Heb na lange tijd jurk eindelijk ontvangen. Niet wat ik ervan had verwacht. Retourkosten zelf betalen, dacht dat t bedrijf in Amsterdam zat maar blijkt retour te moeten naar verweggistan 🙄! Kosten ze... Toon meer
Nova Amsterdam
Sneakers 'leer?' in stock? korting? snelle levering? Besteld in alle vertrouwen 16 mei ,Bericht YUNEXPRESS(CHINA) verzonden. Nu 8 juni nog niets gezien. Bericht Charleroi aangekomen. Nu courierdiens... Toon meer
Goeiemiddag Had op tijd geannuleerd vanaf 22 jan al mee bezig, heb veel gebeld tussendoor en emailtjes gestuurd geen van beide geen terugkoppeling gekregen. Gevraagd of ze me geld terug wil... Toon meer
Flamingo’s besteld waarop geen bevestiging per mail kwam. Gebeld naar het opgegeven 06 nummer wat niet meer bestaat. Vervolgens per mail contact gezocht. Bevestigingsnummer gehad en de opmerking da... Toon meer
Kleding besteld en nooit gekregen
Kleding besteld en nooit gekregen! Ze reageren nergens op.
Wat jammer dat ik deze site niet eerder…
Wat jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt. De firma Nova-Amsterdam.nl levert producten, die niet aan de verwachting voldoen en vraagt vervolgens deze producten naar China te retourneren. De kosten van terugzending zijn hoog, alsmede het risico, dat de goederen onderweg verloren raken.
Nova-Amsterdam.nl lijkt mij een nepfirma, mede gezien het feit dat op het adres in Amsterdam meer dan 100 firma's staan ingeschreven!
N.B. Vandaag netjes de beloofde refund ontvangen!
Bestelde trui is helemaal niet hoe hij…
Bestelde trui is helemaal niet hoe hij er online uit ziet. Heel lange leveringstermijn. Retour enkel mogelijk via adres in China, op eigen kosten (zowat 50% vd aankoopwaarde).
Eenmaal gezondigd tegen de regel dat je reviews checkt voor je bestelt en zwaar afgestraft.
Voor al wie slimmer is dan ik en wel checkt voor hij/zij bestelt. Niet doen!
Zelfs niet 1 ster waardig
Zelfs niet 1 ster waardig!
Een “winterjas” gekocht voor 70€ Een theedoek is zelfs van dikkere kwaliteit
Voel me behoorlijk opgelicht
Het origineel komt totaal niet overeen met de foto
Wees niet zo dom dan ik ben geweest en koop hier alsjeblieft niets
Chinese rotzooi
Dit is echt chinese oplichting! Het lijkt een Nederlands bedrijf maar dat is het niet. Ik was zo dom om niet eerst de algemene voorwaarde te lezen, dan had ik het geweten. Bij deze een waarschuwing aan iedereen. Op de plaatjes ziet het er mooi uit maar de producten zijn echt heel afwijkend en bijzonder slecht van kwaliteit. Retourneren kan maar kost je een hoop geld want het moet terug naar China! Leer van je voorgangers, trap er vooral niet in.
Geen enkele ster waardig
Geen enkele ster waardig! Wat een troep. Winterjas besteld...nou is meer een zomerjas. Veelste kort, niet getailleerd zoals op de site wel staat en labels eruit geknipt. Kan kiezen tussen terugsturen of de helft terug krijgen. Wat een oplichting. Bestel hier niet!!!!!!! Ik ben er nog niet klaar mee...al denk ik dat ik aan het korste eind trek...maar toch het proberen waard.
Oplichters
Oplichters! Ik tuin normaal niet in dit soort praktijken maar vergat dat er figuren zijn die schijt aan alles hebben en mij een jas sturen die dunner is dan m’n vaatdoek. En lelijk! Er staat wel een adres op hun site maar dat zal ook wel nep zijn zoals al die Nova troep! 54 euro voor een Jack. Zelfde jas is bij Ali express 38 euro. Maar van Ali weet je van te voren hoe en wat en is het eigen risico wat je koopt. Maar adverteer aub niet onder de naam Amsterdam zodat je proffesioneel overkomt. Ik ga het adres persoonlijk opzoeken en dan zijn ze nog niet jarig!
Bedrijf: Keizersgracht 520-H, 1017EK, AMSTERDAM, NEDERLAND (geen retouradres)
nee idd want zooi kom uit China stelletje zeugen!
NOVA. Vreselijk dit bedrijf!
Vreselijk dit bedrijf! Wat een oplichterij!! Precies hetzelfde verhaal als vele voor mij hier al hebben beschreven is mij ook overkomen. Had ik dat maar eerder geweten! Wat zonde van die 34 euro. En dit vreselijk hobbezak broek die ik nu in huis heb en voor 20 euro terug naar China kan sturen..dat durf ik echt niet aan..baal giga! Mocht iemand een oplossing hebben voor hoe we toch nog ons geld terug kunnen krijgen dan hoor ik het heel graag!
