Heb na lange tijd jurk eindelijk ontvangen. Niet wat ik ervan had verwacht. Retourkosten zelf betalen, dacht dat t bedrijf in Amsterdam zat maar blijkt retour te moeten naar verweggistan 🙄! Kosten ze... Toon meer
Nova Amsterdam
Sneakers 'leer?' in stock? korting? snelle levering? Besteld in alle vertrouwen 16 mei ,Bericht YUNEXPRESS(CHINA) verzonden. Nu 8 juni nog niets gezien. Bericht Charleroi aangekomen. Nu courierdiens... Toon meer
Goeiemiddag Had op tijd geannuleerd vanaf 22 jan al mee bezig, heb veel gebeld tussendoor en emailtjes gestuurd geen van beide geen terugkoppeling gekregen. Gevraagd of ze me geld terug wil... Toon meer
Flamingo’s besteld waarop geen bevestiging per mail kwam. Gebeld naar het opgegeven 06 nummer wat niet meer bestaat. Vervolgens per mail contact gezocht. Bevestigingsnummer gehad en de opmerking da... Toon meer
Foute boel
Lieve mensen,
Niet bestellen het is het geld niet waard, Aliexpress kwaliteit en als je het wilt retouren moet het naar China terug. Retourkosten €25,00
Ik dacht dat het uit Amsterdam kwam. Moest er lang op wachten en als ik het wilt terugsturen kost het mij minimaal €25,00😡
2 lampen besteld a €70,-
2 lampen besteld a €70,-
Nooit ontvangen... Werd wel steeds op mijn mails gereageerd en later gezegd dat ze het opnieuw zouden opsturen.
Daarna bestond het email adres ineens niet meer...
Ik baal als een stekker!
Hier niet bestellen!!! Oplichters!!!
In augustus mijn kleding voor een bedrag van 138 euro retour gezonden naar China omdat het van een zeer slechte kwaliteit was. Kosten 25.55 euro.Postcode naar China was 0000 leek me al vreemd. Aldaar niet aangekomen?? Vlgs post.nl nu weer op weg naar NL.
Nova is tot niets bereid om in kosten tegemoet te komen.
Ik had natuurlijk eerst de de reviews moeten lezen...
Echt balen zoveel geld kwijt.
Ik overweeg nog juridische stappen...
Oplichters en klarna leent zich…
Oplichters en klarna leent zich hiervoor. De enige reden dat ik hier besteld heb is omdat ik dacht dat het betrouwbaar was omdat ik via klarna kon betalen. Klarna moet inmiddels allang weten dat dit oplichting is maar staat nog steeds op hun site. Bijzonder als je hier aan meewerkt! Contact opgenomen met klarna maar zij geven aan dat je contact moet opnemen met nova amsterdam. Heb je dus helemaal niks aan. Geen vertrouwen meer in Klarna
Het liefst geef ik ze geen ster
Het liefst geef ik ze geen ster, maar helaas gaat dat niet.
KOOP NIKS BIJ NOVA OPLICHTERS.
Ik heb het product nooit ontvangen.
Wij waren op vakantie, dan wordt er gezegd misschien hebben de buren het ontvangen. Daar hebben we navraag bij gedaan, maar ook die hebben niks ontvangen. Zelfs de buurtapp ingeschakeld, maar ook niemand heeft iets voor ons.
Nu hebben we ook Klarna meerdere malen gezegd dat ik het product niet hebben ontvangen. Klarna zegt dat we contact moeten opnemen met Nova en DHL. DHL kan het pakket ook niet vinden, en Nova Reageert niet. Dus nu moeten wij het product gewoon betalen ondanks dat we niks hebben ontvangen.
Schandalig.
Slechts een doorgeefluik van Chinese…
Slechts een doorgeefluik van Chinese romnel die vaak niet aan de geschertsten kwaliteit voldoen, retourformulier zegt je dan om naar China te retourneren kosten 20€ en vervolgens hoor je niks meer. Ruikt dus naar oplichting. Ik heb 1 ster gegeven omdat 0 niet kan maar terecht zou zijn. Bestel er niks!!! Ik heb via Klarna betaald wat dus ook een probleem dreigt te worden😡
Bestelling #N412785
Hele leuke schoenen besteld van een winkel waarvan ik dacht dat ze in Amsterdam zaten, blijkt het gewoon uit China te komen. De schoenen passen niet laat staan dat ze er uit zien als het plaatje. Mij is gewoon een verkeerd product opgestuurd. Dus ik mailen, maar ze weigeren mijn geld terug te storten mits ik het product terugstuur. wat 25 euro kost. Ik vind het onzin dat ik moet betalen voor de retour kosten voor een product wat ik niet hebt besteld, maar door een fout aan hun kant heb ontvangen. Ik zou gewoon graag mijn geld terug willen! Hele slechte service bestel hier niet!
