmäklare som förmedlar bostadsrätter, lägenheter, villor och fritidshus. Våra mäklare är experter på ditt område. Välkomna in för värdering
Contactgegevens
Artillerigatan 42, 114 45, Stockholm, Zweden
- notar.se
Oseriösa mäklare som erbjuder privata…
Oseriösa mäklare som erbjuder privata visningar bara för att sälja objektet kort innan visningen skulle ägt rum. Känns som ett helt respektlös slöseri med andras tid.
Vi var beredda att bjuda över slutpriset, men antar att säljarna inte informerats om vårt intresse...
fick ingen information om inställd lägenhetsvisning
Bokade en lägenhetsvisning. Samma dag som visningen skulle vara råkade jag se att lägenheten nyligen hade sålts. Hade uppskattat om någon sagt till mig att visningen blivit inställd.
Sämsta mäklare varit med om Tammar…
Sämsta mäklare varit med om Tammar Abboud, Nicklas och Milo Lide på nNotar kontor i Liljeholmen. De ljuger för kunder och lovar och sedan backar de och vrider på saker och ting. Tammar har locat mig innan köpet få en parkering plats och då efteråt var det kö.. lögn. Milo lovat mig att det går bra med kontant överföring på inträdes dagen då efter en vecka sa försök först med din bank ifall inte funkar då kan du överföra.. nu säger Milo tyvärr om inte sker via banken blir kontrakt brott .. hans chef Nicklar på kontoret Notar som är ännu sämst av alla ljuger och säger att det har inget hänt av allt.. och bara skyddar sig själva efter deras lögn och lovande .., reko detta aldrig det kontoret Notar i Liljeholmen. De ljuger och ändrar på saker och ting
Medvetet undanhållit information
Vår mäklare från notar dolde för oss och valde att inte informera om ett kommande stambyte. Eftersom det nämndes på ett ställe i objektbeskrivningen var vi tyvärr körda. Vår åsikt är att mäklaren använde sig av bedrägliga försäljningsmetoder som inte är okej, inte ens för en fulsäljande mäklare. Vi kontaktade både chef och vd till mäklaren och redogjorde för vad som hade hänt men de var uppenbarligen ok med att aktivt lura köpare. Jag skulle vara extremt försiktig och helst undvika att göra affärer med dessa skojare.
Jag bokade in mig på en visning med…
Jag bokade in mig på en visning med Burhan Balikci, fick mail bekräftelse, han ringde upp dagen efter och ville svara på frågor om lägenheten jag sa att det kan vi ta på visningen när jag får se den, han sa ja. Jag kommer dit på visnings tiden, står där i 20 minuter i minusgrader, han svarar inte i telefon. Han skriver ett sms en stund senare att lägenheten är såld och visningen är inställd. 👎👎👎 notars hemsida visar fortfarande visningen så jag hade ingen möjlighet att få veta att det var onödigt att komma dit.
Paulina var proffsig
Paulina var proffsig, duktig och man kände att hon var närvarande samt fokuserad och tillgänglig under hela processen och jobbade för ett bra resultat.
Min upplevelse hos Notar förblir den…
Min upplevelse hos Notar förblir den samma, de är jätte professionella och hjälper alltid till under hela processen steg för steg.
Jag hade en fantastisk upplevelse med Notar. Från början till slut var deras team professionella och hjälpsamma. De guidade mig genom hela processen med tydlig information och svarade på alla mina frågor. Jag kände mig trygg och välinformerad av min fastighetsaffär. Jag rekommenderar starkt Notar till alla som söker pålitlig och kompetent hjälp inom fastighetsområdet!!
Avråder starkt från att anlita Notar…
Avråder starkt från att anlita Notar Nacka! Mäklaren stöttade mig ingenting under säljprocessen, höll inte vad hon lovade samt tappade flera intresserade köpare. Mäklaren gjorde dessutom ett allvarligt fel som resulterade i att min bostadsförsäljning ledde till negativa konsekvenser för mig. Otroligt oproffsiga, otrevliga och inte ett dugg tillmötesgående på kontoret, hade liknande upplevelse med 3 olika personer på kontoret. Vid försäljningen hade mäklaren inte brytt sig om att varken uppdatera prospektet med korrekt information, eller skriva ut på finare papper. Kändes väldigt oseriöst att få prospektet på tunna papper, i jämförelse med när jag köpte bostad av Fastighetsbyrån och man fick en proffsig pärm med sammanställd information om bostaden och försäljningen.
Hoppas ingen annan gör samma misstag som jag genom att välja Notar Nacka, ångrar verkligen att jag valde Notar och kommer aldrig anlita dem igen.
Josefin var extremt trevlig och man…
Josefin var extremt trevlig och man upplevde verkligen att hon var intresserad i att hjälpa en, och hon gjorde allt sitt jobb på ett väldigt effektivt sätt.
Proffsiga mäklare som har koll på den…
Proffsiga mäklare som har koll på den lokala marknaden . Kan varmt rekommendera !!!
Redan från första början kände jag den…
Redan från första början kände jag den höga professionella och trevliga nivå Notar utstrålar. Jag har känt mig helnöjd och inspirerad utmed hela processen, och dessutom jättenöjd med resultatet. Jag kan med glädje och trygghet rekommendera Notar. Helt toppen, från start till avslut! "
Har grannar som sålde med Notar och de…
Har grannar som sålde med Notar och de är väldigt nöjda, jätte bra slutpris och en smidig o snabb affär.
Trevligt bemötande och fick all hjälp…
Trevligt bemötande och fick all hjälp jag behövde! Tack!
Jag köpte mitt första hus genom Notar…
Jag köpte mitt första hus genom Notar och jag kände mig trygg i hela processen och jag fick alltid svar på mina frågor. Tack Robin på Haninge kontoret som hjälpte mig och förklarade allt.
Jag rekommenderar verkligen Notar och jag kommer definitivt använda mig av Notar igen.
Fantastisk personal som hjälpte mej att…
Fantastisk personal som hjälpte mej att reda ut frågor… mycket kunniga
Tack
Seydo var trevlig, hjälpsam och kunnig. Vi fick alltid snabb återkoppling.
Vi är mycket nöjda över att ha valt…
Vi är mycket nöjda över att ha valt Notar som mäklare. Proffsiga mäklare med erfarenhet och lokal kunskap!
Rekommenderas varmt!
Kunnig och förtroendeingivande…
Kunnig och förtroendeingivande mäklare.Ehsan på Notar Hammarby Sjöstad.
Reklam varje dag?!
Vet inte riktigt varför jag får reklam VARJE dag från Notar när posten inte delas ut varje dag. Speciellt med tanke på att jag har satt Ej reklam tack på min postlåda 💀 Det får mig inte direkt att vilja välja dem vid eventuell försäljning av min bostad.
Nä..
Eker, mäklare som tog illa upp när jag efter vunnen budgivning ville besiktiga lägenheten innan jag skrev på kontraktet. Hon tog det personligt & menade på att bostadsrätter besiktigas inte i Uppsala.
Hon lovade tillsut att återkoppla med tid som passade säljaren, men efter en veckas tystnad fick jag ett sms där hon skrev att lägenheten var såld.
Tror dessutom att hon ljög om buden då hon ringde upp & sa att budgivare 4 lagt ett dolt bud (som säljaren valt att dela med mig). Men senare lägger budgivare 4 ett synligt bud långt under vad mäklaren sagt...
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.