perfekt bedrijf alles super in orden graag een nieuwe levering als het vervangen moet worden ik koop graag bij u gr. Frans Krijnen
Eigenlijk geen ster waard, bestelling nooit ontvangen, klantenservice in Engels , beloven iets wat ze niet waar maken en volgens mij is de parfum die ze verkopen ook ontzettend nep als de reacties van... Toon meer
Het is fijn shoppen bij notino.Ze zijn goedkoop en het pakket wordt snel geleverd .Helemaal perfect.
Goede prijs, snelle levering. Wij bestellen hier al jaren. Geen nepsite of nepluchtjes (voor zover wij het hebben kunnen beoordelen dan)
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Parfüms günstig Originalware - bis zu 50% sparen! In der Online-Parfümerie Notino.de kaufen Sie Parfüm billiger. Shop Notino.de.
Verenigde Staten
- 089 121405749
- info@notino.de
- notino.de
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik koop al jaren bij Notino
Ik koop al jaren bij Notino. Niet alleen geuren ook gezichtsverzorging. Altijd goed.
Nooit problemen. Eenmaal een wat beschadigd doosje gehad, dit was echter bij een uitverkoop artikel met een sterk gereduceerde prijs. De fles en de geur waren tip top in orde.
M
Notino
Heb 12 juli een giftset besteld en zou binnen 3-4 werkdagen geleverd worden maar ben nu bijna 3 weken verder en heb nzog steeds niks gekregen?? Zou niks bestellen op de site als ik jou was
2 parfums besteld,er word er 1…
2 parfums besteld,er word er 1 geleverd.
Contact opgenomen en de volgende keer zou het gratis maskertje er ook bij zitten.
Later kreeg ik een doosje thuis met een parfum doosje ingepakt,weer het maskertje er niet bij maar dat geeft niet want dat was toch maar iets wat je gratis erbij kreeg.
Toen wilde ik de parfum gaan gebruiken,bleek er helemaal geen parfumflesje in te zitten.
Later keek ik eens goed wat er allemaal in de doos gestopt was en bleek er gewoon verzwaringen in het karton gemaakt te zijn.
Nu gaat het voor mij om maar 100 euro dus het valt nog te overzien,opnieuw bestellen bij Notino gaat hem echt niet meer worden,Notino zelf helpt zijn klanten ook niet al heel veel mailtjes vooraf gehad maar zij gaan niks voor mij als klant betekenen want ze hebben al een doosje opgestuurd en daar is de kous mee af voor ze.
Ik lees heel veel goede reviews en ik ben blij dat te lezen maar ik heb pech gehad,waarschijnlijk een medewerker die stiekem wat in zijn zak stopt voor een extra zakcentje,daar ben ik als klant de dupe van en gezien zij niet klantvriendelijk zijn heb ik pech.
Heb mijn bestelling geplaatst en kreeg…
Heb mijn bestelling geplaatst en kreeg netjes een update van Notino dat de bestelling betaald was en ook dat ze de bestelling verzonden hebben kon alles via track and trace volgen super super winkel.
3 dagen later kwam mijn bestelling binnen met de producten die ik had besteld en echt super alles was goed en kreeg er zelfs een cadeautje bij :) super tevreden en heb wederom besteld voor de 2de keer en vrijdag komt deze bestelling al binnen ik kan niet anders zeggen als een te gekke winkel en ga daar zeker vaker bestellen.
ik koop mijn luchtjes enkel nog maar…
ik koop mijn luchtjes enkel nog maar bij Notino,ik snap niet dat er mensen zijn die denken dat het nep is!,Ten eerste is hij de goekoopste en ik ben natuurlijk niet gek om bij Douglas 25 Euro meer te betalen.En inderdaad als je dat denkt niet meer kopen dan bij Notino
Ik ga nu weer een heerlijk geurtje bestellen bij ze.Even nu een voorbeeld ik wil Mancera Lemon Line 120 ML 107 Euro bij Notino,Bij de Bijenkorf 150 Euro,Tel uit je winst.
Review van Lancome "La vie e belle"
IK heb een paar maanden geleden La Vie e Belle van Lancome besteld. Bij aankomst van het pakketje was ik al erg geschrokken. Het cellofaan zat enorm los en heel slordig om de parfum doos heen. Dit is al het eerste signaal dat de parfum nep is. Échte parfum huizen zorgen ervoor dat het cellofaan superstrak om het doosje heen zit. Verder heb ik alles gecontroleerd; de dop, glas vd fles, het charge nummer, het strikje rondom de dop etc.
