Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Til prisen på 15t for 120m2 er det et hæderligt stykke arbejde. De kom til dagen vi havde aftalt, foto dokumenterede tidligere maler fejl. Vi kommuni... Toon meer
Novabyg
Lees wat reviewers zeggen
All paid review from me.But didn't pay me your worker !!! If you want prove please contact me Whatsapp +88 01727247303 Der var god service og fokus på at finde intelligente løsninger undervejs. Vir... Toon meer
Malerne udeblev fra aftale. 1. gang mandag 2. gang tirsdag hvor jeg begge dage kørte 20 km. forgæves. Ingen respons på opkald eller tlf. Ej heller undskyldning fra Jonas, til trods for at han sendt... Toon meer
Malerarbejdet er super fint. Jeg var meget skeptisk i forhold til prisen, men det havde jeg ingen grund til at være. Huset ser rigtigt fint ud. Alt i alt super fint, og især i forhold til prisen. Det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Novabyg er et moderne byggefirma som hjælper dig med små - mellemstørre projekter. Vi udføre alt indenfor malerarbejde, tagmaling, fliserens, damprens af tage, indvendige malerarbejde, udvendige malerarbejde og meget mere.
Contactgegevens
Denemarken
- novabyg.dk
ALARM!! Bondefangeri på højeste niveau!!
Novabyg skal du IKKE vælge hvis du ønsker en god oplevelse. Jeg vælger dem ALDRIG igen 😰😖
Her kommer grunden til 1 stjerne:
1. Moms snyde finten 😖
Jonas fra Novabyg skriver en SMS til mig 2 timer før malerne skal komme, og i beskeden står der: "Du er med på at prisen er +moms? Det ved jeg ikke om du har set?".
Da jeg bor i lejlighed er det helt åbenlyst at man er privatperson og skal have priser inklusiv moms. Jonas vidste i ugevis før arbejdet skulle udføres at jeg var privat kunde og har ALDRIG sagt at der skulle lægges moms oveni prisen. Det stod heller ikke i det skriftlige tilbud som han refererede til. Det var en åbenlys hustler finte. Jonas var klar over at jeg skulle aflevere min lejlighed til en lejer dagen efter, så derfor vidste han også at jeg ikke kunne nå at finde en anden maler når han skrev til mig dagen før og 2 timer inden de skulle komme. Han "truede" også med slet ikke at komme hvis jeg ikke var indforstået og referede til at det stod i vores mails, hvilket det IKKE gjorde!! FØJ!!
2. Dårligt udført arbejde 😖
Jeg var nødt til at acceptere det åbenlyse snyderi og håbede i det mindste på at opgaven blev vel udført. Desværre viser det sig at malerne har sjusket og at malerarbejdet er i utrolig dårlig kvalitet. Lofter synes slet ikke malet. Der er ikke spartlet ordentligt og desuden har man overmalet rammerne på vores vægspejle, da man har glemt at afdække med malertape. Når jeg så reklamerer over det truer han mig med at lægge ekstra omkostninger på for at have malet nogle små steder han selv foreslog, dog uden at fortælle mig at han ville tage noget for det. Med andre ord, så brugte han det imod mig senere hen for at undgå reklamationerne. FØJ!
3. Afholder ikke aftaler og har selektiv hukommelse 😖Inden malerne kom var det meningen de skulle male over to dage. Han glemte konstant datoerne og rodede rundt i aftalerne. Det endte med at malerne kom og malede 2 gange på een dag - dagen inden jeg skulle aflevere til mine lejere. Alle hans påstande om hvad vi havde skrevet om i mails var beviseligt forkerte.
4. Opfinder ekstra omkostninger 😖
Selvom vi havde talt om at væggene kun skulle have 2 gange, selvom de var lysegrå, så påstår han at han har malet dem 3 gange, hvilket garanteret er løgn. Jeg havde malet en væg med grunder, og den skal 100% ikke males mere end max 2 gange. Igen bruger han det til at pålægge ekstra omkostninger og truer med at sende en endnu dyrere ekstra faktura på arbejdet uden at have fået accept på en pris.
5. Tager ikke telefon opkald 😖
Når man så ønsker at tale med ham, så tager han ikke telefonen. Så du har ingen mundtlig kontakt og dermed ikke mulig for at føre anstændig dialog med et menneske. Han svarer dog på SMS efter eget behag og bliver utålmodig når man ikke svarer hurtigt tilbage.
----
Alt ialt en forfærdelig oplevelse hvor jeg endte med en pris der var 25% højere, et dårligt udført arbejde og i sidste ende en utrolig nedtur og ubehagelig oplevelse.
Så vælg dem IKKE - de er ikke pengene eller tiden værd! 😖😖😖😖
//Ronnie
TOTAL FUP
TOTAL FUP - KUN LØGNE HELE PROCESSEN IGENNEM - KONTAKT ENDELIG IKKE NOVABYG/MALER!
De har ikke den samme kalender, som os andre, og kommer med de mest vandvittige løgne!
Hæderligt arbejde til prisen
Pris og kvalitet hænger ofte sammen.
Til prisen på 15t for 120m2 er det et hæderligt stykke arbejde.
De kom til dagen vi havde aftalt, foto dokumenterede tidligere maler fejl.
