Heb na lange tijd jurk eindelijk ontvangen. Niet wat ik ervan had verwacht. Retourkosten zelf betalen, dacht dat t bedrijf in Amsterdam zat maar blijkt retour te moeten naar verweggistan 🙄! Kosten ze... Toon meer
Nova Amsterdam
Sneakers 'leer?' in stock? korting? snelle levering? Besteld in alle vertrouwen 16 mei ,Bericht YUNEXPRESS(CHINA) verzonden. Nu 8 juni nog niets gezien. Bericht Charleroi aangekomen. Nu courierdiens... Toon meer
Goeiemiddag Had op tijd geannuleerd vanaf 22 jan al mee bezig, heb veel gebeld tussendoor en emailtjes gestuurd geen van beide geen terugkoppeling gekregen. Gevraagd of ze me geld terug wil... Toon meer
Flamingo’s besteld waarop geen bevestiging per mail kwam. Gebeld naar het opgegeven 06 nummer wat niet meer bestaat. Vervolgens per mail contact gezocht. Bevestigingsnummer gehad en de opmerking da... Toon meer
Oplichting, koop hier niet!
Precies wat iedereen hier vertelt, kwaliteit is volledig anders dan foto's suggereren. 2 truien besteld die volledig andere rits en stof hadden maar hier wordt na aantal contacten met bedrijf niet op gereageerd. Wordt gevraagd om retour te zenden op eigen kosten naar China maar reactie op klacht is er niet.
Koop hier niet!
Pure oplichterij
Minder dan één ster waard
Minder dan één ster waard. Een "hooded" op 1 october besteld, ik zag te laat dat mijn adres door hen aangepast was, in plaats van 2180, hadden ze naar 2660 Hoboken.gestuurd. Na weken heb ik dan zelf moeten uitzoeken waar mijn pakket was. De dame in Hoboken heeft de bestelling terug naar Bpost gebracht. Bij de post hebben ze gezien dat de trui terug naar hun verdeelcentrum was terug gestuurd. Nu zie ik dat mijn laatste mails door hen geblokkeerd zijn! Ik kan niets meer doen!
Oplichters
Oplichters! Innen wel geld, maar leveren niets! DHL track and trace code zegt dat het bezorgd is. Niet dus! Gaan niet in op verzoeken voor terugbetaling.
Waardeloos
Helaas heb ik me laten leiden door een mooie foto op Facebook en de reviews niet gecheckt. Nooit iets bij deze webshop bestellen!!! Producten komen inderdaad uit China en lijken totaal niet op de foto qua model en kleur. Ik kreeg bovendien maat L in plaats van maat S toegestuurd. En in hun algemene voorwaarden dekken ze zich in met de hoge retourkosten naar China, en ook producten die niet overeenkomen met wat je hebt besteld zijn beschreven in de voorwaarden. Waardeloos!!!!
OPLICHTING
Een ster is nog te hoog! Had wat besteld niet gekregen wat ik besteld had. Kreeg een raar gevoel bij het terug versturen want moest naar China, wat gek is als het bedrijf in Amsterdam zit. Nou bij het inleveren koste het mij 28 euro, wel moet ik er bij vermelden. Dat mij geadviseerd is om het pakketje te verzekeren. De organisatie klopt van geen kant. Dat zei de winkel ook nog nooit zoiets gehad, nou ik ook niet! Hoeveel klachten moeten er nog komen dat men dit bedrijf aan gaat klagen? 28 euro te ziek voor woorden! Mensen kijk eerst goed voor je wat via Nova Amsterdam besteld!
Wat een oplichters zijn dit
Wat een oplichters zijn dit. Pas op. Je krijgt niet je mooi bestelde kleding. Maar iets wat erop moet lijken. Het is een vod. Die je niet eens gratis wil. Verschrikkelijk. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen. Met wat ze adverteren en wat je krijgt. Schaamteloos.
1 ster is nog teveel.
1 ster is nog teveel.
Wat een waardeloos chinees spul krijg je opgestuurd, lijkt nog niet misschien op de foto.
Terugsturen kost een kapitaal, durf het nog niet eens naar de kledingbank te brengen zo slecht
Heel erg lang moeten wachten op mijn…
Heel erg lang moeten wachten op mijn bestelling. En toen die binnen kwam, was het nog het verkeerde ook. Een blauwe trui in plaats van bruin vest. Krijg mijn geld ook niet terug.
Gekocht product nooit geleverd, Nova doet alsof de neus bloedt
Ik zag een mooie donkerrode truijurk van een Nederlands bedrijf en dacht… die wil ik hebben! Zonder de reviews te checken heb ik die gekocht, grote fout. Als klap op de vuurpijl is het product nooit geleverd en van de klantenservice hoor ik alleen maar dat hij wel geleverd is. Iedereen om mij heen en buren gevraagd, maar ook zij hebben niets aangenomen.
Laat je niet in dezelfde val lokken, want dit zijn professionele oplichters!
Nova-Amsterdam.