Dit leek allemaal in orde.
Toen de geurtest: ik had nog een fles staan gekocht bij Douglas, deze opgespoten, en op de andere pols die van Notino opgespoten. Na 8 uren roken beide polsen nog even sterk. Het lijkt erop dat die van Notino toch écht is. Afgezien van het cellofaantje! want dat klopt gewoon niet.
Al met al: ik weet het nog zo net niet, en durf niet voor de volle 100% te zeggen dat Notino een nep geur heeft verkocht.
Ik heb zojuist wederom een fles "La Vie e Belle" gekocht bij Notino van 75 ml. voor de prijs van € 62,90 (té mooi om waar te zijn)
Dus benieuwd hoe deze aankomt en ruikt!
2 Azzaro Chrome luchtjes besteld
2 Azzaro Chrome luchtjes besteld, lijken bij verre na niet op de geur die ik gewend ben (Heb hem al 10 jaar)
retour formulier ontvangen, retour die handel en hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Nepparfum
Direct na ontvangst van het pakketje gemerkt dat de geur, Nomade edp van chloe, nauwelijks ruikt en snel vervlogen is. Klacht ingediend bij Notino en ik kan hem op eigen kosten retourneren en dan wordt het onderzocht.
Zoals vele anderen ben ik van mening dat de parfum niet origineel is. Ik heb deze geur al eerder gehad en het exemplaar van Notino lijkt totaal niet hierop.
Dus wil je teleurstellingen voorkomen: NIET BESTELLEN OP DE WEBSITE
Prima website en service
Prima website en service.
De zeurpietjes hieronder moeten gewoon lekker bij hun oud en vertrouwde Douglas blijven in de verouderde winkelstraat, dan gaat de rest van ons met de tijd mee. En zo ook notino.de.
Drie keer besteld en drie keer prima geleverd.
NEPPARFUM
Parfum Escentric Molecule 01 besteld in december 2017 kreeg een parfum thuisgestuurd die nauwelijks rook. Teruggestuurd en een parfum ontvangen die wel de juiste geur had. December 2018 dezelfde parfum weer besteld en kreeg weer een parfum thuisgestuurd met nauwelijks een geur. Heb helaas nu echt het gevoel dat dit niet zomaar een foutje was maar dat je nepparfum krijgt. Heb wel mijn geld teruggestort gekregen maar zal hier nooit meer kopen.

Antwoord van NOTINO DE
Goed bedrijf en top geurtje
Ik zocht al een poos naar de Juicy Couture Gold Couture parfum voor een schappelijke prijs, Notino verkoopt een 100ml fles voor rond de 40 euro, prima deal. Voordat ik bestelde was ik wat huiverig, omdat er toch wat zorgwekkende reviews te vinden zijn over dat sommige parfums ‘nep’ zijn. De meeste klachten die ik gelezen heb gingen echter over het transportbedrijf waar Notino mee samenwerkt, namelijk GLS. Ik heb mijn luchtje op zondagavond besteld, de informatie over het pakket online was niet erg inzichtelijk. Ik las al dat verzending wat langer duurt, maar kon helaas niet opmaken welke dag het pakket daadwerkelijk zou worden bezorgd. Dit werd dus vrijdag laat op de middag, helaas was ik op dat tijdstip net niet thuis. GLS biedt je de mogelijkheid een nieuwe bezorgdatum te selecteren of bezorging bij een parcelshop en hem zelf af te halen. Dit laatste heb ik voor de zekerheid maar gedaan, omdat ik niet de tijd had een hele dag te wachten thuis op een pakket. Maandag kreeg ik een mail dat het pakket bezorgd was bij de parcelshop. Maandagmiddag mn pakketje opgehaald
en erg blij met het parfum. Omdat de bezorging toch wat lang duurt en je weinig informatie over je pakket krijgt geef ik 4 sterren. Had het fijner gevonden een tijdzone geweten te hebben, zodat ik niet de hele dag op een pakket moet wachten. Ik zou zeker weer bij Notino bestellen.