En nu heet het weer novaswinkel
En nu heet het weer novaswinkel. Wat vreselijk slecht. Na vier weken een golfmatje binnen gekregen met een kwaliteit van een kleuter weekje. A 29,95! Ben er zo ingestonken! Had echt de reviews moeten lezen. Baal dat ik bij hen besteld heb. Doe het niet!!!
2 truien L gekocht
2 truien L gekocht. Krijg 2 S en zelfde kleur.Terugsturen is duur.
Oplichters uit China zijn het.
Nooit bij deze webshop kopen.
Slechte ervarng!
Levertijd 7-10 dagen werd beloofd.
Het blijkt uit China te moeten komen.
De tracking info houdt in dat ze de tracking info hebben verzonden.
De klantenservice geeft niet thuis.
Ik koop daar nooit meer iets!
De lamp die wij besteld hebben
De lamp die wij besteld hebben, helaas, wel betaald nog niks ontvangen. Nu heet de site weer Nova Amsterdam. Ik heb besteld bij Amsterdam Modehuis.
Waarom kan niet bij wet geregeld worden ;achteraf betalen; Ik denk dat er dan veel websites gaan verdwijnen. Hoop nog wat geld terug te mogen ontvangen via NietBezorgd/Geld terug. M vr gr.
Ronduit verschrikkelijke mensen bestel…
Ronduit verschrikkelijke mensen, bestel er niet want het klopt niet wat daar gebeurd.
Je denkt dat je iets besteld in Amsterdam maar het retouradres is china kosten €25
Maattabel klopt ook niet
Mijn advies bestel er niet!!!!!
Dit bedrijf is het niet waard dat ze 1 ster krijgen
Oplichters
Oplichters, gewoon goedkope rommel uit china, die zooi is nog geen dubbeltje waard
1 ster, dat is het nog niet waard! Twee truien besteld, wat totaal niet lijkt op de truien van de foto op Facebook! Nu lees ik alle recensies hier! Ik vraag mij af of het zin heeft om het terug te sturen en dat ik nog hogere kosten hiervan krijg! Verzekeren van het pakketje en de hoge retour kosten. Ik heb nog geen betaling gedaan en gekozen voor achteraf te betalen....
Hebben jullie hier ervaring mee?
Het is toch absurd, dat je hiermee moet bezig houden en alle vertrouwen gelijk weg is! Ik voel mij nu al flink opgelicht!
Ik hoop dat de bestelling correct wordt behandeld en verwacht dat ook van andere gedupeerden, anders volgen er vervolg stappen!
Opgepast! Scam!
3 weken moeten wachten op levering.
Geleverde artikel lijkt totaal niet op de afbeelding.
Dure aankoop voor slechte kwaliteit.
Echte scam!!!!
-25 sterren
-25 sterren! Schandalige oplichters praktijken! Pakket geweigerd aan de deur en het dan vervolgens een week later doodleuk afleveren bij de buren. Kwaliteit beneden alle peil en retourneren naar China. Ben gekke Henkie niet. Jullie kunnen blijven mailen maar je krijgt geen cent van me. Gooi het nog liever weg! Ga je schamen
Het houd gewoon niet op
Het houd gewoon niet op. Sites zien goed uit.
Maar zijn drop shipping producten. Kosten geen drol in China. Tip. Voordat je bij wat voor webshop besteld, type ervaring ( dan de webshop). Vertrouw nooit op het uiterlijk van een webshop.
Wat een oplichterij
Wat een oplichterij! Zeer slechte kwaliteit, wil je het terug sturen moet je 19,95 betalen..... met het risico dat het nooit gaat aankomen..... Prijs van het vest was 29,95?!?!?!?! Ik ben niet van de reviews, maar dit is echt belachelijk!
Maat komt niet overeen, zeer hoge retourkosten
Vest besteld nav advertentie op Facebook. Maat 5XL. Geleverd werd een maat L. Retour aangevraagd, terugsturen op eigen kosten naar China (een slordige Euro 70,00 retourkosten). Dat ga ik niet doen, wordt een erg duur vest. Oplichters eerste klas dus.
Trui besteld die die 3 weken geleverd…
Trui besteld die die 3 weken geleverd werd; verpakking kapot, sticker(s) op verpakking verwijderd. In de trui waren de maat en merklabels zelfs uitgeknipt.
Terugsturen op eigen kosten naar China??
Gewoon oplichters dus.