Zowel de dinerkaart als de theater ter waarde van ruim 150 euro in rook opgegaan. Kwestie van 10 dagen verlopen. Eerst nog 20 euro moeten bijbetalen om de geldigheidsduur te verlengen in coronaperiod... Toon meer
Meerdere malen gemaild wegens (dreigen te) verlopen van de cadeau kaart. Geen reactie gekregen, terwijl goed in de gaten houden van spamfolder. Ook telefonisch zeer slecht bereikbaar. Ondanks het tego... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Cadeau waar iedereen blij van wordt? Dat bestaat. Zoek nu een leuke belevenis uit bij Nr1Cadeau. ✔ snelle levering ✔ vanaf €10 ✔ persoonlijke boodschap
Verenigd Koninkrijk
- nr1cadeau.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ze bieden nog steeds cadeaukaarten aan…
Ze bieden nog steeds cadeaukaarten aan die 1 jaar geldig zijn, wat wettelijk niet mag. Mijn cadeaukaart is 2 weken over datum. Ze doen hier niks aan. Contact met ze heeft geen zin, want ze bieden alleen een voucher aan waar je niets aan hebt.
Nr1cadeau kaart is een scam
Hotelbon gekregen, nergens te besteden, online kun je maar 50 euro per keer spenderen terwijl je dan al bijna 30euro administratiekosten kwijt bent.
Deze kaart heeft me alleen maar hoofdpijn bezorgd, klantenservice heb je ook niks aan, die liegen je gewoon voor als ze maar van je af zijn.
Beter koop je een vvv bon of een bol.com cadeau kaart, daar maak je mensen tenminste blij mee.
1 grote scam!
Heel slecht
Een kaart met 150,- hoteltegoed gekregen, deze kon ik niet in één keer gebruiken dus met moeite weten om te ruilen naar 3 andere kaarten waarvan op 1 kaart maar 40,- stond. Het is een heel gedoe om de kaarten te besteden, ze worden nergens geaccepteerd. Koop hier NOOIT een cadeaukaart, je zal de ontvanger alleen stress bezorgen.
Waardeloos bedrijf cadeau.nr1
Waardeloos! Je krijgt een overnachtingsbon cadeau van 150 euro maar er mag maar 50 euro per keer besteed worden. Dat houdt in dat je 3 keer moet boeken en dus zelf moet bijbetalen. Trap er niet in. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en teleurstellend in hun reactie via de mail
Stelletje boeven!
Wat een boeven zijn dit! Op het doosje staat dat er meer dan 75 locaties beschikbaar maar dat is helemaal niet zo. Ze zijn op geen enkele wijze bereid je tegemoet te komen. En de tarieven die ze rekenen voor het verzilveren zijn buitensporig, waardoor je met een bon niet eens een normaal uitje kunt bekostigen. Dat dit is toegestaan! Criminelen zijn het!
wat een verschrikkelijke ervaring
wat een verschrikkelijke ervaring. 2 cadeaukaarten van €100 dus €200 totaal. Je kunt max €50 besteden!!! wat een misleidende scam! trap er niet in, koop hier geen cadeaukaarten!
Verlopen cadeaukaart al na 1 jaar
Net als vele anderen ook deze cadeaukaart gekregen. Zeer beperkt besteedbaar en na een jaar al verlopen. Wettelijk gezien is een cadeaukaart minimaal 2 jaar geldig.
Koop nooit de nr1 dierenpark pretpark
Koop nooit de nr1 dierenpark pretpark
Doosje is enorme misleiding en oplichting
Je kan bij 3 a 4 parken due je vermeld ziet staan op het doosje maar terecht dus geen keuze
Niet leuk om kado te krijgen!!!!!
Had liever geen ster gegeven
Had liever geen ster gegeven. Wat een slecht bedrijf.
Inwisselen is bijna nergens mogelijk. Kaart is actief bij aankoop dus dat bepaal je niet zelf. Resultaat, geld weg kaart verlopen. Maar dat is natuurlijk het verdienmodel. Dus doe gewoon geld in enveloppe, koop nooit zo’n kaart.
Wat een ongelooflijk waardeloos…
Wat een ongelooflijk waardeloos systeem. Begrijp niet hoe je dit aan kan bieden. Als je het nr invoert, krijg je al te zien kaart verlopen. Zou iedereen adviseren om dit soort kaarten zeker niet cadeau te geven. Wat een drama...
Waardeloze website/zoeksysteem.
Waardeloze website/zoeksysteem.
Wat een gedoe bezorg je iemand met die cijfer1cadeau.
Geen succes, deze cadeaukaart
Geen succes, deze cadeaukaart! Ik had een Uitgebreid Lunchen cadeaukaart van 50,- voor mijn verjaardag gekregen. Na een zeer gebruikersonvriendelijk zoeksysteem een restaurant uitgezocht. Bij betaling bleek dit restaurant de kaart niet meer te accepteren. Bij een tweede poging een paar weken later bleek ineens het saldo van 50,- niet meer op de kaart te staan. Het voorleggen van de situatie aan nr.1Cadeau leverde alleen de mededeling op dat ik de kaart al eerder zou hebben gebruikt. Waardeloze kaart.