Nooit meer notino
3 luchtjes besteld. 1 ervan was stuk. Films alles gestuurd voor bewijs. Dan moet het luchtje opgehaald worden door hun bezorgdienst waarvoor je een hele dag thuis moet blijven. Echt bizar. En dan hopen dat ze het na 3 weken omruilen. Voor mij gewoon lekker een luchtje in een parfumerie kopen dan online op notino en dan deze ongemak. Hele dag thuis zitten te wachten voor een luchtje wat retour moet. Belachelijk.

Antwoord van NOTINO DE
Prima bedrijf
Prima bedrijf, levering duurt aantal dagen, maar daar is mi de prijs ook naar. ( en het komt blijkbaar altijd uit tjechië) dus eigenlijk nòg snel Keurig en veilig verpakt. Prima ORIGINELE produkten, niets op aan te merken.
Jammer dat je nooit een sample mee krijgt. Verder prima gedaan allemaal. Thanks Notino.
Super
Twee bestellingen (23/12/18 en 27/12/18) wegens de feestdagen begrijpelijk wat langere levertijd. Geleverd op 03/01/19 tot volle tevredenheid. Complimenten van onze kant, we zullen dan ook zeer zeker vaker gebruik maken van Notino. AANRADER!
Hugo boss
Ik heb 2 hugo boss besteld.1 voor mannen en 1 voor vrouwen.De verpakking en de letters op de fles komen niet overeen met de orginele.De geur komt al helemaal niet overeen met het orgineel.Ik constateer dat deze NEP zijn.Wij zijn erg teleurgesteld en zonde van me geld.100 euro weggegooid,wij bestellen hier nooit meer.Ik betaal liever paar 10tjes meer en dat ik zeker weet dat het echt is.Groeten Dennis
Zeer tevreden over Notino minder over GLS
Zeer tevreden over Notino. Levering via GLS duurt wat lang en dat zou helemaal niet erg zijn als ze een betere track en trace service zouden hebben. Vgl met bijv DHL en Post NL, die geven een tijdvak op de dag aan zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zitten.
Gewoon goed
Eerste keer wat besteld. Ze zijn niet de snelste, zondag besteld donderdag geleverd maar dat maakt mij niet uit! Ze zijn een stuk goedkoper :) Het zat heel goed verpakt. Volgende keer ga ik hier weer bestellen.
Mijn eerste ervaring met Notino is top.
Mijn eerste ervaring met Notino is top. L'Instant de Guerlain. 100 ml meer dan de helft goedkoper dan bij andere aanbieders. Stipte aflevering, hoewel de informatievoorziening over de voortgang van de zending bij GLS niet overhoudt.
Ik moet zeggen over Notino niets dan…
Ik moet zeggen over Notino niets dan lof. Goed verpakt en zo te zien originele versies. En inderdaad een stuk goedkoper dan bij bedrijven in Nederland. Alleen de bezorgdienst "GLS Flex Delivery Service", dat is wel zo goed waardeloos. Ze bezorgen alleen tussen 13.30 en 16.30 uur. Dat betekent voor mij dus een halve snipperdag vrij nemen. Pas na de 1ste niet thuis bestelling, kun je een buurman of buurvrouw opgeven. Maar ja bij mij werkt iedereen op de trap, dus dat gaf ook problemen. Niet in het weekend en ja je kunt ze bellen à € 1,- per gesprek. Dat is toch ongelooflijk! Mailen kun je ze ook niet. Notino neem a.u.b. een andere bezorgdienst, want GLS is een zwaar waardeloos bedrijf. Voorlopig zal ik helaas niets meer bestellen bij Notino!
Gewoon heel Goed !
Grote keuze aan parfums van alle grote merken tegen prima prijzen ! Zeer vriendelijke en professionele klantenservice, met dank aan Tristan !
Naar aanleiding van mijn bestelling heb ik Notino gebeld omdat ik nog wat vragen had.
De zeer sympathieke medewerker Tristan, die ik sprak heeft mijn vragen heel goed kunnen beantwoorden en heeft mij heldere uitleg gegeven over het bedrijf Notino dat haar werkzaamheden vanuit Tsjechie uitvoert.
Hij was zelfs nog zo behulpzaam om persoonlijk te controleren of mijn verzending al klaar stond voor transport.
De ontvangst van het product thuis is weliswaar niet zoals wij, als verwende Nederlanders vaak gewend zijn, binnen 1 dag. Maar die paar enkele dagen extra neem ik graag voor lief gezien de mooie producten die Notino aanbiedt tegen zeer concurrende prijzen.
Ik ga hier zeker vaker kopen !