Nova-Amsterdam.. Amsterdam, Nederland.. dat zou je tenminste wel kunnen verwachten als iemand zijn bedrijf zo noemt. Niks blijkt minder waar. China, provincie Zhejiang, waar ik mijn pakketje die overigens gescheurd aankwam naar toe mocht terug retourneren. Voor maar liefst
€ 25.55. Ik dacht een leuk jasje te hebben besteld. Toen ik het gescheurde pakketje zag dacht ik eigenlijk al gelijk ik wil deze meuk niet hebben. Toch nog eventjes gepast, vraag me niet waarom. Flink uitgelachen ofcourse door mijn moeder en zusjes want ey.. het zag eruit. Lelijk.. leeeelijk niet te doen. Ik mijn aankoop gepauzeerd via Klarna, maar dat pakketje terug sturen kostte me een hoop tijd en gezeik niemand wilde hem hebben. Uiteindelijk via een en ander mail contact aangegeven dat ik het jasje echt niet wilde houden ook niet met de 70 procent korting die ze hadden aangeboden. Na een lange week zoeken kreeg ik eindelijk te horen dat ik via PostNL wel kon retourneren. Ik was er zo klaar mee ik kon dat lelijke ding niet in m’n huis zien liggen. Als ik 100 euro moest betalen om het snel te retourneren had ik mijn verlies genomen. Moet je nagaan. In het vervolg ga ik toch maar even wat meer verdiepen in reviews. Ik schrijf er eigenlijk nooit een.. maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dus dames, als je toch wat scherper bent dan ik was door vooraf reviews te lezen, dan weet je dat je niet moet bestellen. Gister na een maand lang mail contact en codes doorsturen hebben ze eindelijk erkend dat m’n pakketje retour was gedaan. Voor mij blijft het enige wat ik in Chinese sferen bestel een loempia. Daar kan niet zoveel aan verkeerd gaan tenzij ze er varkensvlees instoppen in plaats van kip.
Ik dacht een tweetal mooie truien te hebben gekocht
Ik dacht een tweetal mooie truien te kopen bij Nova Amsterdam. Een mooi Nederlands bedrijf! Omdat het zolang duurde kreeg ik al het vermoeden dat de truien van ver moesten komen. Na een lange levertijd, werden de truien afgeleverd. De truien zagen er totaal anders uit dan op de foto, waarvan ik besteld die ik had. Wat een slechte kwaliteit. En als klap op de vuurpijl moest ik ze terugsturen naar China voor €25,55. Oplichters zijn het. Nooit kopen hier. Je wordt bedonderd.
droppshippers
Het is dat je een ster moet geven, maar zelfs dat horen ze niet te krijgen.
Ik ben er mooi ingetrapt (via Instagram!) .... een droppshipping "bedrijf"!
Zoals meerdere hier voor mij eerder zeiden, had ik maar de reviews gelezen. Wel van te voren onderzocht via hun website of het een Nederlands bedrijf is, maar dat schijnt dus ook niet veel meer te betekenen.
Betalen via Klarna, ook prima.... is het niks stuur ik het terug en kost het me niks (dacht ik).
Dat de bestelling al langer onderweg was dan aangegeven, vermoedde ik al dat het onderweg was uit China.
De jassen waren veel te klein. Een L en een XL besteld en een 2XL en 3XL ontvangen.
Ik moest er wel gelijk om lachen, totdat ik het wilde terugsturen. Of je het terug wil sturen naar China! Of dat je akkoord gaat met behouden van de bestelling tegen 50% korting? De verzendkosten zijn in verhouding hoger dan de jassen bij elkaar moeten kosten.
Stuur je het terug naar het NL. adres vermeld op de website, ben je zowiezo je geld kwijt! Iets met retourbeleid. Officieel mag dat volgens mij geen eens. Maar goed, onderhandeld tot 75% korting op mijn bestelling. En 4 jassen die te klein zijn rijker :-(
Kort samengevat....
Vertrouw je het niet? Bezoek de website, lees de reviews, lees het retourbeleid en bestel niet bij dit bedrijf (als ze naam niet wijzigen) of welk andere dropp shipping malafide onderneming dan ook.
Wijze les van mij en ook voor mijzelf :-)
Ik dacht een mooie trui te kopen bij…
Ik dacht een mooie trui te kopen bij Nova Amsterdam. Na een lange levertijd, werd de trui afgeleverd. Alleen een heel andere trui dan op de foto die ik besteld had. Wat een slechte kwaliteit. En terugsturen naar China voor €20.- Oplichters zijn het.
Nooit kopen hier.
Vest besteld valt zeer klein om te…
Vest besteld valt zeer klein om te ruilen moet je het naar China sturen maar dat is tegen de wet .je heb een product gekocht bij Nova Amsterdam en die moeten het terugnemen volgen Consumentenbond. Advies is niet meer iets bestellen bij Nova en zeker niet betalen het zijn oplichters.
Nou helaas ben ik er ook ingetrapt heb…
Nou helaas ben ik er ook ingetrapt heb een jas gekocht voor 40euro dacht in adam maar nee het is China
Wat een oplichterij beter opletten voortaan en ja de revieuws van te voren lezen dus
Ben er ook getrapt net als zo vele voor…
Ben er ook getrapt net als zo vele voor mij jas gekocht al 14 dagen bezig met mailen om het retour adres, maar het enigste wat ik krijg is hun standaard mail .
Ik ben zo stom geweest om niet de…
Ik ben zo stom geweest om niet de revieuws te lezen voordat ik 2 jassen kocht, samen voor €100!
De kwaliteit is slecht en de jassen passen niet. De jassen zijn heel anders dan op de foto van de website.
Nu moet ik ze terugsturen naar China, hoge portokosten en het risico dat de jassen kwijtraken.
Het is een nep-business. Koop niet bij dit bedrijf!!!!!
Helaas moet ik ook die ervaring delen…
Helaas moet ik ook die ervaring delen van alle anderen hier. Dacht te bestellen in Amsterdam maar nee 3 weken later een broek uit China ontvangen 100% Polyester en zeer zeker geen 40 Euro waard. Contact formulier aangevraagd lijkt het dat je deze naar China moet terug sturen. Jammer voor het geld maar een ervaring rijker.