Novant

Na veel heen en weer geschrijf moet ik helaas zeggen dat de service om een kledingstuk terug te sturen heel lastig is O niet onmogelijk. De kwaliteit van het kledingstuk is ook erg slecht Mijn ervar... Toon meer

NOVANT IS OPLICHTERIJ! Producten zijn totaal niet de verwachte kwaliteit, maat, kleur,… als je wil retourneren krijg je, mits je dan dreigt met verdere stappen, een gunst van hun om jou 50% terug te... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Na veel heen en weer geschrijf moet ik…

De kwaliteit van het kledingstuk is ook erg slecht
Mijn ervaring bij deze zaak is van dien aard dat ik hier nooit meer zal kopen. Els.

9 mei 2026

Kijk uit heel slecht bedrijf!!

Wat een oplichters zijn dit, weken geleden twee broeken besteld! Uiteindelijk kwamen ze binnen, veel te klein en echt flut broeken! Als je denkt dat ze kunt terug sturen heb je het mooi mis! Dan krijg te horen dat het naar China moet en de hoge retour kosten voor jezelf zijn. Op hun site staat gratis verzending en ruil

nou niet dus! Na 10 mailtjes verder komen ze met een kortingsbon voor een volgende bestelling, nou nooit meer bij deze oplichters! Ik snap niet dat deze gasten hier zo maar mee door kunnen gaan, dit moet toch te stoppen zijn!
Bestel hier nooit wat!!!

18 april 2026

Min 5 sterren

Min 5 sterren, koop er niet! Maten kopen niet. Iets retour sturen zo goed als onmogelijk. Ik stop met mails sturen. Volledig waardeloos. Absoluut niet bestellen.

18 april 2026

Heel slecht bedrijf en is…

Heel slecht bedrijf en is oorspronkelijkvan China.
Maten kloppen niet.
Moet alleen maar mailtjes sturen voor retour.
Heb 2 overhemden gekocht zeeeeer slecht van kwaliteit.
En moet 10 mailtjes sturen voor de ruilen maar er wordt heel moeilijk gedaan.

Ik ga ook stoppen met mails versturen.het zijn oplichters en de overhemden gooi ik in de afval container. Meer zijn ze niet waard ben voor 70 euro opgelicht.

KOOP ER NIET

12 april 2026

Fraude, niet bestellen

1,5 maand moeten wachten op mijn bestelling. 10 mails moeten sturen om het uiteindelijk te ontvangen. Blijkt dan uit China te komen met Chinese maten die voor Europeanen kindermaten zijn. Frauduleuze site. Terugsturen is geen optie

26 maart 2026

Manteau long pour femme avec col à revers Blanc

Ik kocht via de website van Novant een stijlvolle crèmekleurige winterjas in promotie, zoals afgebeeld op de productfoto’s.
Wat ik ontving, had hier echter totaal niets mee te maken.
Bij het openen van het pakket was meteen duidelijk dat het geleverde product niet overeenstemt met wat op de website werd voorgesteld. Het ging duidelijk niet om een winterjas, maar om een zeer dun en slecht afgewerkt kledingstuk. Er was bovendien geen enkel etiket aanwezig. De kwaliteit van de stof is bijzonder laag en staat in geen verhouding tot de foto’s op de website. Het product voelt flinterdun aan en oogt goedkoop.
Ik voel mij dan ook misleid. De ontvangen jas is duidelijk geen correcte weergave van het aangeboden product.
Tot overmaat van ramp bleek bij een poging tot retour dat het pakket naar China moet worden teruggestuurd. Bij de post werd mij meegedeeld dat de retourkost 74 euro bedraagt, wat duurder is dan de jas zelf.
Deze werkwijze vind ik ronduit onaanvaardbaar.
Ik raad Novant ten stelligste af en zal hier zelf nooit nog een bestelling plaatsen. In mijn ogen gaat het om misleidende verkooppraktijken en een bijzonder onklantvriendelijk retourbeleid.

30 januari 2026

NOVANT, FRAUDE !!!

Jas besteld online, maar binnen de wettelijke termijn van 14 dagen ook weer geannuleerd. Novant heeft daar maling aan en stuurt toch de jas. Deze komt echter nooit aan. Geld terug geeist. Ze willen maar 70% terugbetalen, maar dat is wettelijk onjuist. Ik ga nu een melding doen bij de ACM. Ook bij mijn bank doe ik een fraudemelding.
KOOP NOOIT BIJ DEZE OPLICHTERS.

18 februari 2026

NIET BESTELLEN AUB!!!!!!

NIET BESTELLEN AUB!!!!!!
De kleren zijn slecht kwaliteit, ik heb 3kleren in november besteld, 30 dagen waren ze onderweg, ze komen van China.. pfff. slecht kleren, zip was ook kapot, materiaal echt niet gebruiken.. 10 mails gestuurd, amper reactie, ik wou alles terugsturen, ze zeggen dat ze storten de 10%van mijn geld terug en mag ik hun slechte kleren houden.
dus ik kan de kleren niet dragen, ik kan mijn centjes niet terugkrijgen, en ik kan de kleren terugsturen op mijn koste, dus nog extra 50 euro naar China te sturen.

Dus niks kopen, mensen!!!! Shit bedrijf!!!!

