Heb na lange tijd jurk eindelijk ontvangen. Niet wat ik ervan had verwacht. Retourkosten zelf betalen, dacht dat t bedrijf in Amsterdam zat maar blijkt retour te moeten naar verweggistan 🙄! Kosten ze... Toon meer
Nova Amsterdam
Sneakers 'leer?' in stock? korting? snelle levering? Besteld in alle vertrouwen 16 mei ,Bericht YUNEXPRESS(CHINA) verzonden. Nu 8 juni nog niets gezien. Bericht Charleroi aangekomen. Nu courierdiens... Toon meer
Goeiemiddag Had op tijd geannuleerd vanaf 22 jan al mee bezig, heb veel gebeld tussendoor en emailtjes gestuurd geen van beide geen terugkoppeling gekregen. Gevraagd of ze me geld terug wil... Toon meer
Flamingo’s besteld waarop geen bevestiging per mail kwam. Gebeld naar het opgegeven 06 nummer wat niet meer bestaat. Vervolgens per mail contact gezocht. Bevestigingsnummer gehad en de opmerking da... Toon meer
Ik begrijp niet dat klarna met zo een…
Ik begrijp niet dat klarna met zo een bedrijf werkt
Koop hier niet!!!
Wat een stelletje boeven zijn dit!!
Hier spullen gekocht maat niet goed. Mailtjes worden nóóit beantwoord. Ik kon niks terug sturen. Advies Klarna idd eerst review lezen. Stom stom niet gedaan.
Dan had ik gezien dat het niet alleen Nova Adam is maar ook
SINZARO
MEZAM
GEMTEAU
OUTLED A DAM
KIG START
en ga zo maar door.
Ip adres heb ik inmiddels achterhaald.
Inmiddels mn spullen maar betaald om van het gedoe af te zijn.
Maak niet dezelfde fout als ik!
Helaas zeer slechte kwaliteit
Helaas zeer slechte kwaliteit, en absoluut niet de maat die ik heb besteld en materiaal van jasje, voering bar slecht ect. ook niet zoals beschreven, baal dat ik dit keer verzuimd heb de reviews te lezen, ik snap dat retour volgens reviews eigenlijk geen zin heeft om daar energie en tijd in te steken. Goede les voor mezelf Duidelijk uit china en via dropshipping verstrekt. Ik bestel hier nooit meer.
Koop hier niks
Koop hier niks! Rechtstreekse rotzoooi wat je na ongeveer 8 weken opgestuurd krijgt rechtstreeks uit China! Hopelijk is het bedrijf vandaag nog failliet😎😎
Ander product dan besteld.
Ander product dan besteld.
Oplichting lijkt het zijn.
Reactie van service zijn tot op heden waardeloos
Retour niet mogelijk.
Oplichters
Nooit bestelling gekregen en nooit antwoord gehad op niet geleverde jas
nog zon walgelijk bedrijf!!
nog zon walgelijk bedrijf!!! Net als Zenello,Zarello en lindbergModehus oplichters en op mails reageren ze niet, IK BETAAL DUS NIET op die troep van HUN
Ook ik ben zeer ontevreden
Ook ik ben zeer ontevreden, wel 25 euro betaald voor een leuk ogend shirt, maar nooit wat ontvangen, we zijn nu ruim zes weken verder en nog steeds niets ontvangen. Er zou aan gewerkt worden, sure....als ik deze reviews zo lees, baal ik dat ik dat niet eerder had gedaan. Echt gewoon 100% 1 ster....
LET OP KOOP HIER NIKS, JE KRIJGT NIET WAT JE BESTELD
Ik heb op 14 mei j.l. een review geschreven over dit bedrijf. Daar zijn ze kennelijk niet blij mee.
Ik word nu bestookt met zielige mailtjes dat mijn review schadelijk is voor hun bedrijf, en ze willen, ALS BLIJK VAN GOEDE WIL!!!!, 40% van de aankoop terugbetalen maar dan moet ik mijn review verwijderen!!!!!!!!!!!
Dat MIJN SCHADE, als ik hier al op in zou gaan, nog steeds 60% is, wordt volledig genegeerd.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Je stuurt je spullen terug en krijg alleen maar aanmaningen.
Daarbij bestelde ik linnen jurken en kreeg katoen. Nou ja. Ik koop hier nooit meer iets.
