perfekt bedrijf alles super in orden graag een nieuwe levering als het vervangen moet worden ik koop graag bij u gr. Frans Krijnen
Eigenlijk geen ster waard, bestelling nooit ontvangen, klantenservice in Engels , beloven iets wat ze niet waar maken en volgens mij is de parfum die ze verkopen ook ontzettend nep als de reacties van... Toon meer
Het is fijn shoppen bij notino.Ze zijn goedkoop en het pakket wordt snel geleverd .Helemaal perfect.
Goede prijs, snelle levering. Wij bestellen hier al jaren. Geen nepsite of nepluchtjes (voor zover wij het hebben kunnen beoordelen dan)
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Parfüms günstig Originalware - bis zu 50% sparen! In der Online-Parfümerie Notino.de kaufen Sie Parfüm billiger. Shop Notino.de.
Verenigde Staten
- 089 121405749
- info@notino.de
- notino.de
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte ervaring/klantenservice
Geen probleem wat betreft mijn geur
Geen probleem wat betreft mijn geur, Terre D´Hermes eau de toilette. Werkt perfect en keurig op tijd geleverd.
Slechte klantenservice
Een behoorlijke bestelling geplaatst en waaronder een luchtje van Bvlgari. Deze ruik je gewoon helemaal niet. Echter de verpakking al weg gedaan. Een mail gestuurd en ook verteld, dat ik tot nu altijd erg tevreden was, maar helaas nu een klacht over het parfum had. Ook vermeld dat ik de verpakking al had weg gedaan. Na 3 keer om een reactie te hebben gevraagd, krijg ik eindelijk na bijna 2 weken een antwoord in het engels. Gericht aan ene Liezel, mijn naam lijkt er niet eens op...en een standaard mail, dat ik het product in de orginele verpakking mag retourneren naar een adres in Engeland ! Terug gemaild, dat dit echt ontzettend klantonvriendelijk is en onbeleefd....nooit meer iets gehoord. Dat was dus voor het laatst, dat ik besteld heb bij Notino.
Waardeloos.
Waardeloos.
Haarverf van Garnier gekocht.
Er zit minder produkt in de verpakking dan die je bij de drogist koopt.
Gebruiksaanwijzing en tekst op verpakking alleen in een Oost-Europese taal.
Reageren niet op mail.
Pepe Nero van Erbario Toscano lijkt er niet op...
Ik heb mijn standaard luchtje besteld Pepe Nero van Erbario Toscano. Bij notino verkocht omdat bij Erbario zelf de verzendkosten erg hoog zijn.
Helaas is goedkoop duurkoop. Het luchtje lijkt in de verste verte niet op de vier flesjes die ik hiervoor direct bij Erbario heb gekocht.
Pakketje na 2.5 week nog niet geleverd, klantenservice niet bereikbaar
Op 21 december een kerstcadeautje besteld. Zou die dinsdag door PostNL bezorgd worden. Expres dus hier besteld en niet ergens anders zodat het er in ieder geval voor de kerst zou zijn (die viel immers op vrijdag, dus dan had ik een paar dagen uitloop omdat het druk is bij de bezorgdiensten). Helaas, dinsdag geen pakketje, woensdag ook niet en in de PostNL app stond dat het nog niet bij hen geleverd was. Ik heb ze woensdag gemaild of ik mijn pakketje nog voor kerst kon verwachten. Geen reactie tot op de dag vandaag. Op 30 december kreeg ik een mailtje dat ik me kon gaan verheugen, want het was verzonden (goh, eindelijk, een week nadat beloofd was). Helaas ook die dag geen pakketje. Er stond nu wel in de PostNL app dat het bezorgd was, maar wij waren gewoon thuis en er is niks geleverd. Ook geen briefje, niks bij de buren. Contact opgenomen met PostNL en met Notino. Van PostNL netjes een reactie terug, maar die verwijzen we door naar de verkoper want die zijn aansprakelijk en alleen zij kunnen PostNL aansprakelijk stellen. Van Notino tot op heden GEEN reactie. Let wel: het is nu 6 januari. Ik heb ze gemaild op 23 december, 30 december, 4 januari, en vandaag dus maar weer een mail er achteraan.
Daarbij vind ik het ook raar dat je extra moet betalen voor een duurzame verpakking, en om je pakket te verzekeren. De verkoper is gewoon verantwoordelijk om jouw pakketje heel bij jou te bezorgen, dus extra betalen voor het geval het pakketje tijdens transport stuk gaat of kwijt raakt is echt nonsens. Daar zijn zij verantwoordelijk voor en dat proberen ze zo op de klant af te schuiven. Bovendien is de klantenservice bij Notino zo belabberd dat je niks aan die verzekering hebt omdat ze toch niet reageren.