Veel frustraties…
Nog nooit zoveel frustraties gehad bij een cadeaukaart. Wat een tijdrovend waardeloos concept. De bon is gericht op een bepaalde branche/activiteit, zo hadden wij gezamenlijk uit eten gekregen. De website van nr1cadeau is zeer ontmoedigend en het zoekt heel lastig. Uiteindelijk zijn we bij een koffiezaak beland. Althans we dachten daar te kunnen eten, maar alles was vol. Toen wilden we ook wel koffie halen of een melkopschuimer. Kan niet, want kaart is alleen voor eten. Elders zoeken in de stad heeft geen zin want er doen niet veel zaken aan mee.
Ik zou nooit een cadeaukaart van nr1cadeau kopen voor een ander. Als ik het weer krijg bedank ik en geef ik de kaart terug.
Vorstelijk overnachten bon cadeau…
Vorstelijk overnachten bon cadeau gekregen.
Heel weinig keuze in hotels en dan ook maar €50 kunnen inleveren terwijl er meer op de bon staat! Waardeloos.
Nr 1 cadeau doet zijn naam totaal geen eer aan! Niet doen!
De bon is ook niet meer te koop zie ik
Zoektocht naar inleveradressen
We hebben een Cadeaukaart voor 'Gezellig samen uit eten'. Op de site zie ik dat deze niet meer verkrijgbaar is. Vreemd want een aantal maanden geleden gekocht. De waarde is € 60,00 waarbij ik al geïrriteerd raak als ik bij overige reviews lees dat je max € 50,00 kan besteden? Afijn eerst maar eens kijken waar we de kaart kunnen besteden...wat een gedoe. Je kunt niet zoeken op plaats of restaurant dus elke mogelijkheid moet je af. Dit gaat nergens over. Uiteindelijk een paar keuzes gemaakt dus eerdaags gaan we ergens de kaart inleveren en ik wil geen beren op de weg zetten maar ik vrees toch wel een beetje...
Waardeloze site!
Waardeloze site!
Ik heb een "Romantisch dineren" kaart ter waarde van 75euro cadeau gekregen. Verwezen naar de website voor besteding van de cadeaukaart. Bij het kopje "Uw kaart besteden" word ik doorverwezen naar het aanbod en is de eerst volgende optie, het kopen van een kaart?!
Scroll naar beneden en je vind een "zoek" functie welke niet naar behoren werkt. Bij het intypen van een plaatst naam bijv. "Zoetermeer" krijg ik geen resultaat. Terwijl er wel een aantal restaurants is in Zoetermeer waar je de bon kan besteden.
Je kan het gehele aanbod van 2200+ locaties bekijken, echter zit hier geen enkele structuur in. Suggestie, laat het aanbod zien per plaats en zet deze in alfabetische volgorde. En/of een overzichtskaart met het aanbod.
Tot mijn grote verbazing lees ik op Trustpilot ook nog eens dat ik mijn bon ter waarde van 75euro niet eens in 1 keer kan besten?! "De cadeaukaart is op te waarderen met elke waarde tussen de 10 en 150 euro en vrij en in delen te besteden" We gaan het ondervinden...
Vorstelijk overnachten --> hoezo vorstelijk? niet doen!
Cadeaubon ontvangen voor vorstelijk overnachten voor 100 euro. Het blijkt dat je maar 50 euro per boeking kunt besteden!
Dat wil zeggen meerdere keren boeken & bij moeten betalen! Dit staat haaks op waar je de cadeau-bon voor hebt ontvangen. Na overleg met klantenservice blijkt dat je inderdaad maar 50 euro kunt besteden. Als oplossing kun je wisselen naar een andere bon. Het overnachten is misschien vorstelijk, maar de weg ernaar toe zeker niet koninklijk. Ik ging voor een overnachting en kwam eruit met een boekenbon !!
Ik zou 1 ster willen geven, maar de oplossing van de klantenservice bracht mij tot 2 sterren!
Weggooi kaart NR 0, geen cadeaukaart
Cadeaukaart gehad met een waarde van 75,-. Hoe lang hij geldig is is nergens zichtbaar en moet je zelf maar uitzoeken. Nu je raadt het al.... net verlopen. Klantenservice wil hier niets aan doen en het geld is gewoon foetsie. Zou ze sieren om deze tegen een kleine vergoeding te verlengen.
Dit is toch wel een scam
Dit is toch wel een scam. Er zijn kleine lettertjes van toepassing welke ze niet op hun website zetten. Sinds 1 juli 2020 geldt er een nieuwe wet welke cadeaubonnen maximeert op 50 euro per transactie. Laat je een hoger bedrag op de kaart zetten dan moet je dit dus verdelen over meerdere transacties.
NIET KOPEN, OPLICHTING!!!
bon is erg slecht te besteden, op 2 websites kan je de bon inleveren, maar max 50€ per keer, en de weekendjesweg.nl herkend deze hele bon niet.
niet kopen dus.
telefoon nummer is slecht te bereiken, je komt in een call center die een contactformulier invullen, je hoort er nooit meer iets van, waardeloos en weg gegooit geld