13 februari 2026

Sorry nul sterren voor mij

Sorry nul sterren voor mij. Heb een jas besteld veel te klein . Maten kloppen niet .Als ik de jas wil ruilen krijg ik mail om de jas te houden en 39 euro storten voor een andere. Heel veel mails gestuurd en geen antwoord . Telefoon nr. Niet in gebruik .mailen ??????? OPLICHTERS .!!!!! NIETS KOPEN.

9 februari 2026

Kan jurk niet retourneren

Kan jurk niet retourneren. Geen reacties.

Geen reactie op de mail. Dus geen retourticket. Ik heb 2-4-5 februari 2026 gemaild op website mailadres

Geen retouradres bekend alleen van expediteur. Die verwijst naar een retourticket bij de onlineshop.

Telefoonnummer website is afgesloten

Kvk nummer is van een Saunabedrijf in Castricum.

2 februari 2026

Slecht

Slecht. Ik moest 30 dagen wachten op de levering en nu begrijp ik waarom. Het gaat hier om een frauduleuze zaak. Er wordt geadverteerd met een winkel in Amsterdam en een Franse website, maar de producten komen rechtstreeks uit China. De ontvangen goederen komen totaal niet overeen met wat op de website wordt aangeboden. Ik heb maat 2XL besteld en ontving 4XL. Volgens hun “klantenservice” zou ik verkeerd hebben besteld, terwijl dit onjuist is. Waarom zou ik 2 maten te groot bestellen? Retourneren is niet mogelijk. Volledig waardeloos. Absoluut te vermijden.

1 februari 2026

Slecht

Slecht. Bestelling blijft veel te lang weg. Als je contact opneemt geven ze je een link waar mijn antivirus scanner op reageerde om deze niet te openen. Als je wil retourneren is het op eigen kosten naar China.

22 januari 2026

Frauduleus

Frauduleus, minstens tot op vandaag 19/1/26. Geen antwoord uit Frankrijk, tf in Amsterdam is afgesloten. Product na lang wachten uit China en niet conform de website. Niet retourneerbaar. Waardeloos. Absoluut te vermijden.

19 januari 2026

OPLICHTERS!

Koop NOOIT bij dit bedrijf zijn oplichters!!! Zijn nog niet eens 1 ster waard. Getoonde producten komen totaal niet overeen met de getoonde foto’s . Alsof een stel kleuters voor het eerst naailes hebben gehad. Ik heb het in Frankrijk besteld, komt uit China. Nu ik wil retourneren moet het naar China en de kosten zijn voor mijn rekening . Dan bieden ze aan om 10% terugbetaling van het totaalbedrag aan om zogenaamd mij tegemoet te komen. Het is te schandalig voor woorden is gewoon pure oplichting en bedrog.

19 januari 2026

NOVANT IS OPLICHTERIJ!

NOVANT IS OPLICHTERIJ!
Producten zijn totaal niet de verwachte kwaliteit, maat, kleur,… als je wil retourneren krijg je, mits je dan dreigt met verdere stappen, een gunst van hun om jou 50% terug te betalen zonder dat je moet terug sturen en een melding dat lijkt op ‘te nemen of te laten of anders kan je fluiten naar je geld’ maar dan netjes geformuleerd. Gelukkig ging mijn betaling via Paypal en krijg ik nu elke cent terug!

14 januari 2026

Novant.fr is bedrog

Novant.fr is bedrog. Er is geen fysieke winkel in Amsterdam, het telefoonnummer dat is opgegeven is niet in gebruik, het geleverde kledingstuk is van erbarmelijke Chinese kwaliteit, lijkt niet op de foto, geen etiket enz. Terugsturen lukt niet voorlopig.

9 januari 2026

Koop hier niet

Koop hier niet, lijkt NL winkel maar komt rechtstreeks uit China en kwaliteit is brol. Nu ik wil retourneren, moet het naar China gestuurd worden. Ze hebben al 5 tegenvoorstellen gemaakt, tot 50% willen ze terugbetalen en ik mag het product houden, maar zelfs dat is het niet waard

6 januari 2026

Spookbedrijf

1 Ster omdat het niet anders kan. Spookbedrijf! Niets kopen. Doordat ik altijd eerst naar beoordelingen ga zoeken en niets positiefs kon vinden, verder gekeken. BTW nummer hoort toe aan een web advertising bureau en is in een kantoorgebouw zonder magazijn midden op een industrieterrein gehuisvest. Adres dat op de website vermeld staat in Google maps opgezocht maar geen modewinkel te vinden. Ook de zogezegde topscore van Trustpilot die ze op de website vermelden is dus bedrog. Ik vond het al vreemd dat er geen link naar Trustpilot op die vermelding zat. Nu weet ik waarom. En ja, ik ben ook op de Franse site van Trustpilot gaan kijken. Sorry, beste bedriegers maar om mij kaal te plukken moeten jullie vroeger op staan. Niks gekocht dus.

3 januari 2026

KOOP HIER NIET!!!

Jammer dat ik een ster moet aanduiden. Een goede raad: koop hier niet!!!
Kledij is absolute brol en als je het terugstuurt ben je het retourgeld ook nog kwijt. Al weken aan het wachten op terugbetaling die wellicht nooit zal komen.

27 december 2025