NOVA Amsterdam is een bedrijf dat aan…
NOVA Amsterdam is een bedrijf dat aan dropshipping doet. Ze halen hun spullen uit China voor een prikkie. Mooie foto’s op internet geven het idee dat je kwaliteits kleding uit Nederland koopt. Niets is minder waar, het is goedkope rotzooi. Als levertijd geven ze 3 tot 5 dagen. Toen ik na 14 dagen nog steeds niks had ontvangen heb ik via de email mijn bestelling gecanceld. De bestelling werd na 22 dagen toch bezorgd. Volgens de nederlandse wetgeving hoort NOVA mij de retourzending te vergoeden. Ben nu al een maand aan het mailen. Ze gaan niet in op mijn vragen en ik heb de verschillende standaard antwoorden nu al zeker 3 keer in mijn mailbox gehad. Ze opereren ook onder andere namen, zoals LOLA Amsterdam Nederland. Ik adviseer iedereen daar niet te kopen.
Idd waardeloze troep en terugsturen erg…
Idd waardeloze troep en terugsturen erg duur. Stuur een email naar nova dat je t waardeloze kleding vindt, dan krijg je eerst 50% korting…. Daarna gewoon nog een email sturen naar nova dat t echt raar is dat ze zulke troep sturen…. Dan krijg je opeens 70% korting….
Corduroy versus synthetische shit
Leuke broek besteld bij NOVA (dacht ik) bij ontvangst
lijkt ie totaal niet op de afbeelding van de Site van Nova-Amsterdam, een vreselijk synthetisch materiaal ipv corduroy, echt afschuwelijk en matcht totaal niet met de foto zoals deze werd gepresenteerd.
Als je om het retour formulier vracht krijg je een China Adres. Kosten ±€20 voor retourneren. Dit is dus pure oplichting. Bestel dus nooit iets bij NOVA-Amsterdam.
Goedkope shit uit China
Goedkope shit uit China. Waar je, als het niet past, het ook weer naar terug moet sturen. Wat je 25 euro kost. En dan hebben ze het over duurzaamheid op de website. Schandalig
Wat een smerige oplichters is NOVA, stinkende vieze kleding
Wat een smerige oplichters is NOVA! de kleding is zelfs nog te slecht voor de kledingcontainer. het stinkt! vies en verkeerde maten. Ik hoop dat Klarna heel snel stopt met deze partij te faciliteren.
Zeer Slechte kwaliteit, retourneren niet mogelijk
Zeer Slechte kwaliteit, lijkt niet op afbeelding , retourneren kan alleen naar China voor 25 euro zodat niemand de moeite neemt. Oplichters
Puur oplichting.
Puur oplichting.
Heel bijzonder dat dit gewoon kan en niet wordt aangepakt. Uit handen gegeven aan Paypal. Hun kunnen het volledige aankoopbedrag terughalen.
Wat een verschrikkelijke oplichters
Wat een verschrikkelijke oplichters! Eerst krijg je een mailtje dat ze de adresgegevens niet hebben. Heel vreemd want ik had wel een ontvangstbevestiging. Ik had een Een (leatherlook) broek besteld, krijg je een of andere safaribroek thuis gestuurd. 😳
Nooit een bestelling plaatsen hier!!!
Zit nog steeds te wachten op mijn…
Zit nog steeds te wachten op mijn jas….. krijg alleen steeds mail terug: bestelling is onderweg……
Wat een zootje!
Leuk T-shirt besteld
Leuk T-shirt besteld.
lijkt totaal niet op de afbeelding van de Site van Nova-Amsterdam, en verkeerde maat, en verkeerde kleur. Blijkt achteraf China troep te zijn. Zeer slechte kwaliteit.
BESTEL NIETS BIJ Nova-Amsterdam.
Als je om het retour formulier vracht krijg je een China Adres. Kosten ±€20 voor retourneren. Dit is dus pure oplichting. Mensen: meld dit AUB. En NOOIT hier iets bestellen.
Let op, rechtstreeks van Aliexpress
Let op, producten rechtstreeks van Aliexpress. Nova zet op hun website “ Duurzaam geproduceerd”, maar we weten allemaal hoe duurzaam Aliexpress is!! Dikke leugens dus.
Oplichters!
Oplichters!
Trui besteld, lijkt niet eens op de foto!
Chinese rotzooi. Wilde het terugsturen, kosten van 19 euro voor jezelf. Trui kostte 40. Ze wilden me 50 procent terugstorten ipv terugsturen. Daar maar voor gekozen. Echt oplichters. Erg om zo je geld te moeten verdienen.