Wat heb ik ervan geleerd en is mij ook door Klarna geadviseerd (dank je wel Klarna). Eerst trustpilot checken en dan pas bestellen.
lachertje, dit is het bericht wat ik retour kreeg van
Nova'swinkel
We begrijpen uw frustratie en bezorgdheid over de recente factureringsproblemen die u hebt ondervonden. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat u hebt ervaren. We willen aan een oplossing werken en ervoor zorgen dat u tevreden bent.
Om de situatie aan te pakken, willen we je als gebaar van goede wil een terugbetaling van 30% van je uitstaande factuur aanbieden. Deze terugbetaling is bedoeld om de douanefactuur en eventuele gerelateerde kosten die je hebt gemaakt te compenseren.
Daarnaast vragen we uw hulp bij het verwijderen van uw Trustpilot review, omdat we ernaar streven een positieve online reputatie te behouden. Uw steun in deze zaak wordt zeer op prijs gesteld.
Laat het ons weten als u dit aanbod accepteert en bereid bent om de Trustpilot beoordeling te verwijderen, dan zullen wij dienovereenkomstig handelen. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan doen om dit probleem snel en naar uw tevredenheid op te lossen.
Koop hier niet..weet waar deze jurk wel…
Koop hier niet..weet waar deze jurk wel vandaan komt..je krijgt n jurk uit Azië.. trap er niet in..
Koop niets bij dit bedrijf!!
Helaas ook geen reviews gelezen anders had ik nooit besteld. Kwaliteit is slecht. Mails worden laat beantwoord of niet. Koop niets bij dit bedrijf. Bestellingen komen uit China en dienen dus zelf op eigen kosten geretourneerd te worden. Dat zetten ze niet in de voorwaarden, datje moet retourneren naar China. Enfin, lesje geleerd.
Pakket niet door mij aangenomen maar moet wel betalen! Oplichters!
Pakket niet door mij aangenomen en is retour gestuurd naar leverancier bewijs hiervan meerdere malen naar hun opgestuurd. Klantenservice uitermate slecht! Zeggen dat het mijn eigen schuld is, had ik het maar moeten aannemen en op eigen kosten moeten terugsturen. Ze kunnen me niet helpen (willen niet helpen) zeggen ze. Moet gewoon de rekening van €40 betalen volgens hun.
Zijn oplichters heb mijn bestelling…
Zijn oplichters heb mijn bestelling nóóit ontvangen en ze ontwoord ook niet op de mail die je stuurt, nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Alles gaat mis
Alles gaat mis, reageren niet op de zoveelste mail
Wil het bestelde niet nav de wel zeer slechte revieuws.
Gelukkig niet betaald!
Zooitje
Zooitje. Ja besteld 50 euro. Terug sturen was 19,50 en dat pakje is nooit aangekomen. Later wel 25 euro teruggekregen en na 4 maanden gewoon mijn eigen pakje weer in de brievenbus. Jammer genoeg had ik de reviews niet gelezen. Dit soort praktijken moeten ze verbieden. Zelfde jas gezien bij Wish voor 15 euro,
Rotzooi, oplichters
Ik heb een jurk en orthopedische schoenen besteld.
Na 5 minuten weer geannuleerd omdat ik toen pas aan de weet kwam hoe slecht dit bedrijf is. Annuleren kon tot 17.00 uur dezelfde dag. Nou niet dus, de goederen waren al besteld. Terugsturen kost een vermogen € 35,00 omdat het uit China komt? Ik bestel in Nederland, dus dit is al raar. Verder krijg je bijna geen antwoorden op de mail. Bellen, telefoonnummer hebben ze nog nooit van gehoord.
De jurk heb ik terug gestuurd gewoon via de brievenbus, zo heb ik het pakje ook ontvangen.
Het pakket met der schoenen heb ik geweigerd bij DHL.
Verder zoeken ze het maar uit. Maar ga niet met ze in zee. Oplichters!!!!!
Plastic rotzooi
Plastic rotzooi. Niets wat lijkt op de foto. En dan nog zeggen orthopedisch...Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat het in dit geval ook.
Trap er niet in. Waardeloze pasvorm ook.
Net de 2de zending binnen. Mt 38 ipv 40. En plastic. Gympen die er ook niet uitzien qua vorm. Gatver, dat ik daar ben in gestonken, te erg.
90 euro weggegooid.
Ik baaaaaaaalllll :-(
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Alleen verliezers. Moet toch iets aan gedaan worden. Ben ook geld kwijt aan rommel.
Ik had ook wat besteld moet het terug …
Ik had ook wat besteld moet het terug sturen naar China dan ben ik duurder uit dan mijn bestelling wat een opluchting zooitje