Vi kommunikerede via Messenger - hvilket var lidt mærkeligt anonymt (ikke nogen navne overhovedet nævnt i korrespondancen).
der var enkelte helligdage og et par uheld med at ramme lister og dørhåndtag. De gjorde ikke (godt nok) rent efter sig.
Men alt i alt er jeg tilfreds prisen taget i betragtning.
De har lavet det grimmeste og dårligste…
De har lavet det grimmeste og dårligste stykke malerarbejde i min lejlighed. De har ‘bare’ malet hen over ujævnheder og gamle malerpletter på væggene. De har ingen faglig stolthed og kommer med ingen vurdering af, hvad der skal til, for at det bliver pænt. De kan umuligt være uddannede malere. Jeg har efterfølgende haft en rigtig uddannet maler til at vurdere deres arbejde, og som fortæller at de har givet væggene det som man kalder 1,5 gang maling, i maler term, selvom jeg har betalt for 2. Da jeg efterfølgende beder dem om at lave det om, eller de ikke kan få deres betaling, truer de med, at møde op min adresse,:’for de skal bare have deres penge’. Jeg føler mig prisgivet og står alene overfor deres mafia metoder og fraråder alle at bruge dem.

Antwoord van Novabyg
Vi fik besøg af deres konsulent…
Vi fik besøg af deres konsulent angående Tagmaling, kompetent medarbejder som gav os en tryg oplevelse
Overholdte tidsplan
Overholdte tidsplan, flot stykke arbejde, vi er glade :) vi ringer igen næste år.
Novabyg malede vores hjem til aftalt…
Novabyg malede vores hjem til aftalt pris, jeg anbefaler dem gerne!
Undgå denne maler
De kom med et tilbud UDEN at have set rummene, kom ud for at male, var det i maks 20 min og skred for at hente maling og kom aldrig igen eller ringede tilbage. Mage til ubehøvlet og uprofessionel firma har jeg aldrig set. UNDGÅ FOR ALT I VERDEN!!!
Novabyg har malet vores psykologkontor…
Novabyg har malet vores psykologkontor i Aarhus.
Alt er pænt og tilfredsstillende ☀️
De holder IKKE deres aftaler !!
Hej
Novabyg kom til tiden og malede vægge og lofter. De kom 2 mand. De havde sagt at opgaven ville tage 1 til 2 dage - de var færdige på 51/2 time - 84 kvm. I forhold til `helligdage` så ville de komme og ordne det - jeg sku bare ringe, hvis jeg fandt nogle ( det troede de nu ikke). Jeg lavede ny aftale med dato med dem inden de kørte om maling af indvendig træværk og radiatorer. De fik en nøgle, så de bare ku låse sig ind ( de har stadig min husnøgle ).
Jeg ventede på dem den aftalte morgen. De kom ikke og jeg hørte intet. Jeg ringede og mailede. Sent om aftenen skriver de, at de er rejst på ferie.
De foreslår nogle datoer, men disse ligger for sent og duer ikke i forhold til andre håndværkere. Jeg beder om nye datoer - jeg tænker, at de snarest må finde tid, når jeg nu er blevet brændt af.
Efterflg. hører jeg intet. Det lykkedes 1 uge efter, at nå dem på telefonen, hvor de lover at læse mine mails igennem og vende hurtigt tilbage.
De er aldrig vendt tilbage.
Så nu har vi selv malet indvendig træværk og købt maling til `helligdagene`. Vi opdagede bla., at der var 1/2 væg som ikke var malet.
Så væbne jer med tålmod, hvis Novabyg vælges. Ingen anbefaling herfra.
Venligst Larsen Nyborg
Total fup firma - holder slet ikke hvad de lover, og pludselig kan man ikke få fat på dem - benyt aldrig dette firma
Total fup firma - dog
Man kan ikke stole på dem.
Vi havde lavet en aftale med novabyg. De havde sagt det ville tage 4 dage at ordne. Og vi aftalte de var færdige senest 6 juli.
Vi fik nogle spørgsmål i løbet af processen, da det er vores første huskøb. Hver gang bliver vi mødt af, at sende en besked med vores spørgsmål. Hvis vi beder om at blive ringet op, så høre man intet. Deres hovednummer omstiller til en telefonsvarer.
Måske virksomheden er så fremtræden, at den ikke benytter mennesker?
5 juli kører min kæreste op i vores nye hus med nogle kasser og konstatere, at der ikke har været nogen der. Vi kontakte derfor "jonas" som skriver, at de kommer 6 maler kl 7 torsdag og er færdige fredag kl 6. Det giver ikke helt mening for os, da han har skrevet oprindeligt, at det vil tage 4 dage. Vi forsøger at ringe uden held igen.
Min kæreste køre til huset 6 juli, og venter fra 6.15 på at de 6 maler skal dukke op. Kl 7 er der ikke ankommet nogen endnu
Nu er vi 24 timer senere. Intet opkald fra novabyg kun sms, ingen forklaring. Kun besked for at få en chance til, men ingen forklaring på, hvad der er gået galt.. det eneste vi vil have er et opkald, så vi kan få en forklaring på, hvad der er gået galt.
Vi har nu været i bauhaus og fået en kanon betjening. Fået købt alt der er nødvendigt samt en god forklaring på, hvordan vi selv maler. Fået hjælp fra venner og familie og forhåbentlig i mål før vi skal flytte i morgen.
ALDRIG BENYT NOVABYG.
Du kan ikke regne med dem, og du kan kun skrive med dem. aldrig opkald.