Goedkoop is duurkoop helaas
Goedkoop is duurkoop helaas. Ik had mijn favoriete parfum besteld omdat die bij Notino een stuk voordeliger was. Helaas bij thuiskomst bleek de geur absoluut niet te blijven hangen, heb het idee dat ik een oud flesje parfum heb ontvangen. Ik heb erg veel spijt van de aankoop via Notino :-(
Echt een slecht bedrijf
Echt een slecht bedrijf. Bestel 7 dingen een giftset helemaal kapot en besmeurd met douchegel. Reageren een week later en willen dan foto’s van de originele verpakking en alles. Waarom zou ik dat zo lang bewaren?? Mijn advies: bestel hier nooit iets! Heel slecht.. slechte service en slechte producten!
Ik had een luchtje besteld voor veel…
Ik had een luchtje besteld voor veel minder dan ik gewend was. Helaas eenmaal hier bleek de parfum en donker van kleur en hij bleef niet hangen terwijl normaal ruik ik m dagen later nog. Mail gestuurd dat ik het idee had dat ze me een oude geur verkocht hadden. Kreeg gelijk een mail terug dat ik het terug kon sturen. Zou wel wat langer duren omdat ze het zouden onderzoeken. Op het formulier stond een ander luchtje uitzoeken of de zelfde maar dan nieuwe fles. Ik heb gezegd dat ik liever mijn geld terug wilde omdat ik het niet meer vertrouwde. Kreeg een mail dat ze het bedrag binnen 3 dagen terug zouden storten. En dat waar ook zo! Daarom 4 sterren omdat ze op het gebied van klantvriendelijkheid correct gehandeld hebben. Qua producten koop ik hier niks meer.
Al heel vaak mijn favoriete geur…
Al heel vaak mijn favoriete geur besteld die in de winkels niet meer te krijgen is. Altijd netjes en vlot verstuurd en ontvangen en zeker NIET nep.
de club wekt de indruk betrouwbaar te…
de club wekt de indruk betrouwbaar te zijn, maar dat zijn ze allerminst. Koop hier nooit, maar dan ook nooit iets. Ze verkopen troep!
Nep geurtjes
Ik heb Patchouli Blanc van Reminiscence besteld.
Niet dezelfde verpakking als het origineel en al helemaal niet hetzelfde geurtje.
Goedkope namaak. Ga hier nooit meer bestellen.
Oplichters!
Oplichters!
Parfums zijn zeker niet orgineel! Ze zeggen van wel maar niet waar!! Na spuiten is het na een half uurtje al weg gevlogen!!
vervliegt
De geur is na een half uur al vervlogen.
Zo zie je maar weer goedkoop is duurkoop
Slechte bedrijf
Wat een k.. bedrijf een paar keer over en weer gemaild omdat mijn parfum flesje kapot aangekomen is heb ik alle foto’s gestuurd Van de kapotte parfum flesje tot aan de kapotte doos behalve van mij retour label omdat ik die heb weggegooid Is het nogsteeds niet goed en krijg ik telkens een Maria aan de lijn
Heb zelfs extra betaald voor zo’n verzekering dat als er wat is met je parfum dat je gelijk een nieuwe gestuurd krijgt en krijg daar ook niet eens mijn geld voor terug
MIJN ADVIES NOOIT MAAR OOK NOOIT IETS HALEN HIER
Het zijn gewoon vieze oplichters
Luchtje van Hugo boss besteld
Luchtje van Hugo boss besteld, deze is niet echt. Helaas... geur is zo weg. Had hiervoor een echte en die bleef je de hele dag ruiken
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Snelle service. Meerdere malen besteld.
Goed product' prima prijs, snel geregeld..Heb Femme van Hugo Boss besteld en…
Heb Femme van Hugo Boss besteld en binnen een dag gekregen. 75 ml voor € 38 en 3,95 kosten. Zondag besteld..dinsdag in huis. Prima geregeld en goed afgewerkt.bedankt.
Zelf betalen voor verzending en retourkosten. Niet meer van deze tijd.
Je betaalt voor verzending en voor retourkosten. Niet meer van deze tijd.
Wat een waardeloos bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf!
Heb daar gezicht creme (Italiaans fabrikaat) gekocht waarin duidelijk korreltjes waarneembaar en voelbaar waren en heb het product geretourneerd. De afzender van het product was een bedrijf uit Tsjechie (waarschijnlijk een afgekeurde partij).
Notino heeft het product onderzocht en heeft geen afwijkingen kunnen vinden.
Advies: koop hier helemaal niets, men levert een inferieure kwaliteit en bij klachten is er niemand thuis.